IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Másrészt,most a spit vs Emil a téma,ergo mivel a spit nem tud úgy orsózni mint a BF így nem is tudja lekövetni az ollót. Ha tetszik ez egy elõnye a messzernek amit ki kell használni,persze nem 100% ig biztos ,de jó eséllyel meg lehet úszni ha a hatodban van. Persze pilótától is függ azért nagyban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mondjuk 3vs1 ben csak lelõttem mindet ,annyira azért nem volt topp a srác de a védekezõ manõverei jók voltak. Persze egy darab nagykalám sem volt már ,ha lett volna akkor hamar úszott volna 😊 De kár ,hogy mérges voltam és nem indítottam el azt a trekket.
De ettõl persze még szét kell csapni a kis gyökereket, csak ne várd, hogy megváltozik :/
www.pumaszallas.hu
Ezeddig ezt sajnálom a legjobban,hogy nem vettem fel.
Történet. Felszállok futó be ,villanyt lekapcsolják😊 Na sebaj nekirugaszkodok ismét ugyan az egy Chato nevû gyerek.
Na káromkodtam rendesen ,arrébb hatolok egy reptérnyit ,fölszállok ,vörös köd a szemem elõtt ,látok egy spitet csapkodni ,na mondom õ az ,de nem sajna ,mindegy lelõttem.Tova megyek átmászok angelusokhoz,figyelve hátha utamba akad. Na jön is egy spit szintbe ,kicsit helyezkedek ,de észrevesz ,van egy kis flikk flakk pk Pomidornak a nagy bomber vadásznak. No de ,nicsak nicsak 2 spit már szegecsel.
Hogy a Doszpot rajzolna benneteket körbe , mondtam és a jól bevált ollózás kezdetét vette. Az egyik nem volt a toppon és bár ketten támadtak jobbról balról de elém csusszant ,na abba dühbõl beletáraztam,le is hullott. Maradt egy. Meglett a magassági elõnyöm ,és elkezdtem abajgatni de ügyi volt tényleg ,bár ez nem mentette meg ,hogy rommá lõjem . Nagyon hosszan harcoltunk ,csalt a partjuk felé ,de mindig terelgettem beljebb , aztán jól végig tudtam lõni többször is ,és már közeledtek enemi gépek ,így leléptem. ÉS! Ki volt a ficak? Chato. Mert lepottyant ugyi. Mondom neki ,hogy nem jobb e így harcolni Úriember módra ,mint keselyûzni. És azt mondta OK😊 Sorry.
Leiskoláztam a brigantikat,hogy száradna le a bõrük.Pipa voltam na.Remélem leszokik a vulcsról.
Na ezt meg nem vettem fel. Remeg a kezem bakker.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Az enyém ugyanerre a sorsra jutott. Ha szétszeded, és alátéttel megfeszíted a rugót, ideig-óráig még bírni fogja. Aztán bármit csinálsz, középhelyzetben "rángatózni" fog. Kitérítve még hagyján, de úgy meg nem lehet folyamatosan repülni, pláne nem célozni. Sajnos nem mechanikával kapcsolatos hiba (legalábbis az enyémnél), a potik kopnak ki. Nekem is le kellett cserélni, mert a végén már folyamatosan jobbra húzott, viszont középhelyzetben állandóan rángatózott. Ha ráállítasz a deadzone-ra, az is segít, viszont akkor elfelejtheted a finom, kicsi korrigálásokat és kormánymozdulatokat.
Si vis pacem, para bellum.
arra kellene panaszkodnod, hogy a spit láthatóan lényegesen jobb, mint a messer, ezérj játszhatatlan a játék!
Igazából meg kellene tanulnia repülni, és felfogni, hogy nem IX-es Spitben ül, és ez nem az 1946.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
Hogy én mit bénáztam, szerencsétlenkedtem 😊))
csavarokat kiszedni, azt majd meglátom meddig jutok... Van valakinek tapasztalata, 5lete ezzel kapcsolatban? Elõre is kösz a HELP_et. Keresek pár service manual videót vagy leírást is.
Az , hogy minek vagyok a részese, az a hideg tényeken nem változtat..ha igen, elvesztem azt a látásmódot, ami szerintem egy jó történésznek az ismérve. És ez nem érzelem nélküliség, hanem csak a logikai szálak levezetése,az események elemzése, az emberi indokok,és érzelmek elemzése, saját bevitt érzelem nélkül.
Jut eszembe. Ezt csak addig teheted meg amíg nem leszel te magad is részese egynek .