IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
"Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?"

Én asszem elég jól😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?
En pl. alapbol a sima nezetet hasznalom repules kozben, annak is a legtavolabbi allasat, igy latom kb. az osszes muszert, a Tir -rel csak kicsiket kell mozdulni,es ilyenkor lehet jol nezelodni oldalra,hatra, stb.
Viszont celzaskor a "lean to gunsight" (shift F1 a joyra rakva) view-t szoktam hasznalni, de ilyenkor konnyu elvesziteni a celpontot ha mar kozel van es hirtelen iranyt valt, ez a nezet nem igazan engedi a nezelodest, vagyis vissza kell kapcsolnom normalra (shift+F1).
Most azzal kiserletezek hogy normal nezetbe celzok, a Tir-el kicsit elorehajolva, eleg szokatlan egyelore, de szerintem igy jobb lesz, mint a Lean to gunsight.

Her Laca
Monitorguru. Közel van hozzád az Ázsiában. Korrektek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mond már meg neki ,hogy mi lenne ha megtanulna repülni és lõni rendesen. Én üzenem😊

VO101Tom
Köszi, de ipnról sok rosszat olvastam. Én csak olyan boltban vásárolok online is, aminél személyesen vehetem át (ilyen értékben legalábbis).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Itt a harmadik. Volt kis lag, meg ollózás.
Pogi the Legend 😊

Yet one more video of the amazing 109 in action

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Van még. <#idiota>
Itt Pogi egy ollózást úszott meg élve, aztán lõtte meg a Spitet (itt az volt a gyerek nyûgje, hogy hogyan tudott utánafordulni, "180 fokot 2 másodperc alatt"). Hát úgy bakker, hoyg õ elfordult tõle. Apám, és ezek osztják az észt <#taps>

Another video how awesome the 109 is

Ez a gyerek jó úton halad, hogy komplett idiótát csináljon magából 😊

www.pumaszallas.hu

Na így már megértem! <#worship>
Tom!

Esett az ára az LG-nek:

2343P-BN
Kicsit kacifántos lett! 😄 Szóval a monitor magassága + szélessége centiméterben = optimális távolság a monitortól centiméterben! 😊

www.smart-bus.hu

?! <#idiota>

Ettõl már keresztbe áll a szemem! <#zavart2>
Her Laca
<#eljen>

Pogi tananyag lett 😊
Egyszer-ketszer sikerult mar megfognom ilyet, de inkabb veletlenul mint tudatosan, ilyenkor jol jon, hogy nagyon erzekenyre van allitva az axes settings.

VO101Tom
Pogi, téma nyílt rólad az atag fórumon 😊 Egyik dogszerveren egy alacsony rácsapásnál megfogtál a lepördülést, ez az idióta meg fórumra ment vele, hogy micsoda manõvereket csinál az a 109-es <#idiota>

109 pulls off remarkable flick recovery

Szép volt egyébként 😉

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Olyan nincs szerintem. Vagy TV vagy monitor. Vagy ha van az qrva drága.

A szem szempontjából a magasság és a szélesség összegének a távolságáról kéne nézni a monitort... 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
aki otthon van a monitorok terén, mit ajánlanátok most 3d-re, ami tv-nek és játékra is jó lenne?
(passzív, kapcsolható 3d -re gondolok, 32 col környékén)

GOOBY, pls

:-DDD
😊 én csak a 3d kellemetlen hatásaira gondoltam!

A betekintési szöggel nincs gond. Széles tartományban mozog.
Csíkos lesz a kép, vízszintesen. És széteshet. Olyan, minta nem tudnád "befogni" az egészet.
VO101Tom
Ok 😊 Én eleve közelebbrõl nézem (~80cm), plusz trackIR-el zoomolok is, szóval azt jó lenne tudni, hogy a 3D hatás romlik-e ha mozogsz valamennyire a monitor elõtt.

www.pumaszallas.hu

Ezt kikérem magamnak!!!!! Minek nézel Te engem?! :-D Visszautasítom!!!
akkor beleakad az orra a revibe 😄

VO101Tom
És ha közelebbrõl nézed a 3D-t, akkor mi lesz?

www.pumaszallas.hu

Szerintem is. A 23 colos is +1 méterrõl nézve ideális, talán 1,30 de ebben nem vagyok biztos. Én kb. 1 méterrõl nézem.
VO101Tom
Hétvégén meg tudjuk azt csinálni, hogy indítok egy saját szervert és ott teszteljük a dolgot. Ki/bekapcsolod a 3D-t, meg megnézzük, hogy melyik effektek hozzák vissza, mennyit romlik a kép. Utánanéztem egyébként annak a nagyobb monitornak is, amirõl tegnap beszéltünk, de az szerintem már túl nagy lenne ide...

www.pumaszallas.hu

Tegnap visszaraktam mindent maxra, és bekapcsoltam a 3D-t. Ott is maxra tettem mindent, például a mélységet. Gyönyörû lett! A levelek zizegtek a fákon, a fûszálak hajladoztak, és +7000 méterrõl is látszott, hogy a felhõk magasan vannak, tehát nem a talaj, vagy a tenger síkjában. És a "téglalap" is eltûnt, ami a részletesen kirajzolt tárgyak határvonala. Nyoma sem maradt.

De az ikonos szerverre belépve világosan látszott, hogy olyan másfél kilométer távolságban eltûnnek a kontaktok, és nem is rajzolódnak ki rendesen néhány 100 méterig. Belemosódtak a háttérbe.

Viszont nagyon nincs kedvem lebutítani újra a grafikát. Tehát megpróbálom valahogy finomhangolni a dolgot, szerintem nem is a Catalyst Center a lényeg, hanem a képernyõ saját beállításai. De ha van valakinek tippje, hogy mit érdemes buherálni, az ne fogja vissza magát.
Upsz... tegnap elfelejtettem linkelni az AMD hibajelentõ oldalt...

ITT lehet jelezni a hibát!

Minél többen adjuk le, annál nagyobb az esélye, hogy, ha driver hiba, akkor javítva lesz... Hajrá Urak! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja😊

ezek trícium csövesek igaz? szépen világítanak mint a szentjános bogár 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Aviator nekem is van, csak az Ray Ban <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Én most egy ilyet kapok. Nagyon tetszik.

[/url][/img]

<#eljen><#integet2>

mijki
Én is benne vagyok 10, esetleg 20e Ft-ot én is beletudok dobni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ja, lemaradt : Fokker C/v

Nagyon hasonlít, de milyen gép ez?
En benne vagyok, valami remlik, hogy en is voltam huszoneves, 1 szar munkahelyen.

acidrain
Janinak is, és nekem is kellene egy-egy használt 680-as Nvidia, rosszul látjuk a kontaktokat. Írjatok légyszi ha megvan, mondom a címet, hogy hová kellene küldeni.<#vigyor>

Jani tud küldeni egy 6850-est a Harcosnak, ha lesz neki Nvidia. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Tehát, ha nem ismerõs a nevem, akkor indokolt a gyerekes kirohanás? 😊 Hmmm...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mindamellett rafináltak már az Angolok mindig kísérik a bombázókat 3-4 géppel minimum,mondjuk a németek is parázs légi harcok alakulnak ki.
És ahogy nézem sok az egy egység alatt harcol.

Her Laca
Miki fiam . Én is ott voltam,fel is szálltam lõttem is gépeket,le is szálltam.Nem a közeli repterekrõl kell indulni van ott hátrébb is,de ha már ragaszkodsz azokhoz,akkor gyorsan felszállsz majd laposban fû alatt elsuhansz onnan (én így tettem) majd jó bent felmentem 6K ra. Ott is van spit ne aggódj. Csak ott a normálisabbja.
Vagy megvárod míg kicsit lecsendesednek ,vannak azért szünetek is közben amíg nem jönnek. Ennyit tudok mondani.

Zpogi
Ha más is benne van, esetleg összedobhatnánk neked valami használt cuccra,Mester mint régebben Atának, neki is összedobtunk egy joy-ra.

mijki
Hiába megyek másik reptérre, ha mindenhol(!) britek cikáztak 0-án. Szinte minden reptér fölött dog folyt, amelyik Spit meg nem harcolt vulcholta a földön állókat. Mocskos férgek...am az egyik finn is szólt a vulchért "vulcher pussies" címszóval, az admin pedig rögtön fenyegetõzött. Read the rules meg minden. Persze õ is vulcholt a többivel...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

VO101Tom
Nekem is Aviator órám van 😊 egy ilyen: 3105

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Írtam.

www.pcpilot.hu

Talán ez lesz az :

Egy szar :/ ati 4650, 4 giga ram, és harmatgyenge proci. Igazából nincs semmi értelme és oka hogy most irkálok csak rohadtul felkurtam magam és kikelett már irom magamból.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Milyen vasad van?
Érdekes mindig CSAK nekünk kell kisebb arc. Az izmosabb hardverhez meg kurvasok zsé. A faszom kivan mindennel hiába dolgozom lófaszra sincs pénzem.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.