91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
-
Sidewinder #68896 Két hete megy vetítik az oroszoknál és az ukránoknál a 3D-s Sztáingrád filmet,amit Fjodor Bondarcsuk rendezett. A két hét alatt a film már hozott 40 millió dollár bevételt,ami jó hír a készítőknek,hiszen 30 millióból készült. Jelenleg ez a legnézettebb film az oroszországi mozikban,a Gravitációt is megelőzve. Az IMDB-n eléggé lehúzzák a filmet,de értékelés alig van róla. A Kinopoiskon viszont 7.1-es és csak jelent valamit,hogy a legnézettebb film. Egy ismerősöm szerint Magyarországon is vetíteni fogják. Ismerve a magyarországi forgalmazókat,ezt inkább csak akkor hiszem el,ha már bent ülök a teremben,és megy a film. Bondarcsuk előző háborús filmje,a 9.Század klassz film volt,remélem ez is az lesz.
-
Én sem sírok ,csak a tényeket közlöm.
Ráadásul a kormányok elnehezülése is problema,hiszen egy visszacsapást nem lehet normálisan megcsinálni. Egyszerűen nem tudok ráhúzni megfelelően,míg ők sebességtől függetlenül azt csinálnak amit akarnak. Szvsz balanszírozták a gépeket,mondjuk több is a játékos. -
A Messzert jobb gépnek tartották 1940-ben.
Valahogyan ez nekem "nem jön át" a CloD-ban.
Veterán angol, és német pilóták visszaemlékezései, ez nekem elég, és be is fejezem a sírás-rívást.
-
Azt nézem,hogy a spiteknek valahogy nem fogy el az energiájuk.
Emil egy kopp hűtő folyik van fél perced.
Spit rommá lőve (látszik a raklap találat) nagy nehezen folyik valamije,na akkor eszébe se jut elmenekülni,hanem vígan percekig harcol,és nem ,hogy lesántulna,hanem meg is táltosodik.
Ezt elqrták de rendesen:)
Egyedül az E4 ben levő lőszer ami hatékony ellenük.
Pedig állítólag csináltak valamit az emil hűtő sérülésével nem?
Lehet összekeverték oszt véletlenül a spitbe dolgozták be?:)))
-
Amúgy Savinak igaza van sok mindenben. Továbbra is tartom,hogy az E3 fegyvereit kiröhögik a spitek,most vettem fel vagy 4 jelenetet ,na majd meg kell nézni,hogy mennyiben is hátráltatja őket egy egy jól űlő találat.Előre is elárulhatok annyit,hogy semennyire. Csak pazarlom a lőszert.
És határon járatni a BF et nem lehet,ellenben a spitet ez nem hatja meg ahogy nézem:) -
-
Asszony zaklatott közben:) Most vettem csak észre,hogy visszanéztem:)
Valami új ruhát mutogatott.Nagyon érdekelt ám:XD -
Lysandus #68889 A vízhűtőn én sem éreztem változást, többször volt megint, hogy alulról utánam dobott egy sorozatot, egy koppanás és már ki is lyukadt. Persze lehet, hogy szerencséje volt, de ekkora? Mindegy, nem tapasztaltam, hogy nehezebb lenne eltalálni a radiátort.
A 109-es egyértelműbben rosszabbul emel, vagy a Spitek és Hurrik emelnek jobban. Cserébe mi rosszabbul fordulunk, nagy sebességen. Ezzel lehetetlenné vált egy csomó korábban alkalmazott harceljárás. Ha rácsapok és észrevesz, kifordul, és nincs az az Isten, hogy elé tudjam húzni akár a kiskalibert is, mert a felkeményített magassági miatt ELÉ se tudom a revit. Na most ennek az a következménye, hogy hiába szorítom le tengerszintre, akkor se tudom lelőni, mert röhögve kifordul előlem akár 0 méteren is. Kivéve, ha eldobom az energiám jó részét, de akkor meg utánam jöhet felhúzáskor.
Egyébként ezt ki találta ki, hogy ennyire felkeményedjen a Messzer magasságija? Én sehol nem olvastam ilyenről. -
-
sakkay #68887 
De tényleg.Nem próbáljátok ki valamikor? Most már kíváncsi lennék. Főleg a sérülésekre. Egyik beállna egyenesen, a másik módszeresen ronggyá lőné
..emelkedési képesség (különbséget) is lehetne pontosan látni, meg alapvetően mindent.
-
Persze ,hogy placebo:)
Ha valami nem sikerül (én is ilyen vagyok) mindenki hibás:)))) Ja és csalnak! -
sakkay #68885 Mi lenne akkor ha olyan lenne mint eredetibe?
Nem is repülne senki Spitet. Így is mészárlás folyik néha, ahogyan látom, meg hallom a ts-en. Nem kellet volna ilyen jónak lenni kérem, aztán akkor nem raknának súlyokat a messza modellre.
Tessék bénázni!
Komolyra fordítva a szót, ezt nem igazán értem..lehet az, hogy direkt a Spit felé hajlik a kezük?! Nem placebó? Mármint aki meg a Spitet repüli nem ugyanúgy ilyenekkel írja teli a saját Il fórumát?
Tényleg azt próbáltátok már, hogy egyikőtök messza, másik spit, felmentek valami dog szeróra, aztán letesztelitek egymás ellen a manőverező képességet? Ott nincsen placebo hatás. -
Ez nekem is jelentkezett egyszer, nem is értettem mitől kottlott meg a motor.
És bizony a spitek jobban tartják az energiájukat .
Ha egy 500 al felettük vagyok ( mindegy a magasság) úgy jönnek utánam hogy csak pislogok. Jobban kell figyelni. Minap mondtátok amikor panaszkodtam a kiskalára ,hogy jó az:) Akkor most?:)
-
Úgy szar, ahogy van. A Mesza vízhűtője gyenge, találat után max két perc, és a motor kiköpi az olajat.
Egy koppra csűrőt, magasságit lőnek a Spitek.
E4/N gyengébb mint volt, ezenfelül háromszor forraltam meg tegnap este teljesen nyitott hűtővel, különböző magasságokon. Nem dog közben fosta össze magát, hanem csak úgy spontán. Persze a hűtőfolyadék hőmérséklet jelző műszer nem mutatott túlmelegedést. Ha a szívótér nyomást a piros mezőben, vagy alatta tartom akkor, nem fő meg, viszont lassú mint a tetű, és a légcsavar állásszög állítást kézire kell állítani, hogy haladjon is az ember.(Emelkedésről ne is beszéljünk).
Spitet-Hurrit szénné varrtam kiskalával, mondhatni kiröhögtek.
Spit sebessége "elfelejt kopni" a túlhúzott fordulókban, magasan és alacsonyan is fürgébb! (nem gyorsabb), mint a 109.
Azt a jelenséget, hogy a Spiti az alacsony sebességű fordulókban billeg, mint kecskeszar a deszkán azt nem tapasztaltam.
Jah, és olvastam a readme-t, igaz, hogy csak a 109-esről szóló részt, ezért majd bepótolom a többit, ha lesz idegzetem hozzá. -
A mai ungarische termés 
-
sakkay #68881 Ja ok. Majd mond mi a véleménye. Vagy ő ha publikus. A videó szép nagyon, de nem vagyok elfogult. Meglátjuk. Nagyon örülök az ATAG 4 nek,-amúgy is-meg azért is, mert ez aztán szorítja a falhoz őket. Akármit nem dobhatnak már ki. -
Hehe, gondolhattam volna :) Ennyi erővel lehetett volna heveder kicsatolásra is gomb. -
Majd Tom megmondja a tutit. Ő megkapja és véleményezi,és ha pozitív akkor majd ránézek,de még akkor is fentartásokkal:) -
Bizonyára megmaradt valamennyi rutin, de nem fogok annyit játszani. Asszony+ újabb suli meg a kégli csinosítgatása. Olyan hétvégi pilóta leszek kb. -
sakkay #68877 -
Üdv a klubban :)
Amúgy a kiugráshoz nem elég egy billentyű kombináció,mert először le kell dobni a kabintetőt és csak utána lehet kiugrani. -
Mindamellett úgyse felejtettél el célozni ,gondolom egy hét alatt belejössz ,oszt max elátkozzák a neved az angelus géppel repülők:) -
Drága barátom:) Ki idegeskedett itt? Vettünk alá nagy vasat oszt játszottunk:)2 éve lenne már,hogy megjelent?:) -
Feltettem a clodot 4.0-áig. Hát a virágbolti verzióhoz képest sokat javult. Látjátok, én nem idegeskedtem a gépigény miatt, mert kihagytam vagy 2 évet és most már jó a konfigom hozzá :D
Egyelőre még csak offline szokom, de már tudom hogy ez a head shake az őrületbe kerget, mindig elúszik a szálkereszt. CEM biztos jó, de E-4-ben nem nagyon kell nyúlkálni. Indítási procedúrát még nem néztem, mert eddig csak airstartoltam. Bail out nem igazán müxik, pedig be van állítva a jó öreg kombinációra. Az ugrási körülmények adottak voltak, mégsem ugrott a faszi, mi az oka? Összességében tetszetős, de sokat kell (újra)tanulnom. -
Ez kurva jó :)
-
artivizsla #68871 Csak még várnod kell 2 órát, hogy a zsibbadás elmúljon ! :)) -
-
Solt #68869 Aha, oké... XD -
-
Nem tudom mi ebben a pláne..... és simán végignéztem a fotelből ;) -
artivizsla #68866 Ide nem zabszem kell hátulra, hanem min. biliárdgolyó, bár lehet, hogy én izgultam jobban, mint a csávó a gépen. -
Jelzem gyalog nem igen akarnék én ott lejönni ,nem ,hogy egy drótszamárral:) -
Két -három dolog biztos.
1. qeva ügyesek ezek a kölkök.
2. Hótziher ,hogy nem normálisak
3. Ezen még töprengek,de tuti nem + :)) -
artivizsla #68863 Van itt pár bringás, ezt nézzétek meg, a víz kiver közben.
-
Múltkor azon vettem észre magam,hogy a refrénje jár a fejemben :D -
Kurfürst #68861 Atom ez a zene :D -
G50 Forever :)
-
Nem hagyott nyugodni a dolog,már ott tartottam,hogy kettétöröm a joyt ,annyira nem tudtam rendesen célozni lőni.
Aztán fogtam magam elmentem a családdal a Nemzeti Galériába ,megnéztem MONET, GAUGUIN, SZINYEI MERSE, RIPPL-RÓNAI,no meg az örök kedvenc MUNKÁCSY képeit .
Osztán pedig nem is ittam de ez kerekedett:)
-
Sikerült megcsinálnom, köszönöm, nagyon jól néznek ki a gépek!