91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#88982 A Vcync annyit csinál, hogy a monitorod frissítési frekijéhez igazítja a játék fps-t is ÉS csak akkor kezdi el a következő képkockát kirajzolni, ha az előző a kép aljára ért. Ezért nincs az a függőleges részeket szétszaggató jelenség (monitor tearing). Gyakorlatilag lockolja a monitor natív frekijét, hogy annál nagyobb ne legyen, ez jó akkor is ha nem akarod feleslegesen túlhajtani a kártyát.
Hogy nálad miért esik le ennyire az fps ha bekapcsolod, arra nincs ötletem. Kipróbáltad a Pseudo módot fullscreen-en?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.21. 22:59:08 -
lala42 #88981 Tudom milyen, csak min. 256-os lenne az ideális. (nem tudom, hogy mi ez a 128 bites kiszerelés mostanság.) -
Indi69 #88980 ilyen
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.21. 21:10:55 -
Indi69 #88979 mind ilyen, talán még az 1060 is -
lala42 #88978 Szűknek érzem azt a 128-at. -
Indi69 #88977 igen. 4GB, de csak 128bit. miért? -
lala42 #88976 Hali!
Ez 128 bites kari? -
#88975 én nem szoktam nagyon nézegetmi ugyan de nekem is 1050 TI van és nekem is be van kapcsolva vsync úgy nekem is stabilan 60 fps van de lejjeb szokot menni föld közelben városok felett de 30 alá nagyon ritkán megy
a sync nélkül sose néztem hogy mennyi úgy voltam vele ahogy a stabil 60 is bőven elég
-
Indi69 #88974 Le havre 40-50 fps. Nekem ez a V sync valamiért nem jó. Ezt monjduk megnézhetné valaki más is -
#88973 én jövök repülni -
Indi69 #88972 voltam Londonban minden high-on 70-80 fps lent fent mindegy -
sakkay #88971 Szerintem egyről beszélünk. De ahonnan a gyors misszió kidob, az konkrétan gyilkosabb mint London-tenger felől, a gyártelepi részen. -
#88970 Le Havre a Francia oldalon van olyan fps gyilkos, mint London. Londonban sok egyforma épület van, ez meg kisebb ugyan, de sokkal változatosabb épületekkel. -
sakkay #88969 De ami még jobban teszteli, az a 3 gyors misszió a free fligt france-ott ereszkedj le alacsonyan pont szembe a városhoz. A régi gépemen 20 fps lett maxon-pedig nagyon jól futott máshol a CLOD. -
sakkay #88968 Nézd meg akkor ezt a buildings amount dolgot a gyors misszió Londonján. Főleg alacsonyan. Aztán utána nézd meg közepesre állítva is. A v sync nagyon jó dolog, igaz max 60 fps, de gyönyörű folyamatos a kép. -
Indi69 #88967 meg nézem -
Indi69 #88966 Igen, de most lemegyek a kocsmába, hátha....:)))
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.21. 20:26:11 -
sakkay #88965 Értelemszerűen a building a. is csak akkor terhel, ha van város a közelben. Rakjad be Londont, aztán egyből látod mi a különbség. -
sakkay #88964 Mindig ugyanott teszteled?
-
Indi69 #88963 ok értem de amíg be volt kapcsolva 25 fps volt meg recegés. Most hasít -
Solt #88962 A V-Sync meg a recés éleket tünteti el? :))) -
#88961 Remélem nem írok hülyeséget:
az élsimítás a monitorod frissítési frekvenciájához hangolja a gpu által kirajzolt képkockák számát. Ha pl. 60 Hz-es a monitorod akkor 60 fps-re korlátozza a az fps számot.
Én mindig bekapcsolom mert egyrészt enélkül "törik" a kép, egy vízszintes vonal lesz benne nézelődéskor, másrészt minek erőlködjön a videokártya a sok fps-sel, ha a monitorod nem tud többet? -
Indi69 #88960 buildings amount..... erre nekem nem változik. Teljesen mindegy high vagy kisebb- nagyobb. Az élsimítás 2-es, van nagy felhő és így 60-65 fps. A VSYNC volt a baj -
Indi69 #88959 Na meg van. Ez mit csinál VSYNC? Ez a vízszintes szinkron nem? Kikapcsoltam és lám, 150+ fps. Most minden high-on van és meg van a 60+ fps szám -
#88958 Lehet, hogy megérné egy levelet írni ezeknek az oldalaknak. Egyik-másik (mag pl.) hajlamos "védeni" a magyar vonatkozású termékeket. Főleg, hogy ezt ellenszolgáltatás nélkül fejlesztettétek, ha jól tudom. Ha csak egy fél évre tiltólistára teszik, majd a dlc-ket is, az már számíthat valamit. -
Indi69 #88957 Ez már meg van mind. Most futtattam a fánkot fix 47 fps. Azt még jó lenne tudni ,hogy ha a control listában van és klikelek rá mit kéne látnom. Mert nekem globál van ott is. Mire állítsam a mit? -
#88956 Üdv.
nVidia kontrol panelen nézd meg, hogy listában ott-e a clod, ha nincs, akkor add hozzá. Többen írták, hogy ez nagyon sok fps-t hozott nekik.
buildings amount -ot tedd mediumra, vagy akár low-ra is mehet, extended clouds-t, far static shadow-t és az SSAO-t kapcsold ki. Ezekkel sok fps-t nyerhetsz. -
Indi69 #88955 Nem jól. Akadozik és alacsony az fps. Az 570 szerintem jobb volt, simán hozta az 50-55 fps-t. Már át állítottam a videó beállításokat de nem javult, 60 és 25 fps között ugrál, mikro laggol meg akad. De nem hiszem, hogy a clod hibája. Lehet újra kéne raknom az egész gépet. -
sakkay #88954 Este nyolc 30 körül egy óra atagozásra valaki? De lehet gyakorlás is, ha esetleg régen repülted -
sakkay #88953 Na és összességében, hogy fut? -
Indi69 #88952 A kártyának nem kell külön táp. Ezt fél óráig nézegettem és rohadtul nem értettem, azt hittem hibás a kari, Hívtam is az eladót, hogy ez mi a f...om, mit sózott rám :))) -
sakkay #88951 Pont ha az eget? Érdekes. Akkor kellene a legjobban futnia.Azért a building amoundsot vagy mit vedd le közepesre.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.21. 06:23:40 -
Indi69 #88950 Üdv. Vettem egy MSI GTX1050 4GB TI kártyát. Az Nvidia cobtrolban hogyan állitsam mert mikor az eget nézem le esik az fps 29-re. A nagy felhő nincs bekapcsolva, a többi meg high. A land shading van mediumon. -
#88949 Láttam már másik oldalon is. Sajnos mindegyik Steames játék fent van napokon belül, igazat megvallva ez ellen nem tudunk mit tenni. Állandó szerveres felügyelet meg ahhoz kapcsolódó account rendszerre nincs kapacitásunk, de a játék sincs felkészítve rá. Csak abban tudunk bízni, hogy elegen vásárolják meg ahhoz, hogy az 1C-nek megérje a folytatás. -
Valka #88948 A Clod blitz fent van a bithorlón. -
#88947 Ashura az jóféle, nekem is az van évek óta. -
sakkay #88946 Hát az... de legalább sokkal könnyebb lelőni őket mint az ATAGos veteránokat! -
#88945 Ez annyira szánalmas
-
sakkay #88944 Na igen. Azért a sok újonnan jöttel hígul is a társaság-rácsapok a spitre, átesik, nem jön ki belőle. Ráfordulok, gondoltam megpöttyintem. Azonnal kilépett Nem hiszem, hogy éppen véletlen volt -
sakkay #88943 Ja most már biztos. Sehogy máshogy nem fagy nekem, csak akkor ha sokat vagyok a gépállításnál multiban-lőszer festés ilyesmi.