IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Metróban lehet TR-t használni?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jaj... 😄

www.smart-bus.hu

Na majd akkor jelezzük nekik, hogy legyen ilyen egyszeri prémium x összegért, ami mindent tartalmaz! 😊

Egyébként ott van a Steelbeasts... zseniális tank szimulátor... valami 100 akárhány dollár alapból... alig veszik... :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na már 76 % , mindjárt meglesem hátha tetszik. De asszem nem fog😊
Én bármit kipróbálok a végén mindig egy messer kabinjában kötök ki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ha akarod ezen lehet segíteni... <#eplus2><#vigyor2><#vigyor>
Her Laca
Higgyé nekem😊 Mindig igazam van és kész😊
Egyszer kérjenek el egy összeget ,ha jó bánom is én legyen 20 ezer (ha mán annyira réteg) de aztán ne kelljen már vakaróznom,hogy vegyek egy alkatrészt vagy gépet.

Ehhez nekem elõbõr többletem van! 😄

www.smart-bus.hu

Bírom a formádat! 😄D

Na jól van, menjetek mutánsokra vadászni... 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem😊

Nem rossz ez a rendszer, csak az a baj, hogy nem mi találtuk ki. De 2014-ig még van idõ, addig meg tudnánk csinálni! <#taps>
NE! 😄 Ez már nekem is sok! 😄

www.smart-bus.hu

Csak a Metro ingyenes... ha többet fizetsz mint az átlag ( 5.xx dollár ), akkor kapsz 5 játékot...

Faszbúk lájk kell, de linket én sem tudok... nekem már megvolt. 😊

www.smart-bus.hu

De Laca, ha összességében nem fizetsz többet, nem mindegy, hogy egyszerre, vagy apránként fizeted?

De, ha az évek folyamán többet is fizetsz ki esetleg, nem éri meg inkább ez, mintsem szarjanak rá, és egy normális tapaszra is hónapokat kelljen várni?

www.smart-bus.hu

De mondjuk lenne in-game pénz, és nekiállhatna farmolni az ember, hogy kitermelje in-game a havi elõfizetést. Vagy ne adjak ötleteket? <#csodalk>
Szerintem a RoF-os és CloD-os fejlesztõ csapat is becsinált ezektõl a word of planes-szerû fejlesztésektõl, és most megpróbálják egyesíteni az erejüket. Nem lenne ez rossz, csak nehogy az árkád irányába menjenek el.
Az lenne a gyönyörû! Mint egy MMO. Fejleszthetnéd a karidat. Messzebbre lát, jobban bírja a G-erõket ha szintet lép. Meg tanulhatna különbözõ skilleket. Ami kell pl. az mk 108-hoz. <#violent>
Her Laca
Hagyd már ezt a réteg akármit mesterem.
Az Il2 jó kis pénzt hozott annó Olegéknak. Mégse fizettünk egy reviért .
Ha adjuk alájuk a lovat még azért is külön kell majd fizetni,hogy legyen X mennyiségû repbenzined amit kirepülhetsz😊Ha elfogy vehetsz újra pár hektót.

repvez
Csak a metro2033at lehet ingyé letölteni vagy a mellette lévö company of heroest is ? hol kell likeolni a kodért, mert ami lent van azon a saját oldalam jön be 😊
Ez nem a fizetési rendszer miatt van szerintem... DCS-t, FC3-t sem játsszák ennyien online, pedig azért is csak egyszer kell fizetni.

A szimulátorozás réteg móka... ha nem nyúlunk a zsebünkbe, szarni fognak a fejünkre! 😊 Addig egy szót nem szólhatunk, amíg nem havi elõfizetés lesz, mint az iRacing esetén... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Had tudjam már miért nem játszom vele😊)Tetszene ,meg jó is,repülõ az is ,csak lassabb. Pont amiatt nem használom amit írtam.

Ez nagyon jó!!!<#eljen>
Jöhet még sok ilyen a "reggeli kávé mellé" !<#worship>

D9

Papa01
Sõt, EZT nézd meg! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ne viccelj már. Egy Emilt használtak késõbb is akár 43 ban is különbözõ feladatokra.Itt nem lehet ezt megcsinálni. És a stuka? Vagy a 110 es? Csak pár példa.

Ez nem azért van. Egyszerûen a téma miatt..hidd el.

<#eljen>

Eljár feletted az idõ Laca<#eplus2>!
Amúgy nem zárja ki az egyik a másikat, pl a Rof 4 alapgépe közül 2 az egyik leghasználhatóbb cucc.
Mivel itt több gép van(2.vh) csak annyi a megoldás, ha pl me109 e4 az alap többek között, 40 multi repülsz aztán majd ott nem jönnek 42 gépek. Csak tõlük függ.

Her Laca
Én meg nem vagyok hajlandó,és punk-tum. Nem is veszek semmit a Rof hoz ,és nem is használom.Ott rohadjanak meg ahol vannak. De nézd meg online szervereken mennyien vannak. A Clodban most van stabil kb 100-200 fõ. Én A Rof ban ennyit sose láttam egyszerre. És mindegy ,hogy a világ mely pontján élnek ,sokan így gondolják ám.

Papa01
Nyilván nem is amiatt írtam, tudom, hogy szereted a RoF-ot is! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem védem a Clodot Papa, én vagyok itt talán a legtárgyilagosabb <#papakacsint> mivel mindkettõt használom, és néha az egyikkel, néha a másikkal repülök többet. Habár az tény , hogy a 2vh van legközelebb a szívemhez a repülés terén.

Her Laca
Hogyan? Én csak egyféle képen tudom elképzelni. Kiadják ,megveszem X forintért és felhõtlenül használom megkötések nélkül. Ha fizetgetni kell dolgokért ,akkor részemrõl érdektelen.

Basszus Laca... százezreket fizetünk ki egy szaros hardverért, nehogy már egy jó szimulátor ne érjen meg apránként 10-20 ezret! 😊

Ha ezek ketten összefognak, és a jót veszik át egymástól, akkor azzal csak nyerhetünk szerintem. Még akkor is, ha kicsit többe lenne a dolog.

Én mindig akciók keretein belül vásárolok a RoF-hoz cuccokat, és idáig összesen nem költöttem el rá annyit, mint amennyibe a CloD újonnan volt... 😊

www.smart-bus.hu

Meg lehetne ezt oldani Laca úgy , hogy mindenkinek jó legyen.
Talán tanultak az esetbõl.
Amúgy..hú ebbe inkább bele sem megyek mert nem akarok sokat írni..<#rolleyes>

Papa01
Abban mondjuk igazad van, hogy pl a trim már volt néhány gépen pl SE5a, és -eddig- ez nem volt lemodellezve. De már folyamatban van ennek a leprogramozása.

Her Laca
No akkor hallgassatok rám feleim!
Elmondom én mi is a stajsz itten.
Nyereségessé akarják valamelyest tenni a Clod sorozatot vagy minek nevezzem,oszt valamelyik okos kitalálta,hogy ez a ROF os dolog milyen jó,erre összehozták a két csapatot,csinálnak új játékot amit majd jóóóóóóóól meg kell vennünk ,és utána minden bizbaszt is külön külön,már ha lépést akarunk tartani az ellenféllel.Lehet a gépekért is fizetni kell.
Akkor hagyom abba végleg ,jelezném! A Rof -al is azért nem játszom mert nem vagyok hajlandó plusz pénzt fizetni repülõ gépekért amikor megvettem a játékot. És lexarom,hogy ez nekik jó,nekem nem.Nem is játszom vele,és mással sem fogok ha így csinálják.

Itt azért várok akkora javulást, mint amit az il2-és a Clod között ígértek.

Papa01
De Sakkay mester, a RoF gépein a valóságban sem lehetett pl a légcsavar szöget állítani, amennyire tudom. Így ezt nem is etikus felróni neki, hogy a CoD-ban meg lehet.. 😊

Tudom.

Amúgy a fizika nagyjából meg egyezõ, habár egy részében a Clod, más részében a Rof jobb. Grafikában szerintem a Clod jobb, habár ez szubjektív-de mégsem-tekintve a tájon látható tárgyak, házak mennyiségét és részletességét . A gépjármûveket nem is említem, mer a Rof leggyengébb része az.

Sanyo
VO101Tom
Egyértelmûen és biztosan lehet mondani, hogy NEM.
A Clod következõ kiegészítõje az a folytatás lett volna amit épp ebben a bejelentésben kaszáltak el. Ennyi volt. Ez a új csak "valószínûleg" kapja meg a BoB térképét és gépeit, de ha megkapja akkor újra kell is érte fizetni.

Hivatalos fórumon már megy a nyafogás, hogy a ROF engine (limitált földi célok száma, nincs AI online) vajon javulni fog-e...

www.pumaszallas.hu

Ja ok, persze nem is lehetne. De a Clodban van<#nevetes1> és ugye az , hogy mi lett volna ha(pl ha a rofban is van),na azzal nem lehet sokat kezdeni. De pl finomságok(akkor motor nélkül) nem rögzített kerékkel leszállni, légcsavar szög állítással játszani'. Trim hatása a manõverekben(na jó ez nem bonyolult-de van!
Fa-az nincsen.

Steam -> Játék hozzáadása -> Kód megadása -> Játék letöltése -> Parancsikonra kattintás -> Infarktus 😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megoldottam😊

Papa01
"Rof-ban nincs gépészkedés gyakorlatilag"
Ez nem feltétlen a "gyengeség" jele.. 😊

Her Laca
Na letöltöttem ezt a metrót exe-t van kódom is,most írja le valaki szájbarágósan mit kell csinálnom,mert én csak a repkedéshez értek.

Gépészkedés? 😊 Ezt, hogy érted?

Túlmelegszik, túlpörög, besül... amennyivel komplexebb a CloD-ban, annyival bonyolultabbak is már ezek a gépek...

De ne értsetek félre, én elhiszem, hogy a CloD valósághûbb, csak átlag júzerként ebbõl én nem sokat vettem észre. Ezért érdekelnének a konkrétumok szájbarágósan... 😊

www.smart-bus.hu

Pl a Rof-ban nincs gépészkedés gyakorlatilag. És a motorhibák alapszinten vannak csak modellezve.

Mondom ezt annak tükrében , hogy mindkettõt repülöm. Azért a Clod nagyon jó, a Rofnak meg persze vannak nagyon jó dolgai. De , hogy így feladni az eddigi több éves motort?!

De abban nem sok konkrétum van olyannak aki nem ért hozzá! 😊

www.smart-bus.hu

Igen...nagyon el lehet ba*a a Clod engine mélyen valahol, ha így veszni hagyják. Pl akkor az eddigi keleti frontos fejlesztések nagy része is kuka?Nagy lehet a baj. Azt gondolnám , hogy akkora gond azért nincs, hogy egy kieg ne férjen bele...de ezek szerint van.