IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel raktok fel képet? A képfeltöltés nem müxik.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Ki mondta hogy normális? Csak rámutattam hogy más népek is csináltak már hasonlókat. Ez van. Tudsz tenni ellene?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
"Semmivel sem jobbak vagy rosszabbak más népeknél, sose lesz béke azon a tájon amíg egy élõ Palesztin is lesz" Olyan érzésem van, mintha nem nézted volna végéig a videót. Ez teszerinted így normális? Ledózerolni a házakat a bentlakókkal együtt, meg aki nem zsidó az már nem is ember, meg még sorolhatnám,csak nincs értelme.

Nem hittem volna de segített a steam. Némi azonosítás után megadták az általam elfelejtett steam fiókom elérhetõségét! Bejelentkezés után még volt némi biztos ami biztos azonosítsd magad az új géprõl és e-mail címrõl tiszteletkörök de a lényeg segítettek és mûködik a dolog.
Her Laca
Na most ezt mire ,és hogy értetted?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Ha megnézzük Kína mit csinál Tibetben pl. Õket se nagyon baxogassák miatta ,érthetõ okokból.
Oroszokat Csecsenföldért.
Franciák,Belgák,Németek,Angolok,Japánok,sorolhatnám napestig. Kegyetlenkedésért egyik se ment a szomszédba tanácsért.

Zpogi
No comment...

Her Laca
Pogikám.
Ez nem újság,ezt minden józanul gondolkodó ember tudja.
Terület kell nekik és meg is fogják szerezni. Lévén jelenleg az Usa legjobb barátja azt csinálnak amit csak akarnak,kb törvények felett állnak.
De lesz ez még így se,fog fordulni a világ ,de valszeg nem a mi életünkben.
Egy a lényeg . Semmivel sem jobbak vagy rosszabbak más népeknél.
Minden nép képes így cselekedni ,ha megvan a megfelelõ hatalom a kezébe ,fõleg ha érinthetetlennek gondolják magukat.
Mindamellett sose lesz béke azon a tájon amíg egy élõ Palesztin is lesz ,de ezt õk is tudják. Végül is tömegesen csak nem irthatják ki õket, vagy elfogynak szép lassan vagy elvándorolnak.
Mindamellett nem minden zsidó ember gondolkodik így ízraelben és nem mind viselkedik így a palesztinokkal ezt azért szögezzük le,általánosítás az nem jó dolog.
Abban nem hiszek ,hogy tömegesen idetelepednének amúgy.

Zpogi
A lent említett esperes Ferenczy Miklós református lelkész.

Zpogi
A Romániai Református Egyház volt kolozsvári esperese facebookos üzenõfalán egy YouTube-on hozzáférhetõ filmet tett közzé:

Her Laca
<#eljen>

acidrain
Tanúsítom, így volt.
Jani volt még velünk, nem Huba.
Az volt az elsõ körünk, lelõtted elõlünk a gépeket, nekünk már alig maradt 😊. A második körben nekem is sikerült öt vadászt leszedni az égrõl, Spitet-Hurrit vegyesen, Jani hármat lõtt. Erõs volt a késztetés, hogy lemenjek a leborító Spitek után, de legyõztem, és maradtam magasan. Egy rácsapást nagyon elnéztem, zoommal csekkoltam a gépet, és olyan szépen repül a Spit egyenesen, hogy elfelejtettem visszaállni a rendes nézetre. Emiatt nem éreztem a távolságot, és lövés nélkül suhantam el mellette. Egy szép nagy palástorsó után csak lelõttem. 5k alá ritkán mentünk, nagyon eredményes repülés volt.
Ezután mentünk még egy harmadik kört is, de ott már nem termett annyi babér, sok meszát láttunk, csak két Spitet lõttünk.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nehogy azt hidd! Lehet, hogy Klicskó se bírt vele! :-)))
Jut eszembe a kis csajokról. Fiamék a tavalyi végzõs, nyolcadikos osztálykirándulásán rendeztek egy jó kis üvegpörgetõs bulit. Mondjuk ki is tudódott és az egyházi suliban nem is nézik az ilyesmit jó szemmel, de nem is ez a lényeg. Az egyik kis csaj, aki egy évvel elõtte került hozzájuk, állítólag már a 7. osztályos kirándulásra olyan melltartót kért az anyjától, amit egy pattintással oldani lehet, mert õ már akkor készült az üvegpörgetõs bulira, de akkor még az elmaradt. 14 évesen úgy nézett már ki a kislány, hogy ha ránézett az ember, akkor biztos nem a pedofília jutott elõször az eszébe róla senkinek.
Akkor elég nagy sz@rban vagyunk, ha Klicskó nõjét vegzálgatjuk, bár én vagyok olyan magas, mint õ és ha Te meg vagy olyan erõs,mint Õ, akkor a kis csajszival csak el fogunk bírni. 😊
Her Laca
Szösszenet egy kis henyehunyáról.
Savi a tanum😊

Fent vagyok 6K-n (hol máshol) látok 3 kontaktot 5K-n .
Tendálok feléjük. 3 hurkány szép kötelében. No mondom akkor én most megtámadom õket. A jobb szélsõre mentem elsõnek ,õ el volt foglalva a kötelék tartásával. Telivertem ,ment lefele mint az õszi gesztenye.
Gondolom szólt rádión, a maradék beletépett egy jobbosba,de én meg onnan jöttem ugye nagy slunggal a bal kísérõ pont elém húzta ,lõttem PK. A vezér lenyomta ,én szememmel követtem ,kezdte felhúzni ,a kör végén ugrott a szárnya. Nem volt 10 másodperc az egész😊Utána még volt pár de ez volt a lényeg. Ja meg Robo😊 Õ ugrott.
Hú de jó vagyok😊
De Savi és Huba is lõtt gépet😊

<#nevetes1>Ez jó.

*azoknak= azok

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

az angoloknak önálló konyhájuk sincs nem hogy szélcsatornájuk! Szánalmasak, és stílustalanok de õk azt hiszik hogy õk sz***k a spanyol viaszt. Ebben nagyban hasonlítanak a francikra, de azoknak legalább le tettek valamit az asztalra a forradalom csináláson kívûl is. Példáúl a fegyvert majd minden csatában amit õk robbantottak ki <#mf1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

[/img]

VO101Tom
Jellemzõ, hogy az 1C-n (pontosabban ATAG fórumon) amikor ez a kép felkerült, akkor az angolok egybõl mondták, hogy hamisítvány. Mikor kérdeztük, hogy ezt most mégis mi alapján írják, az volt a válasz, hogy az angoloknak sem volt ekkora szélcsatornájuk akkoriban, így a németeknek sem lehetett... ijesztõ néha, milyen arcok osztják az észt ezeken a fórumokon <#rolleyes>

www.pumaszallas.hu

Ha már csajokat posztolgattok, legyen már egy kis stílus érzéketek is

[/img]

tagja vagyok egy elit klubnak az arckönyvön és szoktam kapni ilyen hétköznap szépítõ képeket <#pias>

kerozingõzõs egyesület a neve <#crazya>

macleody
Szorulunk? Hmmm... inkább lötyögnénk benne szerintem! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ennek a csöpp lánynak? Klicskó? Azt hogy?😊))))

macleody
Korántsem gyereklány már. 23 éves elmúlt, Hayden Panettiere amerikai színésznõ. És az egyik Klitschko volt a csávója, úgyhogy most szorultok 😊
Nem vagyok pedofil!!!!!!!!!!!

Csak türelmetlen!!!!!!

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Dehogy gyerek... az már golyó érett Lacám! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca
Azt a nyálcsorgató prosztata gondokkal küzdõ formátokat! Ez mégy gyereklány! 😊A pedofil istenit.
Valami jobbat mutassatok.

Ilyet én nem mondtam 😄 Ezért mondtam, hogy ügyes 😄
Nem... Egy is sok lenne! 😊 Legalábbis a pofonok számát tekintve, amit otthon kapnék! 😊))

www.smart-bus.hu

Úgy gondolod, hogy ebbõl egy is elég lenne? 😊
Ügyes photoshop, meg kell hagyni 😉 De annyira mégsem 😄
Her Laca
Csehül van ha jól okoskodtam ki,valami olyasmit mond ,hogy a picsába mitõl esett le a szárnyam vagy mi😊 Hát tõlem.

Ha beírod kíváncsiságból a Googliba, hogy "KURVA DRAT", akkor többek között ezt a képet dobja fel, ami alatt olyasmi olvasható, hogy : "Akinek ilyen kezdetû kommentet küldenek, ahhoz estére ezek a lányok fognak bekopogni, oszt lesz olyan pity-puty, amitõl a füled is ketté fog állni."

Szóval én nem aggódnék a helyedbe. <#wink>

A JSGME-ben ezek legyenek aktiválva :

Her Laca
Nem tudom mit jelent de ezt írta miután szárnytalanítottam.
Valami hízelgõ netán?<#eplus2>

Pepe: KURVA DRÁT, KTERÁ BESTIE MI USTØELILA KRIDLO
Chat: Pepe: KURVA DRÁT, KTERÁ BESTIE MI USTØELILA KRIDLO

Hol találtad ezt a képet?!
Lenyûgözõ!!!<#worship>

D9

*Re-2000

D9

Kinek az érdeme, hogy a Héja (R-2000) bekerült az IL-2-be?

D9

Her Laca
Microlagg megoldva.Radeon pro Vsync controlnál dinamikra állítottam és most néztem 60 fõnél sem receg. Néha van egy kettõ de ez szerver gond ezt máskor is tapasztaltam. Most ráállok erre a rácshálóra ,de asszem nem fûzök sok reményt hozzá.

[/img]

<#eljen><#eljen><#eljen>

Na megyek vörösöket irtani.

Semmi jót!<#nevetes1>

acidrain
Nem vagyok képben. Mit csináltam már megint?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Willenbrock
Egy kis off: A Dangerous Waters-hoz megjelent a DWX 1.36 mod, a Kurszkot és a Tájfun osztályt is tartalmazza.

Meg nem vagyok a csucson,gyonyoruek a kepek,mit kell meg csinalnom, azokon kivul amikben segitettel, hogy futhat max. grafikan 1680x1050,vagy mas a titok?