IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg lehet,hogy ezt a motort külsõsök jobban megcsinálják majd és írnak rá afrikát ,meg Moszkvát stb. Az lenne a legjobb,sem mint kidobni a kukába. Belenyúlni beletudnának ,ez ugye ki is derült már az elején.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Oké, de nyugdíjasként is el kell tölteni az idõt valamivel!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem a Rof nem szimpatikus már a kezdetek óta ,nem is költöttem rá egy petákot sem és a jövõben sem fogok. Tom nyugodtan megírhatja nekik ,hogy bizony vannak emberek nem is kevesen akik így állnak a dologhoz. Lesz az is legalább akkora bukta mint a CLOD erre most komoly fogadást teszek.
Amúgy végül is már mind1 ma lettem 47 éves az mire megjelenik már 50 leszek ideje lesz nyögdíjba vonulni,fájjon a fiatalok feje emiatt😊
Egyébként most már figyelmesen elolvastam az eredeti interjút. Ebbõl világos, hogy a CloD-os csapatot lefokozták. És hogy a RoF kereskedelmi modelljét szeretnék alkalmazni, tehát fizetni kell majd az új gépekért, meg még pár dologért. Erre én is helybõl nemet mondtam volna tegnap még, de most már finomítottam az álláspontomon. Tehát ha ilyen színvonalú dolgokat adnának ki, mint amilyen most már a CloD lett, akkor hajlandó lennék fizetni.
De! Az interjúból az is kiderül, hogy TÉNYLEG a RoF motorját akarják erõltetni. Akkor pedig az van, amit már kérdeztem: miért is fizessek azért, ami nem sokkal haladja meg azt, amivé független fejlesztõk elég jól felkalapálták a '46-ot???
Nem lehet sikeres üzleti modell, ha újra kiadják lényeges fejlesztések nélkül a régi Il-2-õt! Kérdezz már meg tõlük! Most fizessünk egy Il-2 II-ért?! Kíváncsi vagyok, mikor zárják be a topicot! :-)
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ha csöndes akkor meleg mint egy kazán ,ha hûvösebb akkor meg visít mint a tengerimalac bakker.Ne legyél már ennyire elfogult.<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2>
Tény, hogy jobb, ha még gyûjtesz... 😊 70-75 körül azért már lehetne jó vga-t venni, bár most eléggé elindultak az árak felfelé az ünnepek miatt.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tehát éppen ezért mondom, hogy nem stimmel itt valami. A RoF motoros fejlesztést most elkezdeni totál értelmetlen. Lebutítani a dolgot szintén. Akkor kapnánk egy év múlva egy Il-2 1946 II-õt, ami a függetlenek által fejlesztett modok (HSFX? meg a másik, aminek szintén nem jut eszembe a neve) színvonalát alig haladja meg. Ennek így semmi értelme...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Bár nem tudom, hogy a RoF-os stúdió hogy áll anyagilag, mennyire tekinthetõ sikeresnek a RoF? Mármint kereskedelmileg. De szerintem õk próbálnak elõre menekülni.
Szerintem tegyél mindent High-ra, HDR normal, VSYNC on, kapjon egy 4x élsimítást, és nézd meg milyen úgy... ha szépen fut, akkor még lehet emelni...
A 95%-s vram kihasználtság nem biztos, hogy jó ötlet... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nehogy már EZ off legyen itt, a deákbill meg nem... <#whatever>#whatever>
www.pumaszallas.hu
No, de ez itt már elég off... Tom, ha gondolod a RoF topikban szívesen segítünk...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amit még javasolhatok, hogy próbáld ki, az hogy az õszi tájat állítsd be, nekem az nagyon tetszik! 😊
De ha nagyon off a RoF topikba is írhatom! 😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A HSZ-t amiatt írtam neked, mert a Rise of Flight-tal kapcsolatban volt néhány olyan megállapításod, ami szerintem nem fedte a valóságot.
A hozzászólásomat persze építõ jellegûnek szántam! 😊
A stoppert sok mindenhez lehet használni, amikor térképen navigálsz irány és sebesség alapján, vagy üzemanyag fogyasztást számolsz. De a gyûrûvel együtt lenne érdekes, ha tudod, hogy 20 percre elég a benya, utána haza kell indulni, akkor a 40 percet ráállítod ahol a mutató most áll, és nullánál indulnod kell haza (akkor nem használod a stoppert ugye).
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
GOOBY, pls
Mi nagyon jól elvagyunk itt kettecskén a fedélzeti óra meg én😊)) Sokszor azon kapom magam, hogy nem is az idôt nézem rajta, hanem csak gyönyörködöm benne álmodozva 😊))
Épp egy ilyen kellemes bambulás alkalmával gondolkodtam el azon, hogy vajon mi haszna van egy stopper funkciónak egy vadász gépen??? Sokra nem jutottam a gondolattal. Talán azt tudom elképzelni, hogy az üzemanyag mennyiségének saccolásakkor vagy navigácó miatt lehetett némi haszna...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb