IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnagyobb különbség az, hogy az a 40 angol és 40 német aki minimum bent volt, mindenki a saját oldalával közös teamspeaket használt. Az angoloknál értelemszerûen nyelvi probléma sem volt, õk nagyon jól össze tudtak dolgozni.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Azt tudom, hogy vagy Pogi vagy Te voltál általában a kötelék pk (egyetlen alkalomra emlékszem, amikor Huba), és mindig veletek repült Dumbo és Safi és Nesu is. Minimum négyen vagy öten voltatok abban a szakaszban akik évek óta, már bõven il-2 alatt is repkedtetek online. Nemtom nálad ki számít kezdõnek, de ha bennük nem bízol, akkor kiben fogsz? Repkedett még Huba, Mijki, akik szintén nem kezdõk, repült fecska pár bevetésen, satya és Döme egy bevetésen. Bucsher általában velem volt kötelékben, ahogy Tibi kollégája is (F477outboy) velünk repült mindig. A kezdõ pumások is velem repültek (akikkel sokkal elõrébb nem voltunk, elsõ bevetéseiken még a térképen sem tudták ki hol van, Nate és Tibin kívül mindenki sowc-on kezdte tanulni a clodot :/ Azóta kisebb nagyobb sikerrel belejöttek, de ha a statot megnézed eléggé - khmm- visszafogott). Savi volt az egyetlen nem kezdõ nem pumás aki általában velünk jött. Ezek után a rájuk mutogatni mert ataghoz képest sokkal kevesebb gépet lõttél és sokkal többször kellett ugranod, vagy haltál meg, az finoman szólva is unfair :/ Még ütközni is tvr-el ütköztél, az egyik pumással, akire most azt mondod, hogy nekem könnyû volt velük. A swoc, amikor az összes angol egy TS-en van, az nem ATAG, ezt el kell fogadni.
A régi il2-vel annak fénykorában sokkal többen repkedtek magyarok, mint most cloddal. Anno volt 20+ aktív tag a VO101-ben, most van kb 4-5. A többi század még rosszabb helyzetben van. Ezek után én nem fogok senkit elzavarni a sowc-ról, ha egyébként azt látom, hogy lelkes, akar jönni és ATAG-on vagy máshol tudunk együtt repülni. Az a kötelék pk felelõssége, és csak az övé, hogy ne vigye a csapatát olyan helyzetbe, hogy halomra lövöldözzék õket. Ha meg dogfightba keveredtek, akkor vagy lelép mindenki parancsszóra, vagy ottmaradsz vagy bejön vagy nem alapon. De akkor sem a kötelékben 4. vagy 5. kezdõre mutogatsz, hogy õmiatta volt :/ Mégha magára is húzta az ellent, és menni kellett menteni, azt is teljesen máshogy kellene kezelni. Szerintem.
Ami az új wart illeti, annak semmi akadálya, sõt, asszem tényleg az a legjobb ha külön századként regeltek. A századdal kapcsolatos minden adminisztratív, szervezési és kapcsolattartási feladat is a ti feladatotok lesz, a kapott bevetéseket lerepülitek ahogy tudjátok, bár így sem te fogod kijelölni a célokat. A bevetési tervet, a küldetéseket (amik bevetés alatt is változhatnak) azt a Luftwaffe parancsnokság tervezi, és adja ki. Ebben benne van Farber, Vogler mint High Command, Schneider az angolok, Widukind a németek, és én mint a magyar pilóták PK-ja. Csak arra figyelj, hogy a raj szintû pilóta létszám meglegyen, és ezt már jóval a repülés elõtt regisztrálni kell majd az oldalon, hogy kik jönnek és kik nem (feladatok kiadása eszerint történik majd).
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Az, hogy hibák szinte csak az AMD kártyákon vannak, szépen megmutatja, hogy mennyire figyeltek oda a fejlesztésnél! 😊
Ha játszanál mással is, akkor láthatnád, hogy ilyen durva kettõsség máshol nincs! Teljesítmény különbségek értelemszerûen vannak, de az, hogy valami NV-n hibátlan, AMD-n meg hónapokig hemzseg a hibáktól, sõt még a végére is marad belõlük, számomra példátlan! 😊
De ettõl meg reménykedem, hogy most elõször neked lesz igazad, és ez driver gond! 😊) Mert ha nekem lesz, és nem az, akkor így marad... 😊
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha a driveren kell finomítani, akkor azt a gyártók megteszik... Ezt látod a különbözõ driverek leírásában.
Nagyon sok olyan játék van, amelyeknél egyik gyártó kártyáin sincsenek hibák, ergo lehet így is programozni, csak érteni kell hozzá... 😊 No meg akarni kell!! 😊
www.smart-bus.hu
Ha a játékban lett volna a bibi akkor mindenkinél ott lett volna az a három csík.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tartozom egyik táborhoz sem, de az tény, hogy 8800GT- nem volt csik, igaz medium beállításon eléggé megdolgozott az 30 fps-ért
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Esetleg érdemes lenne egy topikot nyitni neki a hivatalos fórumon... ( Clod ) Minél több jelentés megy annál hamarabb reagálnak rá.
www.smart-bus.hu
Azért javult meg a játék frissítése után... Javíthatatlan vagy... 😊)
www.smart-bus.hu
Hova kell a hibajelentést küldeni egyebként?
Annyit megér.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Le kell adni minél többen hiba jelentésben, oszt, ha driver hiba akkor javítják! Az eddigiekbõl kiindulva meglepne, ha driver hiba lenne! 😊)
Egyébként a játék közben szinte észrevehetetlen... Én is csak azután vettem észre, miután betették a képet! 😊
www.smart-bus.hu
Ha igy érthetõ.
Lehet ratyionok szeressék a különbözõ színû csíkokat😊)) jut eszembe.
Megsasolom beállításoknál hátha eltünik.
Ha nem, így marad, de legalább hasít a game.
www.smart-bus.hu
De lehet,hogy a mostani driverekben mmár javították, csak én nem tudok róla.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
De ha lesz idõm és kedvem ( fõleg kedv) akkor felrakok valami frisebbet és úgy is megnézem very hig-en. Hûátha valami drives gond. ( egyébkénmt 6970 ) a kari.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Az nyer aki jobban bombáz.
Mivel a bombereket nagyon könnyû lelõni ,egy vadász is könnyûszerrel lekalapál 5-6 bombázót így ezek védelme kardinális kérdés lesz,mondhatnám csak ez fog számítani jószerivel.
A másik meg ,hogy war -t azt nem szokás szedett vedett társasággal repkedni,nem véletlen ,hogy régen is meg volt szabva ki mehetett egyáltalán ilyenre,még nálatok is de még hogy,ergo hétvégenként összecsapódva nem lehet sikeresen megvalósítani ilyesmit. Pontosabban lehet úgy is csinálni ,de akkor igen nagy veszteséggel kell számolni,kérdés az,hogy kinek van kedve a KIA-kat strigulázni.
Te vígan vagy ,összejöttök 3-4 en pumákok,azokkal már 100 éve együtt repkedtek ,olyan nagy baj nem történhet ,max egy két dongóst még bevesztek de te sem mászkálsz másokkal ,ahogy tapasztaltam azért ti mindig együtt vagytok. Mert lássuk be ,ha komolyan vesszük akkor bizony fontos a csapat,lévén nem egyének ellen hanem más szervezett csapatok ellen kell felvenni a harcot,és kurvára nem mindegy kikkel is mész egy kötelékben.Itt az egyéni tudás már nem elég . Mert errõl szól egy online war.Na most én minden tiszteletem mellett olyanokkal nem szívesen megyek ilyenre akiknek nincs meg a kellõ tudásuk hozzá,ez nem azt jelenti,hogy lenéznék bárkit is ,isten ments ,de engem azért ne lõjenek le mert egyedül maradok egy komplett század ellen. Ha valaki wart akart repülni annak bizony egy szintet el kellett érnie,ez régen elég jól mûködött.
Amúgy most olvastam a puma fórumot amit írtál,ez elég összetettnek tûnik ,talán a legkomplikáltabb valami amivel eddig találkoztam.
A védelemre is nagy hangsúlyt kell fektetni ahogy nézem.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Eddig ment fel a 100 as spit.
www.pumaszallas.hu
Más: ti milyen messzirõl látjátok a kontaktokat? Én vadászokat max 4 km-rõl, ezt onnan tudom, hogy felnéztem egy dogszerverre, ott voltak ikonok is, 3,8 volt a maximum, 4-el kezdõdõt véletlenül sem láttam.
Gondolom a Spit is hasonló paraméterekkel feljut plafonig.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nem éreztem alárendeltnek magam,rászúrtam a boost ot és vígnan repkedtem utánuk el se tudtak emelkedni nagyon. Ergó!!! Nagyon vigyázni ha hurkánnyal találkozik valaki ,fõleg ha értõ kezekben is van az a gép.