IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye amcsik, ezt tudom mondani..a valagukat nem tudják kitörölni olyan lusták,és dagadtak, ha nagyon nagy zûr lenne pusztán ez, nem mentené meg õket. Gondolok itt arra, a túlélés mentális, és fizikai állapot(+tudás) kérdése. Na ha ez megvan akkor nagy királyság. De ha csak a bunker van meg...hát.

Gondolj bele, hogy nalunk meg csak kb. 10-15 eve megy estenkent a mediaban a panikkeltes, naluk meg majd 60 eve. A hideghaboru elmult, az oroszok helyett, most ha epp nincs vilagvege, akkor az arabokat demonizaljak.

Her Laca
Ezt próbálnánk eladni itthon😊)

Ezek vagy tudnak valamit ,vagy jó a reklámja ennek az iparágnak ,mert szinte nemzeti sport ilyeneket építeni náluk😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Különben az a jó amit megszoksz. Ott van Mr X az ezt a ráhajolósat favorizálja ,mégpedig elég hatékonyan😊 Mondjuk neki nincs TR az látszik a videókból.Tõled függ neked mi a kényelmes és jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Írta, hogy kevesen voltak a szerveren, és mindig vele futott össze 😊

www.pumaszallas.hu

szerintem nem, csak Pogi a peldakepe 😊

Oke, koszi. ez ilyen il-2 sturmovik beidegzodes nalam, akkoriba nem volt Tir nekem, es akkor raszoktam a a "rahajolas a revire" nezetre, de ne nem full zoomba mar akkor se.

Her Laca
Különben lehet ,hogy a gyerek pikkel Pogira😊Nagyon el van foglalva vele:XD

Her Laca
Sose használtam. Nem természetes,így nekem nem kell.Tom jól mondja amúgy ,úgy használd.

a zoomot nem hasznalom, altalaban a legtavolabbi nezetet valasztom celzaskor is, csak a Lean to gunsight viewrol szerettem volna tudni a velemenyeteket.

VO101Tom
NE váltogasd se a nézetet, se a zoomot lövéshez. Dogfight közben megszoksz egy távolságot, egy méretet, mozgást (ellefélé), a legrosszabb amit tehetsz, hogy pont a lövésnél váltasz egy tök idegen nézetre, zoomra. 2-300 méterrõl is tök jól láthatók a gépek a legszélesebb nézetben is, odateszed a revit ahova kell, aztán lõsz. Olyan pontosság, amihez a totál zoom kell, olyan pontosan a géppuska sem lõ. Fölösleges.

A zoom jó a felderítéshez, és azonosításhoz. Lövéshez nem.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ja, azt már írtam neki a másik videónál.
De kezdi visszafogni a gyerek, már kicsit megszeppent (kapott most rendesen savat, nem csak tõlem persze) 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
"Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?"

Én asszem elég jól😊

Az lenne a kerdesem, hogy ki mikepp szokott celozni?
En pl. alapbol a sima nezetet hasznalom repules kozben, annak is a legtavolabbi allasat, igy latom kb. az osszes muszert, a Tir -rel csak kicsiket kell mozdulni,es ilyenkor lehet jol nezelodni oldalra,hatra, stb.
Viszont celzaskor a "lean to gunsight" (shift F1 a joyra rakva) view-t szoktam hasznalni, de ilyenkor konnyu elvesziteni a celpontot ha mar kozel van es hirtelen iranyt valt, ez a nezet nem igazan engedi a nezelodest, vagyis vissza kell kapcsolnom normalra (shift+F1).
Most azzal kiserletezek hogy normal nezetbe celzok, a Tir-el kicsit elorehajolva, eleg szokatlan egyelore, de szerintem igy jobb lesz, mint a Lean to gunsight.

Her Laca
Monitorguru. Közel van hozzád az Ázsiában. Korrektek.

Her Laca
Mond már meg neki ,hogy mi lenne ha megtanulna repülni és lõni rendesen. Én üzenem😊

VO101Tom
Köszi, de ipnról sok rosszat olvastam. Én csak olyan boltban vásárolok online is, aminél személyesen vehetem át (ilyen értékben legalábbis).

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Itt a harmadik. Volt kis lag, meg ollózás.
Pogi the Legend 😊

Yet one more video of the amazing 109 in action

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Van még. <#idiota>
Itt Pogi egy ollózást úszott meg élve, aztán lõtte meg a Spitet (itt az volt a gyerek nyûgje, hogy hogyan tudott utánafordulni, "180 fokot 2 másodperc alatt"). Hát úgy bakker, hoyg õ elfordult tõle. Apám, és ezek osztják az észt <#taps>

Another video how awesome the 109 is

Ez a gyerek jó úton halad, hogy komplett idiótát csináljon magából 😊

www.pumaszallas.hu

Na így már megértem! <#worship>
Tom!

Esett az ára az LG-nek:

2343P-BN
Kicsit kacifántos lett! 😄 Szóval a monitor magassága + szélessége centiméterben = optimális távolság a monitortól centiméterben! 😊

www.smart-bus.hu

?! <#idiota>

Ettõl már keresztbe áll a szemem! <#zavart2>
Her Laca
<#eljen>

Pogi tananyag lett 😊
Egyszer-ketszer sikerult mar megfognom ilyet, de inkabb veletlenul mint tudatosan, ilyenkor jol jon, hogy nagyon erzekenyre van allitva az axes settings.

VO101Tom
Pogi, téma nyílt rólad az atag fórumon 😊 Egyik dogszerveren egy alacsony rácsapásnál megfogtál a lepördülést, ez az idióta meg fórumra ment vele, hogy micsoda manõvereket csinál az a 109-es <#idiota>

109 pulls off remarkable flick recovery

Szép volt egyébként 😉

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Olyan nincs szerintem. Vagy TV vagy monitor. Vagy ha van az qrva drága.

A szem szempontjából a magasság és a szélesség összegének a távolságáról kéne nézni a monitort... 😊

www.smart-bus.hu

PhantomAss
aki otthon van a monitorok terén, mit ajánlanátok most 3d-re, ami tv-nek és játékra is jó lenne?
(passzív, kapcsolható 3d -re gondolok, 32 col környékén)

GOOBY, pls

:-DDD
😊 én csak a 3d kellemetlen hatásaira gondoltam!

A betekintési szöggel nincs gond. Széles tartományban mozog.
Csíkos lesz a kép, vízszintesen. És széteshet. Olyan, minta nem tudnád "befogni" az egészet.
VO101Tom
Ok 😊 Én eleve közelebbrõl nézem (~80cm), plusz trackIR-el zoomolok is, szóval azt jó lenne tudni, hogy a 3D hatás romlik-e ha mozogsz valamennyire a monitor elõtt.

www.pumaszallas.hu

Ezt kikérem magamnak!!!!! Minek nézel Te engem?! :-D Visszautasítom!!!
akkor beleakad az orra a revibe 😄

VO101Tom
És ha közelebbrõl nézed a 3D-t, akkor mi lesz?

www.pumaszallas.hu

Szerintem is. A 23 colos is +1 méterrõl nézve ideális, talán 1,30 de ebben nem vagyok biztos. Én kb. 1 méterrõl nézem.
VO101Tom
Hétvégén meg tudjuk azt csinálni, hogy indítok egy saját szervert és ott teszteljük a dolgot. Ki/bekapcsolod a 3D-t, meg megnézzük, hogy melyik effektek hozzák vissza, mennyit romlik a kép. Utánanéztem egyébként annak a nagyobb monitornak is, amirõl tegnap beszéltünk, de az szerintem már túl nagy lenne ide...

www.pumaszallas.hu

Tegnap visszaraktam mindent maxra, és bekapcsoltam a 3D-t. Ott is maxra tettem mindent, például a mélységet. Gyönyörû lett! A levelek zizegtek a fákon, a fûszálak hajladoztak, és +7000 méterrõl is látszott, hogy a felhõk magasan vannak, tehát nem a talaj, vagy a tenger síkjában. És a "téglalap" is eltûnt, ami a részletesen kirajzolt tárgyak határvonala. Nyoma sem maradt.

De az ikonos szerverre belépve világosan látszott, hogy olyan másfél kilométer távolságban eltûnnek a kontaktok, és nem is rajzolódnak ki rendesen néhány 100 méterig. Belemosódtak a háttérbe.

Viszont nagyon nincs kedvem lebutítani újra a grafikát. Tehát megpróbálom valahogy finomhangolni a dolgot, szerintem nem is a Catalyst Center a lényeg, hanem a képernyõ saját beállításai. De ha van valakinek tippje, hogy mit érdemes buherálni, az ne fogja vissza magát.
Upsz... tegnap elfelejtettem linkelni az AMD hibajelentõ oldalt...

ITT lehet jelezni a hibát!

Minél többen adjuk le, annál nagyobb az esélye, hogy, ha driver hiba, akkor javítva lesz... Hajrá Urak! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ja😊

ezek trícium csövesek igaz? szépen világítanak mint a szentjános bogár 😊

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Aviator nekem is van, csak az Ray Ban <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
Én most egy ilyet kapok. Nagyon tetszik.

[/url][/img]

<#eljen><#integet2>

mijki
Én is benne vagyok 10, esetleg 20e Ft-ot én is beletudok dobni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

ja, lemaradt : Fokker C/v

Nagyon hasonlít, de milyen gép ez?
En benne vagyok, valami remlik, hogy en is voltam huszoneves, 1 szar munkahelyen.