IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
3 fullhd moncsi mellet is futtatható szerintem a jelenlegi gamák nagy része egy 680 vagy 7970-en de ha felvet a pénz s tényleg nem kell más az ember életében akkor biztos jó vétel vagy ha szeretjük a nagy e-péniszt :)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy nem találtam azt ,hogy lehet e váltani a gépek között,azt milyen billel kéne?
Mindjárt fent van egy kezdeti videó.
No és melyik VGA-ra gondolsz amelyik sznoboknak való? :)
www.smart-bus.hu
Most tanulgatom a kamera kezelgetést:) nem olyan egyszerû az ,de lesz az a lényeg:)
www.smart-bus.hu
legalábbis ez a cél. de nem mindig sikerül :)
Állítólag, ha a Visibilitydistance-t átírjuk 5-re a config.ini-ben, akkor a kontaktok észlelése javulhat.
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?1571-For-Those-Who-Have-Hard-Time-Seeing-The-Target-Dots-at-Distance
Nemsoká tesztelem.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Engem nem gyõzöl meg ,de végül is nekem mind1:XD Én akkor is csak NV-t veszek az ,hogy a ratyion milyen, pont annyira érdekel ,hogy sehogy:)
Szerintem egy kalap xar oszt ennyi:)De ez az én véleményem,és mint mondottam mindenki azt használ vesz ami neki tetszik. Csak engem ne gyõzködjenek ,az a lényeg ,mert úgysem fog sikerülni.
Proci Intel,VGA NV. Ezek nálam alapvetések.XD
A Titán, GK110-s lapkára épül, ezt a lapkát a HPC szegmensben használja az NV, és ezidáig szó sem volt arról, hogy az asztali szegmensben is megjelenik, de mivel minden csúcsról le lettek taszítva, valamit lépni kellett. Így született meg a Titan, a "selejtes" GK110-s chipre alapozva! :)
A memória sávszélt nem véletlenül csökkentették. Így jön ki a 2GB, mert, ha meghagyták volna, akkor a GTX680-nak is 3GB-l kellett volna érkeznie, ami ugye plusz pénz...
Mindkét lapka 28 nm-n készül, egyáltalában nem beszélhetünk arról, hogy gyengébb lenne! :) Fogyasztásban is kb egál van... a 7970 üresjáratban fogyaszt jobban, a 680 meg terhelve... (kb 20W eltérésrõl van szó mindkét esetben, ami adódhat a több memória miatt)
Egyébként, ha reálisan megnézed, akkor mindig egymás kártyáira felelnek... amelyik késõbb jelenik meg, az mindig gyorsabb is, és ez így is van rendjén! :) Végre az NV is áttért a 28nm-re... talán a következõ szériájuknál már nem adják drágábban a gyengébb kártyát! :))
www.smart-bus.hu
Pedig elõkotorhatnád, mert a Titan nem volt betervezve! :) Azt hitték a GTX680 elég lesz, de a GHz-s 7970-l nem számoltak! :) A 7xx szériáról még hírmorzsák sincsenek, így muszáj volt lépni valamit... így jött képbe a Titan.
Nincs olyan, hogy Radeon áresés! :D Kategória függõ, hogy mennyit vesztenek az árukból... minél drágább valami, az új érkeztével annál nagyobbat esik az ára... mivel a Titan a luxus kategóriába tartozik, nem lepne meg, ha az év végére a felébe sem kerülne... :)
www.smart-bus.hu
A játékosok többsége az adott játék topikjában érdeklõdik, ha nyûgje van... a Radeon topikba meg azért jönnek, mert tudják, hogy van, és mert pörög... nézd meg hány NV-s van ott! :)
www.smart-bus.hu
Én most elõ nem kotrom azokat a véleményeket amik annó elhangzottak ,sõt az NV tõl kiszivárgott információkra is emlékszem.
De tök mind1 mit gondolunk ,a végeredmény a lényeg.
Különben ne hasonlítsd a radeon áreséseket az NV áraihoz:)
Meg te a két gpu-s kártyákat nézed ,az meg kevés embernek kell ,az egy gpu-s megoldások tartják az árukat. És a Titán az 1 azaz EGY GPU-s :)
"Mindenkit meglepve az NVIDIA úgy döntött, hogy GeForce-ot is készít a GK110-es lapkából. Utóbbi chipet a vállalat kifejezetten a HPC-piacra szánta, így a tudását is ehhez mérten igazították"
A Titan ebbõl a szegmensbõl származó "gyártási selejt"! :) Azok a chip-k jönnek át a júzer világba, amelyeken nem aktív az összes SMX. Magyarul azok, amelyek nem sikerültek 100%-ra... a szuperszámítógépekbe már nem jó, de játékos piacra 1 MSX tiltással még pont jó! :)
ITT a teljes cikk.
Az ára meg azért fog felezõdni, mert ez a luxus kategória. A HD6990 ára is így zuhant be fél év alatt... a legdurvábban akkor esett az ára, amikor piacra került az azonos tudású 1gpu-s 7970. 220-240.-Ft volt újonnan, rá fél évre használtan vettem 125-ért, és egy év múlva eladtam 85.-ért... :) Ezen ment végig anno a GTX590 is, és így jár majd ez is...
Majd nézd meg, hogy év végén mennyi lesz egy GTX690, Titan, HD7990. Ezekhez képest a GTX680 és a HD7970 jól tartja az árát...
www.smart-bus.hu
Kelet európa az nem szempont ám ezen gyártóknak ,a világ más részein meg sokan pont lexarják,mennyi az annyi. Ne feledd,hogy az NV még mindig ismert és elismert név a VGA piacon és sokan (tudom ez nem tetszik de ez van) csak ezen gyártó termékeit veszik. Pl én is:) Felõlem az AMD csinálhat akármit nekem akkor sem lesz még egyszer olyan VGA a gépemben ,mert nem szeressem,nyûgös ,problémás stb számomra . Ha megnézed az SG-n a topikokat ,akkor a radeon topik nagyon is él ,sokan feltesznek kérdéseket a problémájuk orvoslására , az NV ben meg fél évente van egy hír. Pedig ne hidd,hogy több a radeon tulaj.Két cég két eltérõ üzlet politika . A VGA piac szûkül az egyik így a másik amúgy kezeli,úgy ,hogy neki jó legyen. A radeon is drága volt addig amíg meg nem jelent a 680 as. Õk így reagáltak rá,csökkentették az áraikat,míg az NV magasan tartja. Mint mondottam tehetik mert megveszik.
Amúgy kezdõdhet a FLAME!!!!:)))
Már annó írták,hogy ez lett volna a csúcs kártyájuk,de mint lentebb vázoltam elég volt a 680 is.
És mitõl felezõdne? Fél éve is ennyi volt a 680 mint most.
Itt nem az a kérdés,hogy szeretet szolgálat gyanánt mûködjenek,hanem,hogy profitot csináljanak,az ,hogy neked ez szimpatikus vagy sem pont mindegy nekik,ameddig lesz elég vásárlójuk akik megveszik ennyiért addig ilyen árakon mennek. És lássuk be pofátlan haszonnal adják a termékeiket:) Mire az AMD kihozza az újat addigra lesz majd 7 es sorozatuk,kérdés,hogy az új radeon mit domborít mondjuk a Titán ellen.Na akkor majd talán mérséklik az áraikat de én erre nem vennék mérget.NV kártyák tartják az árukat .
Ha nem sokkal lesz jobb akkor megint csak ráérnek ,ha igen kétségem nem lesz afelõl,hogy hamar kidobják õk is az újat.
A Titan-t a profi szegmensbõl hozták át pont azért, hogy visszavegye az egy gpu-s királyi címet! :) Ez nem a GTX7xx sorozat része, ez egy ilyen köztes megoldás...
Az árazását nagyon elnézték szerintem... igaz, hogy egy gpu, de gyengébb (nem is kevéssel) mint a GTX690, és a GTX680-hoz viszonyítva is csak 30-40, van ahol 50%-l erõsebb. Ennek fényében a 300ezres ár agyrém kategória! :D
www.smart-bus.hu
Most belegondolva azoknak lett igazuk,akik azt mondták,hogy nem is a 680 volt a felsõ kategóriába szánva,azt csak a középbe gondolták. De mivel az is kb egálban volt a 7970 el (elismerem ám,hogy a radeon kicsit gyorsabb amúgy ,de nem feledjük,hogy az NV paramétereit tekintve egy gyengébb chip) így betették azt ellenfélként. Még drágábban is adták, tehették,hiszen veszik a népek és nem is csökkent az ára . Ezzel a Titánnal is ez a helyzet. Ez a leggyorsabb ,annyit kérnek érte amennyit nem szégyellnek,és biztos vagyok benne el fog fogyni az utolsó darabig.És már nemsokára jön az új generáció. Nem hülye az NV akárki akármit mond is.
www.smart-bus.hu
De egyelõre elégedett vagyok... jó ez... :) No meg jön a nyár, majd a télen meglátjuk mi lesz a kínálat... :)
www.smart-bus.hu
A napokban újra végig böngésztem a ClOD-al kapcsolatos összes bejegyzést Sanyo oldalán, van még benne bõven lehetõség!
D9
D9
Mennyé már:) Annak az árára már én is azt mondom,hogy az elmebeteg.
260 ezret tudod ki adjon egy VGA ért. Mondjuk mondtam már engem nem érdekel tovább ,amíg nincs egy olyan rep szim amihez ez kevés . Ha 5 évig lesz jó akkor én addig nem veszek másikat.
www.smart-bus.hu
Debütált a Titan... viszket a tenyerem! :D
www.smart-bus.hu