IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a lakás közlébe nem lehet AMD által gyártott alkatrész az tény😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Szerinted mért adják egy marék szotyiért? Mert húúúú de jó?😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mondjuk én alapból azt vennék , de a pénz nagy úr. I3 meg amit Solt mond kb ugyan azt tudják. I5 az meg az isten,felrántod 4.5 re oszt pont letojod mi lesz 2 év múlva.😊
Nemtom' kérdezem.
Valahogy az FX re tett kérdésem felett elsiklott😊)
Úgy mint tv-nél a samsung és a többi gyártó 😊😊 Vagy épp az aktív vs passzív 3d.
És persze a plazma ami mindenki ellen van 😊😊
www.smart-bus.hu
Vegyetek ám ami szimpatikus, ezek amiket írtam az én véleményeim, de meglehet nincs igazam😊 Bár nem szokott elõfordulni.<#eplus2>#eplus2>
www.smart-bus.hu
Drága (30+) alaplap meg annak kell, aki tuningolni is szeretne...
www.smart-bus.hu
Alaplap.
Nézz utána ,lementek a lap árak.
Én AMD-s vagyok, anno vettem egy procit 40K-ért AMD 4 mag. egy videókártyát 35K-ért ATI radeon hd 4860 1 gb ddr5//azaz már AMD// Memóriának 4 gb DDR3 1800MHZ-s ramot 8K-ért És egy Asus lapot 13K-ért 😊 ÉS tök jól megy még mindig minden a gépen... ezt egy intellel drágább megcsinálni, de idõtállóbb is a dolog gondolom... már vagy 8 éve nem volt intelem... De ismerõsök használják és azt mondták hogy erõsebbek a cuccaik így tovább lehet velük tervezni. gondolom ezért is drágább.
Ez a konfig 3 éves és még mindig visz mindent.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vagy vegyen szart ,mondjuk az is opció.
Én ez alatt most nem vennék gépet ,mert az csak pénzkidobás,gondolom nem félévre akar valaki gépet vásárolni. Bár lehet rosszul gondolom😊
www.smart-bus.hu
Elõször is I5 az újabb. Másodszor GTX 660 TI vagy mi,ami most nagyon üt.
Nincsen megkötés márkanév tekintetében. Alapból valamelyik i5-re gondoltam, de az új fx8120 ár értékben sem egy rossz választás.
Rof-ra is beraktam, ide is.
játékra 24" elég szerintem is.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Mindenesetre szerintem a legjobb megoldás ha a forumtárs befárad egy nagyobb elektronikai szaküzletbe és kiróbálgatja a különbözõ technológiákat... Vagy ismerõsök közt kutat kinek milyen van esetleg....
Vagy ha megveszed, és megnézel egy filmet, elfelejted töltõre rakni a szemcsit, másnap megint egy film, mondjuk jó hosszú... film közben meg lemerül a szemcsi... nem tudom... Az tény és való hogy mivel az LG 2 képet küld az arcunkba egyszerre, így a fullHD felejtõs.//Mondjuk szerintem 40-42 colnál még nem vészes// Cserébe nem vibrál. Gyerek mellett inkább a passzív ami kevésbé károsítja a szemet....
Ha a Samunak is lenne passzív szemcsis tv-je én is samut vennék. De így marad az LG. ((Ha eltörik a szemcsi, elmész a moziba beülsz egy 3d-s filmre, film mellé megveszed 200Ft ért a szemcsit, amit hazavihetsz, és használhatod a tv-dnél is)).... Ha spórolós vagy vatera, és 4-500Ftból pótlod.
Samunál ez 9-10000Ft
én mindkettõt próbáltam, nekem pl. sokkal jobban bejött az aktív samu tv filmezéshez
GOOBY, pls
ha a 107 cm elég nagy nézz utánna az lg 42lm620s készüléknek. ha nem akkor az lg 47lm620s-nek. a 42-es 154000 ft 400hz smart led tv.
Más: blueshuil (vagy hogy hívják ) progit használtam. azzal nem is volt probléma, a rendszer felismerte a wii-t mint egér vagy mi.... a freetrack elinditásánál jött a halál.
Amit eddig én leszûrtem a 3D-vel kapcsolatban, hogy a méret számít. Minél nagyobb a képernyõ, annál messzebbrõl kell nézni az ideális hatáshoz. Egy 23 colos monitornál például 1,3 méter ez a távolság állítólag. Mondjuk az passzív 3D, a tévérõl meg nem tudom, hogy aktív vagy passzív...
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megnézte pár barkácsolgató kolléga, szerintük is ötletesen megoldottad!<#eljen>#eljen>
D9
Ha ez aránylag jó lesz akkor a wii -t is kipróbálom,most a freetrack mint program érdekel igazándiból,hogy van e olyan kompromisszum mentes mint a gyári TR cucc.
Ha valakit erdekelne, privatba irjon, koszi.
Egy újabb elégedett vásárló! :-)
<#worship>#worship>