IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap este voltunk vagy 90-en ATAG-on, ebbõl olyan 60 angol oldalon és 30 németen (plusz/mínusz pár fõ ide-oda). Az angolok úgy jöttek át a német repterek fölé, mintha sétarepülésen lennének, minden bázis felett volt vagy 3-4 állandó jelleggel. Úgyhogy alacsonyan ment a harc. Tapasztalok:
1. A Spit sokkal jobban fordul mint eddig. Semmi mást nem csináltak, csak tépték jobbra-balra, horizontálisan harcolni velük alacsonyan fokozott öngyilkosság. A rácsapás ellen is így védekeznek, beletépnek egy hatalmasat, az eddigieknél sokkal jobban megnehezítve a célzást.
2. A Spit "páncélkocsi" jellege megmaradt, de mivel mozgékonyabb lett, tovább tart levakarni az égrõl, tovább kell kergetni õket. Ráadásul a bekapott találatoknak semmiféle látható hatása nincs a gép teljesítményére. Magyarul: vidáman repül tovább, mintha mi sem történt volna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Eleve meg kell nézni az Atag statját játékban.Tegnap 100 fõ felett voltak és mindkét oldalon kb 10-10 eredményes pilóta volt úgy hogy volt vagy 5-7 század is. És ezen arcokból is sok van aki bombereket lövöldöz csak.A többiek a töltelék.Ez az arány gondolom a sowc on is ilyen kb.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tegnap is leharcoltam egy gép part akik 6k n voltak én meg alattuk.Században voltak egyazon elõjellel gondolom össze rádiózva.Mellesleg semmit sem jelent az elõt AG a név elõtt egy egységben is különbözõ képességû arcok vannak.Van aki könnyû préda és van akinél el gondolkozom hogy kell e nekem szimezni egyáltalán😊Az gõg III milyen géppel repül szinte mellékes.
Te azért veszed komolyabban ezen teljesítmény beli különbségeket mert a sowcon repkedsz de ott is mindegy lenne ha nem lenne radarjuk.
Így viszont semmi elõnyt nem tudtok kicsikarni hisz ha a plafonon mentek is akkor õk minimum szint be tudnak jönni.
Ha nem lenne radarjuk akkor mehetnének 11k ra ha ti 3 an vagytok.Max néznék a bárány felhõket.
Ha az egyik gép gyorsabb, sokkal magasabbra tud emelkedni és sokkal jobban manõverez, akkor nyilvánvaló, hogy a pilótájának el kell rontania valamit, ha halomra vannak lõve, ráadásul most már századokról beszész ugye, akik magasra mennek, nem magányos harcosokról nullán. Hogy fölényben volt, de hülye volt és elqrta, vagy egyátalán nem is került fölénybe, mert hülye volt és nem foglalkozott vele, az nem degradál téged. Az átlag atagos felhozatalt talán. De az eszembe sem jutott, hogy ezzel téged minõsítselek...
Ami a magasságkülönbséget illeti, a 300m fölény csan az /N-el szemben van, a többi géptõl kb 1km. De ha a Spittel 8v8-ban mondjuk szintben találkozol, már az is szívás, de ha õ van feletted 300m-rel, akkor te azt csak akkor vakarod le, ha elqr valamit. Ráadásul 10-11K-n, ahol csak átesési sebességen laffogva trimmel tudod vezetni a gépet. Még az sincs, hogy utánaemeled, és utánalõsz...
www.pumaszallas.hu
Na basszus most esett le!😊 Te engem ledegradáltál! Csak lemmingeket tudok lelõni<#rinya>#rinya><#duhos2>#duhos2>
www.smart-bus.hu
A messzer szárnya lehullik ha nagyobb sebességnél belehúz az ember ,nagyon kell vigyázni. A láthatóság remek,hiába a magasság különbség könnyen kidörzsöli az ember a fenti gépeket. Én 3.5 K ról lazán láttam a kondenzen levõ gépet ,és még akkor is amikor lejjebb jött.
A meglepetés szerû felülrõl rácsapok dolog már nem mindig jön be ,észrevesznek. Mondjuk arra kíváncsi vagyok,hogy a spit is eldobja e a legyezõjét ,az viszont jó,hogy befekedednek amint láttam ,mert volt olyan aki beletépett egy hurkot csinált oszt beleállt a tengerbe mint a szög 3 K ról.
N es messze bitang jó.
El is baxtam pár lövést emiatt,mert már beidegzõdtek mozdulatok ,hogy kb mikor lõjek.
De tény,hogy jók a spitek most,ami nem baj mert így érdekesebb a dolog.
Szerintem.
De a hurkányok nem vitézkednek.
Szóval föl kell kötni a gatyeszt😊
Mondtam már ,ugyan azok vannak ATAG on is mint máshol,ráadásul teljes századok .Már rég nem arról szól az sem, kivéve pár birkát hogy alacsonyan lövöldöznek. Bár ha a hajóikat védik akkor le kell menniük ,így pont mindegy mennyi is a csúcsmagasságuk. Vagy ha mint most 6 ezren jönnek a bomberek,akkor minek mászna fel 11 K ra?
De te írtad,hogy!
Hurricane 100 oct - 9700 m (32000 ft)
Spit Ia 100 oct - 9784 m (32100 ft)
109 E-4 - 10250 m
109 E-4/N - 10800 m
Spit IIa - 11125 m
Itt van 325 méter különbség ha jól látom.
Azt már csak kivédekezem bakker😊300 méter az nudli szerintem.
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Az /N meszát írja a readme, hogy az gyakorlatilag a IIa "párja", de az sem tud 11K fölé emelkedni.
www.pumaszallas.hu
Az E4N baszott gyors. Jó kis gépezet lett.
Kipróbálom.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Az alábbi képeken az angol légvédelmis lopott német vassisakban van LOL
Ahol a stukát lelõtték.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Azért ez így ez elég gagyi...<#zavart2>#zavart2>
[/url][/img]
Na mi a kakukktojás Hawking-nál?
D9
http://www.youtube.com/watch?v=Tugifv2YIw8
Alig várom!!! <#finom>#finom>
D9
A stratégiájuk hasomló, mint a VSZ-ésé volt anno. A nagyszámú tüzérséggel és hk-val gyorsan lerohanni délt, lesz ami lesz. Van is ettõl némi félelem, mivel a közös határ mentén nincsenek nagy távolságok és kérdéses, hogy az amik képesek-e rövid idõ alatt lefogni a támadókat, még ha nincs is számottevõ légierejük, bár rakétával azért jól el vannak eresztve.

elsõ légiharc: ez egy teljesen új játék! végre nem szürke pixelekre, hanem repülõkre vadászunk! ezt mindenkinek látnia kell.
Rosz!
Valaki kezdi ellopni a világoskék skinemet LOL. Remélem a trikolort nem nyúlja le.
erre nincs atag szerver 😊
na azért megnéztem df-on, hát az elsõ benyomás: a füvet nem javították.
Magyarul a propeller jegesedését kiszedték, hogy lehessen a felhõkben repülni.
Én ma már nem játszom😊Így is m-sammyt vagy háromszor lõttem PK ra amíg tesztelgettem,az elsõnél ,még poénra vette (jelzem nagyon ügyes a srác ) a másodiknál már nem volt vicces kedvében a harmadik salutra már nem is reagált. Na de holnap! Addig rápihenek.
Ja ATAG evvel üzemel ,még ha nincs is kiírva . Vagyis nekem nem volt.
"Nagyon jó lett akinek idáig nem tetszett most nézze meg!
Nem tudom mit csináltak vele, de sikerült nagyon szépen optimalizálni a grafikai motort, 40-60 fps-t hoz most, a nagyobb városokra zoomolva sem megy le 25 alá. (Nálam minden maxon van.)"
Ja meg a vége😊)
"Nem tudom az 1Cnél valójában mi történhetett (gondolom dealert váltottak amikor ment a szekér az IL2-vel és ütõsebb lett az új cucc ), szerintem nagyon nagy baromság volt ebbõl kihátrálni, ha így jött volna ki nem lett volna ebbõl pénzügyi fiaskó."