IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
from Hungarian modders
Mire hazaértem ünneplésbõl egy hatalmas meglepetés fogadott, megnyertük a MOTY 2012 Most Anticipated mod of 2012 díját, 18200 modból elsõk lettünk \o/ http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/features/moty-players-choice-upcoming-2012 Nagyon jó érzés, és most készülünk is 1 kis videóval, nem naggyal, mivel az majd jön januárban, ahogy minden évben szokott lenni...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
De mért ne kaphattunk volna egy folytatást? Már egy rakat gép nagyjából kész volt,egy halom földi cucc,szerintem már a térkép is.
Hidd csak el ,hogy itt más áll a háttérben. Azt nem tudom mi ,de ,hogy nem tiszta a dolog az ziher😊)
De ha nektek jobb így akkor minden rendben😊
Az viszont ,hogy lehet csúnyább és butább lesz ,elfogadhatatlan!
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meddõ vita itt egymást gyõzködni, hogy melyik a jobb szim! Meg, hogy melyiknek jobb a grafikája. Én az ótvar Falcon 4-et toltam legtöbbet, mégis elvagyok vele 😄 Na jó, néha Il-2 is megy, de csak a 46 😄 Õskori a gépem, de a Falconra bõven elég. Mindenkinek megvan a kedvence na!
Viszont lenne egy fontos kérdésem: itten van ez a hsz és abban is a 3. kép! Nem is a hsz-ben látható mod érdekelne, hanem ezen a kicseszett 3. képen a tájcsempék (angélusan terrain tiles textures-ek) melyik modban jönnek elõ és melyik map-on, mert ezek nekem nagyon tetszenek.
Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
Háát emlékeim szerint a rég csapatban is voltak hasonló megnyilvánulások.. 😊 Pl, a pénteki infók egyoldalú visszavonása.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem szabad kényes kérdéseket feltenni :XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez egy elõre mutató fejlesztés ami végre hosszú és keserves meló után nagy vonalakban jó és használható lett. Innen már csak csiszolgatni kellett volna ,finomítani és új gépeket ,térképeket gyártani hozzá.
Sajnos a 777 több bizalmat kapott a folytatásra (bár nem hiszem,hogy olcsóbb lenne nulláról csinálni) és bevallottan butább progit akarnak csinálni. Én emiatt berzenkedem. Persze üzletileg érthetõ,hisz nem csak a melóért kapnak pénzt hanem a motorért is ,de ettõl én had ne legyek boldog😊
Azért azt is jegyezzük meg, hogy - ha jól emlékszem - elég sok részt újra kellett írni, meg volt az a ventilátoros hasonlat is. 😊 És a közösség is megosztott volt az eredményt illetõen.
Ez tényleg szép, szó se róla! 😊 Milyen VGA kell hogy ezt lehessen látni?
@Domino: Én is ilyen felbontásom nyomom. 😊
Nekem 1680x1050 a natív 22 collon,de így is recés,bármit csinálok,lehet fhd-ben valamivel jobb.
A régi Il ebbõl a szempontból sokkal jobban skálázható volt.Ezt próbáltam alacsonyabb felbontáson,de ocsmány natívon kívül mindenütt.
@Laca: a Clodra gondoltam! 😊 Meg nem csak a vízról, hanem esetleg a városról is. De csak ha nem gond. 😊
Írtad, hogy jobbat csináltak. A grafikán kívül (ezt aláírom, hogy szebb, de a RoF sem csúnya.) melyek azok a konkrét dolgok, amelyekre gondolsz?
Milyen kártyád van?
Ugyanolyan látványt fogsz kapni,ha mindent feltolsz csutkára,max nem 30 fps-t fogsz kapni,mint õ,de ugyanazt látod 5-6 fps-sel,ha gyenge is a mûszer.
Majd figyeld csak meg ,hogy ebbe a projektbe bele fog törni a bicskájuk,ha nem akarnak felnõni a feladathoz😊)Mert a példa az elõzmény adott!😊
Amúgy ez mûködik. És a víz is víz. Szimulátornál nem hátrány..nem igaz? Vagy ha a szépre megyünk, nyomjuk a arcad illel.'Az a legszebb.<#nevetes1>#nevetes1>
Mondjuk jót visítottam ,hogy micsoda remek a társaság ,mert kiadták a csatorna térképet a patch ban ,DE!!! vigyázzunk meg kell venni.😊) Anyjukat😊
Ne bizonygasd már ,hogy ez milyen remek amikor még a vak is látja,hogy nem az legalábbis a CLOD hoz képest. Elolvastam ,megnéztem a képeket ,letöttem a patch et ,megnéztem a vizet pl és én nem azt mondom ,hogy húúú de randa ,de a CLOD hoz képest bizony randa. Jelzem már az IL2 modokban is volt ilyen víz. És még egyszer utoljára mondom,hogy engem NEM érdekel a rof.
Pont tojok rá milyenek a hidroplánok😊 Én messert ,fókát meg ilyeneket akarok a már megszokott minõségben. Ha ezt nem tudják produkálni akkor nem érdekel.
STALKER Complete 2009 (2012)
Dolgov Studio
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
És ezt mondom úgy, hogy amikor megjelent és mindenki csöpögött róla hogy mennyire jó én csak legyintettem, hogy én nem fogok gagyi mutánsokat lõdözni nekem humán ellenfelek kellenek.
Hát jól le is meg el is maradtam így az elsõ 2 rész sosem volt meg, de épp pár napja vittem végig a Call of Pripyat-ot. Hát ilyen félelmet és borzongást és feelinget eddig csak a Thief 3-nál meg annó az Alone in the Dark-nál éltem át <#nevetes1>#nevetes1>
Én mondom neked, aki a horrorfilmeket is csak bambulva bámulja mert nem tud hatásuk alá kerülni, hogy ez a játék annyira magába szívott, hogy nem bírtam letenni, de egyedül a sötét szobában meg a jeges borzongás rohangált a karomtól a hátamig meg vissza <#taps>#taps> Valaki mondta, hogy idegek kellenek hozzá, de nem hazudott <#nevetes1>#nevetes1>
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom <#smile>#smile>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Boldog Karácsonyt Mindenkinek ! <#puszi>#puszi>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ez az egyik.
A CLOD grafikailag szebb ,ez a másik. Árnyékokról meg szerintem ne is beszéljünk ,nem egy kategória a két cucc😊
Tudom én elfogult vagyok meg minden ,de ne is próbáljatok már gyõzködni ,engem úgy nem érdekel a ROF ahogy van,de ha még jó is lenne számomra akkor sem vagyok hajlandó gépeket meg kütyüket vásárolgatni . Ennyi 😊
A linkelt képed a géprõl szól, szóval ne azon nézd a csatornát.

Ha nem lesz minimum Clod szintû akkor nem fog érdekelni és ennyi.Kár ezt ragozni asszem tovább.
[/url][/img]
Nézzük már meg ezt a vizet meg a fehér sziklákat😊)) Ez viccnek is rossz😊
Amatõrök.
Halkan jegyzem meg , hogy ma dobtak ki pár újdonságot a Ropf-ra, ez azért nagyon szép tõlük. Õk <#ravasz1>#ravasz1>, törõdnek az emberekkel.
Ja boldog karácsonyt mindenkinek.