IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

Közben sikerült mûködésre bírni a külsõ winchesterem is.
Crosslink kábellel+a hálózat létrehozása varázslót futtasd mindkét gépen
Valaki tud abban segíteni, hogyan tudnék adatokat átmásolni a régi géprõl az újra? Valahogy össze lehet kötni õket? És mivel?
acidrain
RoF-ban legalább élsimítás van. Azt az egyet nagyon hiányolom a CloD-ból.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Elírtam a számom de javítottam:) 87 a vége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

persze jó az ára, kell nekem többit aprón privát
Her Laca
Jaja:) Figyu ha kell akkor eladva teszem mert nem tom mért de 10 perc alatt 3 ficak is ugrott rá:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szia. azt hiiszem püt kaptál ph-n
2 hónappal ezelõtt vittem is volna.
De nemrég vettem.

Her Laca
Srácok. Nagyon felgyûlt nálam a monitor a Samu 226BW met eladom.
Hibátlan,tápot nemrég cseréltettem,pixel hiba nincs ,karcmentes .
Felteszem apróra de ha valaki ingerenciát érez akkor 15 pénzé viheti.

Inkább így ez az.

by Pc pilot.

Kíváncsi vagyok a közeli doveri képekre. Most néztem egyet, de nagyon távol van. Na majd ott lehet hasonlítgatni.
1. Clod,2. Rise of flight. 3. Igazi kép.<#nyes>

PhantomAss
én is repülök mindkét játékkal rendszeresen, bár a clodot hanyagolom online. Inkább csak ismerkedek vele mert mindig felidegesít valamivel :D

GOOBY, pls

Persze, csak azért írtam mert így teljes a kép.
Itt nem sokan vannak aki mindkét játékkal rendszeresen repül, én igen.

PhantomAss
pl. a fák forgása nekem fel sem tûnt amíg nem mondtátok. Jól néz ki a levegõbõl és ennyi. A clod-é hiába részletesebb 1000x ha nem néz ki jobban. Az összhatás nekem sokkal jobban bejön mint a clod fakó világa. A városok viszont tényleg részletesebbek, a rof-ban nincs annyi objektum sajnos.
De mondom, ezen nem fogunk vitatkozni...kinek mi jön be.

GOOBY, pls

Mondjuk csak a színek tekintetében(meg talán a felhõk, bár a Rofban néha az is forog ami rohadt idegesítõ) mert bármi más sokkal részletesebb, legyen az fa, ház, bicikli, tank..minden jármû.

Willenbrock
Nekem is tetszik a ROF grafikailag.A színek élethûek,nem neonzöldek a növények,rendes felhõk vannak stb.

PhantomAss
Az igaz hogy a clod baromi jól nézett ki mikor kiadták, nekem is van fent a youtube-on e videóm full grafikával. Most viszont borzalmas, nyomába sem ér a rof-nak. Fekete szín nincs, csak szürke, és fakó minden. Össze lehet hasonlítani a régi és az új videókat. Másfél év alatt ennyit tudott "fejlõdni" a grafika. Ha még egy évet ülnének rajra tán elérné egy c64 színvonalát is. Szerintem a rof sokkal szebb.
Viszont ezen vitatkozni ovis dolog. Nem vagyunk egyformák. Engem speciel nem érdekel hogy dx9 vagy 11, mert nem ettõl függ hogy "szép" -e a grafika. Meg amúgy is, régen rossz ha egy szimulátorbsn a grafika az elsõdleges szempont.

GOOBY, pls

Remélem, hogy "józanul" gondolkodnak..., különben játszótárs nélkül maradnak.<#nevetes1>

D9

VO101Tom
Hát, néztem én ezt, ezek még semmit nem csinálnak, csak szóba került, hogy "mostmár aztán kéne csinálni valamit", erre az Atagosok írták 1C-n, hogy legyen náluk a szervezkedés mégse a hivatalos fórumon. De ahogy látom semmi konkrét, valaki az Emil FM-et akarja piszkálni, de lévén az ATAG csak angol gépekkel repül, ez nemtom hogy nekünk jót jelent-e?

www.pumaszallas.hu

+1
Her Laca
Mondtam én:))) Éljen a CLOD vesszen a 777:)))

VO101Tom
Farber épp 5 perce írta Steam chaten, hogy az ATAG-osok elkezdtek építeni egy modot... (clodra természetesen)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A Clod brutálisan jól nézett ki akkor amikor kiadták. Ez tény ahogy az is,hogy az isten gépe nem volt elég alá. De annó az IL2 gépigénye is magasan a kor felett állt.
A ROF az csúnya és pont . Nekem legalábbis nem tetszik,ez leszûrhetõ abból,hogy nem is játszom vele.

Szerintem pár hónap, és jövögetnek a modok. <#eljen><#finom>

D9

V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igen! :) Gyönyörû P67-UD5-B3, egy ilyen gyönyörû minimal design kuckóban! :) Csodálatosan illene bele ez a fehér szépség! :)

www.smart-bus.hu

V43 1105
Giga alaplap ?:D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mert a CloD-s közösség a CloD-s fejlesztõkön edzõdött és azt hiszik itt is egybõl támadni kell, ha akarnak valamit! :DD

De egyébként egyetértek... :) Remélem összességében azért idõvel jobban járunk... ha nem is anyagilag, de legalább tartalmilag! :)

www.smart-bus.hu

Gyönyörû!! :) Milyen jól mutatna a fekete alaplapomon! :D

www.smart-bus.hu

Sanyo
Igen, összevontam a kettõt, mert jobbnak láttam így. Egyébként mindkettõnél ott van a forrás, bár beírhattam volna, hogy melyik mikor jelent meg.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Nem.
Posted 10 December 2012 - 09:27 - Jason - FAQ About Partnership and Battle of Stalingrad
Posted 14 December 2012 - 12:03 - LOFT - Developer Diary Page 1

Jason nagyon szerencsés helyzetben van, hogy olyan és akkora támogatás áll mögötte, mint a rof-os community. Tényleg le a kalappal. Nem kritizálják a játékot, nincsenek túlzott igényeik, elvannak, vásárolgatnak, ha jön egy új revi, körbeajnározzák a fórumot, van aki megvesz 10-15 gépet, és kiszórja a fórumra, hogy vigye a kódot aki akarja (az egyik gyerek 15 db Brandenburgot osztogatott szét tegnap és ma, az alsó hangon is 180 dollár), ez tényleg elképesztõ, és ezt teljesen jó értelemben mondom. Viszont! :) Most jön a neheze :) Ha eddig nem is tudták biztosan, az elsõ pár nap alatt kaptak ízelítõt, hogy az 1C-n edzõdött társaság viszont kimondja amit gondol, és nem feltétlen a legfinomabb stílusban teszi (de legalább õszinte :) ). Határozott elképzelésük van arról, hogy mit kell tudnia a játéknak, ha akár az il-2, akár a clod folytatásaként akarják eladni, és ezt már most kijelenthetjük, hogy a rof jelenlegi tudása kevés. Fõleg az online kódban kell javulnia sokat. Meg a térkép összetettségen sem ártana dolgozni kicsit. De gondolom ez az egy év nem faroklóbálásra kell nekik, úgyhogy csak hajrá, ha olyan rugalmasan fejleszthetõ, egyszerûbb és jobb a clodtól, mint amennyire mondják, akkor biztos nem lesz gond ebbõl.
Mi meg majd szavazunk a pénztárcánkkal, hogy mennyire jött össze nekik :)

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Kösz a fordítást! Ami ebben csalódás az az,hogy meg van erõsítve hogy nem lesz klikkelhetõ fülke.Mármint az alrendszerek nem lesznek lemodellezve,ez nem hangzik jól.

V43 1105
Laca.. ma épp böngésztem mikor megtaláltam ezt a gyöngyszemet.. te jutottál eszembe.. <#hehe>

Albino GTX680.. ? <#miaz>

:DD

Szerintem nem csúnya, de ez ízlés kérdése! :) Tény, hogy nem dx11, így eleve nem tud úgy kinézni mint a CloD. Viszont emlékezz vissza, hogy a CloD, hogy nézett ki az elején! Optimalizálni nem tudták, jött a butítás.

Írják, hogy a dx11-hez több és jobban felkészült fejlesztõ kell... ez több pénz, több idõ, ergo jönnek a kérdõjelek, bizonytalanságok. A 777 nem azért marad a dx9-nél mert nem tud, vagy nem akar még szebb játékot, hanem mert tisztában vannak vele, hogy az olyan terheket róna rá, amit nem tud felvállalni. Mi a jobb, a stabil jövõkép, vagy az, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, aztán belerokkanunk? :)

www.smart-bus.hu

Nem hergelés, csak épp most történt.
Repülgettem a Rof-al, tesztelgettem. Megsérült a gépem leraktam, és néztem , hogyan harcol az ai. Elõször azt figyeltem hol rakja ki (hová) a sérüléseket, majd pedig azt, hogy ha fa alkatrész sérült, esik a faszilánk is. Aztán lelõtte az egyik gép a másik csûrõjét, ami szépen beleesett a motorba, aminek a lapátjai ledarálódtak. A gép pilótája kényszer leszállt. Mindezt lassításban. Szóval akárki akármit mond, igencsak kiforrott a fizika. De amúgy tényleg csúnyább mint a Clod, az tagadhatatlan. Remélem az új szebb lesz mindkettõnél.<#vigyor>

Her Laca
Má megint mirõl beszélsz?:)
A térkép a táj kidolgozottságának mi köze van a korhoz.
Egyszerûen csúnya,hogy mondjam még el jobban? Csúnya!! Csúnya!!
Lexarom az adott kor gépeit,ez messzerrel is CSÚNYA!!:)

De ne ahhoz viszonyíts, mert neked nem azzal kell majd játszanod! :) A RoF-ra úgy tekints, mint adott kor, adott gépek szerinti szimulátorra. Ehhez mérten kiválóan meg van csinálva, és egy kiváló referencia! :)

Azt meg õk is belátták, hogy a II.VH-s gépekhez fejleszteni kell... ezt viszont adott idõ alatt kell, adott számszerû lehetõségek mellett. Abban biztos lehetsz, hogy amit ígérnek az úgy lesz, és annyi idõ alatt lesz úgy... ígérgethetnének fût-fát holnapra, aztán jönnének az elsõ képek 5 év múlva... ennek lenne értelme? :)

www.smart-bus.hu

Jason riportja volt késõbb nem? :)

A technológia átadásának elutasítása a külsõsökre vonatkozik. :)

A BoS-ba nem, de ez nem zárja ki azt, hogy késõbb sem! :)

No meg itt van ez... csak tudja mit beszél, :))

"A CLOD motorja helyett miért a Digital Nature-ra esett a választás?

Az évek óta fejlesztett Digital Nature egy komoly játékmotor, amely nagyon szép eredményekkel mûködteti a ROF-t. Emellett közel hibamentes és nagyon jól mûködik a fizika, a realisztikus repülési modell, a sérülésmodell, a komplex ballisztika, a részletes környezet és terep, valamint a kiváló minõségû grafikai megjelenítés. Mindezek felett sokkal modulárisabb és könnyebben fejleszthetõ mint a CLOD motorja. Harckocsiktól az óriás robotokig a rendszer különbözõ játékos által irányított eszközt is kezel. A Digital Nature motor használatával viszonylag rövid idõ alatt egy jól mûködõ terméket tudunk kiadni, amit a késõbbiekben tovább lehet bõvíteni."

www.smart-bus.hu

Her Laca
De a ROF a CLOD hoz képest egy szar. Ez egyszerûen tény. A Red Baronhoz képest kúrva jó,meg még tudok sorolni programokat. A Clod hoz képest egy csúnya ,buta valami.Én meg ahhoz viszonyítok.

VO101Tom
"Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövõre nézve,
"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."

Igen. Mondta ezt a fõnök. A feltételes módban mondott PR-os szöveg után jött a project manager (vagy producer, vagy nem is tudom mi a normális titulusa), aki a technikai dolgokról beszélt, és ezt mondta (Sanyónál is olvasni):

"Mi történik a CLOD motorral? Át lehet vagy el lehet adni olyan csapatoknak, mint a régi Il-2 esetében a Daidalos Team, vagy bármi más mód?
A technológia átadása nincs a tervek között."

"A mai standardok szerint a CLOD elég nagy projekt. Ebbõl átkerül valami a BOS-ba? Repülõgép modell, földi objektumok, térképek, hangeffektek, programkódok, stb?

Csak néhány modell és textúra lesz felhasználva.. A képeken a tesztelési céllal az új projektbe illesztett gép látható. Nem a végsõ állapot, csak az exportált modell."

Jason szerintem csak a kedélyeket akarta csillapítani, csak errõl nem szólt Loftnak :D Sem másnak nem adják oda, sem õk nem használnak a clodból semmit, csak néhány modellt és textúrát. Azokat is lebutítva, mert az engine nem bírja el.

www.pumaszallas.hu

PhantomAss
sajnos Laca már nem vonhatod vissza...
bármilyen szimet is fognak csinálni te már nem játszhatsz vele :)
de a clod akkor is ottlesz, addigra valszeg jönnek hozzá modok is ugyhogy no para

GOOBY, pls

Naaaa! :) A RoF egyáltalán nem szar, ne gonoszkodj! Neked nem tetszik, de ettõl még sok mindenben kurva jó! :) Attól, hogy nincs dx11, klikkelhetõ kabin (ezekhez a gépekhez nem is kell) és kevesebb a földi egység, még nagyon jól szimulálja az adott kort elég sok téren... :) A béna jelzõ nem igazán rájuk illik! :D Rájuk inkább a megfontoltság, és a határaiknak az ismerete jellemzõ... :)

Nekem a hozzáállásuk miatt szimpatikusak. Egyenesen beszélnek, nem hitegetnek, lehet adni a szavukra, és érthetõ érvek mentén lépkednek elõre.

Bevallottan nem akarnak?? Végigolvastad a cikket? :) Csupán annyit mondtak, hogy a következõ lépés mi lehet, és mi biztosan nem.

Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövõre nézve,

"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."

Csak holnap lesz meg a vga-m... jobban jártam így anyagilag, ezen az egy napon nem múlott. No meg eladtam a TIR-t... :)

Amint megjött az 5-s, elsõ dolgom lesz, hogy kiképzésre jelentkezem! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ugyan:) Csak neked szimpatikusak ,bár az ég tudja miért. A Rof is szar ,akkor mitõl lenne jó amit tákolni akarnak. Mármint a Clodhoz képest.
De te nyugodtan várd ,meg játssz is vele ha megjelenik én biztosan hanyagolom.
Ha meg csinálnak egy szuper szimet ,akkor visszavonok mindent ,de mivel bevallottan nem akarnak így marad ,hogy bénák.
De ne kezdjük már megint ,megyek inkább spitet lõni.
Nem jössz?
Hogy kiértékeld a CLODOT is milyen most:) Multiban:XD

Ez tõled hízelgõ... a CloD-s csapatra is mondtad ezt párszor, most meg, hogy véded! Így lesz ez a 777-l is Laca! :DDD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Bénák.

Köszönjük szépen Uram! :) Számomra megnyugtató infók vannak benne, remélem csillapodik a 777 ellenes hangulat! :)

Szerintem ez a két kulcs infó,

"Lesznek benne a közösség által várt elképzelt képességek és részletesség?

Sajnos nincs olyan szimulátor, amiben minden a közösség által kért dolog meglenne. Viszonylag kevés idõ van a BOS létrehozására és kiadására. A ROF fejlesztési tapasztalataiból a 777 Studios tudja, hogy jobb egy használható képességekkel és tartalommal rendelkezõ játékot kiadni, amit idõvel tovább lehet bõvíteni. Nem szeretnénk, hogy a közösség évekig várjon valamire, amiben nem teljesen az van, amirõl a korábbi hírek szóltak. Mi egyszerre csak egy lépést teszünk."

"A BOS-ban lesz a CLOD-ból származó tartalom?

Ha fel is lesz használva, az 1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."

www.smart-bus.hu

Sanyo
Battle of Stalingrad - kérdések és válaszok, remélem nem értettem félre a lényeget. Az esetleges felháborodás elõtt szóljatok, hogy javítsam. :)

www.pcpilot.hu

Rádiónál,nekem is van,(ritkán) nem tudok róla lehet-e ellene tenni.
AI kérdés szintén.
Az fps nél az mikrolag, elméletileg az utolsó patch megoldotta. Nálam legalábbis igen. Bár a legutolsó béta patch(nálam) ebben a tekintetben még jobb volt. A mostani hivatalosnál sem nagyon lehetne elvileg.