IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudja valaki, hogy az N változatot, a sivatagit minek rakták be?

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

oké meglett az atag 😊
elsõ légiharc: ez egy teljesen új játék! végre nem szürke pixelekre, hanem repülõkre vadászunk! ezt mindenkinek látnia kell.

Van ATAG. Ha nem hozza ki, akkor én a direct connected-et vállasztom.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nincs jegesedés. Az az igazság, hogy ezekben a magasságokban nem is volt.Tehát ami korábban jegesedésnek volt "szimulálva" az nem így mûködik. Fõleg nem 2-5 ezer között. Tehát ez jó. Ill. javult. A messzer sebessége már jó. No nem MIG-21, de ez már reális, a korábbiakhoz képest. Találkoztan 3 spittel, 1 hurrival. Már nem olyan kezdeményezõek. Fõleg miután 2 spit leesett XD.
Rosz!
Valaki kezdi ellopni a világoskék skinemet LOL. Remélem a trikolort nem nyúlja le.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

na gondoltam megnézem: letölt, telepít.
erre nincs atag szerver 😊
na azért megnéztem df-on, hát az elsõ benyomás: a füvet nem javították.

Svenhassel
"Propeller icing removed so in-cloud flight possible"

Magyarul a propeller jegesedését kiszedték, hogy lehessen a felhõkben repülni.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Her Laca
Nézd meg jegesedés van e felhõben. Nate aszongya neki nincs.
Én ma már nem játszom😊Így is m-sammyt vagy háromszor lõttem PK ra amíg tesztelgettem,az elsõnél ,még poénra vette (jelzem nagyon ügyes a srác ) a másodiknál már nem volt vicces kedvében a harmadik salutra már nem is reagált. Na de holnap! Addig rápihenek.

Ja ATAG evvel üzemel ,még ha nincs is kiírva . Vagyis nekem nem volt.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Megyek, most én tesztelek.

Hasra szállásnál, viszont nem hajlott el a propeller. Talán pont V-re érkezett.

Her Laca
Ezt Nate írta a Puma fórumra. Csak kiragadtam belõle az elejét,lévén nálam eddig se volt gond a futtatással. Bár nem tudom neki milyen a vas alatta. De íme az idézet
"Nagyon jó lett akinek idáig nem tetszett most nézze meg!
Nem tudom mit csináltak vele, de sikerült nagyon szépen optimalizálni a grafikai motort, 40-60 fps-t hoz most, a nagyobb városokra zoomolva sem megy le 25 alá. (Nálam minden maxon van.)"

Ja meg a vége😊)
"Nem tudom az 1Cnél valójában mi történhetett (gondolom dealert váltottak amikor ment a szekér az IL2-vel és ütõsebb lett az új cucc ), szerintem nagyon nagy baromság volt ebbõl kihátrálni, ha így jött volna ki nem lett volna ebbõl pénzügyi fiaskó."

Végre elindult valami. Nálam is megvolt az exe leállás. 1 alkalommal. Gyorsabb lett a messer, de hamarabb elhagy némi alkatrészeket. XD. A fiam tesztelte, ment a bal csûrõ, jobb magassági. Összességében szebb, jobb, újabb.
Jó lesz ez.

Her Laca
Jók a spitek és a hurkányok is. A 100 as spit az ügyesen használva bizony nagyon ott van de a hurri is.
A motorhangokat is variálták ,meg talán a fegyverek hangzását.

Összességében aszondom remek teljesítményt nyújtottak,gondolom a felmerülõ problémákat még orvosolják ,de ez már így is sokkal több mint amit vártam.
És még nem is néztem meg milyen a táj 10K-ról😊

Her Laca
Még azt vettem észre mintha a spitekkel is óvatosabban bánnának a kollegák. Le is tesztelem.

Remek hírek!
Persze pont most van darabokban a pedálom kissebb átalakítás miatt...
No mind1, majd jövõ héten.

Jól hangzik!!!<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

D9

Her Laca
JA! És a hurkányok mintha nem annyira lennének virgoncak😊

Her Laca
Na megvolt sok sok hónap óta az elsõ exe leáll😊 Nem hõbörgök😊
De !
Kaptunk egy új játékot.
Van felhõ! Na nem a megszokott,hanem vastag ,kúrva vastag ,kibaszott vastag, beteríti az eget ,és felette is van még ha megunná az ember. Ja és nem receg be tõle.
A táj szebb lett. A gépen csillan a napfény, a kabin üvegezése életszerûbb hatású. Hirtelen még zavarónak is mondhattam volna ,de 5 perc után már inkább a tetszik jutott eszembe róla. A PP sokkal gyorsabban reagál manuálon. A gépek észlelésével eddig sem volt bajom,de most már jobb ha a veresek a föld alatt közlekednek.
Ha úgy esik a napfény csillog villog az összes gép,a plexiken csak úgy ragyog és messzirõl is bõven látni. És alacsonyan levõ kontaktokat is hamar észrevenni. Mindamellett ez a csillogás még zavarólag is hathat ,mert amikor csapja az ember a spitet és közben azon vergõdik a fény ,hát az tud problemás lenni😊 De szerintem ez direkt jó.
És még valami. Vigyázni kell nagyobb sebességen a hirtelen berántástól,(na nem nagyra gondolok) mert amint észleltem nem apróbb alkatrészek hagyják el a sárkányt ,hanem mint esetemben az egész szárny😊
Én most csak 5-6 K ig mentem fel E4 el ,de olybá tûnt,mintha erõteljesebben viselkedne a megszokotthoz képest.
Úgy hírtelen ennyi,majd még a többiek is leírják amiket tapasztaltak.
Nate aszongya ha nyer a lottón megveszi a licencet😊 Hülye 1C😊

Her Laca

i robot
Hát az install a very simple-tõl messze van. Valaki elmagyarázná? Köszi!

Her Laca
No én mint FÕ kritikus😊 Aszondom elsõ blikkre ,hogy gyóóóóó ez.
Majd még csiszolnak rajta biztosan,mert biztos lesznek benne javítani valók,de egy lelkes csapattól ez sokkal de sokkal több mint elvárható lenne,de még az 1C nél is sokkal több😊

No megyek online gyílkolászni egy kicsit aztán majd értekezem.

Online-ban nem gond a mod használata ?
És itt is van mod váltó? Tehát lehet játszani egyszerre a hivatalossal és a moddoltal is? Mármint nem egyszerre, hanem egyszer egyikkel, másszor másikkal.
A box is a szöveg végén. XD

<#boxer>Nos én az éjjel már kipróbáltam. Igaz csak vagy 15-20 percre, de alakul. Felhõzet, grafika. A gépek viselkedése még nem tiszta, mert xarakodott a joy. ( beállítás) majd ma este.<#violent>

Remélem nem szarakodnak,ha van eszük jó pofát vágnak.Én csak örülök, így már tényleg van ellenpólus, tehát jó szimet kell csinálniuk..nem kicsit jobbat. Habár, még nem láttam az Új atag verziót.

Her Laca
No és van Steamen ilyen szerver akkor?😊
Kíváncsi vagyok mit fognak ehhez szólni a 777 esek,már olvastam elõtte tõlük nyûglõdést ,de asszem amit tudnak tenni az ,hogy jópofát vágnak hozzá,mi több lehet mint Tom is mondta még hivatalos patch nak is elfogadják.

Svenhassel
Itt vannak az instrukciók is:
"Patch installation is very simple.

1. Verify integrity
2. Clear cache
3. Save INI **Your control and graphics config** eg - confuser.ini / conf.ini files somewhere
4. Install patch
5. Copy ini files over again to main folder

Open the patch executable file (run as administrator) and point the mod to your IL2 Cliffs of Dover Folder generally located inside Program files (x86). Click OK and a status bar will show installation progress. Once complete you can close the installer.

The installer creates a separate folder under Documents/1cSoft named IL2 Cliffs of Dover - MOD. Please note you must move copy your controls and graphics configs (generally confuser.ini and conf.ini) from the Documents/1CSoft IL2 Cliffs of Dover folder to the MOD one as they do not have your saved configs."

Svenhassel
https://www.yousendit.com/dl?phi_action=app/orchestrateDownload&rurl=https%253A%252F%252Fwww.yousendit.com%252Ftransfer.php%253Faction%253Dbatch_download%2526batch_id%253DUVJoTXRjNnlCSWZtcXNUQw

ATAG fórumon fent van minden info.

És honnan lehet letölteni?

patch ... <#smile>

? ez mi ?

"...A közeledõ hajókat hamarabb vettük észre, mint a felettük repülõ Spiteket. A konvoy valamiért elkésett. A szokás szerint elõzõ estek még hatótávolságon kívül kellett maradniuk, majd éjjel teljes gõzzel igyekezni a biztonságosabb kikötõbe. Most meg éppen felkelt a nap és még messze kint jártak a nyílt vízen. A két géppár éppen a fénysugarakkal szemben repült, elég gondjuk lehetett még a sötét szemüvegek ellenére is. Nem vettek észre bennünket. Kézjelekkel mutattam a kísérõmnek, hogy váljunk szét. Én jobbra fordultam és egy perc múlva már visszafordulva, teljes gázt adva emelkedtem a konvoj mögé.

Jól számítottam. Az újabb balforduló után az angolok csaknem célt repültek alattam. A hátsó géppár kísérõje úgy lobbant lángra a 12,7-esektõl, mint a száraz fû. Sárga, élénk fénnyel lobogott és fekete, bodor füstöt húzva, egyre meredekebben zuhant. Gondolom, meg sem állt a tengerig, de megfigyelni nem volt idõm, mert elõttem a homokbarna, kék-piros kokárdás Spitfire hol jobbra, hol balra rángatta magát. Igyekezett volna magasságot nyerni, de már nem volt ideje rá. A sorozatok a jobb szárnyát találták el, a csûrõ vezérlését, mert egyszercsak a hátára fordult és pörögve eltûnt alattam.

A másik géppár csak most vette észre, hogy baj van, de addigra már lõttem is. A két gépnek néhány másodperces elõnye volt, emelkedtek, mintha petárdát dugtak volna az ülepükbe. Én úgy láttam, mindkettõbe belepumpáltam néhány ólombombont, de tovább nem figyelhettem õket, vészesen fogyott a benzinem…”

(Sottotenente Pilota Adriano Visconti di Lampugnano, 1942. augusztus 13.)..."

Oktató videó :

Kávé mellé.

Ráadásnak,meg még ez és ez is.

VO101Tom
Hello. A quick mission találatjelzõt nem ismerem, az valami spéci script lehetett. A többi info ablakot úgy teheted vissza, hogy jobb klikk, new info widow. Ekkor megjelenik egy balak, amin Alt+Click után (ekkor kijelölöd) megint jobb klikk és customize. Ott kiválaszatod melyik komponenst akarod látni ebben az ablakban, és kész (rádiózás, saját sérülés, online chat, stb).

www.pumaszallas.hu

Szia Tom!
Képzeld sikerült megoldanom a sikertelen STEAM szinkronizációból származó az joy irányitás problémámat! Amúgy nagyon egyszerû volt, a nem mûködõ funkciókat kitöröltem és újra beállítottam, és utánna kerek lett a világ! Csak gondoltam leírom ide ha más is így járna egyszer, akkor ennek ennyi a megoldása.
Más: Hogyan tudom vissza tenni az infó megjelenítéseket, az kellenne ami középen volt, ott írták, hogy a bombázók vagy a vadászok merre járnak, illetve a násik bal oldalt volt található ott a chat írásokat jelenítette meg, vagy ha quick mission repültem akkor pedig kiírta, hogy milyen találatokat értem el, és ezekhez hasonló általános dolgokat. remélem érted mirõl beszélek.

Csak ne úgy használja az ember mint az arabok, mikor lévén, ennek is van elõrenézõ csöve, tehát akkor ez is harckocsi oszt akkor nosza, had menjenek az harckocsikkal szembe...

mijki
<#eljen>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A BMP-k tulajdonképpen kategóriateremtõ jármûvek voltak. Ennek a hatására fejlesztették ki az amcsik a Bradley harcjármûvet. Mindkettõ a mai napig szolgálatban van,és az exportpiacon is sikeres típusok az új változataik.Persze a magyar politikusok megint okosabbak voltak...
Egyébként beszéltem katonákkal, akik mindkettõt vezették,használták. Mindenki egyértelmûen a BMP mellett volt,a BTR szerintük sokkal gyengébb,rosszul páncélozott jármû,amirõl mondták,hogy ráadásul ezek,amik itt vannak,belügyi,rendõri erõk számára tervezett gépek voltak.

Her Laca

És tényleg! Jó elõre láttad a helyzetet <#nevetes1>

Idézet egy blogból :

"Tegnap valami olyasmit lehetett megtapasztalni ebben az országban, aminél azt hiszem, nem lehetett volna méltóbb megemlékezés az 1848-49-es szabadságharc eszméire. Összefogtunk, emberek! 😊 Nem kellett hozzá se Orbán, se Gyurcsány, még Bajnai sem, csak mi. Aki az utakra kiment segíteni, aki befogadta éjszakára az idegeneket, aki csak egy megosztással is segített a Facebook-on, nem kérdezte, jobb- vagy baloldali érzelmû-e az, aki bajba jutott.
Emberség volt, emberség!"
Bakker, pedig milyen jó kis gépek voltak. Satuféknél az orrukat balaverték a földbe, induláskor meg lehetett velük "egykerekezni", úgy fel tudtak ágaskodni, full gázon meg egy Trabinak is odavertek volna.
Én mentem át vele a Dunán a deszant térben ülve és a PK ülésében ülve is.
Ilyenkor tényleg jól jöttek volna, még a személymentésben is, lévén a seregben is a "nyuszubusz" volt a nevük.

Willenbrock
Azt nem tudom csak azt,hogy kivonták õket a seregbõl.Valami olyasmi indok volt,hogy tömeghadseregeknek tervezték,hogy túl sokat eszik és,hogy nem felel meg a mai harcászati igényeknek.A BTR-ek egy része szolgálatban maradt.

Her Laca
<#eljen>

Nem csak minket! Csak vannak nemzetek akiknek a vezetõi nem csak a saját érdekeiket nézték,oszt ott valamivel jobb a helyzet.

Her Laca
Értelek . De ez szomorú és én nem vagyok hajlandó ezt elfogadni. Mi több, engem ez felháborít. Ez a 21. század európa közepén!!
Én is látom nap mint nap,hogy barátaim,hó végén (mind a ketten dolgoznak a családban, közalkalmazottként ) a két gyerekkel már nélkülöznek,és jönnek kölcsön kérni.

Valakik megírták a "Hogyan kopasszuk meg a magyart" címû forgatókönyvet valahol, aztán a mi hibánk meg csak annyi volt, hogy nem visszafelé olvastuk el azt, ahová az volt írva, hogy "...azt a sok pénzt, amit lehúztunk tõlük, alig tudjuk már hová tenni!..."