IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jani tud küldeni egy 6850-est a Harcosnak, ha lesz neki Nvidia. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
És ahogy nézem sok az egy egység alatt harcol.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Vagy megvárod míg kicsit lecsendesednek ,vannak azért szünetek is közben amíg nem jönnek. Ennyit tudok mondani.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
viszont az Atagon van kb. 3 Bf-109 indulo repter Calais kozeleben, azt a korzetet tenyleg lazan tudjak terrorizalni az Angolok, foleg ha tobben vannak.
www.smart-bus.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Nem kaptam toled emailt, szerintem. Ird mar meg lecci, privatba, hogy mirol volt szo.
más:
Írtam neked emailt kb. 1 hónapja, még nem olvastad el? 😊
www.pcpilot.hu
Ez pedig a kedvencem,2005-ben járt elõször az ûrben,csak eléggé zsebbenyúlós,még akkor is ha a konkurencia 4-5-ször ilyen drága:
Itt
Erre írtam nekik szépeket, de válaszolni egyik se volt hajlandó.
Mocskos brit kutyák...
Amúgy ilyen tényleg van?
Attól a pillanattól ahogy a parttól legalább 4-5 km re vannak ,kacsavadászat szerûen akár egy gép is lelövi az összeset .
Na ez hogy van?😊
A gond az , hogy én ezt nem hiszem. Nem is sokkot kapnak sokszor, hanem totál a semmibe lövik a 4-5 sec-es sorozatot. Vagy lehet akkor pislognak hosszút!<#alien>#alien>
ez nem bug,hanem így oldották meg hogy néha sokkot kap a lövész,1C-n irtak
Milyen adminisztratív dolog merül fel amúgy?😊 Kartotékot kell vezetni minden megmozdulásról?😊
De tényleg hanyagoljuk a témát ,ha nem hát nem.
Antiszocializálódhatsz ha akarsz, de az biztos -már meg ne sértõdj-, hogy én nem fogom a repülésed miatti összes adminisztratív szarságot hétrõl hétre csak azért megcsinálni, hogy te nyugodtan repkedhess úgy, hogy közben szarsz a fejünkre. Ha külön repkedsz, akkor intézel is mindent magadnak, ez a természetes nem?
www.pumaszallas.hu
Nekem aztán tök mindegy ám ,hogy milyen név alatt vagyunk ezt leszögezném.
Vedd úgy antiszociális vagyok😊
JA!!!
És ezt a kezdõ dolgot is el kéne felejteni már, én sosem hivatkoztam ilyenre most jut eszembe. Nézz csak utána!!! Meg nem említettem soha se.
Kit érdekel ki a kezdõ ,vagy nem kezdõ.Engem pl nem,mindenki úgy repked ahogy tud .