IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha neked olyan il2 van, amiben van Európai front, akkor neked csak a "m" patchek jók!
elküldtem Sanyo TS-ének a címét, ezen vagyunk fent, de azt nem ígérem, hogy gyakran látsz itt il-2-zõket. Clod megy inkább...
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De itt le van írva minden:
pumaszallas GYIK
www.pumaszallas.hu
Szóval az alap IL2 1946 4.07-re közvetlenül felmegy a 4.11.1 mert az naprakészen magában hordoz minden hivatalos patch-et igaz. Ez eddig tiszta. A kérdés:
A HSFX 6.0 pedig rámegy a sima 4.11.1-re igaz? És akkor mit jelent a 4.11.1m?? Mivel van össze merged-ve?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Varrógépek😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Tenyleg jo az utkozesmodell, csak azzal a fel kepernyot betolto, vilagito horizonttal kezdhetnenek mar valamit, remelem a BOS-ban mar jobb lesz kicsivel.
Felõlem még a csavarok is kieshetnek belõle zuhantában ,akkor sem tetszik😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igazából neked küldtem.<#nevetes1>#nevetes1>
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
"...Can't open/create D:\Jatek\Clod\SteamApps\Common\IL2 Sturmovik Cliff of Dover\parts\bob\mission\campaign\campaign_de\convoy01.misroads.."
Keres valamit, ami esetleg nem települt ? Egyébként a leOK-zás után megy a kampány rendesen.
Más. A földi ütközés / visszapattanás "természetes" dolog ?
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Vannak jó arcok az NFL ben pl egyik kedvencem Troy Polamalu.
Azért van akkora haja mert asszem 1 milla dollárt kap a Head & Shoulders -tõl per év😊
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Engem a nejem most akart rávenni a Porszívózás 3.0-ra, de miután felolvastam neki ezt az írást, közöltem vele, hogyha ezt akarja, akkor memória hiány miatt az Anyóslátogatás 4.0-ás alkalmazás ma már nem futtatható, este pedig igényt tartok egy Romantikás rendszerkarbantartás 6.3-ra is cserébe.
www.pumaszallas.hu
Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul mûködtek a Barát 5.0 alatt.
... Ezen túlmenõleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et, ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem mûködik és ha a Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer .
...
Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Mit tegyek?
Elkeseredett
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kedves Elkeseredett!
Elõször is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be következõ parancssort: C: Azt hittem, szeretsz
Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori vagy egyidejû futtatásával, mert ez esetben elõfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.
A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen.
Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnõim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha elõtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt. Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 mûködésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek.
A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetõségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3)
Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítõ szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemû 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat,
Szoftver Fejlesztés
A pilóták szerelõknek írt jegyzõkönyveibõl:
Pilóta: A bal fõfutó belsõ gumiját majdnem cserélni kell.
Mérnök: A bal fõfutó belsõ gumija majdnem cserére került.
Pilóta: A tesztrepülés rendben lezajlott, az automatikus landolás nagyon durva volt.
Mérnök: Ezen a gépen nincs automatikus landolás.
Pilóta: Valami meglazult a pilótafülkében.
Mérnök: Valami meghúzásra került a pilótafülkében.
Pilóta: Döglött rovarok vannak a homloküvegen.
Mérnök: Élõ rovarok rendelés alatt.
Pilóta: A robotpilóta magasságtartó módban 60 méter per perces ereszkedést produkál.
Mérnök: A hibát nem sikerült reprodukálni a földön.
Pilóta: Bizonyíték a bal fõfutó szivárgására.
Mérnök: Minden bizonyíték eltüntetésre került.
Pilóta: A DME hihetetlenül hangos.
Mérnök: DME hihetõbb szintre halkítva.
Pilóta: Az önzárótól beragadnak a tolóerõ szabályzó karok.
Mérnök: Az jó, pont arra találták ki.
Pilóta: A barát-ellenség azonosító mûködésképtelen kikapcsolt állapotban.
Mérnök: Igen, ez így szokott lenni.
Pilóta: Repedés gyanúja a homloküvegen.
Mérnök: Gyanú megerõsítve.
Pilóta: Nincs 3-as hajtómû.
Mérnök: Rövid keresés után a jobb szárny alatt meglelve.
Pilóta: A gép viccesen viselkedik.
Mérnök: A gép figyelmeztetésre került, hogy nõjön föl, repüljön tisztességesen, és komolyodjon meg.
Pilóta: A célkeresõ radar hümmög.
Mérnök: A célradar újraprogramozva vers szavalás segítségével.
Pilóta: Egér a pilótafülkében.
Mérnök: Macska bevetése megtörtént.
Pilóta: Zaj hallatszik a mûszerfal alól. Mintha egy manó egy kalapáccsal dobolna valamin.
Mérnök: A kalapács a manótól elvételre került.
Összesen három videót csináltam a meszához, kabinbelsõ mi-micsoda, indítás meg egy iskolakör. Az új pumaszállásra majd kerülnek fel újabbak is, de egyenlõre az oldal egyéb elemeit kalapáljuk.
http://www.youtube.com/watch?v=Dp16TwwQCas
http://www.youtube.com/watch?v=lFjvQ_84--k
http://www.youtube.com/watch?v=g3eOFJd-v10
www.pumaszallas.hu
EnableResize=1
SaveAspect=0
Asszem más nem kell.
www.pumaszallas.hu
conf.ini -ben beírom a következõt:
width=1280
height=720
játék közben 1023x768 marad, és a képernyõ 2 szélén maradék helyet fekete oszlopokkal tölti ki.
Emlékszem, hogy régen sikerült megoldanom a 1280x720 felbontást. Csak arra nem, hogy hogyan.. 😄
Tudnátok segíteni?
A középsõ hat switch et kell használni , be lehet állítani,hogy egérként funkcionáljon,és avval tökéletesen lehet nézelõdni.
Én régen úgy használtam ,de már nem emlékszem pontosan mit is csináltam vele,de meg lehetett oldani.