IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kávé mellé.

1.
2.

Hartmann :

Kozsedub :

VO101Tom
Persze, lehet róla szó, de nekem csak a hétvége jó, pontosabban a péntek este, mert szo-vas SOWC van.

www.pumaszallas.hu

Ja lassan kész lesz a sound bug.(ROF)
Jöttök majd egy össznépi repülésre páran? Esetleg rendes kötelékben valamelyik, nagy full real szerón..

Ez nagyon jó lett.
Meg a dudát is imádom<#nevetes1>!

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

stílusosan 2046 😉

Hecker007
Ez mikor és hol lesz elérhetõ?
Emiatt szívesen visszaraknám az 1946-ot.

Disz íz dö fjúcsör! <#nevetes1>

Határozottan a kell kategória <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesu
Project Icarus

SimPit Technologies

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

HI!

Laca ez ZSENIÁLIS <#taps><#merges2>

Igen, lesz folytatás, sõt vszeg a "Bombázok" sorozat is meg fog jelenni az idén.

Bombázók

Elsõ lépésben úgy tervezték, hogy a hiányzó 13 számot egyben hozzák be, de ez nem sikerült, mert több helyrõl kell összevadászni a maradékokat, de rajta vannak az ügyön.

Itt lehet érdeklõdi február elején/közepén az elsõ példányok iránt.
Vidékre vállalják a postázást is.

Tel : 30/575-0709
email : [email protected]

Elég email-t dobni és akkor üzennek, ha van már valami ez ügyben.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Egy szép Nose Art, de inkább a német vonatkozású képek iatt érdemes megnézni a képeket: http://www.flickr.com/photos/ww2images/6897679055/in/photostream/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

A legfelsõ képen, az Walter Horten a JG 26-ból. Az alsó két kép is ismerõs, de azokat nem tudom hova tenni.😊
Pár jó kép: http://www.flickr.com/photos/ww2images/6897699681/in/photostream/

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

<#eljen> Legalabb lesz jatszotars a Mustangnak 😊

RatBaG
tehát továbbra is lesz az újságosoknál, csak random idõközönként?

Per Aspera Ad Inferi.

Utánajártam az Ég Urai c. újság folytatásának. Valóban meg lesz oldva az elmaradt példányok beszerzése, de már külföldi forrásokból, viszont lesz hozzá magyar kísérõ szöveg és nem wikipédiás forrásokból.

A megjelenés nem a két hetes eredeti megjelenéshez fog igazodni, hanem a beszerzés lehetõségeihez. A beszerzés lengyel, cseh, szlovák forrásokból lesz biztosítva.

Bár nem vigasz, de a harckocsis sorozat elsõ fele is így járt állítólag, nem volt megfelelõen felmérve a magyarországi igény, ill. a Kínában legyártott modelleket elõbb a Lengyeleknél, Cseheknél, Szlovákoknál terítették és a maradék került hozzánk, evvel is jelezve súlyunkat a Közép-Kelet Európában. Ha a végén kevés modell maradt, ahhoz inkább nem fordíttattak magyar újságot, mert az dobta meg jobban az árat, a kevés példány nem hozta volna be fordítás/kiadás az árát.

Hecker007
Próbáld meg azt hogy DirectX-et netistalból telepíted, akkor felrak mindent ami neked nincs fent, Visaul C keretrendszerbõl is le kell tölteni mindet 2008-tól felfele, plusz .net is ajánlott hozzá. Ha ezek fent vannak és ezután se megy akkor passzolok.

VO101Tom
Bata patcheket föl sem szabad tenni, a Steames a legutolsó változat.
XP-re sokan panaszkodnak, van akinél jó, van akinél nem, de nem tudni, hogy pontosan miért nem megy XP-n.

Az XP-s problémák mögött sokan a DirectX 9-et sejtik, esetleg azt nézd meg, hogy ha a DirectX-et újratelepíted a CloD könyvtárából, az segít-e (C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover\redist mappából)

www.pumaszallas.hu

Ja, béta pöcsök NÉLKÜL, kizárólag a sztímes letöltést telepítettem.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Uraim, kellene egy kis segítség...
Ismét feltettem ezt a csodát (CloD) egy zsír új XP-re, és launcher.exe hibával kilép.
Valami ötlet? (Nem, XP-n régebben ment...)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Willenbrock
Ok,más lett a címe.

Willenbrock
A sim-outhouse.com másnak sem jön be?

Her Laca
😊 Látod Szepy,nálam meg nincs semmi más játék,vagyis semmivel nem játszom ezen kívül. Már említettem, ezt is olyan észjátéknak tartom mint a sakkot.
Persze kell némi ügyesség hozzá,de szerintem fejben dõl el mi lesz a vége a küzdelemnek,én ezt élvezem benne,na meg hogy "repülhetek" .

Köszönöm Tom, a pumaszállást ismerem és évek óta nagyra értékelem nagyon hasznos oldal minden tekintetben.

De ha 1x kedv nincs hozzá, megette a fene <#wink>

Egyszerûen valahogy kinõttem a játékokból is. De ez ne vegye le senki kedvét. Beszereztem egy rakat játékot is de nem tudnak lekötni nagyon kevés kivétellel. Ha valamelyik tetszik is azt is max 1x viszem végig aztán már csak a helyet foglalja a vinyón is meg a polcon is.

Viszont a téma továbbra is érdekel!!! Hála az okostelefonok korának és a jobbnál jobb alkalmazásoknak újra elkezdtem falni a könyveket <#nevetes1> példáúl bármennyire furcsa, de francia szépirodalmakat, mert bár amyennyire utálom õket, de Stendhalt és Maupassant nagyon szeretem. Különösen az utóbbit. De most épp ennek fogtam neki, és úgy tûnik nemfogom tudni letteni <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Itten felfedezni vélek olyan képeket amiket még nem láttam.

Minél többen veszik fel ugyanazt a küldit, annál jobb a nyersanyag.
VO101Tom
Savas szerint a HSFX-el repül majdnem midnen szerver, szal fel kell tenned az il2-õt a 4.11.1 patchig, majd a három HSFX fájlt egymás után. Azután már aztomatikusan frissít a hsfx, és kész. Pár napja tettem fel én is, mûködik.

Ahogy itt írva vagyon:
http://www.pumaszallas.hu/gyik-il2verziok/gyik-il2verziok.html

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Épp tegnap mentem fel kicsit ilkettõzni, Grij szerveren (mod nélkül), volt kis dogfight, fent volt Zui is. Élveztem, ahogy kiderült nagyon el sem szoktam tõle 😛 (sikerült végre beállítani a joyt rendesen), csak sajnos váltott a szeró '45 -ös gépekre, azzal meg a dogfight annyira nem kedvenc (mármint G-6/AS meszával La7, Tempest meg Jakok ellen ugye).

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nem rajtam múlik😊 Én felveszem azt is ha együtt operálunk😊

VO101Tom
Mehetnénk géppárban, vagy rajban, kötelékezéssel, satöbbivel. Az is hasznos lehetne. 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Kollegák. Asszem evvel én be is fejezem azt a képi környezet szennyezést amit eddig elkövettem a tecsöveden,de ha esetleg valakinek közületek van tehetsége ,és kedve videót készíteni annak szívesen elküldök trackeket .
Nekem úgy látom nincs nagy tehetségem ehhez😊 Én csak lelõni tudom a vereseket max.

Nesu
Egy ilyen élõben fantasztikusan néz ki !!! <#eljen><#wow1>

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Most, hogy meg Armstrong nyomott egy comming out-ot, van egy bringás történetem a Tour de France-ról :

Elvitték valamikor az orosz olimpiai bringa csapatot a tourra a profik közé, hogy lássák, hogy mi-, merre-, hány méter, de nagyon lemaradtak a végére.

Kérdezték az orosz edzõt, hogy mi történt ?

- Felfelé nem bírtuk, lefelé meg nem mertük...

Her Laca
Ej skacok. Ma melankolikus hangulatom van, rippelgetek,feltöltök ,egy regényt olvasok,fórumozok közben ,és epres túrót eszegetem.
Van egy említésre méltó idézetem amit nemrég olvastam.
" A halál igazi jutalma az,hogy ne kell többé meghalni" Roppant figyelemre méltó gondolat.

Hi!Most is repültem, és volt egy Magyar pléjer is :-)

Azért írtam, hogy akinek van kedve repülni, ossza meg, hogy hol szokott...

Her Laca
Mindamellett Tom minap linkelt híreket a régi IL2 rõl is ,(vagy Sanyó?) tehát naprakész a totyik ,hogy úgy mondjam.

Her Laca
De nem ez volt a kérdés.😊 Csak nem értettem ,evvel hogyan segítesz a srácnak😊)))
Mi bajod a fórummal amúgy? Tök jó szerintem.Az ,hogy a régit kevesen használják a Clod ot többen egyértelmûvé teszi,hogy arról pl több szó esik,de ez asszem nem baj😊

véleményemet írtam le hogy Én miért nem. Te is leírtad annó hogy te miért nem. Majd leírja az is hogy miért igen. Errõl szól(t) ez a fórum megannyi más mellett is. Bár lassan az il2 emlegetése is off topicba sorolható.

Her Laca
És ez mennyiben segíti a kollegát,hogy társakra leljen az Il2 repülések alatt?<#fejvakaras><#eplus2>
Csak kérdezem Szepy tesó😊

Én. Valamikor egy éve megkívántam, hogy repüljek egy kicsit, de csatlakozáskor kiírta, hogy hiányzik valamelyik mod vagy patch vagy mindkettõ 😊)) szóval azóta is element a kedvem az egésztõl... meg úgy általában a szimulátorosditól.

Jó reggelit! Az IL-2 Sturmovik 1946_al szokott valaki Online repkedni? Mikor, melyik szerveren? Mennék én is golyófogónak :-) Szép napot.

<#eljen> Tényleg jól néz ki, várható a megjelenése valamelyik mod alatt ?
Nemrég megadták az elérhetõséget, ahol megvásárolhatók lesznek az elmarad példányok. Ma fogok érdeklõdni utána.
Her Laca
Szepy😊
Sosem a francia katonával volt a baj ,inkább a vezezéssel..A technika sem volt rosszabb nekik se régen se most.
Kiváncsi vagyok Maliban most mikor kell kihúzni õket a szarból. bár ahogy olvasom megint nincsennek a toppon.

Tudod mirõl lehet megismerni a francia katonát?!.....

...., hogy le van barnulva a hónalja....<#nevetes1>

D9