IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Bocsi, hogy csak most reagálok, de ha megengeded, pár kijelentésedre most válaszolnék. 😊
Az elsõ dolog, hogy a CoD-ról ha nem haragszol, véleményt nem írnék, ugyanis gyenge hozzá a VGA-m, így sajnos egyelõre nincs lehetõségem repülni vele.
Írtad a motor vezérlés hiányát. Szintén van hûtõ és keverék állítási lehetõség. Az arra alkalmas gépeken magassági gázt is tudsz kezelni. És ahogy PhantomAss kolléga írta, könnyen ki lehet nyírni a motort…
Érdemes megnézni a forgómotoros gépeknél milyen jól le van modellezve a forgó motorok nyomatéka. Szintén használható a forgós gépeknél a blip switch. Szóval a „motor magment” szerintem itt sem rossz… 😊
Írtad a milyen a kipufogóláng színét. Ez olyan formán a RoF-ban is megvan, hogy ha nem jó a keverék beállítás más a motor füstje itt is. Illetve a fordulat számmérõ mutatója is remeg.. Jó tudom apróság, de szerintem jó! 😊
Egy korábbi hozzászólásosban írtad, hogy a RoF a légiharcra van kihegyezve. Nos, szerintem ez nem igaz. Hiszen ott van a Gotha vagy a HP400-as nehézbombázó is, vagy a sok kétüléses. Véleményem szerint pontosan, jól megtanulni a bombacélzó használatát itt sem könnyû, több jellemzõt is állíthatsz. Ezen a videón, ha van kedved megnézheted:
http://www.youtube.com/watch?v=jHArCxSwhYc
Megemlíthetem még a Prieur rakétákat, amelyeket a Nieuport 11-eshez rendszeresítettek, de akár a különbözõ gépágyúkat is.
De szükség esetén repülhetsz fotó felderítõ vagy tüzérségi támogató bevetéseket is.
Írtál a 6DOF-ról is. Simán ki lehet hajolni a gépbõl, de az üléspozíciót is kedved szerint módosíthatod:
Elõre:
Hátra:
Balra:
Jobbra:
Fel:
Le:
Történelmi hûség: Szerintem itt is igyekeznek a lehetõ legpontosabb modellt alkotni, és figyelembe veszik a közösség észrevételeit is. De az tény hogy a dokumentáció szûkösebb. Errõl viszont õk nem tehetnek.
Grafika, FPS: Azt le kell szögezni, hogy a Cod szebb, bár a RoF nálad elég furán néz ki… De az új csatorna map-on több objektum lesz!
Néhány kép a városról:
http://riseofflight.hu/friss-hirek/253-elorendelheto-a-halberstadt-dii-repulogep.html
De szerintem a gépeddel is van valami, mert az én szakadt 4890-esem jobb FPS-t produkál.
Ediror: Szerintem, nem biztos, hogy amiatt bonyolultabb/jobb egy editor, mert C# ismeret kell hozzá.
Kicsit hosszú lett, bocsika! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Csinálj egy képet a grafikai beállításokról, ha gondolod ránézek...
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ok, ez nem clod, de azért nagyon egyoldaluan látod.
Viszont ha már a képességeknél tartunk, miért kellene egy 1hv-s szim motornak ugyanazokat tudnia mint egy 2.vh-s nak? Teljesen más volt a technikai fejlettség, 1-2 ezer m magasan harcoltek, alig 200km sebességgel, stb.
Ehhez képest a clodban 5-6e m és akár 5-600 km/h is megesik, vagy még több is?
Azért szerintem a 777-nél sem olyan hülyék hogy maguk alatt vágják a fát és egy az egyben, minden módosítás nélkül a rof motorra ráhegesszenek egy 2vh-s szimet mert ez nem fog mûködni.
Meglátjuk mi lesz, nekem csak az nem tetszik hogy elõre temetitek az egészet mert a rof mekkora fos a clodhoz képest, hú vazze a fák forognak és nincs bozót. Majd meglátjuk.
Ha egyedül csinálnák akkor hótzihet hogy megint 6 évet lehetne várni +1 a peccs amivel játszható is lesz.
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet a Rof motorja tudja egy kis kalapálással majd a dolgokat ,de az is lehet,hogy rájönnek idõvel,hogy értelmetlen.Szerintem most a 777 nél örülnek,hogy az õ motorjukat használják,gondolom ez pénz nekik ,de jön még kutyára úthenger mint szoktam volt mondani😊
www.pumaszallas.hu
Mondjuk nekem is volt 1055T procim, el is adtam... Szerintem ritka szutyok! Most egy 975BE van, ami igaz "csak" négy magos, de legalább fasza!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Illetve ha már itt vagyunk, ROF-os kollégák segítségét is kérném egyúttal, mert az a gyanúm, hogy valamit nem jól csináltam (illetve csak remélem, hogy én qrtam el valamit). Tegnap este visszaraktam a ROF-ot, csak hogy szokjam a dolgot. Hogy mire számítsunk ugye, ha már ez lesz az alapja mindennek... majdnem minden maxra tolva, talaj textúra egyel lejjebb, erdõ max, náhány más cucc, mint fények száma, fû, ilyenek vannak még lejjebb véve. Nemtom, lehet a korral jár, de én sokkal jobbra emlékeztem. Ez mekkora fos, úristen 15-20 fps a plafon és receg (!), a clod ezeken a képenken 30-50 és tök simán fut. Hat magos proci, 1GB-os videokártya, 8GB RAM, és single pályán, 1 ellenfél meg 6 ballonnál ennyit tud. És ezek mellett ilyen a grafika:
ROF tájkép. Hogy egy nagy üres izé, elmosódott talajjal, fekete amõba erdõkkel, és fénylõ horizonttal, azon még csak-csak túltenné magát az ember (illetve nem, azon sem), de itt kb 20 fps-t tudott :/ Pedig textúrán a más színû pixel nem kerül semmibe, nem is értem miért nem csináltak valami látványosabb, összetettebb talajmintát. Nem szaggatott, de nem volt kellemes mozgatni a kamerát. Apropo kamera. Az feltûnt valakinek, hogy itt nincs 6DOF? Fel-le nem mozog az ember feje, nem tudsz "lejjebb ülni" a gépben.
CloD tájkép. 35-45 fps attól függõen mennyit lát a talajból. Tök simán fut. A repülési magasság mindkét képen 1km. Offline, quick mission.
ROF város, ennél a képnél 15 (!!) fps. Csak nálam nincsenek utak, bozót, meg ilyenek? Csak leqrva a semmi közepére az a pár kocka? Ez a város?
London magasan 20-35 fps
London lent 25, viszont simán fut, nincs recegés. Feltûnt, hogy nem igazán számít, hogy milyen magasan vagy, a futás és az fps változott ugyan, viszont érezni ezt nem lehetett, csaz az fps számlálón láttam, hogy eldobott kb 10-et.
ROF fa, 17-19 FPS. És mozognak bakker, mozognak, mint diablo III-ban a faszörny! Kész, sírok. Három tök szimpla plane van odaqrva, rajta egy fa képével, ami midig feléd forul, ha forogsz körülötte. Legdurvábban akkor néz ki, ha 100m-en körözöl az erdõ felett. <#wilting>#wilting>
CLOD fa, ehhez komment talán nem is kell...
Kérdésen csak annyi, hogy ez tényleg ilyen, vagy én qrtam el valamilyen beállítást?
Másik izé, hogy Farber írta il2 fórumon, SOWC TS-en körbekérdezte azokat, akik a kezdetektõl ROF szervert üzemeltetnek, hogy mit tud a játék. Azt a választ kapta, hogy 75 játékos a plafon, 60-70 (!) földi egységgel (sowc küldikben van 1500, ATAG-on volt 4000 is). Ha kevesebb játékossal megy a szerver, 75 helyett mondjuk 35-el, akkor betehetsz 8-16 AI-t is!!
Tegnapi napra sem mondanám, hogy felvetett a lelkesedés, de ezektõl eléggé pesszimista lettem.
www.pumaszallas.hu
De majd kiderül ha jót csinálnak megvesszük ha nem marad a kanális.
www.pumaszallas.hu
Az volna a kerdesem, hogy pl. Bf-109F -el repkedjek 2013 ban, annak az eselye nulla? Mivel ugy nez ki hogy a Il-2 Battle for Moscow kukaba kerult,
a 777 studios pedig csak 2014-re igert barmilyen kieget.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.pumaszallas.hu
Ha szerinted szar a clod, akkor gondolom azt a három órát nem mostanában repülted igaz?
Jason már most, elsõ nap bedobta ezt a "korlátozott idõ, pénz és erõforrással ennyit tudunk" kártyát, kíváncsi vagyok hányszor és mikre jön majd ez elõ. Hogy lebutított szimet kapunk, attól meg jogosan félünk, hiszen az már biztos, hogy DX11 helyett DX9-en fut, hogy nincs klikkelõs kabin, hogy a ROF mission-builderét kapja meg, és az új 777 manager-team (õk lettek a górék a projecten) "nem tekint magára nézve kötelezõnek semmit az elõzõ team ígéreteibõl". Persze ígéret itt is van, csak épp semmi konkrétum.
www.pumaszallas.hu
Pedig a megjelenés napján megvettem kemény 50€-ért. Kb. 3-4 órát játszottam vele azóta mert annyira jó.
Az il2-be 10 évet öltem, az egy sikerjáték, A clod sosem fog oda felnõni-sajnos. Pedig nagyon vártam.
Ne keverjünk má ide BF3-at meg ilyesmi mert te is tudod hogy nem errõl van szó. Egyszerüen már az elején látni lehetett hogy ez az egész clod mizéria nem vezet sehová.
Remélem az új rész jobb lesz, és kár attól félnetek hogy most egy lebutitott szimet fogtok kapni mert a rof motorja nem tud semmit. Ez hülyeség.
Peace!
GOOBY, pls
Ennyi volt...
Csõszerû FPS?!... hát a metro alagutak már csak ilyenek...<#nevetes1>#nevetes1>
Bár a felszínen lehetett volna nagyobb "szabadság".
Nemsokára jön a Lost Alpha!<#wink>#wink>
D9
Nem értem én ezt.
www.pumaszallas.hu
www.pcpilot.hu
Minden tisztelem a tiéd, ha így is legyûröd! <#worship>#worship>
D9
D9
Attól tartok, hogy igazad lesz. <#szomoru1>#szomoru1>
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
D9
www.pcpilot.hu
("Kicsit" elfogult vagyok, de engem pár perc után beszippantott az a világ.)
Akkor érzem jól magam, ha hallom a Geiger-Müller kattogását.<#nevetes1>#nevetes1>
A S.T.A.L.K.E.R. , és a 2033 a szívem csücske.
D9
- sokan játszák
- pénzügyileg sikeres
- qrva szépen néz ki
- van a fáknak ütközésmodellje (!!!)
- van mûködõ radar, hõkövetõ rakéta és légvédelem
- légcsavarállásszöget állítani ugyan nem lehet, de hát a valódi F-18-asban sem lehet
- a gépekhez extra cuccok szerezhetõk (fejlõdésért vagy pénzért)
SAJNOS abban igazad van, hogy a cégvezetést a pénz érdekli. Összeálltak a 777 stúdióval, megkapva a Digital Nature engine-t, amire egy év alatt összehoznak valamit. Lehet, ha idõvel többet tudunk a BOS tudásáról, majd változik a kép, de én egyenlõre szkeptikus vagyok. Pénzügyileg lehet jó lesz nekik, de technikailag sok téren visszalépés lesz, ebben biztos vagyok.
www.pumaszallas.hu
Persze mindenki a másikét küldi inkább a csalánosba... <#buck>#buck>
De ez is csak azt igazolja, hogy alapgéppel is lehetsz király!!!!!!!!!
Ne félj Laca jó lesz ez.<#vigyor2>#vigyor2>
ezt szerintem erõsen elqrták a clod-os srácok, egyáltalán nem csodálom hogy segítséget kértek.
És én szivesen fizetek minden egyes kütyüért akár, ha ezzel folyamatos fejlesztést és minõséget kapok
Hogyha szerinted a pénzügyi bukások kívül jó játék, akkor örülj hogy bejött a számításod.
Szerintem pedig elég kevés ember van aki nem csalódott sajnos. És akármilyen szemszögbõl nézem, én sehogyan sem tudom rásütni hogy ez egy sikeres játék lenne
GOOBY, pls