IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Jöttök majd egy össznépi repülésre páran? Esetleg rendes kötelékben valamelyik, nagy full real szerón..
Meg a dudát is imádom<#nevetes1>#nevetes1>!
Határozottan a kell kategória <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
SimPit Technologies
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Laca ez ZSENIÁLIS <#taps>#taps><#merges2>#merges2>
Bombázók
Elsõ lépésben úgy tervezték, hogy a hiányzó 13 számot egyben hozzák be, de ez nem sikerült, mert több helyrõl kell összevadászni a maradékokat, de rajta vannak az ügyön.
Itt lehet érdeklõdi február elején/közepén az elsõ példányok iránt.
Vidékre vállalják a postázást is.
Tel : 30/575-0709
email : [email protected]
Elég email-t dobni és akkor üzennek, ha van már valami ez ügyben.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Pár jó kép: http://www.flickr.com/photos/ww2images/6897699681/in/photostream/
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
A megjelenés nem a két hetes eredeti megjelenéshez fog igazodni, hanem a beszerzés lehetõségeihez. A beszerzés lengyel, cseh, szlovák forrásokból lesz biztosítva.
Bár nem vigasz, de a harckocsis sorozat elsõ fele is így járt állítólag, nem volt megfelelõen felmérve a magyarországi igény, ill. a Kínában legyártott modelleket elõbb a Lengyeleknél, Cseheknél, Szlovákoknál terítették és a maradék került hozzánk, evvel is jelezve súlyunkat a Közép-Kelet Európában. Ha a végén kevés modell maradt, ahhoz inkább nem fordíttattak magyar újságot, mert az dobta meg jobban az árat, a kevés példány nem hozta volna be fordítás/kiadás az árát.

XP-re sokan panaszkodnak, van akinél jó, van akinél nem, de nem tudni, hogy pontosan miért nem megy XP-n.
Az XP-s problémák mögött sokan a DirectX 9-et sejtik, esetleg azt nézd meg, hogy ha a DirectX-et újratelepíted a CloD könyvtárából, az segít-e (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist mappából)
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ismét feltettem ezt a csodát (CloD) egy zsír új XP-re, és launcher.exe hibával kilép.
Valami ötlet? (Nem, XP-n régebben ment...)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Persze kell némi ügyesség hozzá,de szerintem fejben dõl el mi lesz a vége a küzdelemnek,én ezt élvezem benne,na meg hogy "repülhetek" .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ha 1x kedv nincs hozzá, megette a fene <#wink>#wink>
Egyszerûen valahogy kinõttem a játékokból is. De ez ne vegye le senki kedvét. Beszereztem egy rakat játékot is de nem tudnak lekötni nagyon kevés kivétellel. Ha valamelyik tetszik is azt is max 1x viszem végig aztán már csak a helyet foglalja a vinyón is meg a polcon is.
Viszont a téma továbbra is érdekel!!! Hála az okostelefonok korának és a jobbnál jobb alkalmazásoknak újra elkezdtem falni a könyveket <#nevetes1>#nevetes1> példáúl bármennyire furcsa, de francia szépirodalmakat, mert bár amyennyire utálom õket, de Stendhalt és Maupassant nagyon szeretem. Különösen az utóbbit. De most épp ennek fogtam neki, és úgy tûnik nemfogom tudni letteni <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ahogy itt írva vagyon:
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nekem úgy látom nincs nagy tehetségem ehhez😊 Én csak lelõni tudom a vereseket max.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Elvitték valamikor az orosz olimpiai bringa csapatot a tourra a profik közé, hogy lássák, hogy mi-, merre-, hány méter, de nagyon lemaradtak a végére.
Kérdezték az orosz edzõt, hogy mi történt ?
- Felfelé nem bírtuk, lefelé meg nem mertük...

Van egy említésre méltó idézetem amit nemrég olvastam.
" A halál igazi jutalma az,hogy ne kell többé meghalni" Roppant figyelemre méltó gondolat.
Azért írtam, hogy akinek van kedve repülni, ossza meg, hogy hol szokott...
Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelmûvé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj😊
Csak kérdezem Szepy tesó😊

Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni õket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon.

...., hogy le van barnulva a hónalja....<#nevetes1>#nevetes1>
D9