IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést, hogy csak így írok, de csak "passzív" olvasója vagyok a fórumnak. (már nem nagyon repülök sem az il2-vel, sem a cloddal)
A video témához, hozzászólva, nekem a Tom által belinkeltek jobban tetszenek, mint az egyéni párharcok videoi. Ezek olyan életszerûbbek, mint ahogy Tom írja. A csapatban nem mindíg az egyén a fontos, és inkább a célra koncentrálnak, fügetlebül attól, hogy mi lesz a bevetés végeredménye, mennyit lõ le az ellenséges védelem belõlük. Lacéi is jók, de azok inkább oktató jellegûek (hogyan célozz, menõverek, stb).
Lehet azért állnak közelebb hozzám Tom videoi, mivel fõleg bombázni szerettem, a földi védelmet írtani. Így számomra elsõdleges a cél kiiktatása volt, függetlenül attól, hogy a motor már lángolt, vagy kilõttek néhány rendszert/lövészt. De ez csak saját bénaságomnak tudható be, hogy a vadászkodás nem ment annyira😊
Minekét fajta videok jó, csak más más stílust képviselnek.
El szoktam olvasni mik történtek veletek de nem szoktam sem véleményezni sem semmit hozzáfûzni. Max szurlolok nektek. Másként nem érdekel.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mellesleg ugyanazok a szerencsétlenek repkednek átlagon is mint akiket l elõttetek minap ugyan úgy 5-6 fõvel😊
Amúgy én elhiszem hogy szívügyed a dolog de ha valami nyûgöd van azt ne rám vetítsd ki.😊 Amúgy én sem minõsítem a te szórakozásodat jelezném.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
Tudom,hogy az más szint amit ti csináltok ,és oda én kevés vagyok. Így jó? 😊
Most mi a bajod? Kérdeztem valamit erre nekem esel.Lévén nem vagy korlátolt ,így reméltem csak kihámozod a kérdésem lényegét.Van e akció dúsabb felvétel is!!!!!!!Max annyit mondasz nem nincs,de majd csinálunk. Vegyél egy langyos fürdõt bakker. Hol mondtam én ,hogy szar?
Az meg már megbocsáss de ne foglalkoztasson téged ,hogy én mit csinálok .
Ha fusztrált vagy ahhoz nekem nem sok közöm van.
Eszem megáll.
D9
www.pumaszallas.hu
A radaros gépeken az indikátorernyõ bekapcsolható ?
Gratula! Vannak benne jó beszólások, pl (amikor távolodik a Hurri, valamelyik 110-es mondja): I like far away. :-)
"Olyan nincs amiben harcolnak is?"
Te itt melyik szónál akadtál el?
Csak annyit kérdeztem,hogy nincs e olyan ami akció dúsabb é. De nem érdekes.
www.pumaszallas.hu
Szerintem rohadt nehézkes, és a jó célzást ez sem helyettesíti, de néha talán jól jöhet.
www.pumaszallas.hu

Ugyanígy mûködik a clodban az angol célzó is (az nem giroszkópos, de a célkör vízszintes vonalai állíthatók, hogy mekkora fesztávot fogjanak közre).
www.pumaszallas.hu
Ez a jobb-bal nyíl nyomogatásával jön elõ ( rakéta jobbra -balra funkció )és minden egyes gombnyomásra egy másik gép nevét írja ki, de a Revi-n nem látok változást.

www.pcpilot.hu
Azok simán elpárolognak és nem hagynak semmit maguk után. Vagy sûrített levegõ még jó lehet ,lehet csak poros lett.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem találkoztam ilyen hibával, de hirtelen ez jutott csak az eszembe.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Te mivel fújkálod, inkább azt mondjad meg nekem de gyorsan 😊
Igen, egy 22"-os LG wide-n tolom a játékot.
Nem, nem szükségesek a képek már így is szét OFF-oltam a fórumot <#nevetes1>#nevetes1>
Ez melyik pálya volt amúgy?