IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én asszem elég jól😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
En pl. alapbol a sima nezetet hasznalom repules kozben, annak is a legtavolabbi allasat, igy latom kb. az osszes muszert, a Tir -rel csak kicsiket kell mozdulni,es ilyenkor lehet jol nezelodni oldalra,hatra, stb.
Viszont celzaskor a "lean to gunsight" (shift F1 a joyra rakva) view-t szoktam hasznalni, de ilyenkor konnyu elvesziteni a celpontot ha mar kozel van es hirtelen iranyt valt, ez a nezet nem igazan engedi a nezelodest, vagyis vissza kell kapcsolnom normalra (shift+F1).
Most azzal kiserletezek hogy normal nezetbe celzok, a Tir-el kicsit elorehajolva, eleg szokatlan egyelore, de szerintem igy jobb lesz, mint a Lean to gunsight.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Pogi the Legend 😊
Yet one more video of the amazing 109 in action
www.pumaszallas.hu
Itt Pogi egy ollózást úszott meg élve, aztán lõtte meg a Spitet (itt az volt a gyerek nyûgje, hogy hogyan tudott utánafordulni, "180 fokot 2 másodperc alatt"). Hát úgy bakker, hoyg õ elfordult tõle. Apám, és ezek osztják az észt <#taps>#taps>
Another video how awesome the 109 is
Ez a gyerek jó úton halad, hogy komplett idiótát csináljon magából 😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ettõl már keresztbe áll a szemem! <#zavart2>#zavart2>
Egyszer-ketszer sikerult mar megfognom ilyet, de inkabb veletlenul mint tudatosan, ilyenkor jol jon, hogy nagyon erzekenyre van allitva az axes settings.
109 pulls off remarkable flick recovery
Szép volt egyébként 😉
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
(passzív, kapcsolható 3d -re gondolok, 32 col környékén)
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
De az ikonos szerverre belépve világosan látszott, hogy olyan másfél kilométer távolságban eltûnnek a kontaktok, és nem is rajzolódnak ki rendesen néhány 100 méterig. Belemosódtak a háttérbe.
Viszont nagyon nincs kedvem lebutítani újra a grafikát. Tehát megpróbálom valahogy finomhangolni a dolgot, szerintem nem is a Catalyst Center a lényeg, hanem a képernyõ saját beállításai. De ha van valakinek tippje, hogy mit érdemes buherálni, az ne fogja vissza magát.
ITT lehet jelezni a hibát!
Minél többen adjuk le, annál nagyobb az esélye, hogy, ha driver hiba, akkor javítva lesz... Hajrá Urak! 😊
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
[/url][/img]
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Jani tud küldeni egy 6850-est a Harcosnak, ha lesz neki Nvidia. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
És ahogy nézem sok az egy egység alatt harcol.
Vagy megvárod míg kicsit lecsendesednek ,vannak azért szünetek is közben amíg nem jönnek. Ennyit tudok mondani.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.