IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kipróbáltam amikor kijött a peccs de aztán letöröltem
de vannak akik szerint teljesen jól játszható már
próbáld ki...
GOOBY, pls
IPS meg minden vagy van ebbõl egy 75 herces is az kicsit drágább.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy lett ebbõl valami a legutóbbi hivatalos peccsel bezárólag?
Utoljára talán tavasszal próbálgattam, aztán letettem a lantot.
Most meg mindenki úgy beszél, hogy "hú, ez legjobb szim, sose lesz ilyen többé"...
??!
www.pumaszallas.hu
Én nem mint szimulátort értettem, hogfy jó. De azt nem lehet elvitatni, hogy szép a grafó.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A Bf3 csak abból lett elõhozva, hogy pénzügyileg sikeres játék, nagyon szép grafikával, de a repülõszimulátor része a legszarabb amihez játékban közöm volt. Az hihetetlen, hogy nem lehet körbenézni és a gépet vezetni egyszerre, meg hogy egy olyan zsebkendõnyi területen kell elférned, gyakorlatilag kiveszed egyenesbe, és 10 másodperc múlva a játéktér szélénél vagy...
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mekkora a terület? Nem kicsi. Nem a sztyeppe, de elég jó.
Fürti. Ha hazajössz, akkor keress meg. Ez nem szar, hanem BF. LOL megy a nagy hentelés.
( Azért szép a felhõzet elismerhetitek. Igaz?
az hogy van egy szép textúra még nem jelenti azt hogy jobb a grafikája szvsz
GOOBY, pls
Ne ezt a a szart eroltesd😄
A Béna.
[/url][/img]
Ez a Bf3. Akkor mirõl is beszéltetek? Minek van grafikája? :-)<#rolleyes>#rolleyes>
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Én is használom, így ezzel egy 128Gb-s SSD bõven elég! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
vettem a nemreg egy SSD -t, errol fut a windows, szeretnem ha a Clod is innen futna. (a Diablo 3 is innen megy, es igencsak porog 😊
Viszont ha nem muszaj nem akarom ujratelepiteni a jatekot, a steam konyvtar alapbol egy masik meghajton van, a steamben van olyan lehetoseg hogy tobb meghajton is lehet tartalom egyszerre (Steam konyvatar mappak/ steam konyvtar mappa hozzaadasa), de ugy latom, hogy az egyetlen jarhato ut:a CLOd ujratelepitesekor megadni hogy melyik meghajton levo mappaba rakja a Steam.
Esetleg ha valaki tud egy rovidebb utat, az athelyezeshez.
D9
GoG
GOOBY, pls

Nekem 4 kill 1 dead volt a statom amíg nem találkoztam egy jobb pilótával(vit_unit-nak hívták ha jól emlékszem) aki egymás után 2x is levakart az égrõl. A többiekkel igazából nem nagyon volt gond. Míg az AI, ha mögötte vagy próbál kitérni elõled, addig itt a többség tövig tépi a botot és fordulózik, még messzerrel is. Nem egy gépet láttam dugóhúzó végén megsemmisülni. Huba is jól repült 8 kill 1 dead volt a statja.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
http://www.battlefield.com/battlefield-1942
www.pumaszallas.hu
Mennyit repültem én is régen, vártuk a peccseket mint a messiást, egyre jobb és jobb lett a game, voltak jó kis szerverek ahová beléptél és elõre köszöntek olyanok akiket nem is ismertél, a világ másik részérõl. Jó kis csapat volt.
Valahogy úgy érzem hogy ezzel vége, lezárult egy korszak.
GOOBY, pls
Élj, ameddig tudsz, és tudj, ameddig élsz...
Si vis pacem, para bellum.
www.smart-bus.hu
Ezt láttátok már?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Isten éltessen !<#wave>#wave>Forever a 40-es korosztálynak.
Ezt csinálták a Planetary Annihilation fejlesztõi is, ez egy másik klasszikus a Total Annihilation RTS továbbfejlesztése lesz. Õk még összeghatárokat is meghúztak, tudni lehetett, hogy ha az adományok elérnek egy bizonyos határt, akkor újabb és újabb lehetõségek lesznek a játékban. Nekik is összejött a max. Õk is raktak fel az elképzeléseikrõl fejlesztõi videókat, tehát tudni lehetett, hogy azon kívül, hogy a Bahamákon nyaralnak a nép pénzén, azért csinálnak is valamit.
Így kellene az új Il-2-ben is, tehát mondjuk (most csak a hasamra ütök): 500 ezer dollár: Moszkva térkép + planeset, 1 millió: Sztálingrád is, (...) 5 millió: Berlin vagy Korea is...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"