IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs elszámoltam. 24 bevetést mentem a múlt héten.
Her Laca
Valamelyik srác csinált egy progit azzal lehet külsõ felvételt csinálni.
Írni kéne nekik és odaadják ahogy olvastam.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

<#taps>

www.smart-bus.hu

Na, a múlt héten mentem 14 bevetést ATAG-on, lõttem 17-et, és csak egyszer haltam meg. Mondjuk az is vulch volt. Háromszor meg vissza kellett fordulnom, mert egyszer elfelejtettem olajhûtõt nyitni, kétszer pedig a manual pp-t visszarakni autora. (Manuális 12:00-val szállok fel, utána rakom vissza autora.)
Külsõ nézettel nem tudod egy kicsit megspékelni? Mintha már láttam volna olyan CloD-os videót. Illetve engem is érdekelne, hogy a felvett tracket hogy tudom úgy lejátszani, hogy legyen benne külsõ nézet is.
Her Laca
Szóval a történet :) Egy 3 fõs valami angelus századot megtámadtam. 101/7 Jani mondta,hogy hagyjak nekik is de irigy vagyok ,aztán jött még egy két spit is.
A videót most kísérleteztem ,hogyan is tudok ilyen alámondást csinálni,majd finomítok rajta még ,de jó poén:) Csinálom régiesre is:)
http://www.youtube.com/v/WTymalRuUyk&version=3

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

MUSZÁLY BAZEG. szóval muszáj. LYALY :D
Nálunk is van pana is meg samu is, sõt lg is. Nekem õszintén mindegyik nagyon bejön :D Nem igazán tudnék választani, ha meg nagyon muszály lenne, akkor a méret lenne a meghatározó, hogy hova kéne... Ha van rá lehetõséged, menj el egy media markt-ba vagy valami hasonló szutyokba, és nézd meg ott. Ez szerintem annyira szubjektív, hogy ki milyennek látja, hogy nagyon nem lehet csupán a vélemények alapján és paraméterek alapján eldönteni.
Her Laca
Nekem pana van a fiamnak samu.
Én a panát jobban szeretem ,a gyerek a samura esküszik:)
Nézegesd és aminek tetszik a képe azt vedd meg:)

Off. Szeretnék venni egy nagy képernyõs tv-t, mert unom hogy egy x akárhány éves Telefunken(!!!!!) tv-t bámuljak. Egy Panasonic tetszik. NEKTEK mi a véleményetek a márkáról? Szebb a képe, mint az 1 cm-rel kisebb Samsungnak.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Her Laca
Hatalmasat repültem:) Készül a meglepi:)

Papa01
"Eleve ha gyerek hangon szólal meg máris repül."
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>
Ez hatalmas volt, hangosan felröhögtem! :D

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Most nézem :)) Üres is a TS:XD Ez így helyes amúgy. <#eplus2>

Her Laca
Uraim:) Én megmondtam a tutit. Mindenkit bannolni kell!! Az a biztos.
Ha rám bízzátok,lévén alapvetõen gonosz vagyok ,úgy beülök a ts re és aki belép avval váltok 2-3 szót. Ha nem szimpi (és sokan nem lesznek azok ezt garantálom) úgy kap egy permanens bannt hogy a világûrig repül:)
Eleve ha gyerek hangon szólal meg máris repül.
Úgy hogy Miki mutálódj izibe:)))

Papa01
Ez annak függvényében nagyon durva, hogy én is elég sokat bannoltam... Mit kell más szórakozását tönkretenni?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Willenbrock
Csak nehogy 2019-ben nagyobbat szóljon :D Egyébként azt mondják,hogy ellenkezõ irányból jött,mint az aszteroida.Szerintem attól még lehetett annak a része,vagy kísérõje,talán a kisebb darab közelebb került,eltérítette a gravitációs mezõ,esetleg tett egy kört a Föld körül,mint egy mûhold,aztán ellenkezõ irányból lépett a légkörbe.

Újabb repülõs lelet.

acidrain
Szép felvételek

http://www.youtube.com/v/-Dahf87L8zE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ez tegnap este történt nem sokkal azelõtt, hogy beírtam ide.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerintem tõlem kaptad, mint régrõl ismert, megbízható tag. Ahogy még páran innen. Muszáj volt, mert Sanyo nyílt TS-két üzemeltette, a honlapján is fent volt, de sem õ sem én nem voltunk fent hét közben, a sok kis gyökér paraszt, akinek jobb dolga mint ilyennel szarakodni, azok meg ellepték hát közben is. Volt olyan hétvége, hogy nap 6-8 idiótát bannoltam. Volt olyan,amelyik bejött, és elkezdett üvöltözni, hogy hogy merünk a õ TS-én lenni, azonnal takarodjunk. És még mennyi ilyen faszfej van, akibe bele sem akadtam, hihetetlen. De komolyan, annyira retard a gyerek, hogy nem látja a név mellett hogy szerver admin? Vagy hogy? Ehh. Mindegy. Jelszó már van, azt tõlünk kell kérni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/6ti1cUcHZ50&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
A végén ahogy a trop messzerek felszállnak!

http://www.youtube.com/v/SvGt-71JOY8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/7j_6JuNKSQw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca

Her Laca
There is the tommy:))) Kell nekem ez a hangfelvétel:)

megtörtént <#wave>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sanyo
Privátban kérhetitek a jelszót, ha ez sem válik be, akkor kizárólag meghívással lehet bekerülni.

www.pcpilot.hu

Nagyon komoly... :) Plusz azok a motor hangok, fél orgazmus! :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ezt néztük múltkor is,hogy a mester azonnal 2 kerékre kapja:)

Papa01
Ez mikor történt? Én pár napja nem voltam fent. Kit környékezett meg? De tényleg elég idegesítõek ezek a beteg emberek. Mit élveznek ebben?

Her Laca
Nekem mind1:) Ahogy gondoljátok,én csak vendég vagyok ott amúgy is.
Én lepõdtem meg a legjobban amikor múltkor bannolni kellett és szóltak ,hogy én server admin vagyok és tegyem meg. Nem is figyeltem eddig. Azt se tudtam,hogy az vagyok vagy egyáltalán bármi:) Egyáltalán ki adta?:XD

VO101Tom
Ha senkit nem ismer e-mailen, PM-ben, steamen, skypeon vagy mobilon, és soha nem volt elõtte ts-en, akkor igen, ki kell várni, amíg kap jelszót és regisztrációt. De ha nagy hirtelen innen akar feljönni valaki, akkor azért van pár csatorna, amin kaphat ts jelszót, rögtön itt ez a fórum amin írkálunk épp.

A sok szerver admin meg azért kellett, mert csak az tudja a szerverrõl bannolni a gyökereket. Az, hogy a channel admin kiteszi az egyik csatiból, aztán bemegy a másikba, az nicht gút.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Ritka felvételek, BOB éra...
http://www.youtube.com/v/rnZhdAqFFI4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

www.pumaszallas.hu

Her Laca
DE akkor amit mondasz az avval jár,hogy ha innen valaki mondjuk be akar jönni (és csak nagy ritkán) és nincs bent senki aki regisztrálná akkor nem tud szólni. Minek annyi server admin jog amúgy? Bõven elég pár embernek és slussz. Szerintem

VO101Tom
Én is bannoltam már párat, mostanában kevesebb van, de sajnos sosem fogynak el ezek a retkek. Az, hogy bejön, csinálja a faszságot, majd repül, az csak 1-2 klikk, nagyon nem izgat. De ez, hogy admin jogokat próbál kicsalni pár bent lévõtõl, ezzel betelt a pohár. Qrvaanyját.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Kezd velem:)

Her Laca
Nekem van mindenféle jogom,de engem nem keresett meg.Mondjuk nem is vagyok sûrûn fent.
Nem kell akkora felhajtást csinálni egyszerûen max2-3 embernek kellenek admin jogot adni és slussz. Múltkor kibannoltam kölyköket de véglegesen mert bejöttek szobába és idétlenkedtek.Jobbat mondok:) Mindenkit ki kell bannolni:) az a biztos.<#eplus2>

VO101Tom
Akinek van bármilyen szintû admin joga Sanyo TS-hez, nyomatékosan kérem, hogy figyeljenek arra, hogy valaki VO101_Tom1 néven lépett be és admin jogokat kért az egyik ROF-os serveradmin sráctól, mondván "telefonról léptem be és ehhez a nickhez nincs admin jogom". Eleve faszság, hiszen a nick és jelszó bárhonnan mûködne, nem is kapott, én meg bannoltam.

Admin jogokat csak Sanyo meg én adhatok ki.
Valszeg jelszavazva lesz az egész szerver (még letárgyalom Sanyoval), és regisztrációhoz kötve a megszólalási jog. Most lett elegem a sok retkes kis gyökérbõl.

www.pumaszallas.hu

Laca, a végén még így jársz: (Molni linkelte a HT-n)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
http://www.youtube.com/v/JKD7pZ3uYzE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Her Laca
http://www.youtube.com/v/NvEBc03gSzI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/Psh-HgAO_aE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Her Laca

Her Laca
Amúgy vannak papiron nagyon ügyes arcok (lassan név szerint ismerek már mindenkit ott) de a legtöbb eredményes ficak az bomber killer. Van ez a rmejiagg nevû srác ,már sportot ûzök belõle,hogy elõre szólok chaten neki ,jövök már. Ere szegény hanyatt homlok elkezd menekülni a bomberek mellõl ,pedig addig derekasan lövöldözte õket. Vagy Pomidor aki sok ponttal áll mindig de majdnem mind bombázó. Õ is utál.De persze vannak jó srácok is köztük nem is kevés.
Valec az pl nagyon ügyes ,vele vigyázzatok.

Her Laca
Az úgy van,hogy kimondottan keresem õket ugye,bombereket nem lövöldözök ,vagy csak akkor ha tényleg elém kerülnek ,de inkább szólok a többieknek had legyenek pontjaik.No meg az ATAG nagyon népszerû ,nem ritka a 80 fõ ,ott azért van bõven ellenfél,és már õk is ésszel repülnek azt leszögezhetjük,sok század együtt repül ,az elsõ részben is egy századból voltak ,pont le is lõtték a BF et akinek írtam ,hogy a hatjában vannak.
Meg kísérik a bombereiket ,szóval már nem olyan egyszerû a dolog.
Tegnap Dumboval repültünk,õt jól ismerem és ügyes is ,lõttünk vagy 4-5 gépet ,vele már úgy ahogy jól együtt mûködöm. De Pogival ,Safival ,meg még sok sráccal sem jelent problémát a dolog.
Ha van valakinek kedve ,jöhet velem ,már mondtam bemegyünk TS re és instruálom.

Mostanában mintha a szokottnál több Spit+Hurri motoszkálna körülötted.:) Kellene neked lassacskán egy kísérõ, persze olyan aki nem repül neked. Esetleg tanítgathatnád is + felfogna néhány neked szánt lövedéket ill. akkor csak 1-1 Spit jutna fejenként.:)

Nagyot szólt.:) Sztem biztos hogy a föld közelében elhúzó nagynak volt a kisérõje.

Végül is jó ez így is... :)

Az elsõ videónál azért már kötött a gipsz nem? :D

www.smart-bus.hu

Her Laca
http://www.youtube.com/v/nw0gjw1XIIk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB