IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na de Laca<#nevetes1>, bántottak téged az amd-tõl? Nézd át a teszteket elfogulatlanul...tényleg annyira szar?

Her Laca
Ja jól mondod😊 I3 30 ez a retek 50 ,teljesítmény kb azonos.
Mi a kérdés?
Ja ,hogy abban 8 mag van ebbe meg csak 2😊 Ez a proci egy szégyen akárki akármit mond😊
Nézd meg a fogyit is!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mirûûûû beszész vazze? 😄D

Ne az 1280-s vakításokat nézd, mert akkora felbontáson már a kutya nem játszik! 😊) Full HD mellett alig van különbség az i7 szériához képest...

Tesztekben mindig azt a felbontást nézzük, amin játszunk, és nem az átlag, maximum fps-t, hanem a minimumot, mert ugye az határozza meg a játékélményt! 😊 Plusz ugye a 60 feletti fps-sem mérvadó annak, aki vsync-l játszik... 😊

A piros csíkok kisebbik értékét hasonlítsd össze... ha így vizsgálod, akkor máris nem marad más dolgod, mint az árcédulát nézni! 😄

www.smart-bus.hu

A látszat ellenére én sem! 😄 Ha valakinek van keret, akkor egy optimális PC így néz ki:

i5k, vagy i5 3570k, 8GB DDR3 ram, 64GB(inkább 128G😎SSD + HD7870, vagy GTX660TI

Ha szûkös a keret, de azért fontos a teljesítmény plusz az idõtállóság, akkor meg úgy ahogy írtam! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen..ez jogos. Mondjuk kb 40 ezer van a lapra meg a ramokra. Szóval egyben 160..csak azt már nem akartam itt tárgyalni mert sok lett volna.
Meg az annyira nem vészes.<#nevetes1>

Az i5k kurva jó cucc, de egy normális lap ( amiben meg lehet húzni rendesen, hogy idõtálló is legyen ) hozzá minimum 30ezer, plusz a proci, és máris 85 ezernél járunk... 35 ezerért meg milyen vga-t veszel? 😊

AM3+ esetén meg 50-55 ezerbõl megvan a lap + a proci, és marad 65-70 ezer vga-ra... és ugye az átlag játékoknak vga kell fõleg, nem proci... ezért is mondják, hogy full hd környékén már sokkal fontosabb a vga, mint a cpu... 😊

www.smart-bus.hu

Én nem vagyok elfogult egyik irányban sem...mindkettõm volt már nem is egyszer váltogattam. Szóval mi van akkor a 660 oc- vel? Az ok?

Igen azt tudom. Max késõbb bios frissítés kell.

Egy oldalon nézem egyenlõre(az arányok miatt) ott 87..szóval igen.

Azért javasoltam az AM3+, mert abba most vesz egy 965BE-t, és ha idõvel kevés, akkor vehet bele új FX-t is... 😊

www.smart-bus.hu

Nemtom. De azt tudom, hogy a k sorozatig nem volt olyan intel, ami ugyanazon pénzen többet tudott mint az aktuális amd..játékban. Ok egy ideje ez nincsen, de az fx-nél lehet alakul már a történet.

Her Laca
Na én befejezem a témát mert nehogy még vita kerekedjen😊
Nekem a lakás közlébe nem lehet AMD által gyártott alkatrész az tény😊

Annyival drágább?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Akkor FX et kell venni😊
Szerinted mért adják egy marék szotyiért? Mert húúúú de jó?😊

Az elsõ dózer szar lett, de az új FX83xx már jobban sikerült, és ugye az ára is jó! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mert a AMD az elég lenne? Veszel bele 2 év múlva egy I5 öt.
Mondjuk én alapból azt vennék , de a pénz nagy úr. I3 meg amit Solt mond kb ugyan azt tudják. I5 az meg az isten,felrántod 4.5 re oszt pont letojod mi lesz 2 év múlva.😊

Már csak mert nem egy mai darab..megaztán' kevés a mag. Tudom az nem minden, de az fx 8120 pl 8 magos, és 45 körül van...vagy még annál is olcsóbb.

I3 nem lenne nagyon kevés 2 év múlva Laca?

Na az ok , hogy jobb de 30000 ft tényleg? Ár érték arány a lényeg.
Nemtom' kérdezem.

Her Laca
Tábor?? Mirõl beszél kollega. Nincs itt semmiféle tábor csak Solt szereti a vérem szívni,pl a procival. Kérdezd meg tõle neki milyen van a gépében.
Valahogy az FX re tett kérdésem felett elsiklott😊)

Persze azért is írtam csak , hogy felrobbanjon a fórum!<#alien>

Látom itt is megvan az AMD meg az intel tábor 😊😊

Úgy mint tv-nél a samsung és a többi gyártó 😊😊 Vagy épp az aktív vs passzív 3d.
És persze a plazma ami mindenki ellen van 😊😊
Szerintem inkább a TI...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Értem. Gondolom a srác fizikai molekuláris számításokat fog futtatni a gépen egész nap😊 Na jó viccelek ám,de szerintem nem erõsebb,és akkor a fogyasztásról még nem ejtettünk szót!

Her Laca
Nehogy félre érts.
Vegyetek ám ami szimpatikus, ezek amiket írtam az én véleményeim, de meglehet nincs igazam😊 Bár nem szokott elõfordulni.<#eplus2>

De-de-de-de! 😄 Játékok alatt kb egálban vannak, és amíg az i3 33000.-Ft, addig a 965BE 24000.-Ft! 😊 Játékon kívül pedig minden másban erõsebb a plusz két mag miatt! 😊

www.smart-bus.hu

Szóval jó az oc is??

Her Laca
Az Fx az a dózer? Te mért nem azt vetted?😊))))))) Mert olyan húúúúúúúúúúú de remek mi?😊

Her Laca

Oda ahova kell a cpu erõ (szimulátorok), intel-t kell venni. (bár az új FX azért már domborít) FPS-k (lövöldék) alatt, ahol fõleg a VGA számít, felesleges a drága intel cpu, mert nem lesz több fps. Jobban jár a delikvens egy olcsóbb amd-vel, a különbözetbõl meg vehet erõsebb vga-t... 😊

Drága (30+) alaplap meg annak kell, aki tuningolni is szeretne...

www.smart-bus.hu

Az új amd is felejtõsek??? a tesztek alapján a 8 magos 8150 nem volt rossz.

Sima gtx 660 már van 60000...az nem éri meg annyiért??

Her Laca
Nononono!!! Nem úgy van az! Jobb az I3 !!2 mag 4 szál! Meg mindenféle,amúgy játékok alatt van hogy jobban teljesít .

Alaplap.
Nézz utána ,lementek a lap árak.

Lapból szerintem sem érdemes 40-50000-es modelleket tapogatni.... Memóriafoglalat legyen rajta bõven, meg kezelje az 1800MHZ-es DDR3-mas ramokat. szerintem ennyi tuladonság bõven elég hozzá....

Én AMD-s vagyok, anno vettem egy procit 40K-ért AMD 4 mag. egy videókártyát 35K-ért ATI radeon hd 4860 1 gb ddr5//azaz már AMD// Memóriának 4 gb DDR3 1800MHZ-s ramot 8K-ért És egy Asus lapot 13K-ért 😊 ÉS tök jól megy még mindig minden a gépen... ezt egy intellel drágább megcsinálni, de idõtállóbb is a dolog gondolom... már vagy 8 éve nem volt intelem... De ismerõsök használják és azt mondták hogy erõsebbek a cuccaik így tovább lehet velük tervezni. gondolom ezért is drágább.

Ez a konfig 3 éves és még mindig visz mindent.
Igen! 😄 Fõleg amikor húzni akarja majd! 😄

www.smart-bus.hu

4 magos 965BE helyett két magos i3... elmehetnél valami számítástechnikai boltba dolgozni! 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mért? Mi baja lesz tõle? Megsértõdik?😊

Her Laca
Nem értek egyet veled. AMD proci nem lehet jó választás szvsz akkor már I3 .<#nevetes1><#wave><#eplus2><#pias>

Egy i5k alá nehogy már 15ezres lapot tegyünk! 😊

www.smart-bus.hu

FPS-t akar játszani fõleg Sakkay ismerõse, így nem feltétel a cpu erõ... inkább vga kell oda, tehát ár/érték arány, vagyis egy Phenom2 965BE + egy 7870, GTX560, vagy 660TI jobb választás. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindamellett egy lap az 15 ért már van ,azok nem olyan drágák.

Her Laca
Nem baj😊 Gyûjtögessen .
Vagy vegyen szart ,mondjuk az is opció.
Én ez alatt most nem vennék gépet ,mert az csak pénzkidobás,gondolom nem félévre akar valaki gépet vásárolni. Bár lehet rosszul gondolom😊

Csak ez már alaplap nélkül is több mint 120ezer! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
No kérlek!
Elõször is I5 az újabb. Másodszor GTX 660 TI vagy mi,ami most nagyon üt.

samsung szemcsihez meg laca csinál usb töltõt, aztán jöhetnek a hosszú filmek 😊

Milyen proci+videókari ár-érték arányban a legjobb 120000ft-ig szerintetek?
Nincsen megkötés márkanév tekintetében. Alapból valamelyik i5-re gondoltam, de az új fx8120 ár értékben sem egy rossz választás.
Rof-ra is beraktam, ide is.

42" méretben plazma TV kell, az lcd csak pénzkidobás. led smart 3d lcd = cukrozott szar.
játékra 24" elég szerintem is.

Vagy akinek nem kell a 3D és van egy szép nagy fehér fala az vehet egy projektort is.. <#smile>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Nekem 26"-os a tv-m de nekem az is nagy volt... a 22-es moncsi részemre bõven elég. Mondjuk 3d-nél már lehet hogy más a tészta, olyat játékra még nem prószáltam....

Mindenesetre szerintem a legjobb megoldás ha a forumtárs befárad egy nagyobb elektronikai szaküzletbe és kiróbálgatja a különbözõ technológiákat... Vagy ismerõsök közt kutat kinek milyen van esetleg....