IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Egyébként ott van a Steelbeasts... zseniális tank szimulátor... valami 100 akárhány dollár alapból... alig veszik... :S
www.smart-bus.hu
Én bármit kipróbálok a végén mindig egy messer kabinjában kötök ki.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyszer kérjenek el egy összeget ,ha jó bánom is én legyen 20 ezer (ha mán annyira réteg) de aztán ne kelljen már vakaróznom,hogy vegyek egy alkatrészt vagy gépet.
www.smart-bus.hu
Na jól van, menjetek mutánsokra vadászni... 😊)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Faszbúk lájk kell, de linket én sem tudok... nekem már megvolt. 😊
www.smart-bus.hu
De, ha az évek folyamán többet is fizetsz ki esetleg, nem éri meg inkább ez, mintsem szarjanak rá, és egy normális tapaszra is hónapokat kelljen várni?
www.smart-bus.hu
Az Il2 jó kis pénzt hozott annó Olegéknak. Mégse fizettünk egy reviért .
Ha adjuk alájuk a lovat még azért is külön kell majd fizetni,hogy legyen X mennyiségû repbenzined amit kirepülhetsz😊Ha elfogy vehetsz újra pár hektót.
A szimulátorozás réteg móka... ha nem nyúlunk a zsebünkbe, szarni fognak a fejünkre! 😊 Addig egy szót nem szólhatunk, amíg nem havi elõfizetés lesz, mint az iRacing esetén... 😊
www.smart-bus.hu
Jöhet még sok ilyen a "reggeli kávé mellé" !<#worship>#worship>
D9
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Amúgy nem zárja ki az egyik a másikat, pl a Rof 4 alapgépe közül 2 az egyik leghasználhatóbb cucc.
Mivel itt több gép van(2.vh) csak annyi a megoldás, ha pl me109 e4 az alap többek között, 40 multi repülsz aztán majd ott nem jönnek 42 gépek. Csak tõlük függ.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ha ezek ketten összefognak, és a jót veszik át egymástól, akkor azzal csak nyerhetünk szerintem. Még akkor is, ha kicsit többe lenne a dolog.
Én mindig akciók keretein belül vásárolok a RoF-hoz cuccokat, és idáig összesen nem költöttem el rá annyit, mint amennyibe a CloD újonnan volt... 😊
www.smart-bus.hu
Talán tanultak az esetbõl.
Amúgy..hú ebbe inkább bele sem megyek mert nem akarok sokat írni..<#rolleyes>#rolleyes>
Elmondom én mi is a stajsz itten.
Nyereségessé akarják valamelyest tenni a Clod sorozatot vagy minek nevezzem,oszt valamelyik okos kitalálta,hogy ez a ROF os dolog milyen jó,erre összehozták a két csapatot,csinálnak új játékot amit majd jóóóóóóóól meg kell vennünk ,és utána minden bizbaszt is külön külön,már ha lépést akarunk tartani az ellenféllel.Lehet a gépekért is fizetni kell.
Akkor hagyom abba végleg ,jelezném! A Rof -al is azért nem játszom mert nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni repülõ gépekért amikor megvettem a játékot. És lexarom,hogy ez nekik jó,nekem nem.Nem is játszom vele,és mással sem fogok ha így csinálják.
www.pcpilot.hu
A Clod következõ kiegészítõje az a folytatás lett volna amit épp ebben a bejelentésben kaszáltak el. Ennyi volt. Ez a új csak "valószínûleg" kapja meg a BoB térképét és gépeit, de ha megkapja akkor újra kell is érte fizetni.
Hivatalos fórumon már megy a nyafogás, hogy a ROF engine (limitált földi célok száma, nincs AI online) vajon javulni fog-e...
www.pumaszallas.hu
Fa-az nincsen.
www.smart-bus.hu
Ez nem feltétlen a "gyengeség" jele.. 😊
Túlmelegszik, túlpörög, besül... amennyivel komplexebb a CloD-ban, annyival bonyolultabbak is már ezek a gépek...
De ne értsetek félre, én elhiszem, hogy a CloD valósághûbb, csak átlag júzerként ebbõl én nem sokat vettem észre. Ezért érdekelnének a konkrétumok szájbarágósan... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu