IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 napja 125 volt és kb 70 használta.
Amúgy olvasván az elõzõ hozzászólásaidat, mintha egy kis negatív csúsztatást éreznék benne. Sehol, egyszer sem írták azt, hogy il2 szintû lesz a szim.Soha.
www.pumaszallas.hu
Egyébként így gond lehet az, hogy a BoS nem lesz kompatibilis a CloD-dal. Nem lehet a két játék közönségét automatikusan összeadni...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mennyi az aktív online játékos a RoF-ban? És mennyien játszanak aktívan még a régi Il-2-vel? Mert csak a RoF + régi Il-2, + CloD lehet a bázis.
Mondjuk a CloD nem tett jót az Il-2-es sorozatnak, nyilván a bugok miatt, de a gépigény is elriaszthatta a korábbi játékosok 40-50 százalékát. Ennek egy része most kezd visszaszivárogni, miután hardvert fejlesztett, és a hibák jelentõs részét is kijavították. És gondolom az sem tett jót a CloD-nak, hogy a repülhetõ gépek száma jelentõsen lecsökkent. Akárhogy is nézzük, csak a kemény mag maradt online...
www.pumaszallas.hu
Én nem úgy gondolom, hogy a játékosok 90 százaléka árkádban játszik. Aki már online repül, az biztos nem. Ahogy bele-bele nézek a War Thunder fórumba ott is azt látom, hogy aki beleszeretett az online repülésbe, az inkább lépne a bonyolultabb játékmenet felé. Mondjuk nem utolsósorban azért, mert ha jól vettem ki, abban jóval több pontot lehet keresni! :-)))
Kapcsolható kabin a legelsõ kiadásban biztos nem lesz. ROF engine nem tudja. A Nagyfokú automatizáltság biztos benne lesz a német gépekben, én attól félek, hogy az oroszban is 😊
www.pumaszallas.hu
"Még mindig arról van szó, hogy az átlagos pilótának csak a legszükségesebb beállításokat adjuk, míg a tapasztaltabbak az összes lehetõséget kihasználhatják. Ez a felhasználói felületre vonatkozik."
Most már csak az a kérdés, hogy milyen komplex lesz ez az "összes lehetõség"? Mondjuk biztató, hogy a BoS fórum idevágó közvélemény-kutatásán 53 százalék szeretne komplexebb komplex engine managementet (CEM) az új szimben, mint a CloD-ban, 36 százalék ugyanolyan mélységût, és csak 11 százalék egyszerûbbet:
link
A másik kérdés, hogy mit jelent az a kitétel, hogy "ez a felhasználói felületre is vonatkozik"? Mégis csak lesz kapcsolható kabin? Mondjuk 2014-ben elvárható lenne, de ha nem lesz, én azzal is kiegyeznék, ha lesz normális CEM. Létfontosságú, hogy a német gépeknek a nagyfokú automatizáltsága megjelenjen, mert egyébként oda a történelmi hitelesség.
www.pcpilot.hu
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151442852739411
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Éppen most mentem hurkánnyal ,(mindenki meg is döbbent ATAG-on) mire felmásztam 6 K ra vége lett a küldinek. Pedig de szívesen csapkodtam volna vele.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
a, elvesztettem a kontaktot.
b, megtalálom, de leborított és alacsonyan az angol partok felé tart, megpróbál hazajutni.
c, megtalálom, és maradt a szintjén, mert hátha lemegyek fordulózni.
d, vagy PK-t vagy olyan sérülést okoztam, hogy a gépe nem tartható a levegõben.
Nyilván a c, esetben megcsapom újra, de az összes többi esetben soha nem tudom meg, hogy pontosan mi történt. Így aztán marad, hogy az ember szegeli õket szorgalmasan, és reméli, hogy mégis van valami összefüggés a killboard és a ténykedése között.
Nem értem én ezt. Van róla felvétel is.
Ezekbõl kaptam 0.98 at pl,pedig a szemem láttára estek le vagyis 2 az ott csobbant.
<#fejvakaras>#fejvakaras> Skandalum.
***** Damage Caused *****
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Pneumatics container perforated
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Plane: WellingtonMkIc
---- Inflicted:
Wheel brakes damage
Fuel tank small leak
Plane: SpitfireMkIIa
---- Inflicted:
Hydraulics piston broke
Wheel brakes damage
Under carriage damage
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Inflicted:
Machine gun failure
Machine gun failure
Machine gun belt broken
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Machine gun line damaged
Flaps failure
Flaps failure
Elevator disabled
Rudder disabled
Pneumatics hose perforated
Cockpit damage
Cockpit damage
Plane: SpitfireMkIa_100oct
---- Parts cut off:
Left elevator
*
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Például volt itt olyan progi, ami a játék színeit, kontrasztot variálta át, na az pl rendszerfájlokat módosított. Vagy pl az eredeti default skinek, azokat sem szabad variálni (át akarták rajzolni a default skineket swastikás német skinre, amit viszont tilt a program). Vagy van ugye a Kegety-s Mod, amiben bármilyen rendszerfájlt átírhatsz (ezzel foglalkozik most a Team Fusion pl), vagy más talaj textúrák, repülhetõvé tett (külsõ nézetbõl) AI gépek, ilyesmik. Ezeket ne használja senki online. (A Team Fusion möst készülõ javításainál is meg kell oldani azt, hogy ha valaha kiadják azt a patchet, akkor szükség esetén a Steam-et ki lehessen iktatni a játék futása alól (ha az 1C pattogna miatta).
www.pumaszallas.hu
Akkor rosszul emlékeztem... valakitõl elhangzott, hogy "saját felelõsségre", de akkor nem te voltál! 😊 Mindegy, én inkább nem babrálom... köszi a helyesbítést! 😊
www.smart-bus.hu
Én ilyet biztos nem mondtam. A conf.ini szabadon variálható, maximum nem fog elindulni a játék.
A Steam VAC mûködik úgy, hogy a játék eredeti, steam szerveren fájljait hasonlítja össze a gépeden lévõ fájlokkal, és ha eltérést talál olyanoknál, amiket tilos módosítani, akkor egy ideig gyûjti az infót, majd bannol mindenkit aki addig megbukott. De ehhez az kell, hogy a játék készítõje adjon ki utasítást a VAC-nak, hogy ezt vagy azt keresse. A config fájlok 100% hogy nincs a listán, annak a tartalma mindenkinél más és más...
Az 1C hivatalosan azt mondta egyébként, hogy offline mindenki azt csinál a játékkal amit akar, online viszont nem enged módosított fájlokat. Anno többször kérdeztem BlackSix-et, hogy ez hogyan mûködik, mennyire szigorú, azt válaszolta mindig, hogy ez bizalmas infó, nem adhat ki a játék védelmérõl semmit.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
A filmkészítéshez meg annyit: a vágás ugyan egy külön szakma, de azért vannak könnyen elsajátítható alapjai. Egyrészt váltogatni kell a plánokat. Közeli, totál, féltotál. Fix vagy mozgó kameraállás. Aztán ott van a kamera tengelye. Röviden: egy bal félprofilos interjút össze lehet vágni egy jobb félprofilos interjúval, de egy bal félprofilos interjú után egy másik ugyanolyan már csúnya lesz. Bár ezen lehet segíteni azzal, ha az egyik közeli, a másik totál, vagy féltotál. Ugyanígy egy jobbról balra mozgást egymás után lehet vágni balról jobbra mozgással. Két egyirányú mozgást is egymás után lehet vágni, de ilyenkor nem árt, ha megvárjuk, hogy az elsõ gép kihúzzon a képbõl...
www.smart-bus.hu
Hardver változás esetén sem lehet eltérõ ez az érték. A config.ini elvileg mindenkinél ugyanaz, csak azok az érték változnak benne, amit a menübõl lehet babrálni.
www.smart-bus.hu
Én azt hittem ez az állítás okozta. Ha nem ez a helyzet,nyugodtan variálhatsz,
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Én nem babrálom, jó az úgy... 😊)
www.smart-bus.hu
Igaz, hogy eltarthat egy darabig míg átkonvertálja.
Nagy bunkóság lenne ha TS nélkül repkednék online?
Nem azér mer nincs, csak a páromnak \
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Igaz, hogy eltarthat egy darabig míg átkonvertálja.
Nagy bunkóság lenne ha TS nélkül repkednék online?
Nem azér mer nincs, csak a páromnak "nem jön át" ha itt magamban ugatok egész este.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Amúgy a tököm tudja😊)) Tedd 4 es re.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu