IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
Ehh... multimedia? Crap 😊 Akarom mondani multiplay menü, ott a lobby...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
1. nézd meg, hogy azon a fülön ahol az üzát állítod, ott nincs-e kikapcsolva a géppuska (ahogy pl bombázók géppuskáit is ki lehet szedni, hogy a súly csökkenjen). Van egy lenyíló menü, az egyik az üres fegyver, a másik nem (nem azt írja ki, hogy empty, ahogy a bombázóknál, mert a fegyvert nem "szereli ki", csak lõszer nem lesz benne.

2.Ha az jó, akkor ellenõrizd ezt:
Menj be a multimedia menübe
indíts egy saját lobbyt
gépválasztásnál állítsd be
mentsd el
lépj ki fõmenübe.

Elvileg ezután az újat kellene tudnia.
Offline nem állítható a lõszer, ha ott nincs, az lehet, hogy a programmal van valami, fájl ellenõrzés lehet, hogy elkélne.

www.pumaszallas.hu

Sajna nem az a bajom, hogy nem tudok betarazni, mivel tul bonyolult.
Hanem, hogy akarmilyen loszert pakolok be, a 20mm es ures, de csak az E-3 ban, az E-4 mukodik, erdekes modon.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szia, igen de mit kell csinálni? van ott insert, add, save . mi a sorrend?
Amikor a gépet loadutolod :-) ( lol) akkor rámész a gun-ra és ott beállítod. Ennyi.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vogel
Jó áron fut már a kikiáltási ára is 😊

No Urak, kezdetét vette a steam karácsonyi bulija! Pénztárca elõ... 😊

www.smart-bus.hu

Na most már 19k NMÁ

P51 iránytû

hello. engem az érdekelne, hogy hogyan kell a tárazást véghez vinni
Udv! Nem tudna valaki megmagyarazni azt a jelenseget, hogy: miert nem tudom betarazni multiba pl. a messer e-3 at? allandoan ures a nagy kaliber,
(a loszer kijelzo pirosan vilagit belepeskor) akarmilyen loszert jelolok ki.
Esetleg mas is latott mar hasonlot?

Köszönöm!

Közben sikerült mûködésre bírni a külsõ winchesterem is.
Crosslink kábellel+a hálózat létrehozása varázslót futtasd mindkét gépen
Valaki tud abban segíteni, hogyan tudnék adatokat átmásolni a régi géprõl az újra? Valahogy össze lehet kötni õket? És mivel?
acidrain
RoF-ban legalább élsimítás van. Azt az egyet nagyon hiányolom a CloD-ból.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Elírtam a számom de javítottam😊 87 a vége.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

persze jó az ára, kell nekem többit aprón privát
Her Laca
Jaja😊 Figyu ha kell akkor eladva teszem mert nem tom mért de 10 perc alatt 3 ficak is ugrott rá😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szia. azt hiiszem püt kaptál ph-n
2 hónappal ezelõtt vittem is volna.
De nemrég vettem.

Her Laca
Srácok. Nagyon felgyûlt nálam a monitor a Samu 226BW met eladom.
Hibátlan,tápot nemrég cseréltettem,pixel hiba nincs ,karcmentes .
Felteszem apróra de ha valaki ingerenciát érez akkor 15 pénzé viheti.

Inkább így ez az.

by Pc pilot.

Kíváncsi vagyok a közeli doveri képekre. Most néztem egyet, de nagyon távol van. Na majd ott lehet hasonlítgatni.
1. Clod,2. Rise of flight. 3. Igazi kép.<#nyes>

PhantomAss
én is repülök mindkét játékkal rendszeresen, bár a clodot hanyagolom online. Inkább csak ismerkedek vele mert mindig felidegesít valamivel 😄

GOOBY, pls

Persze, csak azért írtam mert így teljes a kép.
Itt nem sokan vannak aki mindkét játékkal rendszeresen repül, én igen.

PhantomAss
pl. a fák forgása nekem fel sem tûnt amíg nem mondtátok. Jól néz ki a levegõbõl és ennyi. A clod-é hiába részletesebb 1000x ha nem néz ki jobban. Az összhatás nekem sokkal jobban bejön mint a clod fakó világa. A városok viszont tényleg részletesebbek, a rof-ban nincs annyi objektum sajnos.
De mondom, ezen nem fogunk vitatkozni...kinek mi jön be.

GOOBY, pls

Mondjuk csak a színek tekintetében(meg talán a felhõk, bár a Rofban néha az is forog ami rohadt idegesítõ) mert bármi más sokkal részletesebb, legyen az fa, ház, bicikli, tank..minden jármû.

Willenbrock
Nekem is tetszik a ROF grafikailag.A színek élethûek,nem neonzöldek a növények,rendes felhõk vannak stb.

PhantomAss
Az igaz hogy a clod baromi jól nézett ki mikor kiadták, nekem is van fent a youtube-on e videóm full grafikával. Most viszont borzalmas, nyomába sem ér a rof-nak. Fekete szín nincs, csak szürke, és fakó minden. Össze lehet hasonlítani a régi és az új videókat. Másfél év alatt ennyit tudott "fejlõdni" a grafika. Ha még egy évet ülnének rajra tán elérné egy c64 színvonalát is. Szerintem a rof sokkal szebb.
Viszont ezen vitatkozni ovis dolog. Nem vagyunk egyformák. Engem speciel nem érdekel hogy dx9 vagy 11, mert nem ettõl függ hogy "szép" -e a grafika. Meg amúgy is, régen rossz ha egy szimulátorbsn a grafika az elsõdleges szempont.

GOOBY, pls

Remélem, hogy "józanul" gondolkodnak..., különben játszótárs nélkül maradnak.<#nevetes1>

D9

VO101Tom
Hát, néztem én ezt, ezek még semmit nem csinálnak, csak szóba került, hogy "mostmár aztán kéne csinálni valamit", erre az Atagosok írták 1C-n, hogy legyen náluk a szervezkedés mégse a hivatalos fórumon. De ahogy látom semmi konkrét, valaki az Emil FM-et akarja piszkálni, de lévén az ATAG csak angol gépekkel repül, ez nemtom hogy nekünk jót jelent-e?

www.pumaszallas.hu

+1
Her Laca
Mondtam én😊)) Éljen a CLOD vesszen a 777😊))

VO101Tom
Farber épp 5 perce írta Steam chaten, hogy az ATAG-osok elkezdtek építeni egy modot... (clodra természetesen)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
A Clod brutálisan jól nézett ki akkor amikor kiadták. Ez tény ahogy az is,hogy az isten gépe nem volt elég alá. De annó az IL2 gépigénye is magasan a kor felett állt.
A ROF az csúnya és pont . Nekem legalábbis nem tetszik,ez leszûrhetõ abból,hogy nem is játszom vele.

Szerintem pár hónap, és jövögetnek a modok. <#eljen><#finom>

D9

V43 1105
<#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Igen! 😊 Gyönyörû P67-UD5-B3, egy ilyen gyönyörû minimal design kuckóban! 😊 Csodálatosan illene bele ez a fehér szépség! 😊

www.smart-bus.hu

V43 1105
Giga alaplap ?😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Mert a CloD-s közösség a CloD-s fejlesztõkön edzõdött és azt hiszik itt is egybõl támadni kell, ha akarnak valamit! 😄D

De egyébként egyetértek... 😊 Remélem összességében azért idõvel jobban járunk... ha nem is anyagilag, de legalább tartalmilag! 😊

www.smart-bus.hu

Gyönyörû!! 😊 Milyen jól mutatna a fekete alaplapomon! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Igen, összevontam a kettõt, mert jobbnak láttam így. Egyébként mindkettõnél ott van a forrás, bár beírhattam volna, hogy melyik mikor jelent meg.

www.pcpilot.hu

VO101Tom
Nem.
Posted 10 December 2012 - 09:27 - Jason - FAQ About Partnership and Battle of Stalingrad
Posted 14 December 2012 - 12:03 - LOFT - Developer Diary Page 1

Jason nagyon szerencsés helyzetben van, hogy olyan és akkora támogatás áll mögötte, mint a rof-os community. Tényleg le a kalappal. Nem kritizálják a játékot, nincsenek túlzott igényeik, elvannak, vásárolgatnak, ha jön egy új revi, körbeajnározzák a fórumot, van aki megvesz 10-15 gépet, és kiszórja a fórumra, hogy vigye a kódot aki akarja (az egyik gyerek 15 db Brandenburgot osztogatott szét tegnap és ma, az alsó hangon is 180 dollár), ez tényleg elképesztõ, és ezt teljesen jó értelemben mondom. Viszont! 😊 Most jön a neheze 😊 Ha eddig nem is tudták biztosan, az elsõ pár nap alatt kaptak ízelítõt, hogy az 1C-n edzõdött társaság viszont kimondja amit gondol, és nem feltétlen a legfinomabb stílusban teszi (de legalább õszinte 😊 ). Határozott elképzelésük van arról, hogy mit kell tudnia a játéknak, ha akár az il-2, akár a clod folytatásaként akarják eladni, és ezt már most kijelenthetjük, hogy a rof jelenlegi tudása kevés. Fõleg az online kódban kell javulnia sokat. Meg a térkép összetettségen sem ártana dolgozni kicsit. De gondolom ez az egy év nem faroklóbálásra kell nekik, úgyhogy csak hajrá, ha olyan rugalmasan fejleszthetõ, egyszerûbb és jobb a clodtól, mint amennyire mondják, akkor biztos nem lesz gond ebbõl.
Mi meg majd szavazunk a pénztárcánkkal, hogy mennyire jött össze nekik 😊

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Kösz a fordítást! Ami ebben csalódás az az,hogy meg van erõsítve hogy nem lesz klikkelhetõ fülke.Mármint az alrendszerek nem lesznek lemodellezve,ez nem hangzik jól.

V43 1105
Laca.. ma épp böngésztem mikor megtaláltam ezt a gyöngyszemet.. te jutottál eszembe.. <#hehe>

Albino GTX680.. ? <#miaz>

😄D

Szerintem nem csúnya, de ez ízlés kérdése! 😊 Tény, hogy nem dx11, így eleve nem tud úgy kinézni mint a CloD. Viszont emlékezz vissza, hogy a CloD, hogy nézett ki az elején! Optimalizálni nem tudták, jött a butítás.

Írják, hogy a dx11-hez több és jobban felkészült fejlesztõ kell... ez több pénz, több idõ, ergo jönnek a kérdõjelek, bizonytalanságok. A 777 nem azért marad a dx9-nél mert nem tud, vagy nem akar még szebb játékot, hanem mert tisztában vannak vele, hogy az olyan terheket róna rá, amit nem tud felvállalni. Mi a jobb, a stabil jövõkép, vagy az, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, aztán belerokkanunk? 😊

www.smart-bus.hu

Nem hergelés, csak épp most történt.
Repülgettem a Rof-al, tesztelgettem. Megsérült a gépem leraktam, és néztem , hogyan harcol az ai. Elõször azt figyeltem hol rakja ki (hová) a sérüléseket, majd pedig azt, hogy ha fa alkatrész sérült, esik a faszilánk is. Aztán lelõtte az egyik gép a másik csûrõjét, ami szépen beleesett a motorba, aminek a lapátjai ledarálódtak. A gép pilótája kényszer leszállt. Mindezt lassításban. Szóval akárki akármit mond, igencsak kiforrott a fizika. De amúgy tényleg csúnyább mint a Clod, az tagadhatatlan. Remélem az új szebb lesz mindkettõnél.<#vigyor>

Her Laca
Má megint mirõl beszélsz?😊
A térkép a táj kidolgozottságának mi köze van a korhoz.
Egyszerûen csúnya,hogy mondjam még el jobban? Csúnya!! Csúnya!!
Lexarom az adott kor gépeit,ez messzerrel is CSÚNYA!!😊