IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

acidrain
Janinak is, és nekem is kellene egy-egy használt 680-as Nvidia, rosszul látjuk a kontaktokat. Írjatok légyszi ha megvan, mondom a címet, hogy hová kellene küldeni.<#vigyor>

Jani tud küldeni egy 6850-est a Harcosnak, ha lesz neki Nvidia. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tehát, ha nem ismerõs a nevem, akkor indokolt a gyerekes kirohanás? 😊 Hmmm...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindamellett rafináltak már az Angolok mindig kísérik a bombázókat 3-4 géppel minimum,mondjuk a németek is parázs légi harcok alakulnak ki.
És ahogy nézem sok az egy egység alatt harcol.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Miki fiam . Én is ott voltam,fel is szálltam lõttem is gépeket,le is szálltam.Nem a közeli repterekrõl kell indulni van ott hátrébb is,de ha már ragaszkodsz azokhoz,akkor gyorsan felszállsz majd laposban fû alatt elsuhansz onnan (én így tettem) majd jó bent felmentem 6K ra. Ott is van spit ne aggódj. Csak ott a normálisabbja.
Vagy megvárod míg kicsit lecsendesednek ,vannak azért szünetek is közben amíg nem jönnek. Ennyit tudok mondani.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
Ha más is benne van, esetleg összedobhatnánk neked valami használt cuccra,Mester mint régebben Atának, neki is összedobtunk egy joy-ra.

mijki
Hiába megyek másik reptérre, ha mindenhol(!) britek cikáztak 0-án. Szinte minden reptér fölött dog folyt, amelyik Spit meg nem harcolt vulcholta a földön állókat. Mocskos férgek...am az egyik finn is szólt a vulchért "vulcher pussies" címszóval, az admin pedig rögtön fenyegetõzött. Read the rules meg minden. Persze õ is vulcholt a többivel...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Nekem is Aviator órám van 😊 egy ilyen: 3105

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Írtam.

www.pcpilot.hu

Talán ez lesz az :

Egy szar :/ ati 4650, 4 giga ram, és harmatgyenge proci. Igazából nincs semmi értelme és oka hogy most irkálok csak rohadtul felkurtam magam és kikelett már irom magamból.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Milyen vasad van?
Érdekes mindig CSAK nekünk kell kisebb arc. Az izmosabb hardverhez meg kurvasok zsé. A faszom kivan mindennel hiába dolgozom lófaszra sincs pénzem.

acidrain
Izmosabb hardver kell alá bizonyára, és kisebb arc 😊))

A világ egy igazságtalan fos. Nem vagyok milliomos hogy gépet vegyek ehhez, még ezt is elfogadnám és tolnám full low graffon, de azt sem lehet úgy akad. Ez basz fel.

Hát azért földháttérbe vannak gondok az ellenfél láthatóságával...
acidrain
Esetleg másik reptérrõl kellene indulni ha ilyen elõfordul.

Amit a grafikarol, meg az akadasrol mondanak a fiatalok, az szerintem, mostmar gepfuggo az utolso patcs ota ezzel nincs bajom,
viszont az Atagon van kb. 3 Bf-109 indulo repter Calais kozeleben, azt a korzetet tenyleg lazan tudjak terrorizalni az Angolok, foleg ha tobben vannak.

tudom 😊

Neked mi is volt lobbyn a neved régi il-2ön?😊 Valahogy nem vagy ismerõs.

Miért nem mentetek át egy másik reptérre?
Nem írtad el a neved? Nem inkább meseharcos lenne a helyes? 😄

www.smart-bus.hu

mijki
De vulcholnak ez a baj...negyedórát állítgattam az elõbb is a chat ablakokat, mert egy kifagyás elb***** az egészet, erre végre megvan, már majdnem rátoltam a gázt mikor pk-ra lõttek...remek, hõsies vörös pilóták. Mintha régi IL2-õs fun4all-on lennék...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Svenhassel
Szép kis review-t rittyentettél ide nekünk, köszike. Nagy szükségünk volt rá 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Szívesen!

köszönjük szépen értékes észrevételedet!!!

Az 1C Gamestudios látom beindult a youtube-on😊 Volt egy dedatv nevû felhasználó (novoszibirszki repülõgép restauráló cég,õk tettek repképessé többeközt egy Il-2-est),az õ videói azonban szépen eltûnedeztek és megjelentek 1C Gamestudiosnál. Hiába, kell a níízettség,ha már páran felmordultak a Clod kukába dobása miatt😄

A cliffs of dover egy híg szar fos. Ocsmány a grafika, akad gecire, nem lehet semmit látni minden csak paca és mindenki levulcsol a földön. És 0.3 fpsem van néha kb. Egy fos.

Jaja tudom, hogy nem te mondtad, a kepalairasba volt.
Nem kaptam toled emailt, szerintem. Ird mar meg lecci, privatba, hogy mirol volt szo.

Sanyo
Nem én mondtam, hogy orosz.

más:
Írtam neked emailt kb. 1 hónapja, még nem olvastad el? 😊

www.pcpilot.hu

Nagyon szép,és igen masszív szerkezet. A Poljot mostanság Aviator és Sturmanszkije (Gagarin is ilyet viselt az ûrutazás során) néven gyárt pilóta karórákat az egyszerûtõl a komoly verziókig. Az Aviatoroknál az újabbak elé már nincs odaírva,hogy Poljot. A konkurenciánál jóval olcsóbb,de megbízható darabok,ûrhajósok is használják. Nekem egy 8 éves Aviator van,egy eléggé alap változat,és mivel már nem túl új, még szerepel rajta a Poljot felirat. Ilyen

Ez pedig a kedvencem,2005-ben járt elõször az ûrben,csak eléggé zsebbenyúlós,még akkor is ha a konkurencia 4-5-ször ilyen drága:
Itt

A lelott Orosz gep helyett, ez nem inkabb egy leszallas kozben osszetort Osztrak-Magyar Fokker D I.

Ha neked valaki elkezdi osztani, hogy te ilyen meg olyan, akkor elmész onnan? <#vigyor2>
mijki
ATAG-on ezek a RAF-os ********, ott köröztek a repterünk fölött, és lõttek minket a földön, meg rögtön felszállás után...persze az összes saját nem bírta õket lelõni. (Bf-110-el voltunk)

Erre írtam nekik szépeket, de válaszolni egyik se volt hajlandó.

Mocskos brit kutyák...

õõõ..szerintem a magyarázat annyi, hogy lemerül az ai lövészben az elem 10-20 perccel a felszállás után..<#vigyor>
Amúgy ilyen tényleg van?

Akkor az Atag szerveren a sracok belepiszkaltak az A.I. vezerlesbe, mert az offline FMB-ben, az asz loveszek se birnak eltalalni, ha felurol zuhansz rajuk teljes sebesseggel.

Her Laca
Atagon az angol bomberek ha Anglia felett támadja az ember õket ,hihetetlen precíz és összehangolt sorozatokra képesek a lövészek,kár is nekik menni.
Attól a pillanattól ahogy a parttól legalább 4-5 km re vannak ,kacsavadászat szerûen akár egy gép is lelövi az összeset .
Na ez hogy van?😊

Sanyo
A függõleges vezérsíkon a magyar ék felségjelzés van.

www.pcpilot.hu

Annál talán nagyobb, ahogy nézem.
Milyen gép lehetett ez? Po-2?
Érdekes kép.
:-)))))
Ez akkor lenne reális, ha rálõnek a lövész gépére...akkor azért lehetett sokkot kapni(nem mindenki persze, de tuti , hogy sokan lelapultak amennyire tudtak...hiába nem ez a logikus a karosszékbõl<#rolleyes>).
A gond az , hogy én ezt nem hiszem. Nem is sokkot kapnak sokszor, hanem totál a semmibe lövik a 4-5 sec-es sorozatot. Vagy lehet akkor pislognak hosszút!<#alien>

Ellenseges propaganda, dezinformacio, megtevesztes, elegtelen ellatas, megtamadtadtak a hatorszagot, vagy csak hogy valaki atvette a uralmat felette egy billentyuparancs segitsegevel. 😊

De mitõl kap sokkot?
"- Van egy olyan bug, hogy a géppuskás nem lõ amikor célba veszel valami gépet körülötted. Ha mellé célzol lõ, ráviszed az irányzékot, nem lõ. Komolyan. Nem igazán jöttünk rá, hogy ez mitõl lehet, páran az tippelték, hogy az AI géppuskás kódjában lehet valami, amit megörököl a humán lövész. Passz."

ez nem bug,hanem így oldották meg hogy néha sokkot kap a lövész,1C-n irtak

VO101Tom
Tök jó, elmondod amit akarsz, aztán "hanyagoljuk a témát".
Ok. Hanyagolom.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Mindenkire értettem aki ott volt. Egy 6 gépes kötelék 3 km hosszú 1.5 széles,hol feltûnt valaki közületek mert éppen eltévedt ,hol tõlünk kavart hozzátok más,megint más máshonnan szállt fel mert mittudomén mért,aztán (kár ,hogy nincs track róla )egyszer csak ment mindenki minden felé😊) volt olyan ,hogy ti már elmentetek messzire azt se mondta senki ,hogy bakfitty, aztán ment az értetlenkedés ,meg a magyarázat stb.😊 Én erre értettem. Úgy összességében az egészre. Erre mondtam ,hogy így értelmetlen SZERINTEM.Más biztos máshogy gondolja,de mi evvel a baj?
Milyen adminisztratív dolog merül fel amúgy?😊 Kartotékot kell vezetni minden megmozdulásról?😊
De tényleg hanyagoljuk a témát ,ha nem hát nem.

VO101Tom
Az írtad, hogy "Én csak olyanokkal vagyok hajlandó kötelékben repülni akik tudnak is és bízhatok bennük". Én azt hittem a kezdõkrõl beszélsz, de ezek szerint nem.

Antiszocializálódhatsz ha akarsz, de az biztos -már meg ne sértõdj-, hogy én nem fogom a repülésed miatti összes adminisztratív szarságot hétrõl hétre csak azért megcsinálni, hogy te nyugodtan repkedhess úgy, hogy közben szarsz a fejünkre. Ha külön repkedsz, akkor intézel is mindent magadnak, ez a természetes nem?

www.pumaszallas.hu

Her Laca
De én nem akarok szervezkedni annyira azért.Ha úgyis mindegy akkor nem kell századot regelni. Elég nekünk egy rajocska is.
Nekem aztán tök mindegy ám ,hogy milyen név alatt vagyunk ezt leszögezném.
Vedd úgy antiszociális vagyok😊
JA!!!
És ezt a kezdõ dolgot is el kéne felejteni már, én sosem hivatkoztam ilyenre most jut eszembe. Nézz csak utána!!! Meg nem említettem soha se.
Kit érdekel ki a kezdõ ,vagy nem kezdõ.Engem pl nem,mindenki úgy repked ahogy tud .

VO101Tom
Ha lesz egy rajnyi gép, akkor lehet. Ezt írtam lentebb is.

www.pumaszallas.hu