IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
Egyik legjobb játék, grafikán lehet javítani textúracsomagokkal, rengetek olyan mod tölthetõ hozzá ami plusz küldetéseket és fegyvereket ad hozzá, SOC nem rosz, de a CS, és a COP jobb szerintem.

V43 1105: Nem orosz hanem ukrán játék... :D

Nohab
Ha szereted a posztapokaliptikus hangulatod, illetve nem vagy szívbajos, akkor kötelezõ anyag.

Mikor a 2 méteres nádasba gyalogoltam éjjel, és rám röffent egy vaddisznó... na akkor teljesen összeszartam magam. :D
Támogatom Sanyót, nem lehet kihagyni!

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

No ezek után meg kell vegyem ennyiért! :)

www.smart-bus.hu

Engem is ez az érés fog el az alapján amilyen képek vannak róla... :S

www.smart-bus.hu

Sanyo
Alapmû! :)

www.pcpilot.hu

V43 1105
Visszavághatnék , hogy építsd esetleg SLI-t, ja hogy nem tudsz ? <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Heckert lekötötte.. engem speciel nem.. van valami "gagyi" orosz hatása ami miatt kikészít.. :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Urak!

A STALKER széria milyen? Játszik vele valaki? 1,74 ajró most a Shadow of Chernobyl

www.smart-bus.hu

Hecker007
nah igen, fõleg a te IGP-dhez képest :P

No igen... :)

www.smart-bus.hu

V43 1105
Max a villanyszámla nõtt meg még .. <#bohoc>

Más nem is történhet... :)

www.smart-bus.hu

Hecker007
én az 560Ti és a 680 között is csak azt tapasztaltam hogy a 680-al több az fps, kontaktok és minden egyéb maradt ugyanaz

560-l nem láttad? Az 570 ugyanaz, csak kb 20%-l gyorsabb... ha ugyanazok maradtak a beállítások, akkor nem lehet különbség! :)

www.smart-bus.hu

qrva nagy mázli.és ráadásnak alig használt. mondjuk ez a hét ilyen tekintetben rendben volt. Herlacától monitor, most meg ez, vigyorgok is mint szûzlány kit b..... visznek. egyébként a prohardveren néha szuper dolgok vannak
V43 1105
35 ezer? Hogy a büdös.. ?:O

sziasztok. ma sikerült vennem egy gtx 570 kártyát 35ezer ft-ért:))))) azt kell mondjam a clod egy másik dimenzió az 560 után. látom a contaktot, és a lövéseim mintha jobban ülnének ( ez lehetséges? ) kár, hogy mire összeszedtem a hardvereket vége a játéknak:( boldog békés karácsonyt minden topiklakónak és családjának
Üdv!
Mindenkinek kívánok Kellemes és Békés Karácsonyt!
És ne feledjétek, nem az számít, hogy milyen ajándékot kaptok,
csak SZÉP, NAGY és JÓ DRÁGA legyen. <#nevetes1>

Ma estére beszoptam egy "vendégséget", holnap meg ugye kari, de máskor örömmel csatlakoznék. Január 5. ig ráérek . Egy két alkalom lesz, hogy magánórát tart a párom, ilyenkor kussolnom kell mert sajna cipõsdobozban lakunk, de 7-kor legkésõbb vége szokott lenni.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

mijki
Néha mi repülünk saját szerveren 3-4 fõvel, fõleg dogolunk, esetleg este csatlakozhatsz hozzánk. Hogy lesz-e ma repülés nem tudom, megkérdezem a csipet-csapatot. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Valójában azért érdekelne az online játék, mert nagyon unom az AI idióta és kiszámítható reakcióit. Az emberek viszonylag kiszámíthatatlanok és hibázni is szoktak (remélem), ha meg nem, akkó leradíroznak az égrõl oszt kész.
Egy (jó) darabig biztos, hogy potenciális áldozat lennék, de hát senki sem született botkormánnyal a seggében.

Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960

Na ezért érdekelnének a szabályok. :)

Emlékszem több évnyi offline virtuskodás után felmentem online-ba és úgy lefostak az "égrõl" hogy az csak na.Aztán végûl valakit sikerült lelõnõm (P-38)de kirugtak mert szabájtalan voltam állítólag...Na soha többet nem mentem fel sehová:O)))

Kellemes Karácsonyt Mindenkinek:O)
Üdv!
Fél év offline gyakorlás után asszem rászánom magam, hogy online is kipróbáljam a repülést.Jó lenne olyan szerveren, ahol esetleg Magyarok (is) vannak, talán akkor gördülékenyebb volna a kommunikáció, fõleg mert van mit tanulnom még. Ami telepítve van: IL-2 1946 4.11.1, Teamspeak 3, Hyperlobby 4.3.2.
Kellemes ünnepeket mindenkinek

Papa01
Köszi! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

VO101Tom
Van az il2 fórumon egy lista, hogy mit is tudunk a BoS-ról. Eléggé összeszedett, a források megjelölésével. Ez egy jó ötlet volt ettõl a Sim-tõl...

http://forum.il2sturmovik.net/index.php?showtopic=146

(újdonság nincs benne, nem ezért írtam, de ha valaki utána akar nézni, hogy mirõl volt szó eddig, ez jó kezdõhelynek tûnik)

www.pumaszallas.hu

Papa01
Szerintem egy szoftver tervezésénél,megírásánál nem lehet úgy elõre tervezni a költségeket, mint egyébként.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

acidrain
Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket, és boldog új évet kívánok Nektek, és családtagjaitoknak a 101/7 Káró Ász Virtuális Vadászrepülõ Század nevében.

~S!~
101/7_Savas Szpk

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Feltétlen szükséges? Semmi. Nincs a Dx11-ben semmilyen kritikus dolog, ami miatt DX9 használhatatlan lenne. A Dx11 gyorsabb (ez a legnagyobb elõnye egyébként), több polygont, részletesebb objektumokat kezel, tudja a tessalate módosítót (kabinbelsõben pl. részletesebb, élethûbb geometriai formákhoz, ívekhez, élekhez nagyon jön jól), és a shaderek (anyagok, fények, effektek) sokkal élethûbbek.

www.pumaszallas.hu

Mán megint ez a segítség:))) Azt se tudjuk mit csináltak. Hangokat? Juj:)) Vagy mit? Hány programozó segített? Tudod?

De tudjuk! :) Ha jól emlékszem Tom mondta, hogy az utolsó tapasz elkészítésébe már besegítettek a 777 programozói is. Azt nem tudhatjuk, hogy minõségi segítség történt-e, de azt igen, hogy mennyiségi segítség történt... és nem csak a hangok terén! :) Vagyis azt a következtetést mindenképpen le lehet vonni, hogy így hamarabb készült el a végleges verzió. Lehet, hogy még mindig ott tartanánk, hogy két hét múlva pénteken fejezik be! :D

Zavarni csak az zavar,hogy leállították emiatt a már úgy ahogy jó cuccot , de meggyõzõdésem, hogy elõbb utóbb újra lesz az indítva.

Nem emiatt állították le! :) Ez az egész leállt magától, mégpedig azért, mert a sok baszakodásuk miatt anyagilag ráfizetés volt. Akkor is vége lett volna, ha nincs a 777, csak akkor még ez a közös vonal sem menne, hanem lenne egy végleges CloD állapot, és game over. Ezt a motort tovább õk a büdös életben nem fejleszthették volna, ugyanis nincs ezen a kerek bolygón akkora marha, aki ezt anyagilag dotálta volna a továbbiakban... :)) Innentõl pedig maximum szerintem az zavarhatna, hogy miképpen kerültek ebbe a szituációba! :)

A Clod hoz képest ez amit csinálni fognak elolvasva a cikket na az lesz árkád. Ennyi és nem több.

Nem, nem lesz árkád, csupán eleinte kevesebbet fog tudni, mint a CloD jelenleg. :) Ez baj, ennek én sem örülök, de ebben még a sikeresség függvényében még mindig benne van a lehetõség arra, hogy egyszer majd elérje ezt a szintet, sõt, esetleg még talán majd valamikor jobb is legyen! A CloD-ban viszont jelenleg a folytatásra semmilyen hivatalos lehetõség nincs, ennyi, zsákutca, game over, kányec,és ez nem a 777 hibája! :)

És nem hárítom én át a felelõsséget . Csak nem szimpi a 777 ,régen sem volt az (még mielõtt ez a hír elterjedt) és most sem. Neked tetszik ,az a lényeg ,de ettõl még nekem nem kötelezõ, és ennek hangot is fogok adni minden pillanatban:))

Nekem úgy tûnik, hogy nem arra haragszol akire kéne, és az okok forrását sem abban látod akiben kéne!

Azzal nekem semmi bajom, hogy neked a 777 üzletpolitikája és maga a RoF nem tetszik, és azzal sincs bajom, hogy ennek hangot is adsz! Sõt... hogy hoznánk top 10-be a topikot, ha mindenben egyetértenénk? :D

Én csupán azt nem értem, hogy tudsz, tudtok ilyen könnyen továbblépni az egész szituációt kiváltó felelõsök szerepén... :)

Na most ha a leírtak szerint valósul meg ez a próbálkozásuk ,az szerinted engem pl mennyire hat meg? Mennyire fog érdekelni ? Amennyire a Wings of Prey? Mert azt még megnézésre sem méltattam annó amikor megjelent. Tehát akkor én most minek is örüljek?

Ahogy látom semennyire, de ezzel nem vagy egyedül! :D Ha a WoP szintjén, vagy akár csak az IL2 szintjén jelenik meg, akkor a kutyát nem fogja érdekelni! :)

Akkor van esélyük, illetve értelme az egésznek, ha legalább a RoF jelenlegi szintjét, kidolgozottságát leteszik az asztalra. Ha így lesz, akkor valószínûleg sikeres lesz, így ebben az esetben lehet tovább fejlõdni. Ha nem lesz sikeres, akkor a sztori visszafordul oda, ahol most vagyunk, vagyis lesz egy jó állapotban lévõ CloD a birtokunkban, és ennyi, game over.

Örülnöd meg annak kéne, hogy egyáltalán ennyi esély is életben maradt, van egy halvány remény, és nem a teljes zsákutca csõdje fogad csípõbõl! :) De, ha ez neked nem elég, akkor ne arra haragudj aki ezt a halvány reménysugarat nyújtja, hanem arra, aki miatt idáig jutott a szitu! :)

Zárásképen kicsit kifejteném a 777-hez való viszonyomat is, nehogy az legyen, hogy a szememben õk a hibátlan Istenek, és mindenki más hülye! :)

Szóval õk azért szimpatikusak nekem, mert összességében nagyon profin csinálnak mindent! Tisztában vannak az anyagi és az erõforrás készletükkel, és ennek tükrében lépkednek elõre. Zseniálisan megtalálták azt a középutat, ami egy fenntartható és kiszámítható fejlõdést mutat, ráadásul ez a középút minimális áldozatokkal jár a szimuláció tekintetében. Így hirtelen I.VH-s tekintetben a klikkelhetõ kabin hiányán kívül más nem is jut eszembe... (persze biztos van más is).

VISZONT, a jelenlegi állapot (ahol a RoF-l) tartanak azért ilyen fényes, mert az I.VH-s gépek miatt a megvalósítandó feladatok is szerényebbek. Itt még elmegy az válasznak, hogy minek a klikkelhetõ kabin, hiszen alig kellett ezeken a darálókon babrálni valamit... Sõt szimuláció terén sem érheti szó a ház elejét, hiszen ami elromolhatott ezeken, az gyakorlatilag modellezve van, plusz ugye a gépekrõl sincs annyi adat, mint a II.VH-s gépek esetén, így a gépek tudása, viselkedése szempontjából nem is lehet velük szembe nagy követelményeket állítani, mert nem nagyon van mit lobogtatni. Itt nem tud annyira kialakulni az a forró vita, hogy most akkor a balansz legyen meg, vagy a vér szimuláció... tán ezért is van az amit Tom megjegyzett, hogy a RoF közössége meglehetõsen jó viszonyban van a fejlesztõkkel, és eléggé oldott a hangulat, nincs rendszeres anyázás éppen valami "de bezzeg" mentén. :)

Ebbõl az egészbõl azt akartam kihozni, hogy könnyebb dolguk volt, és az I.VH-ra jellemzõek miatt kevesebb erõforrást igényelt az összkép kialakítása.

Viszont azzal, hogy bevállalták a közös munkát és ezzel a II.VH-s gépeket, elég nagy fába vágták a fejszéjüket. Ha hosszabb távon (amennyi idõ a RoF-nak is kellett a jelenlegi szinthez) nem prezentálják ugyanezt az alaposságot, akkor sokat veszíthetnek ezen...

Annak semmi értelme, ha évek múlva is majd ott tartunk, hogy egy II.VH-s géppel csupán annyi a teendõ, hogy markolom a botot meg a gázkart, kezelem az ívelõt és a hûtõt, aztán csumi...

Nagyon bízom benne, hogy, ha még a BoS-ban nem is lesz minden rendben úgy ahogy kéne, a folytatásokkal majd eljutunk arra a szintre, hogy a gépek a PC-s kereteken belül az elérhetõ dokumentumok alapján a lehetõ legteljesebb szimulációt nyújtják majd.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem értem ,hogy mi az amit a dx11-búl feltétlen szükséged lenne? Szebb a Clod nem? A Rof nem tudja azt amit emez ,Tom már kivesézte? Most megint mit nem értetek azon,hogyha van egy aránylag szép és jó game akkor ÉN nem akarok egy rosszabbal ,esetleg csúnyábbal,butábbal,játszani? Ha ehhez lenne ingerenciám feltelepíteném a régi IL2 õt .
Biztos van akinek mind1 ,de nekem nem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

AZ év eseménye: Nézétek a 2 képen Mikivel ottvagyunk baloldalt a Wilgától :D radarfigyelõ

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Her Laca
Nem értem. Miért kéne a CLOD nak fedezni a sorozat fejlesztési költségét?
Ha kiadják jól ,akkor adhatták volna végig magas áron nem? Utána kiadják a akármelyik folytatást megint magas áron. Hol itt a bibi?
Mindamellett akárhogy próbáltok meggyõzni ,nekem sem az SFX ,sem a ROF üzletpolitikája nem tetszik. Nem is játszom egyikkel sem. Ez ilyen egyszerû.
Én maradi vagyok,adják a szoftvert annyiért amennyiért megéri ,de jó legyen és én örülök,használom.
Fel kell mérni a keresletet ,össze kell vetni a ráfordított összeggel ,rátenni a hasznot,kalkulálni és meg is van az ár.Mi ebben a bonyolult?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Tudják be? Laca. Egyrészt aláírom, azt hogy akkor amikor megjelent egy használhatatlan cucc volt, és azt is, (bár én csak itt a fórumon olvasgatva) hogy az új csapat (Luther-ék) mindent elkövetve próbálták rendbe tenni a Cod-ot, bár szerintem ez kötelességük is volt.
Ugyanakkor azonban az a világ már rég elmúlt hogy egy játék lefedezi egy teljes sorozat fejélesztési költségeit. CoD esetében szerintem az is csoda, hogy egyáltalán idáig eljutottak. 6 év fejlesztés után mit is tettek le az asztalra?
Gondold el, hogy (Sanyo oldalán olvastam), hogy már SFX-hez olyan formában készítenek gépeket, hogy havonként 11,99 dollárt (!!!) fizetned kell érte.
A LINK -et itt találod.

A RoF-os példád azért nem jó, mert a RoF csapat nem egy csõdbe ment cég, és tettek azért hogy a termékük folyamatosan fejlesszék. (Még ha ezért fizetni is kell pluszban.)

De ha felteszem azt amit írtál, jó persze szomorú lennék, de alapvetõen ez egy kész termék... nem érezném azt hogy becsapnak. Hogy megvenném -e az új terméküket? Nem tudom, de nem feltétlen mondanám azt hogy nem.

Egyébként mi az amit a dx11-búl feltétlen szükséged lenne? Ez nem ugratás, komolyan kérdezem! :)

Nohab
Bazd... link alapján azt hittem, hogy valaki megint reklámozza a saját blogját. Tényleg jóféle.
VO101Tom
Jópofa ez a poszter, régebben én is akartam csinálni hasonlót :)

www.pumaszallas.hu

Nohab
Nem...
Jofele blog.
poszter:1. 2.

mijki
Itt egy videó hogy lehet moddolni a Cliffs of Dover-t! Van még remény, hátha elkapja ezt is pár olyan tehetséges modder csapat mint akik az UP-t és a HSFX-et is csinálták.<#gonosz1>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
Nem és nem:) Egyrészt azon akadtam ki,hogy annó egy alfa játékért kifizettem nekik egy raklap pénzt. A folytatást tudják be nekem ebbe,ha már teszteltem nekik.
A másik. Nem érdekel ki folytatja. Lehet felõlem a 777 is. Vagy Vargáné és Társa kft. Lexarom. De akkor ha már kín keservesen megcsinálták játszhatóra (nekem elejétõl fogva jól ment jelezném) akkor azt várnám el az 1C -tõl és az esetleges új fejlesztõ csapattól,hogy ne egy lebutított szart csináljanak. Az 1C is szembeköpte azt a tábort akik életben tartották a játékot.
Mit szólnál ahhoz,hogy ha bejelentené a 777 ,hogy a köv folytatása a ROF nak nem lesz kompatibilis az eddigiekkel,és mivel új csávók csinálják (azok akik annó a RED Baront mondjuk ) és szerintük az a motor bár csak DX7 es ,de kúrvajó és majd olyat csinálnak,mert az üzletileg még sikeresebb meg minden. Na ehhez mit szólnál?

Papa01
A "játszottam" szó kimaradt. :)

Papa01
Félreértés ne essék uram, én is elég sok pénzért vettem meg, de én kb ha hatvan percet az sok. :) Sajnos a magas hw követelmények és az hogy nem volt optimalizálva, sajnos betette a kaput. De azt hiszem, ez nem lényeg, mindenesetre én szorítottam nekik, hogy nem menjenek csõdbe.

De Laca, ha én jól értettem, azon akadtál ki, hogy nem az eredeti cég készíti a folytatást. Na most ha te haragszol rájuk, és nem vagy csak jelképes összeget szándékozol fizetni, akkor miért várod el, hogy normális minõségben elkészüljön a szimulátor?
Kinek kéne finanszírozni a fejlesztés költségeit? Mert hogy a CoD eladásaiból nem ment volna, az most már biztos.

Szepy
Igen,a verdák mintájára készült,lehet,hogy elõbb meglátták a lehetõséget a verdák koncepciójában (vagyis,hogy gépeket beszélõ,érzõ élõlénynek ábrázolnak) mint a Disney. Nem hiszem,hogy bármiféle technikai segítséget kaptak volna az amerikaiaktól,azt pedig,hogy az animáció "motorját" megkapták volna azt fõleg nem,bár,hogy õszinte legyek nem tudom,hogy miként készülnek ezek a mesék,abban viszont biztos vagyok,hogy a Disney nem béna annyira,hogy egy ilyen technológia átadással(már ha ez mûködik a meséknél) a saját készülõ új alkotása alatt vágja a fát.

Her Laca
Ha valaki támogatta õket az én voltam!! Egy raklap pénzért vettem meg azt amit most gombokért adnak! Ne legyünk már szereptévesztésben.
Én nem mondom,hogy hú de jól csinálták meg a CLOD ot és ,hogy csak így tovább. Haragszom én rájuk is!
De nem veszi be a bögyöm ezt a 777 féle Il2 õt sem.
Akkor már inkább várnék még pár évet ,hogy egy minõségi cuccot kapjak semmint amit ezek beharangoztak.
Különben sincs értelme errõl már tárgyalnunk ,lesz amilyen lesz ,Solt mester örül és mi kell még így karácsony tályékán:XD

Papa01
Ha 1000 pénzt adtál volna az új részért az azt jelenti szerintem, hogy nem igazán támogatod az eredeti csapatot sem. Hiszen jó 2-3 év eltelik mire egy új szoftvernek ennyire lemegy az ára... Akkor nem értem miért vagy elkeseredve, hoyg így alakultak a dolgok. :)

Solt kolléga szerintem csak arra gondolt, hogy az eredeti csapat eddig bírta és nem tovább. Az hogy a 777 rácsapott a jogokra, amiatt pedig nem kell haragudni rájuk. És nem is szabad elvárni, hogy a korábbi cég vonalát vigye tovább.

A probléma az - szerintem - hogy az eredeti csapatat hogyan jutott el idáig. Én több alkalommal leírtam, hogy sajnálom, hogy így történt, mert grafikailag nagyon tetszene a CoD. (Valószínûleg én nem is biztos hogy beruházok az új IL-2-be, de a CoD-ot nagyon szívesen kipróbálnám.)

Anya, kezdõdik......!<#wink>
No, ha hazaértem a melóból, akkor reagálok... :) Mobilról nincs kedvem pötyögni... :))

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem pontosan:) Az volt,hogy nem veszem meg teljes áron hanem akkor amikor 1000 hufnágel lesz!!:) Mert megérdemlik!!!
Most annyiban változik a helyzet ugye,hogy ezért amit csinálnak még annyit sem ,pontosabban semmi fizetõeszközt nem áldoznék én . Mert ezek meg nem tudnak ,vagy akarnak egy jobb szimet csinálni. Szarabbért meg mért is kéne fizetni?

De ez az én véleményem hangsúlyoznám ,ti ettõl még örülhettek ám ,nincs is ezzel probléma:) csak nekem had ne kelljen tapsikolnom:)

Papa01
Laca, nem úgy volt, hogy az új részért Te nem adsz ki pénzt? :)