91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88862 Visszakapcsolás óta indul rendesen minden egyes próbálkozásra. -
#88861 Nálam nincs változás vagy csak nagyon kevés. Lehet hogy gyengébb kártyákon nagyobb jelentősége van ennek. -
#88860 Nem használtál még ilyet? Igen, ott ahol kiválasztod, hogy melyik program milyen beállításokkal menjen.
3D beállítások/Programbeállítások ott a Hozzáadás gomb, ha nincs a listában.
Itt állítod be mindennek, hogy a játék beállításait használja, vagy felülírod a ki és bekapcsolásokat.
Kíváncsi leszek, mert nekem sem volt a listában, most megyek is egy fps tesztet :) -
sakkay #88859 De. 3d beállítások kezelése?
-
sakkay #88858 Szájbarágósan? Mert én nem találok olyat hogy hozzáadás. -
#88857 Igen -
#88856 Na fasza. Víruskeresőket direkt teszteltük beta alatt, de nálunk nem volt ilyennel gond.
Akkor ez egy újabb tipp, ki kell kapcsolni a víruskeresőt.
Ha első indulás után visszakapcsolod, akkor megint fagy, vagy onnantól már jó? -
sakkay #88855 Amit te mondasz az a nvidia vezérlőpult? -
#88854 Megnyitod az nvidia control panelt és ha nincs a legördülő listában, akkor hozzáadod. -
#88853 Avast? A leg ótvarabb, amit csak el lehet képzelni. Az AVG-vel együtt... Próbáld meg a Bitdefendert. Az fasza ;) -
#88852 Köszi a segítséget! Közben elkeseredésemben kikapcsoltam az AVAST-ot és láss csodát, megy! -
sakkay #88851 Azt hogyan kell? -
lala42 #88850 Még folyamatban van. Nem megy az egyből. winfos rendszer.
Most admirálisozok. Ott is van halál.
De melyik frissítés hozta meg az eredményt?
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.16. 18:39:47 -
#88849 Kobold, nálad mi lett Win frissítés után? Steamen írják páran, hogy Win firssítéseket töltögettek egész éjjel és utána jó lett a CloD. -
lala42 #88848 Milyen a videokarid? -
#88847 Az a baj a lövészekkel, hogy amikor egy szál Stuka vagy 110-es mögé álltál be, akkor semmit sem értek. Simán ült mögötted a Hurri, és szegecselt anélkül hogy bármi baja lett volna. Most már nincs ilyen.
Az AI egyébként (terveink szerint) teljesen át lesz dolgozva 5.0-ra. Lövészek is. -
#88846 Nem tudom, hogy ehhez van-e köze, most írják páran, hogy an nVidia Control Panel nem regisztrálta be az új játékot, meg kell nyitni a panelt, és hozzáadni. Ez sokaknak elég masszív FPS növekedést hozott.
Hogy indulási hibára is megoldás-e azt nem tudom. De még nem nyálaztam át ATAG fórumot ma. Ha tudok valamit mindenképp írok ide is. -
#88845 A "Ti" jelölés a "Titanium"-ra utal, ami magasabb kártya órajeleket jelent. Gyorsabb a kártya, de nem annyival, hogy új jelölést kapna. -
#88844 Textúrákhoz van köze, a használt textúrák felbontása az adott játékban, és azok száma. VRAM kihasználás kb 90%-a a textúrából adódik.
DCS Normandia térkép nekem 1080-ban kb 6GB Videokártyxa RAm-ot használt!
Szóval ez határozottan NEM igaz. -
sakkay #88843 Ja. 1 v 1 ben nézegettem ezt is azt is. Nagyon brutál lett a 20'. Szakít tép esik szét minden tőle, imádom. -
#88842 A többi is így lő, nem csak a wájling. Próbáltam. -
#88841 Annak azért örülök, hogy nem csak én gondoltam úgy, hogy hát azért ez túlzás, amit művelnek. Még régen, az elején volt valami hasonló probléma a CloD-al, hogy gyakorlatilag "puska nélkül" is simán leszedték az embert. -
sakkay #88840 Majd próbáljátok ki a propeller állásszög állítást. Most már működik-és kurva jó!! Nagyon komolyan lehet vele siklani. -
sakkay #88839 Tomék agyalnak rajta, biztos mondja ha látja az üzit. -
#88838 Üdv! Nekem is sikerült beleszaladnom ebbe a launcher.exe gondba. Töröltem, frissítettem, kihúztam, újraraktam, majd ismét, de sajnos nem akar elindulni. (Win 7 64 -em van.) Egyéb ötlet? -
sakkay #88837 26 m a fesztáv, így a reviben mögötte tök jó lehet számolni: 600m-ről kezd tüzelni, és 500m még nem érem el, bent van az első találat. 400-ra halott vagyok ha egyenesen repülök.
Viszont a szim fantasztikus lett, ez amit most tesztelgetek a magam örömére teszem, illetve ha később Tomék valami single kampány javításba kezdenének esetleg, akkor lesznek az ilyen apróságok fontosak. Kurva jó amúgy asérülés, meg a fizika. -
sakkay #88836 Na nyomtam most mindenféle tesztet Wellingtokkal. A helyzet az, hogy ehhez a lövészetes témához értek egy kicsit, és ennek tudatában mondom-hogy igazad van. Elején óriás csatákat állítottam be, de aztán egyre jobban szűkítettem, mert potyogtak a meszák mint állat.. A vége 4 vs 4 mesza vs wellington ace fokozaton, hogy a 100%-ból tudjak kiindulni. 5-5x szembe támadásnál 450km\órával, minden esetben találatot értek el rajtam, úgy, hogy mi is kötelékben voltunk. Én is mindig amúgy. Aztán amikor 1 vs 1 lett, feltűnt az, hogy a hátsó lövész masszív 10 sec+ sorozattal, enyhe fordulóban végig tűz alatt tudta tartani a meszát úgy, hogy kb 2 másodpercenként találat is ment a gépre. Mindezt minimum 300+ méteres távolságból. Na ha azt mondjuk, hogy az ace azt jelenti, hogy a világ 10 legjobb puskása, akkor talán reális, de a vadászgépeken akkor messze nem így számítják! Szóval igen, túl jók a wellinton-többit nem teszteltem-lövészei. Ha a lövész szintet lejjebb veszem, akkor sem lesz sokkal rosszabb. Mondjuk rokit még nem próbáltam. -
#88835 Ha maradt volna pénzem én is rányomnék :) -
Solt #88834 Nekem is fura lenne, de nem értek az elektromossághoz, egyértelműen meg senki nem zárta ezt ki nekem eddig... van olyan csavar a bázison, amitől pár mm-re van az alumínium lap amivel rögzítve van a cockpithez, volt aki azt mondta ennyit simán áthúz a statikus kisülés.
Igen láttam, megpróbálom, bár sok reményt nem fűzök hozzá! :) -
#88833 Azért az fura lenne ha a statikus kisülés nyírta volna ki őket. Este licitálj, 2.5-ös bázis megy ma. -
Indi69 #88832 Nálam a játék csak a clod. Most i5 2500 a proci, talán meg tudom venni Sakkay proci-lap combóját. Tehát az ár elégé lényeges. Nem tudom, hogy kell e a 4giga, ez meg tök új 30-ért. Néztem a 4 gigásat, de az 50 ropi -
Solt #88831 Megy vissza mindkettő az Amazonnak, de, hogy mi lesz helyette azt még nem tudom... Az bosszant, hogy 100%-ra nincs meg a hiba forrása. Egyelőre azt sem sikerült kizárni, hogy nem-e statikus kisülés nyírta ki őket... -
sakkay #88830 Igen. Én azt tudom, hogy ma egy két elit game bőven 4+gigát használ. -
croatianus #88829 Dehogy. Ahhoz még egy giga is sok.
Mondjuk eddig a középkategóriás AMD-ket néztem csak, de most találtam GTX 1050-nel is ilyen összehasonlítást és ott azért néha 10 körüli fps különbség is van. Bár az is igaz, hogy az egyik TI, a másik nem (bármit is jelentsen). És kijelzi a VRAM használatot is, és némely játékban valóban használ a 4 gigásnál kettőnél bőven többet is: https://www.youtube.com/watch?v=8D-RucHIWfY
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2017.12.16. 13:09:55 -
#88828 Vannak azért már olyan játékok, amiknél 4GB fölött van a VRAM használat FHD-ban is.
Solt bácsi, mi a helyzet a T300-zal?
Utoljára szerkesztette: macleody, 2017.12.16. 13:05:35 -
Solt #88827 Erre nem lehet egyértelműen válaszolni... van olyan játék ami 1080p-n is több mint 4GB-t bezabál és van olyan ami 1440p-n is megáll 2,5 körül. Az FPS szám lehet, hogy kb megegyezik, viszont mikrolagok sűrűbben előfordulhatnak egy 2GB-s kártyán, de ez tényleg játékfüggő. -
sakkay #88826 Ja, csak videó lejátszásról van szó? Mert azt nemtom'. Viszont a játékoknál édeskevés. -
croatianus #88825 Vagyis akkor kihasználja a kártya a többletet nem4k-ban is? Merhogy tecsőn vannak pl. ilyen összehasonlítások ugyanazon kártya 4 meg 2 GB-s verziójával, és az fps különbség hibahatáron belül van ezeknél. -
sakkay #88824 Ez hülyeség -
sakkay #88823 Ja. Gondoltam is, hogy fektetem a gépet...van annak valami akadály, ha van hely? AZ az oldal ami a földön van az amúgy is zárt.