IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és nem a második szarakodik megint, hanem a harmadik...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Elsõ:Special Dark punchao
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a második: Far Cry 3 (AziD)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
Pogi meg ne idegeskedjen, hanem cseréltesse ki, vagy kérje vissza a pénzt... ilyen egyszerû basszus! 😄 Egy dolog van, ami totál felesleges ilyen szituban, az az idegeskedés! Egy garanciás terméknél min kell idegeskedni? 😊
Azért védem, mert én elégedett vagyok vele... vettem egy olyan terméket jó áron, aminek még alternatívája sincs (FFB-s hotas), plusz 2 évig be vagyok biztosítva, mivel a garanciális ügyintézésük páratlan! Ha bajom van vele, addig cseréltetem ki, ameddig nem kapok egy hibátlant... ilyen egyszerû! 😊
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mi a bánatos isten faxától jó ,ha nem jó? Ezt mond már meg nekem.
Most vagy jó valami ,vagy nem jó. És ha valakinek nincs tudása szétszedni,megcsinálni,már ha lehet? Az szerinted mennyi pénzbe fáj ,hogy egy szakember átnézze és megcsinálja. 20 ezer? Mert akkor már mindjárt 100 nál tartunk.És pl Poginak pár hónapos az új és ugyanúgy szarakszik,tehát hagyjuk már ezt az elején szöveget,a mostani is szar. Nem is kicsit ideges emiatt. Én csak azt nem értem miért véded a védhetetlent? Van részvényed netán náluk?😊))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az X52-t is babusgatni kellett, annak is vannak nyûgjei, csak mivel minden orvosolható, és ár/érték arányban nincs párja (fõleg amikor 20-ért árulták), ezért egy jó vétel. Ilyen a G940-is... nem hibátlan, de minden orvosolható rajta, és emiatt szerintem ennyiért nagyon jó vétel a kategóriájában...
Ha most visszaadnák az árát, bajban is lennék, hogy mit vegyek... :S Én elfogadom, hogy neked nem tetszik, nem vagy vele elégedett, de ettõl még nem szar! 😊
www.smart-bus.hu
De nem vitázom ezen tovább,neked jó én örülök ennek,de a véleményemen ez semmit sem változtat.Mondjuk mit csinálsz ha mégis megkotlik oszt már nem cserélik neked (mert nincs mire) ,vagy kapsz megint kupont 😊)) Veszel rajta egeret:XD Gondolod véletlenül hagyták abba a gyártását? Lehet elegük lett a garanciális problémákból.
Már nem is árulják a shopban.
www.smart-bus.hu
Mondjuk nekem nem tûnt fel eddig sem.
Én most 70 ért tudok warthogot,boltból garanciával. Lévén annyi joyt dugok a gépbe amennyit akarok így a logi pedálját asszem használhatom hozzá,eladni meg nem fogom ezt a vackot ,mert akkor csak magyarázkodhatnék napestig ha valami bibi lenne vele.
Biztos sikertörténet volt.
Felidegeltem magam veszek egy warthogot,az a biztos😊
ˆ VO101 tvr
Na ja ,de az egy más kategória már 😊
Az ,hogy neked véletlenül jó ,örvendetes ámde az általam ismert felhasználók 90% -a ( és nem egy két emberrõl beszélek) problémákkal küzd vele ,ergo te vagy az a kivétel aki erõsíti a szabályt.
De hétfõn felhívom a Logit és megmondom nekik ,hogy drágállom a webshopban az árat ,és mivel neked adtak 40% os kupont követelem,hogy én is kaphassak😊 Majd referálok mi a válaszuk😊)) Szerintem nem tévedek nagyot ,ha megelõlegezem ,hogy elküldenek a csába:XD
www.smart-bus.hu
De miért nem küldöd vissza garanciába?
www.smart-bus.hu
Az occsó X52 jelenleg 30ezer, hozzá egy pedál 35, és máris 65-nél járunk... 😊
Egyébként nekem soha nem volt X52-m, biztos kurva jó, de nekem nem tetszik... úgy néz ki mint egy gyerekjáték, frászt kapok tõle! 😄 Jó tudom, nem ez a lényeg, de nekem ez is számít... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A warthog kurva jó, csak nincs benne FFB... én például ezt nagyon megszoktam, és nagyon tetszik... hiányozna nagyon... 😊
Egyébként egy warthog plusz egy rendes pedál mennyibe van? 😊
www.smart-bus.hu
Ettõl még másoknak 80-90 az ára,ergo a warthog pedállal jobb vétel😊 Mán megint igazam van😊
Ezt BÁRKI megteheti...
A szar, az azt jelenti, hogy használhatatlan! Ez nem használhatatlan... sõt, ha amikor úgy érzed, hogy neked nem felel meg, akkor telefon, jön az új... ha nem akarsz újat, akkor szétkapod, és megoldod, hogy jó legyen! Ilyen egyszerû... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ez a csavar okozza galibát, ha jól tudom...
Egyébként a driverben van a hysteresis beállítás... ott tudsz finomítani rajta, és még a gázkar útja sem lesz rövidebb.
www.smart-bus.hu
DE! Neked is szar volt már egy ,majd ez is az lesz,akkor meg nem értem mirõl beszélünk. A szar az akárhonnan nézzük szar marad vagy tévedek?
www.smart-bus.hu
Warthog 70 ezerért van új garis(élelmesnek kell lenni)
Pedál 20
Ugyan annyi talán kicsit több mit ez a szutyok. Mirõl beszélünk?
El akartam adni ezt de nem merem ,nekem ne hozzák vissza ,hogy nem jó.
www.pumaszallas.hu
200-nál sokkal több órám van benne, és ilyen jellegû nyûgöm nincs vele! 😊 Ami szar, az a gázkar R1 R2 tengelye... ez viszont ismert hiba, ami miatt szó nélkül cserélik...
Majd amikor már nem cserélik, akkor szétszedem, és megcsinálom rendesen! 😊 Addig meg a hysteresis állítása megoldja az ugrálást! 😊
Ennyi pénzért ilyen cuccot nem kapsz... ez az ami a száraz tény!
#61763: Én ennél sokkal olcsóbban vettem, csak élelmesnek kell lenni! 😊
www.smart-bus.hu
Az ,hogy te havonta elõveszed 5 percre ,megnézed London felett az Fps-t,majd megvizsgálod nagyítóval a recéket ,közben a bothoz hozzá sem nyúlsz ,na az nem használat. Nyomjál le vele 200 órát aztán majd meglátod,milyen az amikor ott az ellen, lõnéd de nem csinál semmit,máskor meg lõ az csak nem hagyja abba elhasználva az értékes lõszer a világûr felfedezésére,vagy a gombok nem reagálnak. Na ha majd ezért jóóóól lelõnek sokszor akkor majd megkérdezem tõled mi is a helyzet ,de addig már ne haragudj amit mondasz róla az annyira nem hat meg😊
<#bohoc>#bohoc>
www.smart-bus.hu
Az enyém 55 körül volt a logitech shopjából... FFB-s Hotas pedállal... azért ez elég jó ár/érték arány! 😊
www.smart-bus.hu