IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Pintér Sándor belügyminiszter a katasztrófa miatt elrendelt riadót bejelentõ sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy felkérték a honvédség lánctalpas egységeit, hogy vegyenek részt a mentésben. Jelezte ugyanakkor, hogy sok esetben a hófalakkal nem bírtak a hómarók és sok esetben a lánctalpas harci jármûvek is elakadtak. Közölte, jelenleg is nehézségek vannak az M1-es és az M7-es autópályán."
Azt az 5-7 T72 est is leporolták ami még üzemképes volt? Eddig😊
Egy kis hó oszt már harckocsink sincs😊 szánalmas.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyszer asszony mondta,hogy minek adok egy hajléktalan nõnek mindig pénzt ,úgy is elissza. Visszakérdeztem,hogy szerinted lakásra kéne gyûjtenie?
Eleve nézd meg a "szakember" állományt,meg a gépeket amikkel utat csinálnak. Akkora síbolás van ott kérlek,hogy ihaj.
Én nem mutogatok amúgy senkire, részemrõl demszky,tartós,orbán,kurcsány is bekaphatja a nem szõrösebbik végét.
Én átlagon felül fizettem meg az alkalmazottamat, de átlagon felüli hozzáállást is vártam tõle...
www.smart-bus.hu
Mellesleg ez a hozzáállás nagyon is kezd elharapózni itt,a héten több vitám is volt emiatt megrendelõkkel,a végén annyiban maradtunk,hogy szerintem akkor lakjanak barlangban,kb ennyire érdekel.Jó ,hogy nem majd azért koszolom össze magam,hogy õ jól érezze magát.
www.smart-bus.hu
Megnézném hány kéregetõ él az alkalommal...
www.smart-bus.hu
Te elmennél 8 órát ennyiért lapátolni? Vesz a paraszt egy doboz cigit,meg kaját ,na meg talán egy két felest oszt volt nincs. Mire lejár a munkaideje ,már el is költötte ,átfagyott ,elfáradt ,és ugyanúgy pénz nélkül áll ott ,pont úgy ahogy kezdte.
Azért borítékolom,hogy nem kell félniük a nagy túljelentkezéstõl.
Egyfelõl ebben az idõben tényleg nem sok, viszont szakképzett szakmunkások sem kapnak sok helyen többet úgy, hogy szintén nem klímás irodában kell végig ücsörögni a nyolc órát.
www.smart-bus.hu
"A Fõvárosi Közterület-fenntartó Zrt. hómunkásokat vesz fel délutáni 14.00 - 22.00 óráig tartó munkavégzésre. A nyolc órai munkáért nettó 4250 Ft-ot fizetnek."
És nem is kommentálnám.
Engem is "meggyanúsítottak" ATAG fórumon ,hogy nem látszik a filmeken a rázkódás,aztán kiderítettük Tommal ,hogy a track al felvett jelenetekben ez valamiért nem látszik. Ha Fraps al van felvéve akkor igen.
Csak hát ugye...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Az irányítást ha beállítottad el tudod menteni egy fájlba, ilyen esetekben visszatöltheted onnan. Egyébként a Speam Cloud is hasonlóan mûködik, elmenti az internetre a beállításaid =az nem csak a controlst, hanem a konfig fájlokat is). Ha a szinkronnal nincs valami rendben, akkor meg szokta kérdezni, hogy a netes vagy a gépeden lévõ fájlokat használja. Valszeg ott rosszat választottál ki, ezért vesztek el a beállításaid.
Ha repülés közben elõjönnek kezelési nehézségek, nem reagál az egérre vagy a gázkarra, akkor (illetve ne csak ekkor, henem mindenképp) a játék nehézségi beállításainál az anthropomorph settings-elt kapcsold ki. Az okoz ilyet, hogy idõnként letilt kapcsolókat, tengelyeket. Qrva idegesítõ.
Az info ablakok semmilyen módon nem befolyásolják a játék stabilitását vagy mûködését. Azt kapcsolsz ki és be, amit akarsz.
Az induláskori fagyást legtöbbször megoldja az, ha a játék mappájában lévõ redist könyvtárból a .NET-et és a directX-et feltelepíted újra. Legutóbb a SweetFX-et használók szívtak ezzel, mert egy windows frissítés után lefagyott a clod, és újra kellett tenni a DirectX-et.
www.pumaszallas.hu
Ezt a vezess.hu-n olvastátok már? Nagyon jó kis szimulátornak néz ki. Szívesen kipróbálnám😊
Helikopter szimulátor, vezes.hu
Nem, semmi baj😊 Csak arra reagálta, hogy mindettõtöké jó, csak más kategóriát képvisel. Te magányos farkas vagy (legalábbis ez jött le), míg Tom a csapatmunkában látja a szépet. De ez így jó. Milyen rossz lenne, ha mindenki egyforma lenne😊
Szó sincs arról,legalábbis részemrõl ,hogy osztályoznám a videókat. Fõleg a sajátjaimat nem,tisztában vagyok vele,hogy azok kb úgy szarok ahogy vannak ,lévén nem értek hozzá ,meg türelmem sincs igazán. Az sem képezi vita tárgyát részemrõl,hogy mely bevetések az érdekesebbek ,kinek ez ,kinek az. Én pl inkább magam mászkálok ,szerintem az a biztos ,van aki meg jobban érzi magát egy nagyobb csapatban.
Nem is értem ,Tom minek kezdte el ezt erre a vonalra elterelni.
Én csak annyit kérdetem,hogy van e é olyan amiben lövik egymást ,(mert az engem jobban érdekelt volna) semmi többet . Tom ,hogy ebbe mit értett bele avval én nem tudok mit kezdeni Ismerhetne már,hogy nem szoktam köntörfalazni ha van valamirõl véleményem azt nemes egyszerûséggel leírom,de ebben az esetben semmi ilyet nem tettem,talán kicsit tréfásra vettem a dolgot ,de szerintem sem sértõ,sem degradáló nem voltam.
Tehát nekem semmi bajom nem volt a kérdéses videóval ,ezt azért szögezzük le! Csak uncsinak találtam egy kicsit. De most ez akkora baj?
Elnézést, hogy csak így írok, de csak "passzív" olvasója vagyok a fórumnak. (már nem nagyon repülök sem az il2-vel, sem a cloddal)
A video témához, hozzászólva, nekem a Tom által belinkeltek jobban tetszenek, mint az egyéni párharcok videoi. Ezek olyan életszerûbbek, mint ahogy Tom írja. A csapatban nem mindíg az egyén a fontos, és inkább a célra koncentrálnak, fügetlebül attól, hogy mi lesz a bevetés végeredménye, mennyit lõ le az ellenséges védelem belõlük. Lacéi is jók, de azok inkább oktató jellegûek (hogyan célozz, menõverek, stb).
Lehet azért állnak közelebb hozzám Tom videoi, mivel fõleg bombázni szerettem, a földi védelmet írtani. Így számomra elsõdleges a cél kiiktatása volt, függetlenül attól, hogy a motor már lángolt, vagy kilõttek néhány rendszert/lövészt. De ez csak saját bénaságomnak tudható be, hogy a vadászkodás nem ment annyira😊
Minekét fajta videok jó, csak más más stílust képviselnek.
El szoktam olvasni mik történtek veletek de nem szoktam sem véleményezni sem semmit hozzáfûzni. Max szurlolok nektek. Másként nem érdekel.
Mellesleg ugyanazok a szerencsétlenek repkednek átlagon is mint akiket l elõttetek minap ugyan úgy 5-6 fõvel😊
Amúgy én elhiszem hogy szívügyed a dolog de ha valami nyûgöd van azt ne rám vetítsd ki.😊 Amúgy én sem minõsítem a te szórakozásodat jelezném.
www.pumaszallas.hu
Tudom,hogy az más szint amit ti csináltok ,és oda én kevés vagyok. Így jó? 😊
Most mi a bajod? Kérdeztem valamit erre nekem esel.Lévén nem vagy korlátolt ,így reméltem csak kihámozod a kérdésem lényegét.Van e akció dúsabb felvétel is!!!!!!!Max annyit mondasz nem nincs,de majd csinálunk. Vegyél egy langyos fürdõt bakker. Hol mondtam én ,hogy szar?
Az meg már megbocsáss de ne foglalkoztasson téged ,hogy én mit csinálok .
Ha fusztrált vagy ahhoz nekem nem sok közöm van.
Eszem megáll.
D9