IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Én néztem 5 ös beállításon kontrasztosabbak a kontaktok (mintha) .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az effekteket nem érdemes levenni. Nem látod, hogy ül a találat. Max. annyi elõnye van, hogy boldog tudatlanságban repkedhet az ember az ellenséges légvédelem tevékenységi körzetében. Nem látja ugyanis a pamacsokat. :-)
Mennyivel lenne jobb, ha a torkolattüzet is látná? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Injerin hõbörgött😊 Az volt a baja,hogy az már több mint vicces,hogy nem látja soha honnan jön az áldás,csak elkezd kopogni a BF lõszere a gépe törzsén,és ebbõl neki nagyon elege van. Asszem kb jól értelmeztem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

üdv.én néztem, semmi nem történt
Tesztelted? Tapasztalatok?
ezt a rohadt irányitást máshol is lehet kalibrálni vagy csak a játékban? azt hittem az x52 szar de solt mestertõl kaptam egy cyborgot ( köszi ). ez is darabos, a joy az jó ez tuti. finom kicsi mozgás az nincs. valaki segitsen mert bedilizek nem lehet célozni, és az a gyerek a videoban nem rángatta szerintem úgy volt mint én
Ez is érdekes kis film:

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

tescoban 990,- ft. az 1946. ha érdekel valakit.

Múltkor a grij dedicado-n repkedtem (il2-es server kifejezetten dogolós pályák, bocss az OFF miatt).

Na ott van minden. La-7, Spit IX LBS vs A-9 Fóka stb. Mindenki talajgyakorlatokat meg földharcot vívott csak én mentem 5-6 ezerre és csapkodtam a jónépet A-9-cel. Az egyik szlovák gyerek Spit IX LBS-el kiszúrta ezt és megelégelte. Elkezdte szedegetni a magasságát. De ezt úgy, hogy hatalmas loopokat csinált és minden egyes hurokkal feljebb és feljebb került. Na mondom, én nem hagyom ezt és visszaverem mint a szöget. De valahogy mindig akkor jött ki a lépés, amikor éppen lõttem volna rá, rohadtúl begyorsúltam és õ meg pont akkor húzta vagy fel vagy nyomta le a loopból amit én nem tudtam fókával lekövetni. Na mondom, itt bajok lesznek ha szintbe kerül velem, mert az a spit egy antigravitációs X-wing-et meghazudtólva repül minden magasságon. Hát történt hogy tényleg szintbe került velem 6 ezren és jött nekem szembe. Mondom, ha most nem leszek ügyes nekem lõttek. Már lõtávolban volt és tüzelt. Az uccsó másodpercben nyomtam le a gépem orrát hogy elkerüljem a sorozatait, de abban a pillanatban fel is húztam a gépet, beléptem balra és leadtam egy kapáslövést az MK-108-al. Óriási mákomra betalált és két hatalmas fekete pamaccsal robbant a gépén. A csávó azonnal refly-t nyomot, talán mert pk-t kapott, vagy mert elöntötte az ideg, de onnantól kezdve már békén hagyott pedig nekem ott csak szerencsém volt mint profizmusom <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nesu
hát ezt kár volt .már nem igazán van õszhaderõnemi japán flotta a szervereken .szerintem a legnagyobb csaták ott vannak a csendes-óceán felett
@Domino
én is tudok trim -ni miközben elvagyok ájulva ,csak ezt igyekszem elkerülni .nagyon tanulságos

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Her Laca
Na ja😊 Értelek.Eszemben sincs sértõdni😊 De énnekem csak erre futja,sem idõm sem kedvem komolyabban belemélyedni a videó készítés rejtelmeibe,ezeket csak összedobom,tömörítem (ez így sikerül ez van) és nektek mutogatom. Valszeg tudnak tanulni belõle akik akarnak ,vagy csak szimplán tetszhet nekik😊 De én többre nem vállalkozom ,van nekem ez a sony vegasom is,azzal állítólag parádés dolgokat lehet mûvelni ,ám én teljesen idióta vagyok hozzá😊
De lehet abba is kéne hagynom ezen videók gyártását ,mert hol a felbontás nem jó,hol a zene,hol a hangulat .:XD Nem tudok én mindenkinek megfelelni😊

Ami meg a repülési szisztémályát illeti a srácoknak,az olyan amilyen,de én még spittel is jobban lövök (pedig avval béna vagyok) és ha energia harcolnának vele akkor kb ugyan olyan lenne mint messerrel. Én kipróbáltam,semmivel nem rosszabb a spit meg a hurri b&z re. Csak hál istennek keveseknek jut eszébe,mert lennénk bajban😊 Csak forgolódjanak én aszondom.

Sértõdést hallok ki a szavaidból pedig nem szóltam le a videóidat egy szóval se 😊

Nem azt mondtam, hogy különleges, hanem hogy élvezetes és hangulatos. Hangulatos azért, mert végig hallatszik hogy csapatban repülnek (tudom, te egyedül repülsz de nem is rólad van szó) szinte úgy érzem magam mintha a War Cloudson repülnék a srácokkal 😄

És élvezetes, mert nála a HD tényleg HD minõség de legalább is közelít hozzá. Még az apró betûs kis táblácskákat is szinte ellehet olvasni a mûszerfaláról és a kontaktokat sem akkor látom meg amikor már kitöltik a revit. Ha nem veszed sértésnek, talán megkérdezhetnéd tõle, hogy ezt hogy csinálja? Mivel veszi fel és tömöríti be a felvételeit. Persze csak ha érdekel és van kedved 😉

Ami meg a repülését illeti. Valóban spitesen repül decken ami mint tudjuk nem egy életbiztosítás, de azért mert nem úgy repül mint egy Messer pilóta még jól csinálja azt amit csinál. Egyébként meg ha megfigyeled, kellõ magasságból indult. Hogy miért és hogyan került deckre az látszik a videóból. Hogy miért nem emelt vissza vagy csinálta így vagy úgy, az meg az õ dolga.

Peace 😉

Her Laca

Her Laca
Mit találtam

Her Laca
Szepy -nek😊))

Nohab
Mindenkinek köszönöm, aki kitöltötte 😊
Her Laca
"Milyen egyéb tényezõ befolyásolná önt, hogy a jelenlegi közlekedési mód helyett a vasutat válassza?"

Válaszom. CSODA!

404-es hiba
Nohab
Hali!

Akinek van fölös öt perce, az kitöltené nekem ezt a kérdõívet? Utazási szokásokkal kapcsolatban lesznek kérdések.

https://docs.google.com/forms/d/1KOQWCugnns15QGxa2i0BoADJwGUmgLuI4vzJPiZNy9Q/viewform

Sokat segítene.
Sanyo
Értem, akkor ez lesz, köszönöm. 😊

www.pcpilot.hu

Néha nem tudom kisilabizálni,hogy mit akarsz mondani.<#schmoll2>
Her Laca

Nesu
én is már az elején megtanultam ,hogy valójában belefúródót a csatornába .
csodás !! éljen az orosz számítástehhnika

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu
Ez azt jelenti ,hogy ,ha magad ellen fordítod a fegyvert ,akár önszántadból ,akár parancsra ,akkor elõfordulhat ,hogy a harcok közben ,vagy éppen utána szarod össze megad .
Közben pániknak , és társainak hívják
Utána pedig depressziónak hívják .
Ez a szövetséges és agresszorokra vonatkozik .
A többiek akik önvédelembõl fognak fegyvert ,õk az igazság szerint a támadó eszközt fordítják irányra .Így nagyon egyszerû az ,hogy miért nem alakul ki bennük ez a rettegés és borzalom ..

Én úgy tudom akkor jön elõ intenzívebben, ha nem használod a fedezék rendszert. 😊

www.smart-bus.hu

Jaja. Red Orchestra 2-re gondolnak szerintem is 😊 Ott van ilyen "félelem" szimulálás. Persze néha totál random mód mûködik 😄 Fekszem egy tér közepén mert elfáradtam, sehol egy lövés, semmi ágyú, és egyszercsak jön a pánik, és a látásom elveszít minden színvilágot, és fekete fehér lesz minden 😄 Na mindegy. Szóval ez red orchestra nagy valószínûséggel.
Szerintem a Red Orchestra2-re utal. Abban van ilyen, hogy amikor lõnek rád, akkor begyorsul a szívverése, remeg a keze, elhomályosul a látása... 😊

www.smart-bus.hu

Én ennyire nem tolom az angelust, ebben Te és Tom volt nekem az etalon!😊

Sanyo
Sanyo
Mert nem tudom, ez a szövegkörnyezet:

"4) Will implemented the change in the psychological state of the pilot (fear, panic, stun, shock) when hit or close the passage of bullets, or at near tears flak, or the death of a comrade in his eyes as in RO2?"

www.pcpilot.hu

Cserébe egy kis orosz vegyes.

Nem írtad, hogy milyen szimulátorra gondoltál.😊

Sanyo
A Ragnarok szimulátor? 😊

www.pcpilot.hu

RAGNAROK ONLINE II
Sanyo
Uraim, a RO2 melyik szimulátor rövidítése? Ragnarok Online meg Red Orchestra jön be, de egyik sem az ami nekem kell. 😊

www.pcpilot.hu

Her Laca
Na most még egyszer végig néztem. Ahogy Hetti mondaná ezek semmi mást nem csinálnak ,csak húzzák körbe körbe karikába. Semmi palást ,semmi H jojó ,semmi szépség. Tényleg mi tetszik neked ezen?<#fejvakaras>

Her Laca
Hát tanulj tõle😊
Én nem éreztem semmi különlegeset ,pláne tanulni valót tõle. Jól repül és kész. Ha akarod felveszek egy komplett küldit ,de lévén én egyedül repkedek,és nagyon kevés az az alkalom amikor összeverõdünk ,így nehéz a csapatmunkát összehozni pláne filmen. Ha megnézed (és nem a magam fényezése miatt írom) én sokkal hatékonyabb vagyok. Ha felszállok nagyon sokszor 5-6-7 spitet ,hurrit lelövök,és nem molyolok velük ennyit. Ezek elbíbelõdtek az egyik messzerrel nem is keveset,ha arra jártam volna éppen akkor ezek nem mennek haza,lévén alacsonyan a francia partok felett szöszmötöltek. Ez isten kísértés nem tanulni való😊Lõni sem tudtak valami acélosan.
Tudod kitõl lehet tanulni? Valectõl pl,vagy Robo -tól.
Na azok ellen már fel kell kötni a gatyát ,mert nem szopnak be mindent ,de van rajtuk kívül is azért jó néhány jó pilóta vörös oldalon is.
De ha neked tetszik amit csinálnak akkor én annak csak örülök😊

Akkor még egyszer a videó.
Repüléshez kapcsolódó lelet és hozzá kapcsolódó film is.

Na ez egy nagy baromság.<#nevetes1>

Willenbrock
VO101Tom
Én nem éreztem ezt annyira különlegesnek, egyszerûen csak felvették ahogy lerepülnek egy igencsak kétes végeredménnyel zárult küldit.

www.pumaszallas.hu

Laca, ettõl a sráctól lehet mit tanulni. Nekem nagyon élvezetes volt jobban át jött az egésznek a hangulata pedig egy deka külsõ nézet sem volt benne. Kár hogy nem Messerben ült, de így is élvezetesen és szépen repül.

Alacsonyan elhúzó gépek hangjai

Her Laca
No ilyet is lehet ,rájöttem hogyan kell.

Hmmm... no ezt nem ismerem... a játékot sem, meg a zenét sem. 😊 Ha az ArmA3 zenéje lenne, akkor sem tetszene... híg fos szerintem! 😄

www.smart-bus.hu