IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként valahol valamelyik archívumban vannak régi Magyar Rádiós felvételek is. Elmondom, hogy ezek hogyan készültek. Adásba úgy kerültek, mintha élõben menne a riport, mondjuk egy orosz vasúti csomópontot támadó bombázó fedélzetérõl közvetítene a szpíker.
Valóban ez történt, tehát a tudósító felült egy gépre, és le is repülte a bevetést, meg felvett pár hangot (motor, géppuska, stb.) és magnóra mondta az egész riportot. Aztán szépen összevágta, jóváhagyták a cenzorok, és úgy adták le. Valószínûleg így készült az a BBC-s konvojvédõ riport is, amibõl valaki csinált egy mozit CloD-dal is. Nyilván mindkét oldalon a cenzorok jóváhagyása kellett ahhoz, hogy egy anyag lemenjen, de attól még ezek a tudósítások hitelesek voltak, hiszen a riporterek ott voltak a helyszínen, ott rögzítették az egész anyagot. És ez nyilván átjön az egészen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az a baj ,hogy ugye van kb 40 gép oldalanként ,ezekbõl kb 10 nek bombernek kéne lennie ,mert csak így van értelme a dolognak. 5 darab vadász az kell védeni a saját célpontokat ,az kb elég is lévén egy bomber egy rácsapás per gép,nem is kell foglalkozni a vadászokkal .Marad 25 vadász akiknek meg meg kéne védeniük a saját bombereket. Lévén a hurrik fel fognak menni 7 fölé ,így magassági fölényben nem lehet gondolkozni,marad az,hogy a támadó köteléket 3 lépcsõben kell védeni,kell egy magasan fölöttük,egy a bomberek és a magas kíséret között ,és egy közvetlen kíséret. Ez megint csak behatárolja a dolgot ,egyidejûleg több egymástól távol esõ célt értelmetlen támadni,mert csak szétaprózódik az erõ,és hatékony sem lesz. Max egymáshoz közeli célpontokat kell kijelölni,és a bomberelnek egymás után kellene megszórni õket. A bombázókat minden eszközzel meg kell védeni,mert õk a kulcsai az egésznek.
Csak így van esélyetek szerintem,ez a szabad vadászosdi csak pazarlás véleményem szerint.A cél az infrastruktúra leamortizálása és persze minél nagyobb gépveszteség elérése az ellennél. Szisztematikusan lépésrõl ,lépésre haladva kell felõrölni õket,minden egyéb esetben rábaxtok.
DE! ez saját vélemény.😊
Ja a felderítés.
Most ha nagyon töprengek,van még egy halom megoldás.
Egy gép kinevezve felderítõnek,aki elmegy a nagy kötelékkel,majd egyszer csak kiválik és végig repül a táj felett egy köztes magasságon. Fel sem fog tûnni. A többit már leírtam vele kapcsolatban. Track és kiértékelni.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként nem, Jabo nincs. Az online war ilyen szempontból (gépek, létszám, célok) a kiegyensúlyozottságra törekszik, és mivel nincs angol Jabo gép, nem használunk németet sem. Ugyanezért nincs 50-es bomba a 88-asba és a 111-esbe sem, mert a Blenheimbe sincs kis bomba.
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
Erre nagyon be tudok feszülni... ha értenék hozzá, tuti írnék valami vírust, ami a csalók gépét hazavágja! 😄
www.smart-bus.hu
Sakkozókról meg nem is beszélek. Párhuzamosan fut a gépen a sakkprogram. :-)))
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
De ez meg a pilóta ügyességén múlik nagyban azt szögezzük le,pont úgy mint az életben volt.
Nem 10 géppel mentek felderíteni akkor sem.
Hová gondolsz.
DE! Nem így történt . A 110 esek ahogy fordultak akkor hullottak a bombák,ergo nekik idõveszteségük volt pontosabban értékes perceket töltöttek a veszélyeztetett terület fölött. Pusztán nem volt jól összehangolva. Ha meg ott voltak a BF ek akkor hogy lõtték le a bombereket?
Támadni mindig túlerõben kell,ez régi ám de igaz katonai alapszabály😊
Ha az a tíz gép ott van pluszban velük talán nem lövik le õket.
Nekem az egálra hozott vadászveszteség nem jelentene megelégedést😊
Gondolom õk is bombáztak ,ha jól értettem egy reptereteknek annyi.
Így mínusz 5 géppel zártátok a hiriget ,ami tendencia ha folytatódik ti veszítetek. Vagy nem jól látom?
A felderítõt meg nem fogják meg ,mert a francia partoknál felemel 6K ra átballag ,majd majd végig szágúld a partszakaszon vigyázva,hogy 3 K alá ne menjen ,persze figyel körbe és kitér ha kontaktot lát. Nincs az a spit ami 3K-n vagy fölötte utoléri . Akik meg hurrik 7 K-n vannak észre se veszik.
De nehogy félre értsd ,csak tanácsot akartam adni , a ti dolgotok mit gépészkedtek,nekem úgy nagyjából mind1😊
Ha esetleg valakinek van kedve bütykölni vele, annak szívesen odaadom ingyen.
www.smart-bus.hu
Hogy Gida anno mit mondott il-2-ben, az kb lényegtelen itt. Az il-2-ben volt egy cél amit támadtál, és egy cél amit védeni kellett. Itt van oldalanként 44 ember aki az egész térképen bárhova mehet, és elvileg bárhol támadhat. Felderíteni, védekezni, csapatokat ide-oda mozgatni ugyanannyira fontos, mint kibombázni egyetlen repteret. Akkor fingod sem lesz arról mit csinálj következõ héten. A magányos 109-es felderítõt meg simán lelövik, mert van mûködõ radar. Maximum nem 6 gépet küldenek rá, csak kettõt.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
De én csak okoskodom😊))
Dobnak a JU 88 asok megfelelõ védõ kísérettel ami lássuk be itt a legfontosabb (közeli és magas kíséret alap)majd pár percre akár 10 is jönnének a 110 esek és az õket kísérõ vadászokkal máris megsokszorozódik a véderõ.És mindenki egy helyen van! Szétaprózni az erõket szvsz balgaság amúgy,,mint Gida szokta volt mondani "tisztességtelen elõny,lásd túlerõ pediglen nincs" Én koncentráltan csinálnám a dolgot mindig csak egy dologra mint fõ csapásirány figyelve,a balga ellen meg had keresgéljen a nagy büdös térképen😊
www.pumaszallas.hu
Ki kell deríteni ki volt oszt kipenderíteni ,mi az ,hogy nem tud megkülönböztetni egy német bombázót? Az isten barma.
Mért nem kísérte sok vadász a bombereket?Ez amolyan öngyilkos küldetésnek tûnik. No meg mit totyorogtak a reptér körül mint a szaró galamb,ahelyett ,hogy menetbõl megdobják és huss,a spitek a vége felé értek oda legalábbis a nagy kör végén kezdték el lõni õket. Mondjuk õk tudják😊
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Kértem hozzáférést ,gondolom adnak,aztán majd kiderül.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
A többit értelmezzük😊
"Very atmospheric Herr Laca!
For the external view you need the utility offered in this thread; http://theairtacticalassaultgroup.co...ecorded-Tracks
Just make a request and someone should enable access for you.
Cheers and thanks for sharing,
Septic.
Jó lenne,mert akkor lehetne variálni a képeket.
Nagyon jóóóóó😊
Köszi