IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HUNForrest-Gump
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
<#banplz>#banplz>
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Elsõ felszállás: Felkapaszkodtam 4-5 ezerre, észrevettem egy német bombázóköteléket, azt kísérgettem egy darabig. Az angol partoknál észrevettem egy angolt kétszáz méterrel mögöttem és alattam. Elkezdtem emelkedni, egyszer csak elszállt a jobb szárnyam. Jó magasan voltam, simán tudtam ugrani.
Második felszállás: Még éppen emelkedtem a francia partok felett, amikor véget ért a map.
Harmadik felszállás: Az nem volt. Miután bénáztam egy sort - belépés, gép- és reptérválasztás kitapasztalása (apropó, hogy az ördögbe lehet a chatbe írni, egyszer sikerült, de nem tudom, hogyan) - odaértek az angolok a reptérhez, és még a földön megsoroztak. Gondoltam a felszállással már nem próbálkozom.
Negyedik felszállás: Dettó, mint a harmadik (másik, távolabbi reptéren).
Ötödik felszállás: újabb reptér, felszálltam, még alacsonyan észrevettem egy Blenheimet, amit egy Spit kísért. Utánuk indultam, a Blenheimet inkább nem találtam el, mint igen, de a Spit bekavart. Valaki levakarta rólam, de addigra elvesztettem a bombázót. Kaptam néhány találatot, de a gépen semmit nem éreztem. Ám amikor a hûtõ pöckét csekkoltam, kiderült, hogy mindkét oldalon húzok valamit. Kerestem egy repteret és ledobtam.
Hatodik felszállás: Emelkedtem a reptér fölött, amikor észrevettem a tenger felõl közeledõ pár kövér kontaktot. Valamilyen földi célok lehettek a környéken, legalábbis láttam a földön jó nagy fekete pöttyöket úgy 10 km-re. Elég könnyen utolértem a gyanús gépeket, kiderült, hogy Wellingtonok. Felhúztam, rájuk borítottam, befogtam az egyiket, és minden csõbõl tûz! Amikor visszanéztem, akkor már az oldalára fordult, és ment lefelé. Megsoroztam egy másikat is, szerintem az se úszta meg. De ekkor észrevettem egy kis kontaktot 6-7 km-re délre, úgy ezer méter alacsonyan. Megnyomtam a Mesza orrát, felgyorsultam vagy 700-ra, utolértem. Spit! Olyan gyorsan mentem, hogy célozni már nem tudtam, felhúztam, és rácsaptam megint. Megint nem volt jó lõhelyzet, megint felhúztam. És..., elvesztettem... Na mindegy, fel megint 4000-re, és irány a reptér.
A reptér felett lõ a légvédelem, de hiába meresztem a szemem, semmit nem látok magam alatt. Ereszkedek, és hirtelen észreveszem a Spitet, persze mögöttem van. Sikerül lerázni, elõttem a leszállópálya, de túl gyorsnak érzem a tökéletes leszálláshoz. Megyek még egy kört! Megint elõkerül a Spit, megint lerázom. Megint túl gyorsnak érzem a leszálláshoz. Persze a Spit megint elõkerül, megint sikerül lerázni, de már unom, keresek egy másik repteret, gondolom. Persze, hogy az nyomorult Spit elõkerült megint, és jól megsorozott. Game over! Tanulság: ha kergetnek, dobd le a gépet valahogy, ne a szépséggel törõdj, mert még a végén más fog lehozni!
Összességében nagyon jó volt megint on-line repülni, több év kihagyás után. Nekem a CloD-ról nincsenek rossz benyomásaim (mondjuk én kivártam, míg kész lesz), nekem az az érzésem, hogy olyan a flight model, amilyennek a régi Il-2-nek mindig is lennie kellett volna.
Nem akarom elkedvetleníteni az ATI vs NV vita állandó résztvevõit, de nekem semmi problémám nem volt a 7970-essel. Minden maxom, szaladt, mint a kisangyal. Földi célokat nagyon messzirõl látni.
Egy gondom van, az éppen az elképesztõ részletesség. Földháttérben nem tudom kiszúrni a gépeket, annyi a fû, fa, virág, meg minden szir-szár részletesen kirajzolva a felszínen. Szerintem egyszerûen nem tudom, hogy mit keressek, a régi Il-2 egyhangú szép zõd gyepén edzõdve. Csak kapkodom a fejem, hogy mi van! :-)
A másik: amikor pedig sikerül kiszúrni valamit, akkor meg könnyen elvesztem, a fenti okokból kifolyólag. Meg abból, hogy a trackir egyelõre nem fért be a keretbe, úgyhogy azt majd a következõ hónapokban pótolom. Hat switch-csel meg nem az igazi. De egyébként így is nagyon jó volt, úgyhogy többször elõ fogok majd fordulni az ATAG-on. :-)
@Lacza ,mondjuk a monitort <#eplus2>#eplus2> <#wave>#wave>
Végig néztem ,de tanácstalan vagyok. Mit is kell nézni?
Lehet nem jót linkeltél.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
HUNForrest-Gump
Lobbyn saját dogszerveren, vagy FMB-ben összerakott küldiken tudsz gyakorolni.
www.pumaszallas.hu
Lenne még egy okos kérdésem: tudtok olyan bugról, hogy a quick mission-ok közt a He-111-en nincs bomba? mikor kinyitom a rekesz ajtaját tök üres az egész... :/ esetleg valami ötlet? (a loadout quick missionban elvileg nem változtatható a gugli szerit)
HUNForrest-Gump

www.smart-bus.hu
A botról még semmi hibát nem olvastam, az enyém megfelelõen mûködik, de ha az angollal képben vagy, akkor szerintem nézz körül a hivatalos fórumon, hogy milyen hibákra panaszkodnak...
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Nem vagyunk egyformák.Ettõl szép a világ.
No de mindjárt adok nektek egy kis videót,nagyot repültem.
Shark lesbõl támadott,az elején ellõtte az egyik magasságimat ,aztán kaptam hideget meleget ,de a tudás:XD na meg a szerencse mellettem volt😊
Ki is lépett utána nem nagyon tudta megemészteni a dolgot😊
Nyugodtan szólíthatsz Mesternek ezután😊))) Na jó ez vicc volt!
A minõség nem tökéletes, de nem is mondtam, hogy az! 😊 Az ár/érték/termék tudása hányadosunk jelentõsen eltér, de az élet így szép! 😊
Nekem megér egy kis nyûgöt ennyiért egy ilyen cucc... 😉
www.smart-bus.hu
Hozzáteszem,hogy már a harmadik is elkezdte,mert teljesen elõre tolt állásnál nem mûködik az egyik hatswitch,úgyhogy lassan készülhetek a cserjére ennek is. 😞
Szétszedni meg azért nem akarom,mert nagyon nehéz sérülés mentesen eltávolítani az aljáról a csúszásgátlókat és emiatt nem szeretném elveszteni a garanciát.
Én kéz alól vettem 55-ért,de egyszer sem volt használva,én bontottam ki,amit az elsõ cserénél nálam hagytak az meg meg lett javítva és eladtam.
Lehet ezzel is az lesz,hogy kicseréltetem, és eladom,mert már kúúrvára unom ezt a szarozást.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
A Steam-et a Clod mappába, vagy a ProgramFiles mappába kell telepíteni ?
Különben ,hogy is volt ez? Vettél annó egyet boltban . Az bexart. Visszavitted ,vártál,vártál ,vártál. Mennyit is? Akkor visszakérted a lét vagy mi történt? Utána hívtad a lóóóógit? és kaptál 40% engedményt?
De engem nem az ára érdekel ám ,hanem az ,hogy REPÜLHESSEK vele!
És nem hetek múlva. Majd a következõnél ,megint ugyan ez😊 Éppen ezért lesz Warthog.
Témát befejeztem😊
Lóóóógi maradjon az egérnél ,meg a kormánynál,azt tud csinálni ez tény.
A joyt hagyja a profikra,bár az se véletlen,hogy abba hagyták a gyártást ,gondolom õk se hülyék rájöttek ami nem megy ne erõltessék😊
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5322-QYZB-5344
"Steam.exe (main exception): Error : delete of steam.exe failed, win32 Error 5 "Ahozzáférés megtagadva."
www.smart-bus.hu