IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Tiszta sor, csak poénkodunk Tom 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
A kiadás -mint gondolom tudjátok- nem csak rajtunk múlik, és hiába szeretném uptodate postolni, hogy épp hol tartunk, ezt nem tehetem meg. Nem csak papír miatt, hanem mert fogalmam sincs, hogy 1C mennyit ül rajta miután mi végeztünk. Amit nyilvánosan is tudni lehet már, ez a több napos repülés alatt a Release Candidate verziót láthattátok, ez a kiadásra szánt változat. Ebben hiba nem jött elő, közelebb vagyunk a kiadáshoz mint korábban bármikor. De pontos dátumot így sem tudok, ami biztos, hogy 777 fórumát kell majd nézni, ők jelentenek be minden nagyobb eseményt.

www.pumaszallas.hu

Két hét az élet! :-)
LeonSilver
Két hét múlva, pénteken 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jön az, nemsokára<#alien>

Hát ja. Jók ezek a videóadások, csak az nem jó bennünk, hogy ők repülnek, mi meg nézzük. :-) Mára ez lett a megosztás. :-D
Megjött a proci!!!
És az is van benne, nem tégla!

Na! Jön már az a patch?<#fejvakaras>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Klusi segített..megy!

VO101Tom
passz. alaplap manual kellene.

www.pumaszallas.hu

Srácok gyors válasz kellene. Ha egy alaplap oc-ben tud(csak) egy ramot akkor az gáz, kell valamit tenni? Máshogy kérdezem. Veszek egy alaplapot 2666 Mhz ig tudja a ddr4 ramot és 4200Mhz az oc. Én egy 3000 Mhz ramot akarok bele. Menni fog? Az alaplap automatikusan megoldja?

Bocs ha off:
Toltheto a Dunkirk c film, full hd ben az ncoren, szerintem erdemes megnezni.
trailer

Ráfogták a szállító cégre. Ők már átadták nekik. Szerintük.

<#banplz>

LeonSilver
Igen, tudom 😉

repvez
meg a 70000 is a tiéd! 😛
VO101Tom
<#alien>

www.pumaszallas.hu

Papa01
Ez de gonosz volt.... <#vigyor><#vigyor>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver

Na természetesen késik a kiszállítás 1 napot..eddig<#rolleyes>

VO101Tom
Ma is lesz bemutató, ma nem tudok repkedni, de Puma TS-en fent leszek.
https://www.twitch.tv/teamfusionsimulations
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.03. 21:12:11

www.pumaszallas.hu

Köszi!

VO101Tom
Itt van egy összehasonlító táblázat, hogy melyik mit tud:

https://en.wikipedia.org/wiki/Windows_10_editions

Otthoni használatra, értsd játék és multimedia, teljesen jó az alap. A Pro és Enterprise fícsörei nagyobb hálózatokban, vállalati környezetben kellenek.

www.pumaszallas.hu

Srácok múltkor volt róla szó, hogy melyik win10-et érdemes tartani...melyiket is?

VO101Tom
Nem tudom. ATAG TS-en volt csatorna, ahol lehetett beszélgetni fejlesztőkkel, kérdezni ha valakinek kérdése volt, de mi, akik repkedtünk másik csatornán voltunk.
Nem voltak teaser-video szerű akció jelenetek, ez egy nyilvános teszt volt. Lehetett látni, hogy mik vannak kész, hogy haladunk és néha egy-egy nagyobb csetepatét is látni lehetett. Blenheim vagy Stuka támadás, nagy dogfight, ilyenek.

www.pumaszallas.hu

repvez
volt valami plusz info az adásban, vagy csak free flight? Lemaradtam róla
Simán...

Ahogy én láttam, kiadható állapotban van<#alien>

Néha elmegy a videó.
Megszűnt.
Én is. Mi ez az alapzaj?
<#smile>
Nézem
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.02. 20:47:08

VO101Tom

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Milyen formátumot lehet ebbe a fejlécbe illeszteni? mp4 lehetne?

www.pumaszallas.hu

mustangdc3
csak egy kicsit de azért off
az újabb böngészők már nem támogatják a flasht így a régebben még fentebb lévő banner amit csináltatok már nem jelenik meg.
nem lehetne felújítani azt egy kicsit?

Si vis pacem, para bellum

A hardverhez csak annyit, hogy nyáron, amikor a riftem már megjött, de a vga-m még nem, egy 3650 (nem K) cpu-n, és gtx960-on is hozta az ASW-s minimumhoz szükséges min. 45 fps-t a BoX (és az ASW bár nem tökéletes, de majdnem). War thunder, E.D. különösebb kompromisszumok nélkül 90- környékén volt (ok, az utóbbi bolygófelszinen már megbicsaklott).
Hogy az eleve VR-ra optimalizált dolgokat ne is említsem.
Ha nem ilyen cpu intenzív cuccokkal játszanék, mint repszimek, akkor a cpu upgrade se lenne sürgős.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.12.01. 18:13:57
Szerintem egy kicsit elviszed magad... a CV1, vagyis a kereskedelmi verzió cirka 2 éve van piacon, jóval olcsóbb mint megjelenéskor, plusz tele van az Ocolus Store olyan játékokkal, amik egy 4 éve megjelent VGA-n is fix 90 FPS-l mennek. Dirt Rally, Elite Dangeorus... azért ezek elég nagy nevek.

Az, hogy az optimalizáltság terén tragikomédiába illő repszimek + VR kombinációkhoz a Nasa-tól kell gépet kölcsönkérni, megint egy más történet, ez nem az Oculus sara. Zárójelben azért megjegyzem, hogy az autószimulátorok (AC, iRacing, RF2, PC) már egy GTX1070 mellett is hozzák a fix 90 FPS-t élvezhető látvány mellett.

Közel sem olyan rossz a helyzet mint amilyennek látni véled...

www.smart-bus.hu

repvez
nem ez volt a cikk amit régen olvastam róla, ezt most hirtelen kerestem . de ott nem volt majd idővel meg nem volt 300dolcsi se emlitve.
de a lényegen nem változtat, hogy még mindig nem tömegtermék és még mindig csak a felsőkategóriás gépeken megy semmit sem csökkent a hardverigény.
Amit irtam, hgy a 2 éves csucshardver ma a középkategória lenne teljesitménybe mégse jó hozzá.
Uram, szövegértelmezés! 😊

Idővel viszont le akarják nyomni az árat, egészen addig, amikor is 0 dollár lesz a gép -- bizony, az Oculus VR komolyan gondolkodik rajta, hogy egyszer a távoli jövőben ingyen hozzáférhetővé teszi az amúgy egyre olcsóbban legyártható sisakot.

Ilyen infók alapján eléggé komoly fantázia kell ahhoz, hogy valaki ingyen várja... 😊)

Egyébként a 67000.-Ft-s számítás jól tükrözi a PC Guru és társainak a színvonalát, mert szimplán csak az ÁFÁ-t felejtették ki a képletből... hatalmas szakértelemre vall csak úgy átváltani napi árfolyamon az USD-s árat! 😄 Ettől függetlenül nem az emlegetett 300 USD-n jött ez tény, de ma már közel sem 200000.-Ft az ára: LINK

Mindezt úgy, hogy ebben már benne van a Touch, ami önmagában 120 euró, anno pedig erről ugye szó sem volt.

A lényeg, hogy egyre több HMD kerül a piacra, egyre olcsóbbak, szóval lassan egy átlag monitor áráért megvehetőek lesznek. De továbbra is a hozzávaló gép a drága... már, ha valaki szimulátorozni akar vele.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.12.01. 13:58:23

www.smart-bus.hu

repvez
itt is irtak róla meg hol van a 67k tól még most is a csökkentés ellenére is 200k környékén lehet csak megvenni.
Mondott az már sok zöldséget, de ettől függetlenül én nem emlékszem semmilyen olyan kijelentésre, ami a Rift ingyen osztogatására vonatkozna! 😊 Arról volt szó, hogy 3-400 USD körüli áron fog kezdeni, és ehhez képest 600-ról indultunk.

Attól, hogy egy programba beépítik a natív VR támogatást, még nem fog jobban futni, az Oculus-nak meg nem érdeke, hogy tiltsa az API használatát azoknak, akik nem tudják prezentálni a 90 FPS-t a minimum gépigényen. Ezért van az Oculus store... ami ott elérhető, azoknál garantálják a 90 FPS-t a minimum gépigényen.

www.smart-bus.hu

Solt az örök optimista😊 Imádom ahogy a jövőbe vetett hitét😊
Torzonborz
"Mi a fenének csetelne valaki egy Oculusszal a fején?"
Khm fapfapfap? <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lesz ez olcsóbb. Már kénytelenek voltak árat csökkenteni, mert olyan drágán nem fogyott. Meg a cukrosbácsi minden hülyeséget mondhat, de egy biztos piacuk van, és ezek a gémerek. Mi a fenének csetelne valaki egy Oculusszal a fején? Különösen úgy, hogy csetelés közben mást is csinálnak az emberek, tévét néznek, olvasnak, ne adj isten esznek, vagy mondjuk főznek, stb. Ezeket a vackokat csak nekünk lehet elsózni, szóval olyan áron lesznek kénytelenek adni, amin meg is tudjuk venni. :-)
repvez
A cukrosember mondta még mikor megvette a facebook, hogy igy majd mindenki aki használja az oldalt tudjon 3dbe chatelni meg egyéb dolgok amiket fejleszteni akarnak a jövöbe.

én ugy gondoltam, hogy az a program ami nativ támogatást kap az OR-hez annak ez a kritériumnak meg kell felelni nem csak a saját storeba feltöltött tetrisz szintü játékoknak.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2017.11.30. 21:54:39
Az Oculus Store-ban elérhető játékok mennek is fix 90 FPS-l a megjelölt minimum követelményekkel.

Én nem emlékszem olyanra, hogy ingyen HMD-ről valaha is szó lett volna... 😊

@Lysandus: Jól van, fehér ember nem felejt! 😊))

www.smart-bus.hu

repvez
amugy érdekelne, ha számonkérnénk a fejlesztökön azt amit igértek akkor mivel védenék magukat.Mert ugye amikor megjelent a OR akkor azt mondták, hogy az amd 290es a minimum és annál feljebb már mind tudni fogja a követelményeket.
Na már most szinte a középkategória is tud anynit mint annak idején a 290e s, még is azt látni, hogy nem lehet középkat VGA-val használni kompromisszum nélkül a headszetet, pedig a hardveres összetevők nem változtak benne. ÉS elvileg szoftveresen is kellett volna optimalizálni rajta.
Arról meg nem is szólva, hogy első nekifutásra az volt, hogy ingyen adják a szemüveget még akkor is ha veszteséges lesz emiatt a gyártás az elején, hogy minél több helyre eljusson.
Ehelyett ujra csak a jómoduak vagy a hardcore gamerek nyugodt szivvel megvenni és kihasználni .
LeonSilver
<#nevetes1>

Mindig csak a kifogások! :-)