IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
[/url][/img]
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az akció viszont kissé "érdekes" számomra.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

És Fóka ügyben is jár még egy : <#worship>#worship>
Nem vagy egyedül a hiányolók körében. Nagyott dobott volna a játékon, ha belekerülhetett volna, de hát ember tervez...
Egyébként Tomnak már mutattam a hétvégén. Na, milyen gép is van a kép jobb felsõ sarkában :
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sabbancs tábornok visszatért szóval rettegjen minden veres mert égen földön és vízen el lesznek kapva 😄 Muahahahahahahha 😄 XD"
Az ok ,hogy a haverod épeszû ,de ,hogy te nem vagy 100 as az hótziher:XD
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Hát a barátom nem hülye 😄 csak jót akart amúgy 😊 (és igen nem volt dolga Amdvel stb ,de errõl ne vitatkozzunk 😊 )
Amúgy az új gép megjött állat minden bár még a játékokat nem próbáltam rajta 😄 (megjegyezném hogy rohadt gyors és HALK !!!!!!! 😮 )
DE
Sabbancs tábornok visszatért szóval rettegjen minden veres mert égen földön és vízen el lesznek kapva 😄 Muahahahahahahha 😄 XD
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az E-7 és az N hajtómûvet csak néhány században használták. Sokkal kevesebb volt mint az E-4 (vagy az E-4-essé alakított E-1, E-3). Talág az ATAG-os modban majd megcsinálják.
www.pumaszallas.hu
Srácok, valaki használ Krusell-féle vízálló mobiltelefon tokot?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Nekem a fóka hiányzik és a Balaton map... 😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Az érdekelne, hogy a 109-s különbözõ változatai miben térnek el egymástól... külsõre, belsõre...
ITT egész jól össze van szedve, de kevés a kép, no meg angolul van... 😊
www.smart-bus.hu
A messzereken miket akarsz összehasonlítani?
www.pumaszallas.hu
Megkezdi bármennyinél a futó nyitását, de csak olyan 260-270km/h körül ereszti le... Kipróbálom magasabb fordulaton mennyivel gyorsabb... úgy is jobb manuális PP-vel (11:30) leszállni, harapósabb és így könnyebb korrigálni ha túl laposra sikerülne a megközelítés! 😊
Egyébként a futó vésznyitása megy már normálisan a véglegesben, nem kell pumpálgatni hozzá az üzemanyag szivattyút... 😊
A nulláról indulásra hülyén kérdeztem rá! 😊 Arra irányult a kérdésem, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy álló és hideg hajtómûvel induljon a gyakorló küldetés! 😊 De azért köszönöm a QFE leírást, a következõ kérdésem úgyis ez lett volna! 😊)
Ja és jut eszembe... nincs valami oldal, táblázat, akármi ahol a különbözõ messereket lehet összehasonlítani?
www.smart-bus.hu
A tajkolt vetõcsövek díszítése kovácsolt vassal lepett meg elõször,a többi meg maga a pokol azt kár is véleményezni.
- A 350 km/h az a gépkönyv szerinti adat, a futómû károsodás nélkül 350 km/h alatt nyitható, de csak 250 alatt ajánlják. Ahonnan a fékszárnyat is. A video egyébként elég régi, nem emlékszem már mikortól nyitja (a két piros lámpa ha lekapcsol, akkor a nyitás folyamatban van. Levett gáznál viszont a hidraulika lassabban nyomja ki, pörgesd kicsit magasabb fordulatszámon a motort, akkor gyorsabb lesz) majd fogok csinálni hasonlókat a legutolsó peccsekkel. De a héten biztos nem.
- A nulláról indulás alapvetõen csak annyiból áll, hogy a magasságmérõ alján lévõ tekerõvel beállítod nullára és kész (ezt hívják QFE magasságnak) (mivel a magasságmérõ a légnyomás mérésén alapul, az idõjárásra nagyon érzékeny).
Viszont jó tudni még néhány dolgot: a magasságmérõ felsõ részén van egy barometrikus skála, ami azt a légnyomás értéket mutatja, ahol a magasságmérõ nullán áll. Ez több dologra is használható. Egyrészt a tengerszinti nyomást beállítva a tengerszint feletti magasságodat (QNH magasság) mutatja (meteorológiai jelentés, légiforgalmi tájékoztató, vagy tengerszinten repülõ, ott nullázott magasságmérõrõl leolvasott érték alapján). Térképek magasságértékei és a légtérben való közlekedés is ez alapján van megadva. Másik dolog, ha a egy olyan repülõtérre kell eljutnod, ami más magasságon fekszik, mint az induló reptér, akkor az ottani "nullázott" értékre tekerve már ahhoz a ponthoz mutatja a magasságodat. És mivel harci gépekrõl van szó, azt sem szabad elfelejteni, hogy bombavetésnél a relatív magasságkülönbség alapján kell bombát dobni, tehát akkor a cél magasságára nullázott mérõt kell használni.
Gyakorlatban ez úgy nézhet ki, hogy felszállásnál lenullázod a magasságmérõt, felírod a légnyomás értéket (QFE). Ezután térképen megnézed, hogy a cél milyen magasan fekszik, azt az értéket beállítva szintén felírod a légnyomás értéket. Ha akarod, akkor az indulási repülõtér magasságát ismerve (innen például: AFBs of Clod 2) a tengerszint nullájára is beállíthatod, azt szintén felírod (QNH). Ezután a küldi alatt mindig meg fogod tudni mondani, hogy milyen magasan vagy a tengerszinthez, a repülõteredhez vagy a célhoz képest, csak oda tekered a barometrikus skálát, ahova kell.
De ezen a lapos tájon ez annyira nem gáz, viszont nem baj, ha hozzászoksz az ilyen precizitáshoz, máshol jól jöhet. 😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Mindegy, csak a harc számít, a lényeg, hogy a vér folyjon! :-)
Lenne pár kérdésem! 😊 Én vagyok a low, vagy tényleg nincsenek navigációs fények? Az iskolakör videódban azt említed, hogy 350km/h alatt nyitható a futó... én úgy vettem észre, hogy 260-270km/h felett nem nyílik ki, hiába nyitom. Továbbá a videódban teljesen nulláról indulsz... ezt, hogy lehet elérni?
www.smart-bus.hu
Nálad stabil a DBW?
***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Engine damage
Pneumatics compressor failure
Pneumatics hose perforated
Engine damage
Engine damage
Engine damage
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Ailerons disabled
Flaps failure
Flaps failure
Flaps failure
Under carriage damage
Under carriage damage
Engine water cooling damage
Machine gun failure
Plane: SpitfireMkIIa
---- Parts cut off:
Miscellaneous part
Right flap
Right wing
Right wing
Right wing
Right wing
Right aileron
Right wing
Right wing
Left elevator
**** Stationaries Damaged *****
**** Stationaries Destroyed *****
**** Buildings Destroyed *****
***** Your plane has these damages: *****
Engine water cooling damage
***** Your plane is missing these parts: *****
Egyébként drámaian javította a földháttérben történõ észlelhetõséget, hogy MINDENT levettem low-ra vagy very lowra, ami nem szükséges a harchoz. Csak egy valami maradt very highon, ami az ellenre vonatkozik (most így fejbõl nem jut eszembe). Így 2-3-4 km-rõl már kiszúrom õket és hat switch-csel is tudom követni. Hogy akkor mi a fenének kellett qrva drága videókártya, hát az jó kérdés! <#violent>#violent>
A Spit története meg annyi, hogy valaki beírta, hogy ezren a hajók fölött 3 Spit. Odamentem 5k-n, óvatosan lementem 3-ra és tényleg ott voltak. Elkezdtem csapkodni, az elején elég bénán, lettek négyen, utánam jöttek négyezerig, akkor még épp volt annyi elõnyöm, hogy nyílegyenesen emelkedve el tudtam lépni elõlük. Nem is követtek, visszamentem megláttam az egyiket kétezren, izgultam mint egy szûzlány, kétszer szarul csaptam, de észre se vett, majd harmadszorra már jó lett, kiszúrt, és épp emelkedésben váltott fordulót tõlem száz méterre, megnyomtam a billentyût, pont bekapta, és leesett a szárnya.
A haverjai utánam jöttek, jól megkergettek, de néhány jótékony felhõ meg a Jóisten segítségével hazaértem. :-)
Csak a tekintet marad meg, és a mosoly....
D9
[/url][/img]
Kovács Zsófi a Tekeresvölgyi Kézmûvesmûhely sajtjait kínálja a Veszprémfest-hez kapcsolódó "Rozé, Rizling, Jazz Napok" rendezvényen.