IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mindamellett Tom minap linkelt híreket a régi IL2 rõl is ,(vagy Sanyó?) tehát naprakész a totyik ,hogy úgy mondjam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
De nem ez volt a kérdés.😊 Csak nem értettem ,evvel hogyan segítesz a srácnak😊)))
Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelmûvé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

véleményemet írtam le hogy Én miért nem. Te is leírtad annó hogy te miért nem. Majd leírja az is hogy miért igen. Errõl szól(t) ez a fórum megannyi más mellett is. Bár lassan az il2 emlegetése is off topicba sorolható.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
És ez mennyiben segíti a kollegát,hogy társakra leljen az Il2 repülések alatt?<#fejvakaras><#eplus2>
Csak kérdezem Szepy tesó😊

Én. Valamikor egy éve megkívántam, hogy repüljek egy kicsit, de csatlakozáskor kiírta, hogy hiányzik valamelyik mod vagy patch vagy mindkettõ 😊)) szóval azóta is element a kedvem az egésztõl... meg úgy általában a szimulátorosditól.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Jó reggelit! Az IL-2 Sturmovik 1946_al szokott valaki Online repkedni? Mikor, melyik szerveren? Mennék én is golyófogónak :-) Szép napot.

<#eljen> Tényleg jól néz ki, várható a megjelenése valamelyik mod alatt ?
Nemrég megadták az elérhetõséget, ahol megvásárolhatók lesznek az elmarad példányok. Ma fogok érdeklõdni utána.
Her Laca
Szepy😊
Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni õket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon.

Tudod mirõl lehet megismerni a francia katonát?!.....

...., hogy le van barnulva a hónalja....<#nevetes1>

D9

OFF

Tud valamit az a rizses masina <#wow1>

Her Laca
Hazaértem gondoltam gyûjtök anyagot a következõ filmemhez amit már jobban meg szeretnék csinálni. Ezen felül is van még két szép akció de ezek nagyon jóóóóók voltak. És mindezt egyszuszra😊

***** Damage Caused *****

Plane: HurricaneMkI
---- Inflicted:
Engine damage
Engine water cooling damage
Electrical battery damaged
Engine damage
Engine damage
Electrical generator damaged
Machine gun line damaged
Controls generic damage
Flaps failure
Flaps failure
Cockpit damage
Engine damage
Engine damage
Rudder disabled
Plane: HurricaneMkI_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Flaps failure
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun belt broken
---- Inflicted:
Machine gun failure
Pneumatics compressor failure
Engine damage
Plane: HurricaneMkI
---- Parts cut off:
Left Stabilizer
Left elevator
Left elevator
---- Parts cut off:
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right aileron
Right wing
Right wing
Right wing
Right elevator
Right elevator
---- Parts cut off:
Left elevator

**** Stationaries Damaged *****

**** Stationaries Destroyed *****

**** Buildings Destroyed *****

***** Your plane has these damages: *****

***** Your plane is missing these parts: *****
Slat
Left aileron
Left aileron
Left wing

Mindegy már nekem, csak nehogy két szék között a padra huppanjunk...
Her Laca

Her Laca
Folytatni kellene a CLOD ot😊

Belegondolva: qrva jól néz ki, de bele kellene rakni a CEM-et, komolyabb sérülésmodellt, repülési modellt (beleértve a gépek 7000 méter feletti viselkedését). Van erre valakinek energiája?
Willenbrock
<#eljen> Ezek benne lesznek majd valamelyik patch-ben,modban?

Huba!!! <#wow1>

Ha CEM-et is beletennék...
Willenbrock
Elhanyagolták a légierejük fejlesztését a 30-as évek második felében,még mindig nyitott egyfedelûeken repültek,mikor a németek rég Bf 109-en.Az Ms 406 és a D 520 gyártása lassan indult be,olyan szinten,hogy amerikából kellett Curtiss Hawk 75-öket és P-40-eseket rendelniük.A P-40-eseket végül a RAF kapta meg helyettük.

VO101Tom
Durva. Il-2 1946 Kuban és Kursk map újratextúrázva, városok újraépítve:

www.pumaszallas.hu

Azért ez annyira nem igaz. A világháború alatt érthetõen nem csináltak új fejlesztéseket, de pl. a francia, 30-as évek beli Hispano - Suiza repülõgépmotorokon alapultak a fõbb szovjet repülõgépmotorok, a szovjet harckocsikon is igen erõsen érezhetõ a francia hatás (öntött szerkezetek, alváz kialkítás). Az angol-amerikaiak széles körûen használtak a Hispano gépágyúkat, a németek is valószínûleg francia hatásra vették át a motorgépágyú elrendezést, pl. a 109esen. A nagyobb hajóik pedig egészen kiválóak voltak.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
Kicsit off 😊
Videót beszúrni úgy kell, hogy a youtube oldalon a video alatt klikkelsz a megosztásra, az kiad egy ilyen szöveget, amit kimásolsz:
http://youtu.be/Y5rGyP6SSYM

Majd klikk e Video beszúrása gombra, abba az ablakba beilleszted, és OK-ra nyomva ez ilyen kódot ad ki:

Csak így mûködik.

Ha csak simán beilleszted ide, és utána klikkelsz a video beszúrása gombra, vagy csak manuálisan írod be a flash tegek közé, akkor NEM jó kódot kapsz:

www.pumaszallas.hu

Gundark 1 1
Megjelent. De minek 😊 Nem a francia technika bántása a célom, de a II vh alatt mondjuk politikailag korrekten, nem tudtak beleszólni semmibe. Ugyanakkor a megjelenésbõl kimaradnak olyan emblematikus gépek mint a 163as messzer, vagy a tomcat.
Kisfiú kérdezi az apját:

- Apa! Öltözhetek idén sírnak a farsangon?
- Tavaly lány voltál, nem???
- De igen, mért?
- Fiam! Bolond, aki sír egy lány után!
Willenbrock
MS 406 az,legalább olyan jelentõs gép volt mint a D 520-as...

hát ez buzi!!! <#boxer>

Akkor ha így se, akkor feladom Negy egy DB motor, de ha nincs ló, megteszi a szamár is

úgy látom szívat a fórum motor.... akkor még1x

Az utolsó Ég Urai füzet megjelent a múlt héten ? ( D 520 )
Vogel
Repülgettem il-2vel egy kicsit. Torpedóztam Il-2Tbõl, de nagyon nehezen ment. Mindig törött a torpedó vagy sikertelen volt a vízbe lépés. Aztán 170nél 20 fokos állásszög mellett néha néha belement rendesen. Szó se róla, kemény lett. Van valami recept? A másik meg, felbasztam magam a torpedón és G-2-vel dobáltam az 500-ast. Megpróbáltam kacsáztatni, 550-nel víz felett, majd oldás. Hát a kacsázás az kb 20 méter lett és nem robban. Pedig ez nagyon ment nekem. Tudom van ez a 2 seces gyújtás, de a kacsáztatásnak végleg vége? (4.10 UP3)

Sanyo
😄

www.pcpilot.hu

Her Laca
Ja és elméláztam a végén a dolognak. Milyen kis idõ telik el,hogy gyõztesbõl (lássuk be nem figyeltem és akkor lõ le amikor akar) vesztes lesz valaki. Mint az élet.

Her Laca
Ja és ,hogy a vidámság se maradjon ki.
Ülök a szobában ,molyolok ugye ezekkel,,kicsit huzatosnak érzem az ajert.
Kimegyek ,hát nyitva a bejárati ajtó,a hõs szerelmes német juhász kinyitotta a kilinccsel és elvitte Süteményt egy légyottra le a kertbe.
Nem volt vörös a fejem,minden csupa vér volt (szûz volt a szentem)
Na mind1 ,elviharzottam az állatgyógyászhoz tanácsért ,megnyugtatott,hogy az idõ intervallum miatt valszeg nem terhesedik meg az eb,de jövõ hónap 10 . e körül vigyem el ,megvizsgálja ,ha bekapta a legyet akkor ivartalanítja.
Injekciót nem akar adni neki,mert annak szövõdményei vannak aszongya.
Mondtam is az ebnek ,hogy te kis céda ,drága lesz nekem hogy jól érezted magad. Most már nem is haragszom igazán 😊)
Tiszta Rómeó és Júlia volt itt kérem szépen😊))

Her Laca
Kösz😊 Hót komolyan csak miattatok csinálgattam õket ,mondjuk valószínûleg csak ti értékelitek egyedül:XD
Már nem volt kedvem vacakolni vele többet. Vízre szálltam mert megkehesedett a moci,mondjuk az jó slussz poén lett volna. Na majd máskor😊)

.... a fények,.... az árnyékok,.... a színek,.... a zene!

Ejjj Laca, ez nagyon jó lett! <#worship>

(Kár, hogy úgy lecsaptad a végét.)

D9

Her Laca
No a mai repnapom után asszem egy darabig hanyagolom😊
Itt egy a nap végére.

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Ja hogy az az nekije😊)) Értem már.<#eplus2> Akkor nem szóltam😊

Ne dumálj, nálad is látni, hogy "Afterburner: ON" <#nyes>

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Arra az üstököscsóvára gondolsz a kinainál?Mert az már nekem is elõjött párszor,legutóbb egy házi dogban,ott meg nem hinném,hogy csalók voltak.😊
Szerintem az valami bug,mondjuk elég zavaró.
Her Laca

Her Laca
Na csináltam egy uccsót ,már kezd elegem lenni belõle😊
Röviden mielõtt feltöltöm.
Nyögve nyelõsen indult, gondoltam a két ovál szárnyút egyszerre lekapom,de észre vetek. Nos a többit majd látjátok. Utána volt egy kínai (gondolom ) srác bõszen lövöldözte a bombázókat,írtam neki,hogy jövök ,erre hanyatt homlok elmenekült. Utána suhantam ,és majd látjátok ,hogy nem egészen tiszta lappal játszott,de meghót. Aztán utamba került az elsõ párbajból az aki kiugrott és õ is.
Befejezem és elmenek kosarazni egy kicsit mert tyúkszemet ültem a seggemre.

Nagyon jó, jöhet még! <#eljen>

D9

Nesu
egy kis off :

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Szóljatok ha unjátok.

Ju-87 vs. T-34 :

Her Laca
Naagyon ráérek ,gondoltam szórakozom egyet. Belépek Atagra 4 vörös én egyedül kék. Felszállok és ez történt ,utána mindegyik pánikszerûen azonnal kilépett. Undokok.