IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-)
Az a pár polírozott nehézbombázó nem volt benne. :)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Kurszk
Csak kettő a sokból.
undefined
Ja a magok, 45-50 foknál.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.12.08. 15:17:54
(Ja, és kicsit még olcsóbb is volt. Na és a többi boltban még hetekig egyáltalán nem is lehetett kapni)
Szóval nem kell cicózni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: Ludowik, 2017.12.07. 20:23:17
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.07. 19:00:11
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
- beta tesztelés után Colandernek mennyi munkája van vele.
- nem tudom, hogy másnak mennyi munkája van olyan dolgokkal, ami nem feltétlen a programozáshoz kötődik. Pl valamelyik nap Mike még a manual-t kalapálta, mert a 2011-es kicsit már -khmm- elavult.
- nem tudom, hogy az 1C-nek mennyi idő kell ahhoz, hogy ezt normálisan elrendezzék, bejelentsék, nem ütközik-e nekik valami nagyobb bejelentéssel (értelemszerűen mi nem akarjuk egymás elől elvenni a show-t).
- és azt sem tudom, hogy ha minden rendben van, mennyi ideig tart Steamen átfuttatni a doglokat, ők mit ellenőriznek rajta, mikor kerül fel a szerverre.
Ezért nem fog senki előre dátumot mondani. Ha már ennyit kibirtunk (én sem repkedtem már ATAG-on hónapok óta, csak alpha, beta és RC különböző változataival) ez a pár nap már nem oszt nem szoroz. <#banplz>#banplz>
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2017.12.07. 11:33:32
I-5 3570k 3.4 Ghz-Hypertx3 hűtővel. Az eredeti-soha nem használt-Intel hűtőt is adom<#alien>#alien>ajándék.
AsrockZ77 pro 3 alaplap
2x8Gb Hiperx ram 1666 Mhz vagy több azt meg kell néznem-a ram elvileg garis, ha megtalálom a papírt róla<#fejvakaras>#fejvakaras>
A proci 4.3 Ghz fut, nem is piszkálom, szóval az alaplappal és a hipertx hűtővel egyben adom csak. A ram eladó külön is.
Ami még nagyon sokat javított a kinézeten kb fps esés nélkül, az a ReShade 3. Clodnál trükközni kell vele, két dll-t a root-ból be kell tenni a parts/core alá, de utána menni for rendesen. Nekem FXAA, Curves, vibrance, adaptive sharpen meg colorfulness van berakva, sharpen lehúzva 0.4-re, többi defaulton. Nagyon szép, kontrasztos végeredményt ad, de ez izléstől függ, van aki inkább monochrome felé viszi el, amolyan mozis látványvilágot kap azzal.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2017.12.07. 08:31:19
www.pumaszallas.hu
Elvileg sok fps elvisz.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Annak utána tudnál kérdezni, hogy milyen formátumokat kezel? Pont a flash formátum az, amit már nem támogatnak a böngészők, Adobe is elengedte egy ideje, mert rengeteg probléma volt vele. De jó lenne tudni, hogy mi kell neki?
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
És az is van benne, nem tégla!