IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Nyilván találgatni én sem szeretnék, de szerintem nem tudtak annyit eladni a CoD-ból, hogy befejezzék a munkálatokat...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
Engem a komplex engine menedzsment hiánya a várható grafikai gyengeségeknél jobban aggaszt,az Il-ben is azt hiányoltam leginkább.

Nesu

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Ok😊 Nekem aztán tök 8 😊
De mért ne kaphattunk volna egy folytatást? Már egy rakat gép nagyjából kész volt,egy halom földi cucc,szerintem már a térkép is.
Hidd csak el ,hogy itt más áll a háttérben. Azt nem tudom mi ,de ,hogy nem tiszta a dolog az ziher😊)
De ha nektek jobb így akkor minden rendben😊
Az viszont ,hogy lehet csúnyább és butább lesz ,elfogadhatatlan!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A helyzet az , hogy kicsit sok a karácsonyi hangulatból, aztán ezért jó , hogy itt lehet egy kicsit pörgetni a dolgokat'.<#vigyor>

L Viper
Ejj fijjúk, min kardoskodtok itten?
Meddõ vita itt egymást gyõzködni, hogy melyik a jobb szim! Meg, hogy melyiknek jobb a grafikája. Én az ótvar Falcon 4-et toltam legtöbbet, mégis elvagyok vele 😄 Na jó, néha Il-2 is megy, de csak a 46 😄 Õskori a gépem, de a Falconra bõven elég. Mindenkinek megvan a kedvence na!

Viszont lenne egy fontos kérdésem: itten van ez a hsz és abban is a 3. kép! Nem is a hsz-ben látható mod érdekelne, hanem ezen a kicseszett 3. képen a tájcsempék (angélusan terrain tiles textures-ek) melyik modban jönnek elõ és melyik map-on, mert ezek nekem nagyon tetszenek.

Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!
Papa01
Persze Laca ez igaz, hogy ettõl ne legyél boldog de épp ez az. Az eredeti tervek befuccsoltak, nem a 777 hibája. Igen, lehet csúnyább lesz. Lehet butább is. De a semminél jobb, nem? Ha pedig nem tetszik, max nem invesztálsz be rá. Mert - szerintem - az eredeti csapattól már semmit nem kaptál volna. Nemhogy új részt, még patch-et sem. Én ezért támogatom, a RoF, DCS féle üzlet politikát. Ha jó a szoftver, ezzel a megoldással biztosítva lehet a jövõje.

Háát emlékeim szerint a rég csapatban is voltak hasonló megnyilvánulások.. 😊 Pl, a pénteki infók egyoldalú visszavonása.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ráadásul a fórumukon amit ugye nyitottak a készülõ játéknak ,nem éppen demokratikus a hozzáállás😊 Ha nem tetszik valami kérdés ,és nem nyalják körbe a makkjukat akkor azonnal törlik,vagy zárják a dolgot😊
Nem szabad kényes kérdéseket feltenni :XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Na tisztázzuk! Senki ,én sem mondom,hogy tökéletes volt ,vagy hogy az lett.
Ez egy elõre mutató fejlesztés ami végre hosszú és keserves meló után nagy vonalakban jó és használható lett. Innen már csak csiszolgatni kellett volna ,finomítani és új gépeket ,térképeket gyártani hozzá.
Sajnos a 777 több bizalmat kapott a folytatásra (bár nem hiszem,hogy olcsóbb lenne nulláról csinálni) és bevallottan butább progit akarnak csinálni. Én emiatt berzenkedem. Persze üzletileg érthetõ,hisz nem csak a melóért kapnak pénzt hanem a motorért is ,de ettõl én had ne legyek boldog😊

Papa01
Értem, köszi! 😊
Azért azt is jegyezzük meg, hogy - ha jól emlékszem - elég sok részt újra kellett írni, meg volt az a ventilátoros hasonlat is. 😊 És a közösség is megosztott volt az eredményt illetõen.

Her Laca
Jó munkához idõ kell😊) Jegyezzük ezt is meg😊

Her Laca
Nekem egy 580 al is ilyen volt ,most a 680 al is ilyen.Gondolom radeon 6970 tõl fölfelé is ugyanez.

Papa01
Na most az azért tegyük hozzá, hogy -ha jól tudom- 6 évig várták hogy kész legyen. Lehet, hogy te is erre utaltál.
Ez tényleg szép, szó se róla! 😊 Milyen VGA kell hogy ezt lehessen látni?
@Domino: Én is ilyen felbontásom nyomom. 😊

Her Laca
Itt egy videó tenger felett harc. Gyönyörû.

Mivel ebben a f@stalicskában nincs élsimítás,fhd alatt felejtõs.
Nekem 1680x1050 a natív 22 collon,de így is recés,bármit csinálok,lehet fhd-ben valamivel jobb.
A régi Il ebbõl a szempontból sokkal jobban skálázható volt.Ezt próbáltam alacsonyabb felbontáson,de ocsmány natívon kívül mindenütt.
Her Laca
Ez marhaság már ne is haragudj. A 777 üzlet politikája nem aranyigazság. Ha ,az UBI nem baxogatja õket az 1C-t és nem adják ki félig készen akkor ez a játék egy siker cucc lett volna.Az más kérdés mikorra😊

Papa01
Hidd el én megtenném, és ezt a legõszintébben mondom, de ezzel a VGA-val, ami nekem van értelme? 😊

Her Laca
Minden!!!!!😊 De ne vitázzunk már ezen,állj neki ,játssz vele,mondjuk a G50 el,és megtudod mirõl beszélek,vagy ülj bomberbe,de repkedhetsz felhõben is és rögtön rájössz magad is😊)

Papa01
Öö, igen ez jogos, de emiatt nincs fent nekem, ezt nem írtam, bocsi! 😊
@Laca: a Clodra gondoltam! 😊 Meg nem csak a vízról, hanem esetleg a városról is. De csak ha nem gond. 😊

Papa01
Olyan értelemben van köze, ha esetleg valami hasonló módszerrel dolgoztak volna õk is, akkor a 777 nem tudott volna rácsapni a jogokra, mert van folyamatos bevételük. A kezdeti dolgaikat meg inkább felejtsük el. 😊
Írtad, hogy jobbat csináltak. A grafikán kívül (ezt aláírom, hogy szebb, de a RoF sem csúnya.) melyek azok a konkrét dolgok, amelyekre gondolsz?

Her Laca
Milyen vízrõl? Clod ról tudok ,de ha nagyon nem muszáj én azt a retket el nem indítom még egyszer,mert tudom ,hogy remek ,de amint új patch van mindig újra kell állítani mindent valami oknál fogva😊)

Már mér' lenne kevés??
Milyen kártyád van?
Ugyanolyan látványt fogsz kapni,ha mindent feltolsz csutkára,max nem 30 fps-t fogsz kapni,mint õ,de ugyanazt látod 5-6 fps-sel,ha gyenge is a mûszer.
Her Laca
És? Mi köze a csõdbe menésnek(jelzem nem mentek) ahhoz,hogy jobbat csináltak? Én örülök,hogy nektek tetszik a ROF meg minden ,meg még körbe is ugrálhatjátok õket ,komolyan örülök neki,de nekem mért is kell tetszenie annak a játéknak? 😊
Majd figyeld csak meg ,hogy ebbe a projektbe bele fog törni a bicskájuk,ha nem akarnak felnõni a feladathoz😊)Mert a példa az elõzmény adott!😊

Papa01
<#eljen><#eljen> Vagy akár a fákat is említhetnéd. Oké, szebb a CoD-ban. De ha jól tudom, (és ha tévedek, akkor elnézést) simán átrepülsz közöttük. Akkor inkább legyen csúnyább.

<#alien>Akkor is......
Amúgy ez mûködik. És a víz is víz. Szimulátornál nem hátrány..nem igaz? Vagy ha a szépre megyünk, nyomjuk a arcad illel.'Az a legszebb.<#nevetes1>

Papa01
Laca, azt megtennéd, hogy lõsz pár képet a vízrõl? Sajna az én gépem kevés hozzá. Köszi szépen! 😊

Papa01
Igaz is.. Ezek csinálták jól. Szépen csõdbe is mentek. 😊 Na de igazad van Laca, nem off-olok tovább. 😊

Her Laca
Ja ha a ROF ról akarnék információkat ,mennék a totyikjába,de utána nézhetsz😊) mikor tûntem én ott fel utoljára😊

Mondjuk jót visítottam ,hogy micsoda remek a társaság ,mert kiadták a csatorna térképet a patch ban ,DE!!! vigyázzunk meg kell venni.😊) Anyjukat😊

Her Laca
Drága testvírem😊
Ne bizonygasd már ,hogy ez milyen remek amikor még a vak is látja,hogy nem az legalábbis a CLOD hoz képest. Elolvastam ,megnéztem a képeket ,letöttem a patch et ,megnéztem a vizet pl és én nem azt mondom ,hogy húúú de randa ,de a CLOD hoz képest bizony randa. Jelzem már az IL2 modokban is volt ilyen víz. És még egyszer utoljára mondom,hogy engem NEM érdekel a rof.
Pont tojok rá milyenek a hidroplánok😊 Én messert ,fókát meg ilyeneket akarok a már megszokott minõségben. Ha ezt nem tudják produkálni akkor nem érdekel.

És ez már igen csak nem arról szól, hogy kinek mi tetszik hanem , hogy mit tud! Ja , hogy a szélerõ generálja a hullámokat, amik (ha nagyok) sérülést okoznak a gépben??? Ez nagyon komoly.

Laca(tudom nem veszed meg meg szar😊) nézz rá, a frissítésre légyszi! Mi ez, ha nem egy nagyon komoly folyamatosan fejlõdõ szimulátor! A rep szim történetében nem volt még ilyen komoly víz, tenger, és az ezeken fel-le szálló hidroplán modellezés. A cikk.

<#eljen>

Nesu
Nekem meg van mind a három rész .Modok nélkül is eszméletlen de van egy mindent vivõ mod sorozat :

STALKER Complete 2009 (2012)

Dolgov Studio

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Most viccelsz??? A STALKER az egyik legjobb játék amivel valaha játszottam!

És ezt mondom úgy, hogy amikor megjelent és mindenki csöpögött róla hogy mennyire jó én csak legyintettem, hogy én nem fogok gagyi mutánsokat lõdözni nekem humán ellenfelek kellenek.

Hát jól le is meg el is maradtam így az elsõ 2 rész sosem volt meg, de épp pár napja vittem végig a Call of Pripyat-ot. Hát ilyen félelmet és borzongást és feelinget eddig csak a Thief 3-nál meg annó az Alone in the Dark-nál éltem át <#nevetes1>

Én mondom neked, aki a horrorfilmeket is csak bambulva bámulja mert nem tud hatásuk alá kerülni, hogy ez a játék annyira magába szívott, hogy nem bírtam letenni, de egyedül a sötét szobában meg a jeges borzongás rohangált a karomtól a hátamig meg vissza <#taps> Valaki mondta, hogy idegek kellenek hozzá, de nem hazudott <#nevetes1>

Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom <#smile>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

V43 1105

Boldog Karácsonyt Mindenkinek ! <#puszi>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nesu

Her Laca
Mit csináljak? Ki a faxt érdekel ,hogy pörög e a kerék ,ha vízbe ér pláne egy messzában? Na most komolyan😊
Ez az egyik.
A CLOD grafikailag szebb ,ez a másik. Árnyékokról meg szerintem ne is beszéljünk ,nem egy kategória a két cucc😊
Tudom én elfogult vagyok meg minden ,de ne is próbáljatok már gyõzködni ,engem úgy nem érdekel a ROF ahogy van,de ha még jó is lenne számomra akkor sem vagyok hajlandó gépeket meg kütyüket vásárolgatni . Ennyi 😊

Nesu
kellemeste mindenkinek !!!

Azért Laca próbáljál csak a Clodban gép, felhõ, tükrözõdés+(árnyék) mellett,<#hehe> kereket pörgetni, úgy hogy nem fordulsz bele...

<#alien>

Her Laca
Na ne vicceljünk már!EZ VÍZ? Már megbocsáss ,és minden tiszteletem mellett ,de ez még viccebb😊 Mondom,hogy kretének na😊

Ngyon Alfa" víz pedig itt!

És ez még a kifejezett víz modellezés elõtt volt, mert az most készül.
A linkelt képed a géprõl szól, szóval ne azon nézd a csatornát.

Lacám, 1.28 patch víz itt mi is a gond😊?
a clodé meg sem közelíti.<#alien>

Willenbrock
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Boldog Karácsonyt mindenkinek !

Her Laca
Már mint ,hogy a ROF hoz adtak ki valamit😊 akartam mondani.

Her Laca
És hogy az engem mennyire nem érdekel😊)))Már mint ,hogy
Ha nem lesz minimum Clod szintû akkor nem fog érdekelni és ennyi.Kár ezt ragozni asszem tovább.
[/url][/img]

Nézzük már meg ezt a vizet meg a fehér sziklákat😊)) Ez viccnek is rossz😊
Amatõrök.

Nem baj Laca, érzem , hogy még neked is jó lesz ha kész lesz<#nevetes1>.
Halkan jegyzem meg , hogy ma dobtak ki pár újdonságot a Ropf-ra, ez azért nagyon szép tõlük. Õk <#ravasz1>, törõdnek az emberekkel.

Her Laca
Mert mint a régebbi hírekben látható volt átvették a kész Laggott csak butítottak rajta. Ha majd a messza kabinját megmutatják amit maguk csináltak ,na akkor lehet majd következtetéseket levonni. Kitérnék még az árnyékok játékára a kabinban pl meg egyéb nyalánkságokra is.De én nem reménykedek😊 azt meghagyom Solt mesternek😊)))
Ja boldog karácsonyt mindenkinek.