IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.11.30. 15:30:15

www.pumaszallas.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
StarVR
Mondjuk mikor próbálnák meg eladni, ha nem Karácsony előtt? :-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez az alaplap lesz vsz., mert ahogyan néztem a következő árban ugyanezt tudja, csak mezen nincsen led. Van amúgy olyan paraméter amit fontos alaplapnál nézni? Láma vagyok hozzá, de ennyiért nem is vettem még alaplapot.
Azért vannak olyan cégek vagy nemzetek akinek talán csak egy lehetősége van , hogy azt a müholdat megépitse és müködtesse , ilyenkor talán az egész megy a kukába .
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
majd kapnak ők is pár mig 29est
Si vis pacem, para bellum
Viszont éppen mot üzenet haver, hogy egyszerűen nem kap a nagykere procit, még ígérni sem tud. Talán nem is baj, lehet jegelem, hacsak nem látok-vagy mondotok-valami nagyon jó lehetőséget<#wink>#wink>
http://index.hu/tech/2017/11/28/sikeresen_startolt_a_masodik_raketa_az_uj_orosz_urkikotobol/
www.pumaszallas.hu
Kb amennyivel drágább, annyival jobb.
www.pumaszallas.hu
Más alkalmakra, meg tök mindegy, melyiket veszed. (persze 5 rugó ebben az árkategóriában már nem oszt-nem szoroz)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
rak, akik benne vannak, laptopot mit javasolnátok a következő feltételekkel:
- OS legyen rajta (Win 10),
- nem fényes kijelző,
- 8GB RAM,
- SSD,
- Minél több gari,
- sokat utaztatnák,
Zene szerkesztéshez kellene leginkább.
Köszi a válaszokat! :)
Ha a repülögépeknél maradunk , még talán flyby wire gépük sincs ami tisztán igy irányitják. meg hiába az uj fejlesztés már prototipus állapotba ugy néznek ki a gépeik mintha valami muzeumbol jött volna ki annyira ütött kopott és piszkos mindenhol.
Azért a nyugati gépeken jobb kulturája van a gépek megovásának.
Persze mindennek megvan a jo és rossz oldala is.Mig az oroszokét kint lehet hagyni mindenhol , addig a nyugati gépeknek nem tesz jót a csillag garázs
Az oroszok nagyon sok jó cuccot csináltak, én a háborús cuccaikat sem nézem le, stratégiai szempontból nekik az egyszerűbb megoldások voltak a jobbak. Amiben gyengébbek, az az elektronika. Űrkutatásnál maradva, a Szojuz egy remek rendszer, nem véletlenül az a mentőkabin sem az ISS-en. A Progress azonban csinált már meredek dolgokat, több el sem jutott ilyen-olyan okok miatt az ISS-ig. Volt amelyik a Mírnek ütközött, nem kis galibát okozva.
Szíriában a repülőgépek fegyvereit látni, hogy kb USAF vietnám szinvonal. Buta bombákat szórnak szőnyegben, mert falura jó az is, de a TGP-vel nézett városrész közelében sem esett le egy sem. Vicces volt, asszem Su-24 kabin fotó, gyorskötözővel a műszerfalra erősített Garmin GPS-el (kép). És ezek mai történetek, amikor NATO gépeken már nem is látsz mást csak gps vagy lézer vezérlésű bombákat (lehet, hogy más a filozófia is, a járulékos veszteséget komolyabban veszik a NATO-nál mint az oroszok), és akkor még F22, F35-ről és azok fícsöreiről nincs is szó. Ebben azért elég nagy a lemaradásuk még a legutolsó szuhojokkal is.
www.pumaszallas.hu
Osztán. Kár ezen rugózni én asszem . A különbség közöttünk abban van,hogy te elhiszed amit akár szakemberek is írnak a közvéleménynek ,én meg nem. Egyik nációét sem veszem készpénznek. Konkrétan azt se hiszem el amit kérdeznek. Szóval a lényeg,hogy meglepődnék ha egy olyan nemzetnek akik elmentek a holdra,a marsra nem lenne eltéve ,legyártva ,leponyvázva értsd ahogy akarod valamilyen eszközük amivel ha köll akkor mindenkitől függetlenül kiruccanhat . Hogy mit mondanak a közönségnek az egy más dolog. Szerintem.
Én három magyar pilótáról tudok aki katapultált 29-esből: Bodrozsán László, még kint a kiképzés alatt, Szabó Zoltán, és Peszeki Zoltán. Mindegyiküket ismered? Vagy van még valaki?
Rakéták? Milyen sűrgős dolog miatt kellene kijutniuk, amire nem elég a Szojuz? Milyen letolt gatya? A 2-3 év nem az én véleményem, hanem szakembereké akik értenek is hozzá. Vagy tényleg azt hiszed, hogy kiszednek egy űrsiklót a múzeumból és hipp-hopp indítják is?
SLS az amerikai űrkutatás jövője, az Orion űrhajó hordozórakétája.
Nemrég jelentették be, hogy 2020-ra csúszik a rakéta első startja, ne haragudj, de az akárhogy számolom, nekem bizony 3 év.
SLS
Tetris? Az valóban egy komoly dolog de tényleg.
Raketa. Szóval szerinted egy USA most letolt gatyával ácsorog ,és ha valami sürgős dolog miatt hirtelen ki kéne ruccanniuk akkor csak néznének mint hal a szatyorban?Ez most komoly? Amikor lezsírozva állnak a kivont repülői a sivatagban 1000 számra (biztos ami ziher alapon) nincs raktáron egy szivarjuk? Űrrepülőről nem is beszélek.Mert azok olyanok . Az,hogy te szerinted nincs az nyomós érv ám.Legalább akkora ,mint,hogy szerintem meg van.:) De mondtam én nem vitatkozom ezen,mert nekem tök mindegy ,van aki ezt van aki azt magasztalja.
Mit tudnak önállóan felmutatni úttörő munkát? Az a hidegháborúban volt: például űrhajó fedélzeti szkafander, űrséta szkafanderek, űrállomás, dokkolórendszerek,Hold és Vénusz szondák.
A Zvezda K-36-ra visszatérve: olyan szempontból ma is hidegháború van, hogy 2014 óta a nyugati cégeknek tiltva van az orosz eszközök beszerzése és beépítése a saját gépeikbe a Krím visszacsatolása miatt. A katapultüléseken lehet poénkodni, de Kádár őrnagy például ugyanolyan helyzetből katapultált mint Peszeki őrnagy 2008-ban.Vagyis a betonon csúszó gépből. Peszeki őrnagy gépében Zvezda K-36-os volt, sikeresen katapultált és földet ért, majd a MiG-29-es típus kivonásáig tovább folytatta a repülést. Kádár őrnagy Gripenjében egy Martin-Baker ülés volt, 0/0-ás, ami annyit jelent, hogy a földön mozdulatlanul álló gépből is biztonságosan mentenie kellett volna a pilótát. Viszont ezzel szemben a sebesség ellenére sem zajlott le az ülés leválasztása megfelelően, a pilóta alatt lógott az ülés, megnövelve az ernyő merülősebességét, szinte földhöz vágva őt. Olyan sérüléseket szenvedett, hogy többet nem repülhetett vadászgépen.
De,hogy ne csak a repülésről beszéljünk, például a Tetris is orosz találmány.
A rakétákra visszatérve, nem mondtam egy szóval sem, hogy ne tudnának kifejleszteni olyat, ami kiviszi őket az űrbe. Ezt csak te képzeled be magadnak. Annyit írtam,hogy jelenleg nincs és egy hónap múlva sem lesz olyan rakétájuk pontosabban űrhajójuk amivel ez megoldható volna.
Ahhoz még kell nekik 2-3 év a programjaik állását nézve.
Csak nekik addig nincs semmi saját, az orosznak meg ott a Szojuz.Lehet,hogy nem úttörő,de attól még az emberiség által valaha kifejlesztett legbiztonságosabb, utasokat szállító űreszköze.
Végül egy orosz telefon :D Nyertek vele elég komoly díjakat is, és szerintem erre mondható, hogy úttörő alkotás az okostelefonok között:
Ez is le vagyon írva.
"Az Izraeli Légierő képességeit jelentősen növelték az arab légvédelmi rakétarendszerek blokkolására küldött radarzavaró berendezések. "
Szóval megvolt az ellenszere,ahogy az amik is beszálltak a fegyverbizniszbe máris annyi volt a légvédelem komolyabb hatásfokának.
LINK. Tudom Wiki, de biztos vannak jobb források is...
800 000 katona (300 000 került bevetésre)
2 600 harckocsi
2 400 páncélozott szállító harcjármű
1 120 tüzérségi löveg,<3>3> 690 harci repülőgép
161 helikopter
104 hadihajó,
Szíria:
150 000 katona (60 000 került bevetésre)
1 400 harckocsi
800-900 páncélozott szállító harcjármű
600 tüzérségi löveg<3>3>
350 harci repülőgép
36 helikopter
21 hadihajó
Irak:
60 000 katona
700 harckocsi
500 páncélozott szállító harcjármű
200 tüzérségi löveg<3>3>
73 harci repülőgép<4>4>
VS
415 000 katona,
1 500 harckocsi,
3 000 páncélozott szállító harcjármű,
945 tüzérségi löveg,<3>3>
561 harci repülőgép,
84 helikopter,
38 hadihajó<4>4>
Veszteség
8 528* – 15 000** halott
19 540* – 35 000** sebesült
2 250 harckocsi semmisült meg, vagy vált harcképtelenné
432 repülőgép semmisült meg<5>5>
VS
Izrael
2 656 halott
7 250 sebesült
400 harckocsi megsemmisült
600 harckocsi vált harcképtelenné
102 repülőgép<5>5>
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2017.11.26. 14:39:49
432 vs 102 repgép veszteség. Nem az izraelieké a több csak szólok.
Bocsi, teló.
Példa: Ruszlán. Nagyon nincs párja...:)
Azért mindig voltak ezek a Hú de komoly cuccaik vannak,osztán eddig valahogy mindig volt valami bibi ha összemérték a nyugati technológiákkal. Jó tudom nem oroszok kezelték őket. Vietnámi,Iraki,akármilyen arab.De ha majd az orosz akkor majd jóóóóóóól megmutatják. Eddig még nem sikerült de biztos így van.
@Sidewinder: Köszi jó írás! :) Ciolkovszkijt illett volna nekem is megemlítenem!