IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HUNForrest-Gump
Lobbyn saját dogszerveren, vagy FMB-ben összerakott küldiken tudsz gyakorolni.
www.pumaszallas.hu
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Lenne még egy okos kérdésem: tudtok olyan bugról, hogy a quick mission-ok közt a He-111-en nincs bomba? mikor kinyitom a rekesz ajtaját tök üres az egész... :/ esetleg valami ötlet? (a loadout quick missionban elvileg nem változtatható a gugli szerit)
HUNForrest-Gump

www.smart-bus.hu
A botról még semmi hibát nem olvastam, az enyém megfelelõen mûködik, de ha az angollal képben vagy, akkor szerintem nézz körül a hivatalos fórumon, hogy milyen hibákra panaszkodnak...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Nem vagyunk egyformák.Ettõl szép a világ.
No de mindjárt adok nektek egy kis videót,nagyot repültem.
Shark lesbõl támadott,az elején ellõtte az egyik magasságimat ,aztán kaptam hideget meleget ,de a tudás:XD na meg a szerencse mellettem volt😊
Ki is lépett utána nem nagyon tudta megemészteni a dolgot😊
Nyugodtan szólíthatsz Mesternek ezután😊))) Na jó ez vicc volt!
A minõség nem tökéletes, de nem is mondtam, hogy az! 😊 Az ár/érték/termék tudása hányadosunk jelentõsen eltér, de az élet így szép! 😊
Nekem megér egy kis nyûgöt ennyiért egy ilyen cucc... 😉
www.smart-bus.hu
Hozzáteszem,hogy már a harmadik is elkezdte,mert teljesen elõre tolt állásnál nem mûködik az egyik hatswitch,úgyhogy lassan készülhetek a cserjére ennek is. 😞
Szétszedni meg azért nem akarom,mert nagyon nehéz sérülés mentesen eltávolítani az aljáról a csúszásgátlókat és emiatt nem szeretném elveszteni a garanciát.
Én kéz alól vettem 55-ért,de egyszer sem volt használva,én bontottam ki,amit az elsõ cserénél nálam hagytak az meg meg lett javítva és eladtam.
Lehet ezzel is az lesz,hogy kicseréltetem, és eladom,mert már kúúrvára unom ezt a szarozást.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
A Steam-et a Clod mappába, vagy a ProgramFiles mappába kell telepíteni ?
Különben ,hogy is volt ez? Vettél annó egyet boltban . Az bexart. Visszavitted ,vártál,vártál ,vártál. Mennyit is? Akkor visszakérted a lét vagy mi történt? Utána hívtad a lóóóógit? és kaptál 40% engedményt?
De engem nem az ára érdekel ám ,hanem az ,hogy REPÜLHESSEK vele!
És nem hetek múlva. Majd a következõnél ,megint ugyan ez😊 Éppen ezért lesz Warthog.
Témát befejeztem😊
Lóóóógi maradjon az egérnél ,meg a kormánynál,azt tud csinálni ez tény.
A joyt hagyja a profikra,bár az se véletlen,hogy abba hagyták a gyártást ,gondolom õk se hülyék rájöttek ami nem megy ne erõltessék😊
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5322-QYZB-5344
"Steam.exe (main exception): Error : delete of steam.exe failed, win32 Error 5 "Ahozzáférés megtagadva."
www.smart-bus.hu
Ezt a Microsoft joyával például nem lehetett megcsinálni!!!!! Hogy védjék a joyt és a környecõ cuccokat 😊
csak akkor mûködött ha fogta az ember. A kisujjnál volt egy érzékelõ és ha elengedte az ember a joyt, akkor "kikapcsolt" a cucc!
www.smart-bus.hu
MINDENT lehet érezni!! Az oldalszéltõl kezdve mindent! Ha a jobb szárnyat megluggatják és kisebb a felhajtóerõ akkor azt. Ha mondjuk elmegy bal oldalon a flaps és kellene, akkor azt. Mindent pajtás! Persze ez a szoftvertõl is függ!!!
Kormanyom van FFB, de az egy masik tortenet.
Megjegyzem szerintem sem tud joyt csinálni a lógitek!!!
Én régebben az MS Sidewinder FFB pro-t (még az elsõ verziót, 98-ban vettem) akartam lecserélni egy FFB-s lógitekre. Megvettem és egy hétig sem volt meg, úgy el adtam, mint a pinty!! Ritka egy szardarab volt...
Az email címet hitelesítettem, de nem enged belépni a fiókomba, hibás adat megadása miatt, pedig leellenõriztem már mindent.
www.smart-bus.hu