IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben sikerült mûködésre bírni a külsõ winchesterem is.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De nemrég vettem.
Hibátlan,tápot nemrég cseréltettem,pixel hiba nincs ,karcmentes .
Felteszem apróra de ha valaki ingerenciát érez akkor 15 pénzé viheti.
1. Clod,2. Rise of flight. 3. Igazi kép.<#nyes>#nyes>
GOOBY, pls
Itt nem sokan vannak aki mindkét játékkal rendszeresen repül, én igen.
De mondom, ezen nem fogunk vitatkozni...kinek mi jön be.
GOOBY, pls
Viszont ezen vitatkozni ovis dolog. Nem vagyunk egyformák. Engem speciel nem érdekel hogy dx9 vagy 11, mert nem ettõl függ hogy "szép" -e a grafika. Meg amúgy is, régen rossz ha egy szimulátorbsn a grafika az elsõdleges szempont.
GOOBY, pls
D9
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
A ROF az csúnya és pont . Nekem legalábbis nem tetszik,ez leszûrhetõ abból,hogy nem is játszom vele.
D9
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De egyébként egyetértek... :) Remélem összességében azért idõvel jobban járunk... ha nem is anyagilag, de legalább tartalmilag! :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
Posted 10 December 2012 - 09:27 - Jason - FAQ About Partnership and Battle of Stalingrad
Posted 14 December 2012 - 12:03 - LOFT - Developer Diary Page 1
Jason nagyon szerencsés helyzetben van, hogy olyan és akkora támogatás áll mögötte, mint a rof-os community. Tényleg le a kalappal. Nem kritizálják a játékot, nincsenek túlzott igényeik, elvannak, vásárolgatnak, ha jön egy új revi, körbeajnározzák a fórumot, van aki megvesz 10-15 gépet, és kiszórja a fórumra, hogy vigye a kódot aki akarja (az egyik gyerek 15 db Brandenburgot osztogatott szét tegnap és ma, az alsó hangon is 180 dollár), ez tényleg elképesztõ, és ezt teljesen jó értelemben mondom. Viszont! :) Most jön a neheze :) Ha eddig nem is tudták biztosan, az elsõ pár nap alatt kaptak ízelítõt, hogy az 1C-n edzõdött társaság viszont kimondja amit gondol, és nem feltétlen a legfinomabb stílusban teszi (de legalább õszinte :) ). Határozott elképzelésük van arról, hogy mit kell tudnia a játéknak, ha akár az il-2, akár a clod folytatásaként akarják eladni, és ezt már most kijelenthetjük, hogy a rof jelenlegi tudása kevés. Fõleg az online kódban kell javulnia sokat. Meg a térkép összetettségen sem ártana dolgozni kicsit. De gondolom ez az egy év nem faroklóbálásra kell nekik, úgyhogy csak hajrá, ha olyan rugalmasan fejleszthetõ, egyszerûbb és jobb a clodtól, mint amennyire mondják, akkor biztos nem lesz gond ebbõl.
Mi meg majd szavazunk a pénztárcánkkal, hogy mennyire jött össze nekik :)
www.pumaszallas.hu
Albino GTX680.. ? <#miaz>#miaz>
Szerintem nem csúnya, de ez ízlés kérdése! :) Tény, hogy nem dx11, így eleve nem tud úgy kinézni mint a CloD. Viszont emlékezz vissza, hogy a CloD, hogy nézett ki az elején! Optimalizálni nem tudták, jött a butítás.
Írják, hogy a dx11-hez több és jobban felkészült fejlesztõ kell... ez több pénz, több idõ, ergo jönnek a kérdõjelek, bizonytalanságok. A 777 nem azért marad a dx9-nél mert nem tud, vagy nem akar még szebb játékot, hanem mert tisztában vannak vele, hogy az olyan terheket róna rá, amit nem tud felvállalni. Mi a jobb, a stabil jövõkép, vagy az, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, aztán belerokkanunk? :)
www.smart-bus.hu
Repülgettem a Rof-al, tesztelgettem. Megsérült a gépem leraktam, és néztem , hogyan harcol az ai. Elõször azt figyeltem hol rakja ki (hová) a sérüléseket, majd pedig azt, hogy ha fa alkatrész sérült, esik a faszilánk is. Aztán lelõtte az egyik gép a másik csûrõjét, ami szépen beleesett a motorba, aminek a lapátjai ledarálódtak. A gép pilótája kényszer leszállt. Mindezt lassításban. Szóval akárki akármit mond, igencsak kiforrott a fizika. De amúgy tényleg csúnyább mint a Clod, az tagadhatatlan. Remélem az új szebb lesz mindkettõnél.<#vigyor>#vigyor>
A térkép a táj kidolgozottságának mi köze van a korhoz.
Egyszerûen csúnya,hogy mondjam még el jobban? Csúnya!! Csúnya!!
Lexarom az adott kor gépeit,ez messzerrel is CSÚNYA!!:)
Azt meg õk is belátták, hogy a II.VH-s gépekhez fejleszteni kell... ezt viszont adott idõ alatt kell, adott számszerû lehetõségek mellett. Abban biztos lehetsz, hogy amit ígérnek az úgy lesz, és annyi idõ alatt lesz úgy... ígérgethetnének fût-fát holnapra, aztán jönnének az elsõ képek 5 év múlva... ennek lenne értelme? :)
www.smart-bus.hu
A technológia átadásának elutasítása a külsõsökre vonatkozik. :)
A BoS-ba nem, de ez nem zárja ki azt, hogy késõbb sem! :)
No meg itt van ez... csak tudja mit beszél, :))
"A CLOD motorja helyett miért a Digital Nature-ra esett a választás?
Az évek óta fejlesztett Digital Nature egy komoly játékmotor, amely nagyon szép eredményekkel mûködteti a ROF-t. Emellett közel hibamentes és nagyon jól mûködik a fizika, a realisztikus repülési modell, a sérülésmodell, a komplex ballisztika, a részletes környezet és terep, valamint a kiváló minõségû grafikai megjelenítés. Mindezek felett sokkal modulárisabb és könnyebben fejleszthetõ mint a CLOD motorja. Harckocsiktól az óriás robotokig a rendszer különbözõ játékos által irányított eszközt is kezel. A Digital Nature motor használatával viszonylag rövid idõ alatt egy jól mûködõ terméket tudunk kiadni, amit a késõbbiekben tovább lehet bõvíteni."
www.smart-bus.hu
"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."
Igen. Mondta ezt a fõnök. A feltételes módban mondott PR-os szöveg után jött a project manager (vagy producer, vagy nem is tudom mi a normális titulusa), aki a technikai dolgokról beszélt, és ezt mondta (Sanyónál is olvasni):
"Mi történik a CLOD motorral? Át lehet vagy el lehet adni olyan csapatoknak, mint a régi Il-2 esetében a Daidalos Team, vagy bármi más mód?
A technológia átadása nincs a tervek között."
"A mai standardok szerint a CLOD elég nagy projekt. Ebbõl átkerül valami a BOS-ba? Repülõgép modell, földi objektumok, térképek, hangeffektek, programkódok, stb?
Csak néhány modell és textúra lesz felhasználva.. A képeken a tesztelési céllal az új projektbe illesztett gép látható. Nem a végsõ állapot, csak az exportált modell."
Jason szerintem csak a kedélyeket akarta csillapítani, csak errõl nem szólt Loftnak :D Sem másnak nem adják oda, sem õk nem használnak a clodból semmit, csak néhány modellt és textúrát. Azokat is lebutítva, mert az engine nem bírja el.
www.pumaszallas.hu
bármilyen szimet is fognak csinálni te már nem játszhatsz vele :)
de a clod akkor is ottlesz, addigra valszeg jönnek hozzá modok is ugyhogy no para
GOOBY, pls
Nekem a hozzáállásuk miatt szimpatikusak. Egyenesen beszélnek, nem hitegetnek, lehet adni a szavukra, és érthetõ érvek mentén lépkednek elõre.
Bevallottan nem akarnak?? Végigolvastad a cikket? :) Csupán annyit mondtak, hogy a következõ lépés mi lehet, és mi biztosan nem.
Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövõre nézve,
"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."
Csak holnap lesz meg a vga-m... jobban jártam így anyagilag, ezen az egy napon nem múlott. No meg eladtam a TIR-t... :)
Amint megjött az 5-s, elsõ dolgom lesz, hogy kiképzésre jelentkezem! :)
www.smart-bus.hu
De te nyugodtan várd ,meg játssz is vele ha megjelenik én biztosan hanyagolom.
Ha meg csinálnak egy szuper szimet ,akkor visszavonok mindent ,de mivel bevallottan nem akarnak így marad ,hogy bénák.
De ne kezdjük már megint ,megyek inkább spitet lõni.
Nem jössz?
Hogy kiértékeld a CLODOT is milyen most:) Multiban:XD
www.smart-bus.hu
Szerintem ez a két kulcs infó,
"Lesznek benne a közösség által várt elképzelt képességek és részletesség?
Sajnos nincs olyan szimulátor, amiben minden a közösség által kért dolog meglenne. Viszonylag kevés idõ van a BOS létrehozására és kiadására. A ROF fejlesztési tapasztalataiból a 777 Studios tudja, hogy jobb egy használható képességekkel és tartalommal rendelkezõ játékot kiadni, amit idõvel tovább lehet bõvíteni. Nem szeretnénk, hogy a közösség évekig várjon valamire, amiben nem teljesen az van, amirõl a korábbi hírek szóltak. Mi egyszerre csak egy lépést teszünk."
"A BOS-ban lesz a CLOD-ból származó tartalom?
Ha fel is lesz használva, az 1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a késõbbi projektekbe."
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
AI kérdés szintén.
Az fps nél az mikrolag, elméletileg az utolsó patch megoldotta. Nálam legalábbis igen. Bár a legutolsó béta patch(nálam) ebben a tekintetben még jobb volt. A mostani hivatalosnál sem nagyon lehetne elvileg.