IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Atagon jó sok embernek van ,minap vagy 20 an beírták ,hogy nyûgjük van vele. Ment az érdeklõdés meg a hibaközlés,hogy kinek miket produkál,szem nem maradt szárazon.
Végül is 80-90 ezerért mért is legyen jó?
A Logitech-ért meg kár... a G940-t is szeretem, a G25 is kurva jó, ráadásul van egy csomó hasznos kis kütyüjük játékosoknak... :(
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy valamilyen szinten van igazság a mondandódban. Spit mögött haladok 110-essel. Jön szembe egy Mesza és engem lõ telibe, de ez neki nem volt elég és belém húzta.
Ha rájuk csapsz, akkor el nem rántják elõled a gépet. Ha beülsz mögéjük, akkor meg kiegyenesítik. Nincs túl sok kihívás.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De ez NV és ezek tartják az árukat mint tudjuk.Eze nem leszolcsóbb ne félj. De amúgy sem köllene ha ingyen osztogatnák. Minek ha jó avval is ami van? Jobb nem lesz ,én meg mint már mondottam nem játszom semmi mással,úgy hogy pont nem érdekel mit tud egy hardver az isten tudja micsoda játékban:)
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
www.smart-bus.hu
Az a baj, hogy nincsenek meg már az akkori képeim... :S
www.smart-bus.hu
De amúgy ez csak az embereken múlik,hogy érdekessé tegyék ezeket a szervereket,akár ATAG,vagy ez amit mondasz,ha összeáll pár arc és aszongyák,hogy lebombázzuk valamelyik célpontot és azt közlik mondjuk az ellenséggel is ,akkor lehet jó kis vircsaftot rendezni. Eleve a bomberek vonzzák a sok ponthajhász egyént ,van sok olyan aki mást nem is csinál csak buszokat lövöldöz. Mondjuk ATAG-on is fel ,feltûnnek komplett századok idõnként ,akik együtt repülnek .
Én mondtam nekik, hogy a térkép jobb alsó 100x100 km-es területén is lehetne valami szárazföldi háború. Ezeket hiányolom a clodból, a Calais-Dover részt már nagyon unom.
www.pumaszallas.hu
Ahogy Tvr is mondja, ez inkább akkor jobb, ha vannak földi célok is és a csapat egy része megy alacsonytámadni.
www.pumaszallas.hu
Megjegyzem bombázni menni jobb is így, ha nem hemzsegnek tízesével a vadászok egy 30*30-as szektorban.
A stat ugyanolyan mint a rendes SOWC küldetéseké.
Ez este 9 kor volt. Nem egy nagy siker ahogy nézem. Szerintem megmarad nekik a hétvégi 2 küldetés ,az ATAG az beszippant minden játékost ezen kívül kb.
De most nem is drámáztam :)Pont úgy gondoltam ahogy te leírtad :XD
Solt!!
Ha bejönne ahogy mondod,nem lenne baj ,mert van még power tarcsiban:)
Azért nem kell venni 230 ezerért egy nyomtatott áramkört ,némi homokkal megspékelve:)
A clodon az új engine hozott új beállításokat (hiszen mindent alapról kezdtek), amiket akkor jónak gondoltak (lehet épp más referencia képhez próbálták belõni a környezeti hatást), ami vagy jó lett vagy nem. Többször változott már ide-oda, emlékszem, egyszer volt, hogy az egész játék világoskék lett. Még a kabinbelsõn is látszódott a "pára". De az sosem segített ha alapra vetted a video beállításokat, mert sosem ezzel volt a fõ gond. Viszont SENKI nem mondott olyat, hogy visszakerül a régi video engine, hogy visszakerülnek a régi erdõk vagy fa modellek, hogy visszakerül a régi hang, visszakerül a régi processzor kihasználtság, hogy visszakerül a memory leak hiba, hogy visszakerül a talaj és az épületek LOD-ja (bár a talajt már pedzegetik, hogy mégis kéne skálázhatóvá tenni azt is), hogy visszakerül a régi CEM és FM, és még kismilló nem is mondott dolog amit az elmúlt másfél évben azért javítottak ki, hogy jobban fusson a játék.
A világ legnagyobb idiótája lenne, aki most heteket/hónapokat dolgozna azon, hogy visszajussunk oda, ahol 2011 elején voltunk. Hogy jut eszetekbe ilyen, nem is értem.
Ja, és mielõtt elfelejteném, ami videót feltettek az atagosok (http://vimeo.com/57880735#) ahogy 9000-en 50vs50 gép kergette egymást, azon már ezek a javítások nagy része rajta van, tükrözõdnek a kabin mûszerfal üvegei, kicsit másabbak a színek (a fakó helyett mélybarna az angol gépek festése pl), erõsebb az árnyék a kabinban (ennek köze lehet a napszakhoz is, de elvileg ezek már javított beállítások), és minden gép kondenzcsíkja látszik (jelenleg csak a sajátot látod a clodban). Simán fut? Simán fut. Köze sincs a mostanihoz? Dehogynincs. Ha nem mondják talán észre sem veszitek. Kell parázni? Nem kell. <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
A jobb futás randább látvánnyal járt... ha visszaállítják a szépségét, akkor nagyobb lesz a gép igény is... szerintem! :)
Na megyek családozni... szevasztok! :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A clod nem a kiadáskori video engine-t kapja vissza, nemtom miért gondolja mindenki azonnal ezt, amikor arról van szó, hogy úgy fog kinézni, mint akkor. Visszakap csillogást, erõsebb, szaturáltabb szineket, pár apróságot. Ami most is benne van, csak tologatni kell a beállításokat.
Ha az lcd tv-n leveszed a színeket, attól nem változik vissza junosztá. Csak hogy mindenki értse :)
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nekem nem nagyon volt akkor se bajom a futással ,ezt vissza is keresheted.
Voltak bajok szép számmal ,de én nagyon nem panaszkodtam már az 580 al sem,ez meg azért egy pöttyet combosabb :))
Remélem az ATAG-os fiúk nem vetik el a sulykot, mert akkor tehetem vissza a dobozába a joy-t <#smile>#smile>
www.smart-bus.hu
SLI sem érdekelt sosem ,no meg mint mondottam ennyi pénzt én nem adok egyetlen hardverért sem. Nekem sose volt célom ,hogy évente új hardvereim legyenek ,ezt a gépet csak és kizárólag a Clod miatt építettem,amúgy nekem egy oco laptop is bõven elég lenne. Szóval a legnagyobb sajnálatomra én nem tudok partner lenni ebben az IT hardver kavalkád mizériában, majd akkor ha akad a CLOD:) De az fix 60 on megy asszem nagy duzzogva elleszek vele:)
WOW
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
A Team Fusion az atagon megy, de azt jó tudni, hogy nem csak atagosok vannak benne, ott van pl IvanK is, aki a legtöbb FM doksit szerezte angol levéltárakból a clodhoz, meg pár orosz volt programozó. 71st-sek belsõ tesztelõk pl...
Szal az 1C szerintem fogja még vakarni a fejét, hogy vajon jó ötlet volt-e így és ilyen módon abbahagyni a clodot...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A clod alatt elméletileg nem lehet használni, mert a rendszerfájlokhoz nyúl hozzá, és azt nem szabad ugye. Gyakorlatban viszont a kutya nem figyeli már ezt, ezért a steam VAC sem foglalkozik vele. Csak nehogy valakinek eszébe jusson, hogy mégis, mert akkor szívás lesz :)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Itt találhat olyat is, de még sok más érdekességet akad. csak át kell böngészni a listát.