91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #89022 Boldog Karácsonyt Uraim! -
#89021 Akkor működik? Király -
lala42 #89020 Na lassan jó lesz ez. Még szokni kell az erdőt.
2-3 gépet leszedtem.
Kötelező a gépeknek ferdén spannolni? Mintha a jobb futó gödörben lenne. (vagy a foglyok nem fújtak bele elég levegőt. sabotage?) -
#89019 Áthelyezés. -
lala42 #89018 Áthelyezés, vagy másolás? -
#89017 Boldog karácsonyt mindenkinek!
Kobold!
NEM SZABAD RÉGI CONF INIT ÁTMÁSOLNI.
Mindent állíts be újra, a controlst is, grafikai beállításokat, mindent. Csak így fog működni.
Reshade3-at tedd fel (weblapjukról a legújabbat), majd a dxgi.dll és dxgi.ini fájlokat mozgasd át a launcher.exe mellől a parts\core mappába. Utána fog csak működni. -
#89016 Itt, tudod. Én ezért kapásból meg szoktam változtatni az itteni billentyűkombinációkat.
-
#89015 Ha jól csináltál mindent és látod betöltődni a resdert, akkor shift+f2-re működnie kell :D Tudom, ezzel sokra nem mész, de nem tudom mást mondani. Illetve nekem akkor nem szoktak iylen kombinációk működni (például total commanderben) amikor az nvidia experiencben valami (felvétel ki/be, hang vagy bármi más) ehhez a kombinációhoz van beállítva. -
lala42 #89014 Na akkor áljunk neki.
Még 1!
A shift+f2-re nekem nem nyílik meg ez a reshader. Ez miért is van? -
#89013 Próbáltam - nekem nem sikerült egyiket sem működésre bírni. A joyt (wartburg) más néven látja, mint előtte és ez meg is pecsételi a sorsát a mentett cuccnak. -
lala42 #89012 Gyerekek. A régi user.ini vagy conf.ini fájl használható? Esetleg a korábbi joy. beállítások? Amit mentettem? -
lala42 #89011 Boldog karácsonyt! -
Valka #89010 Boldog karácsonyt! "Mindenki igyon kurva sok bort!" :D
Utoljára szerkesztette: Valka, 2017.12.24. 17:46:58 -
tothgyorgy #89009 Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
croatianus #89008 Áldott karácsonyt!
-
Indi69 #89007 Boldog békés karácsonyt mindenkinek -
Lysandus #89006 Boldog karácsonyt, Hölgyek, Urak! -
#89005 Boldog karit kedveskémi ;)
-
sakkay #89004 Boldog karit srácok -
feca1229 #89003 Hát Urak, eltelt megint egy év!
Boldog karácsonyt kívánok mindegyikőtöknek és kedves családotoknak!
F. -
#89002 Linkeltem neked az ide vonatkozó ATAG fórum részt. Amikor kijött az a javítás W7-re, már aznap sokan írtak, hogy elkezdett launcher hibával leállni a játék. Uninstallálták a frissítést és minden oké lett.
Az nagyon sok mindenbe belenyúl, hogy neked a IE11-et miért qrja el ha leszeded, azt nem tudom.
ATI drivert frissítettél azért? -
lala42 #89001 Azért arra a frissitésre, ami az IE 11. valójában, rákérdezhetnél, hogy miért nem jó? Inkompatibilis az ie-vel, a játék, vagy miért nem támogatja?
Hiszen az azért a win része. -
lala42 #89000 Tom!
Ez van.
Marad a reinstall
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.24. 01:11:12 -
Indi69 #88999 Üdv. Csináltam egy 3d mark vantage tesztet, itt nem állítottam semmit és így GPU 32066 CPU 17569 teljes pont szám 26583. Mond ez valamit nektek, i5 2500 meg az 1050ti -
#88998 1 pill. -
#88997 Szerintem azt gondolni, hogy pont a radar meg az elektronika lesz az, amiben majd megverik az amcsikat úgy, hogy még tényleg nincs is igazán infó semmiről, kissé merész. A red flag-es indiai gyakorlásban 1v1-ben verték meg nagyon az F-15-ök őket, ott sem a radar sem a zavarás nem számít, az kifejezetten forduló légi harc volt. A hadjárat szimulációban meg a datalink hiányát, és a közös NATO hálózatba kapcsolódás hiányát írták hibának, amiben ezek megint nem sokat dobnak latba. Az angolok elleni gyakorlást meg írtam, hogy sok infó nem volt róla, ha ismernénk a gyakorlás paramétereit és pontos lefolyását, akkor lehetne megmondani, hogy mekkora részben köszönhető a szuhojnak és mekkorában a körülményeknek az, hogy milyen végeredmény született.
Az már csak saját véleményem, ha az amerikaiak nem lennének tényleg meggyőződve arról, hogy a legacy gépek is bőven elegek lennének ezek ellen, akkor nem álltak volna meg 170 db Raptornál, mai napig zakatolna a gyártósor hiszen a technológia adott, gyártósor adott, és ilyen esetben pénzt is biztos össze tudnának szedni rá. -
lala42 #88996 Vagy TS-en?
Lépj már fel, ha ráérsz.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2017.12.23. 22:25:00 -
#88995 Kissé lebeteedtem ma, nem tudtam itt lenni az éles teszten, de most olvasom az eredményét. Teljesen sikeresnek van ítélve a javítás, 200 gépnél már érezhető fps esés volt, ami egyszerűen a gépek számából adódik, de a laggolás megszűnt.
Colander véletlen egy másik időegységgel számolást állított be a netkódra, valami más eset kapcsán próbálkozott vele és elfelejtette visszaállítani. Szerver oldali volt a hiba, nem CloD-al volt a baj. -
Sidewinder #88994
"2004-ben a Cope India 04-en repültek ahol 9:1 arányban győztek az indiai Szuhojok az amerikai F-15-ösök ellen, ezt a győzelmi arányt elismerték az amerikaiak is, kicsit árnyalja a képet, hogy a légi harcok az indiai fél kérésének megfelelően úgy végezték, hogy az amerikaiak nem használhatták az AESA radarjaikait, nem használhattak Amraam-ot"
A dolgot még tovább árnyalja, hogy az indiaiak orosz kérésre nem használhatták a Szuhoj Barsz típusú radarját, továbbá más, meghatározott rendszereket. Sem a Cope Indián sem a Red Flag-en, sem semmi olyan gyakorlaton, amiben NATO tagállamok vesznek részt, nehogy azok adatokat tudjanak "porszívózni" a gyakorlat során a Szuhoj rendszereiről. Tehát szerintem, ha egyik félnek tilos például radart használnia(nem hogy R-77-es rakétát), akkor talán a másik félnek sem kéne Amraam-ot lődöznie.
[URL=https://www.jetfly.hu/regi-jetfly/5075-az-amerikaiak-csak-talalgatjak-a-szu-30-mki-valos-kepessegeit][/URL]
-
sakkay #88993 Bakker betelt a szeró. Teljesen jól futott. Most felrakták 200-ra!!! -
sakkay #88992 90 és jól fut -
sakkay #88991 Igen. És kérik, hogy tesztnek menjen fel mindenki aki tud!
Megyek is -
#88990 Ma délután már visszaállt az ATAG a 100 játékosra -
#88989 a reshade effektekről nincs valahol leírás hogy mi mit csinál? mert amit találtam guide-ok csak a telepítésről szólnak -
lala42 #88988 Van. De ha telepiteni kell, akkor mindegy. Szerintem holnapra meg lesz a megoldás. -
#88987 Lehet, hogy megvan a lagolásra a megoldás, vissza lesz rakva at ATAG1 101 játékosra, ha a hiba megszűnt, akkor nevezzük majd fixnek.
Ha működik, akkor majd elmondjuk mi volt a hiba és a megoldás.
(izgulunk ) -
#88986 Csak egy gyors kérdés. Nincs otthon egy olyan winyód, amire rámehet egy új windows (akár 10-es), és bootolásnál választod ki, hogy a régi, masszívan telepakolt rendszert használod, vagy az újat? Akár így is maradhat, de ha váltasz rendszert, az átállás idejére akkor is megvan a régi... -
lala42 #88985 Nos odáig már eljutottam, hogy nem dob ki hibával, de még nem indul el.Most foltozom azt a kurva NET keretredszert. De valszeg. a Mvizual CC++++++ is xar.
Sajna nem hozza létre az 1C SoftClub mappát. Az kézzel van berakva.
Az a frissités a KB 200 valamennyi, az az IE. 11. Az nem igazán kavarhat be, hisz az az op. rendszer része.
Majd tudatom mi a fejlemény.
(akkor sem lesz újratelepités) Vagy mégis? -
#88984 A reshade nagyon sok különböző effekteket tesz a képre, én azokat választottam ki amiket leírtam, de mindenki azt állít be amit akar. -
Indi69 #88983 Köszi Tom. A pseudo normalizálta a dolgokat. Vsync bekapcsolva és így is jó az fps szám. A reshade progiban minden pipa, vagy csak amit te írtál? Én csak azokat pipáltam.
Utoljára szerkesztette: Indi69, 2017.12.22. 10:43:35