IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érted?:)))) I'M <#lama>#lama>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként miért nem 1080p-ben rakod fel?
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Ti a Clodban szoktátok a Messernek a gépuska javadalmazását változtatni, vagy ahogy beállították úgy jó. Azért kérdezem mert én a két géppuskának megháromszoroztam a Spitzgeschoss mit Kern, hart lõszert és nekem úgy tûnik, hogy könnyebben verem szét az Angol gépeket. Vagy lehet, hogy csak a placebóhatás érvényesült?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
Jut eszembe.
Az itt lévõ kollegák miért nem csinálnak mozit a reppenéseikrõl? Jó lenne másokat is látni ,mit és hogyan csinálnak,tanulni mindenkitõl lehet.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
-a fegyver nem szereti ha letegezik...
Elõre csak annyit,hogy Qrva jó voltam:)))
Forrás
A videó linkbe ha nem menne a beszúrás
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
A rutin sokszor megöli az alázatot a tiszteletet ,ami pedig elengedhetetlen ezen nem hétköznapi mûfajok gyakorlásához.Lett légyen az fent vagy lent. Szerintem.
Az USA ban ezeket a gépeket még nagymamik is vezetik,nem gondolnám,hogy valami nagyon karaj csóka volt ,igaz a profik is hibáznak olykor olykor.
"...A pilóta többször szállt le korábban szántóföldekre, de olyan nagy hóban, mint ezúttal, még nem. Elõszür egy úton szerette volna letenni a gépet, de a sok magasfeszültségû vezeték miatt ezt nem kockáztatta meg, arról pedig szó sem lehetett, hogy a közelben futó autópályárn landoljon.
A gép orra a földet éréskor a hóba fúródott, majd a földnek ütközött, a törzs átfordult, így a gép fejjel lefelé állt meg. A balesetben senki nem sérült meg..."

Véleményem szerint jól csinálta,és többedszerre megnézve azt veszem ki,hogy a hó vastagsága nem is volt nagy,de a talaj egyenetlenségét kitöltötte néhány helyen,ez látszik is amikor lép egyet és elmerül,elõtte meg bokáig állt csak benne. Ezt honnan tudhatta volna?
A leszállás kivitelezésével lehetne vitatkozni ,de hát õ volt ott ,okoskodni meg nem akarnék:)
www.smart-bus.hu
Vagy mire gondolsz? Persze lehet ám,hogy arra fele szelektíven esett a hó és van olyan terület ahol csak 10 centis,és azt valami talajradarral ki is mérhette volna.
Esetleg csapkodnak a karjaikkal,fülükkel,hátha tovább fent marad a madár ,legalábbis addig amíg egy minden szempontból megfelelõ leszálló helyet nem találnak. Ja ez lehet .
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro