IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem vagyok én függõ ,repkedni is ilyenkor télen szoktam inkább ,nyáron a fene se ül a PC elé,van annál jobb dolgom is. De hidegben viszont semmi keresnivalóm a szabadban😊 na akkor több idõt eltöltök itt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mikor eloszor mentem kulfoldre dolgozni, vittem magammal a dragabb alaktreszeket (proci, videokartya, alaplap, memoria,tap, joy) a hatizsakban, kint meg kukaztam hozza hazat, monitort, stb.
A PC fuggoseg kemeny dolog 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
HSFX 6.017-ben néhány hadjáratban orosz az eligazítás pl. a magyarnál is. Van valami bugfix erre?
A locale=en parancs nincs rá hatással, ha aktív a HSFX a JSGME-ben.
A DGen mappában is próbálgattam a megfelelõ conf inik (confhu.ini) átírásával, de mindig visszaírja Russian-ra.
Valmint a West Front kampányban is bármelyik új hadjárat generálásnál egy szép sípolás az eredmény. 😞 Olyan, mint amikor a conf.ini-ben nem jó a locale= parancs.
Ez lenne az a hadjárat.
Van ezekre valami megoldás.
de a lap aljan lehet jelentkezni tesztelonek, a kivalasztott teszterek megtarthatjak az eszkozt.
www.pumaszallas.hu
Az Alt+rákatt nem a gépeléshez kell, akkor kijelölöd az ablakot, tudod változtatni, mozgatni.
Ami a boostot meg a gépek vezetését illeti, az nagyon fontos újdonság a clodban, hogy a gépeket nem gázkar állás % alapján vezeted, hanem szívótérnyomás és fordulatszám alapján. Mindkét értéknek vannak üzemi határértékei, amit nem szabad túllépni. Stukát próbáld ki egyszer megérted, hogy mire gondolok 😊
A 109-esben annyival mégis az il-2-re hasonlít a dolog, hogy nincs supercharger manuális állítás, a kuplungos szerkezet a feltöltõ kompresszort 4500m alatt lefojtotta, hogy a motor ne töltõdjön túl, tehát kvázi itt tényleg gázkar állással szabályozod a szívótérnyomást 4500m alatt. A vészteljesítmény (notleistung) a viszont nem volt más, mint a huzamosabb ideig (30 percig) engedélyezett "emelkedõ és harcteljesítményt", az 1,3 ata-t engedte feltolni 1,4 ata fölé. Vagyis engedte "koppig elõretolni" a gázkart. Ezt egy, a hajtómûre szerelt óraszerkezet egy perc után kikapcsolta. A játékban egy úgy mûködik, hogy van egy külön gomb a WEP-nek, ami egy perc után automatán lekapcsol. Sok teljesítmény növekedést nem ad, vízszintes repülésben kb 10 km/h-val repülsz gyorsabban. Emelkedésnél, nagyon kiélezett helyzetben lehet elõnye, de az eléggé lemérhetetlen dolog.
www.pumaszallas.hu
Van a Revin alul vmi kapcsoló, hogy increase sigth illumination. "Tapogasd ki" az egérrel és nyomkodd!
Itt is van a "lépkedõs" nézet, meg ami visszaugrik középre ha elengeded.
A controlsnál a snap meg pan view, két külön almenûben vannak. Hogy melyik-melyik azt nem tudom, de azt hiszem F9-el tudsz váltani a két nézelõdés között.
Nekem az a bajom mind a két móddal, hogy nagyon lassú. Mintha sétarepülésen lenne az avatar. A sebességét meg nem tudom, hol kell állítani. Valami olyasmi kellene, mint anno a newview.
Ezen kívül van olyan gomb is, amivel visszaáll középre a nézet, most meg nem mondom melyik és hol van.
Nekem is az a bajom, hogy földháttérben elég nehéz kiszúrni az ellent.
Az nem tudja valaki, hogy kell megnyitni az online chatet? Azért csak beköszönnék, ha felmegyek valahova.
Köszönöm! <#worship>#worship>
Lenne pár kérdésem is :
A Revi szálkeresztje sokszor elég halványan látszik. Ezt lehet állítani valamivel ?
A Clod-ban is van olyan kapcsoló, mint az IL2-ben, aminek hatására a Hat witch nézõkét, ha elengedjük, középre beáll a kép, nem kell visszalépkedni ?
Egyenlõre offline próbáltam, de nekem a földrõl visszapattan a repülõ ütközés esetén. Ez mindig ilyen volt/lesz ?

Persze, az ollózást már próbáltam, amit mondtál, be is jött többször, csak közbe elvesztettem a delikvenst. Meg olyan is volt, hogy nem jött be! :-)))
Komolyan van afterburner a 109-en? Te szívatsz! Hol?
Én mindegyik ellenfélhez úgy állok neki,hogy õ a legjobb akivel találkoztam,max pozitívan csalódok ,de nem engedem,hogy rám erõltessék az akaratukat.
Telefon cimbimnek ,amolyan macgyver forma,aszongya fõtengely jeladó,tisztítsam meg. Na lehatolok másik haverhoz boltba ,õ adott egy új sortrafót ,ki se kellett fizetnem,mondta ha nem az a baj hozzam vissza nyugodtan. Haza vele ,betesz semmi. Na mondom jeladó. 3 perc kint volt megtisztítom ,na meg a gyertyákat is mert kapott benyát rendesen addig,és láss csodát autó megy. Régi trafó vissza ,autó megy.
Hív a szerelõ,kérdi mikor jöjjön 10 ért rádugja a pc-t.
Mondom neki ,kösz megoldottam,cimbi álmából fölkelve kisgatyában megaszonta a tutit😊 És levettek volna a szakemberek ahogy nézem a dolgot😊
Igazság szerint nem lehet egyértelmûen kijelenteni semmit sem,meggyõzõdésem,hogy a pilótától függ nagyban a dolog.
Ha szembe jönnek veled mondjuk 5K-n akkor tovasuhansz és emelkedsz izibe rászúrva a pluszt. Ha õ megfordúl akkor eleve energiát ,sebességet veszít ,így lazán ki tudsz vitelezni egy megnyugtató magasságbeli különbséget.
Le kell szokni a régi IL2 es beidegzõdésekrõl,a hirtelen fordulásokról.
Ez hogy is van? A Mesza hol gyorsabb, mint a Spit (az egyszerûség kedvéért vegyük mindig a 100 oktánost), és hol emelkedik jobban?
Tegnap hatezren összefutottam kettõvel, le is szedtek.

Most már talán nem titokzatoskodik,hogy elmondtam ,nekünk ezek a N3 jelzések semmit sem mondanak,ez a hívójele az FSX ben mint megtudtam,de lévén fingom nem volt róla ezért is vakartam a fejem. Ja😊
Azt hitte szopatjuk ,de NEM !!!😊
Mi ez a szájkarate 30 fölött a fórumon?! Tudsz válaszolni vagy nem tudsz bakker! Akkor mond azt , hogy azért rakta be a szarodat mert csak!!!!!!!!!
De hvcs-zél' ba*ki!!
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Köszi a tippet!
HUNForrest-Gump
Akkor állítgatok még valamit, hátha!😊
HUNForrest-Gump
A kérdés az , hogy mit kell nézni...? Mivel a kísérõ szöveg
"Ne feledd végignézni" ezért bátorkodtam fel! kérdezni, hogy mit!
Mert én pl.(lehet mert unalmas vagyok) olyan dolgot mutatok' a tömegnek' amin van mit nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#ticking>#ticking>