IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelmûvé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Csak kérdezem Szepy tesó😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni õket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon.

...., hogy le van barnulva a hónalja....<#nevetes1>#nevetes1>
D9
Tud valamit az a rizses masina <#wow1>#wow1>
***** Damage Caused *****
Plane: HurricaneMkI
---- Inflicted:
Engine damage
Engine water cooling damage
Electrical battery damaged
Engine damage
Engine damage
Electrical generator damaged
Machine gun line damaged
Controls generic damage
Flaps failure
Flaps failure
Cockpit damage
Engine damage
Engine damage
Rudder disabled
Plane: HurricaneMkI_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Flaps failure
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
---- Inflicted:
Fuel tank tiny leak
Machine gun line damaged
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun belt broken
---- Inflicted:
Machine gun failure
Pneumatics compressor failure
Engine damage
Plane: HurricaneMkI
---- Parts cut off:
Left Stabilizer
Left elevator
Left elevator
---- Parts cut off:
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right aileron
Right wing
Right wing
Right wing
Right elevator
Right elevator
---- Parts cut off:
Left elevator
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
***** Your plane is missing these parts: *****
Slat
Left aileron
Left aileron
Left wing
Ha CEM-et is beletennék...
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Videót beszúrni úgy kell, hogy a youtube oldalon a video alatt klikkelsz a megosztásra, az kiad egy ilyen szöveget, amit kimásolsz:
http://youtu.be/Y5rGyP6SSYM
Majd klikk e Video beszúrása gombra, abba az ablakba beilleszted, és OK-ra nyomva ez ilyen kódot ad ki:
Csak így mûködik.
Ha csak simán beilleszted ide, és utána klikkelsz a video beszúrása gombra, vagy csak manuálisan írod be a flash tegek közé, akkor NEM jó kódot kapsz:
www.pumaszallas.hu
- Apa! Öltözhetek idén sírnak a farsangon?
- Tavaly lány voltál, nem???
- De igen, mért?
- Fiam! Bolond, aki sír egy lány után!
Akkor ha így se, akkor feladom Negy egy DB motor, de ha nincs ló, megteszi a szamár is
Ülök a szobában ,molyolok ugye ezekkel,,kicsit huzatosnak érzem az ajert.
Kimegyek ,hát nyitva a bejárati ajtó,a hõs szerelmes német juhász kinyitotta a kilinccsel és elvitte Süteményt egy légyottra le a kertbe.
Nem volt vörös a fejem,minden csupa vér volt (szûz volt a szentem)
Na mind1 ,elviharzottam az állatgyógyászhoz tanácsért ,megnyugtatott,hogy az idõ intervallum miatt valszeg nem terhesedik meg az eb,de jövõ hónap 10 . e körül vigyem el ,megvizsgálja ,ha bekapta a legyet akkor ivartalanítja.
Injekciót nem akar adni neki,mert annak szövõdményei vannak aszongya.
Mondtam is az ebnek ,hogy te kis céda ,drága lesz nekem hogy jól érezted magad. Most már nem is haragszom igazán 😊)
Tiszta Rómeó és Júlia volt itt kérem szépen😊))
Már nem volt kedvem vacakolni vele többet. Vízre szálltam mert megkehesedett a moci,mondjuk az jó slussz poén lett volna. Na majd máskor😊)
Ejjj Laca, ez nagyon jó lett! <#worship>#worship>
(Kár, hogy úgy lecsaptad a végét.)
D9
Itt egy a nap végére.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Szerintem az valami bug,mondjuk elég zavaró.
Röviden mielõtt feltöltöm.
Nyögve nyelõsen indult, gondoltam a két ovál szárnyút egyszerre lekapom,de észre vetek. Nos a többit majd látjátok. Utána volt egy kínai (gondolom ) srác bõszen lövöldözte a bombázókat,írtam neki,hogy jövök ,erre hanyatt homlok elmenekült. Utána suhantam ,és majd látjátok ,hogy nem egészen tiszta lappal játszott,de meghót. Aztán utamba került az elsõ párbajból az aki kiugrott és õ is.
Befejezem és elmenek kosarazni egy kicsit mert tyúkszemet ültem a seggemre.
D9
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]