IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na akkor pár kérdés srácok.
-Rádiózásnál(sok felirat)röcög nálam,van-e rá megoldás?
-Az AI csapnivaló,van-e valami MOD rá esetleg?
-Fps a csúcson és röcög nem tudom miért?!
Köszi
Szóval nekem is az lenne a jó, ha maradna a motor és jönne a köv. rész.
De eddig úgy tûnik nem így lesz. Akármit is akar a tömeg... Jelen állás szerint.
Én a "777 át*aszott mindenkit, és ráerõltette z 1c-re a motorját" abszolút hülyeségnek tartom. Az 1C igen profi ahhoz, hogy egy kis banda átejtse. <#nezze>#nezze> de úgyis meglátjuk mit hoz a jövõ! Remélem.
Ingyen szimulatort a nepnek!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.pcpilot.hu
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A gond a steam-el van, hogy onnan bárkit bannolni tudnak, ha akarnak.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
És akkor a 777 mehet az üzletpolitikájával meg a fércmûvel oda ahova akar😊))
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként kizárt, hogy kiadják. Még véletlen konkurenciát csinálna a BoS-nak 😊
www.pumaszallas.hu
Lehet azt kéne inkább felvetni nekik, hogy ha már kukázták az engine-t, akkor tegyék elérhetõvé a forráskódot, a modderek majd kihozzák belõle amit még lehet... 😊
www.smart-bus.hu
Ez azért már közelebb van a Clod-hoz, mint az IL2-höz, nem ?
http://vizerra.com/about/team/
Ez egy olyan engine, ami 3D-s grafikával (CAD tervek alapján pl), interaktív, valós idõben renderelt környezetet hoz létre (de nem játék). Kiállításokra, pályázatokra, bemutatókra. Fogalmam sincs mennyire sikeres, vagy mennyire jött be neki, amikor lelépett, akkoriban lehetett arról is olvasni, hyog a fia volt beteg, ezért nem tudott foglalkozni a játékkal, az is lehet, hogy megunta.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csakazértis ratyion:XD
Egyébként addig örülj, amíg nem veszek... észrevennék minden apró hibát rajta! 😊
www.smart-bus.hu
Na jó nem szívom a véred tovább😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Vannak a Rof -osok,meg vannak a Clod-osok😊)))
Én csak annyit mondok!
Le a 777 el!😊
Mit adtak nekünk a 777 esek?😊
Mért kellek én ahhoz,hogy megnézd a remek AMD-s kártyán hogy mûködik az élsimítás?:XD
Na jó majd lövök képet .😊
Nem tudom, hogy miért mostanra idõzítették a 777-esek a bejelentést, valahol ez is el van qrva, mert egyenlõre csak arról tudtak beszélni, hogy mi nem lesz a BoS-ban, és mi lesz lebutítva. Pl azt sem tudták még megmondani, hogy a BoS gépei fognak-e úgy gyûrõdni, mint a rof gépek. Azért ilyenekkel érdemes lett volna felkészülni, nem gondoltak arra, hogy a rofra áttérés csak a rofosoknak okoz extázist? A clodosok meg kérdezõsködni fognak, hogy akkor pontosan hogy is lesz ez?
www.pumaszallas.hu
Ez az engine így már tök jó, viszont a továbblépés szerintem akkora anyagi és idõbeli ráfordítást igényelne, amit a történtek miatt nem vállalna be egyetlen normális ember sem.
Ha ebben az állapotában jött volna ki, akkor biztos, hogy nem lett volna semmi gond, és most nyugodtan dolgozhatnának õk a folytatáson... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu