IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lett volna errõl elõbb olvasni !
Her Laca
Nem kell állítani semmit a mesben. Kiskala

Nagykala

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

köszi

Valóban nincsen play gomb! telefonon néztem és ott nem látsziki rajta a flash. az alatt van vannak azok a mozgó képek a foróm felsõrészén.

ahhol az van kiírva, hogy képekbeszùràsa, il2 1946 Mod telepitése, és lõszer leìràs Vogeltöl. a monitoron olvasod ezt az iràst fölötte van pàr centire.

Köszönöm..de nincsen play gomb.

szia Sakkay!
mikor olvasod az irásom, ott fölötte van egy play gomb a nagy fehér hàromszöggel, na ott van alatta Vogelnek a löszer leiràsa. ha gép közelébe kerülök linkelek be még neked oldalt ami ezzel a témàval foglalkozik.

Milyen lõszert érdemes, tárazni'? Van errõl valami infó valahol? Ja, és bocs, hogy így kora reggel..<#alien>

Utolsó kísérlet a képfeltöltésre :

Ma sehogy sem lehet képet beszúrni a fórumba ? <#violent>

Kávé mellé.

Srácok most a mod-nál is érdemes a mesh valamit átállítani a jobb láthatóság' érdekében?

macleody
Szerinted miért tettem idézõjelbe?
Húhh ezt sikerült átolvasás nélkül elküldenem. <#falbav>
Pár éve egy ARF kittet raktam a képen látható modellt raktam össze ismerõsömnek.Bf 109 F
Az jó szórakozás mint a megépítésük vagy csak összeszerelésük és a reptetésük is.Nem játék! Nem is szabad úgy gondolni rájuk.Nem hogy ilyen de ettõl jóval kisebb tömegû modellekkel is már embert lehet ölni!
macleody
Basszus, irigylem õket. Piszok jó lehet ilyen gépekkel "játszani".
Igaz belenyomtam a videó 1\3-ba...<#zavart1>

Nagyon állat. Az elsõ képsoroknál nem is tudtam mi tis nézek pontosan..<#nevetes1>

http://www.youtube.com/v/pRSNNpr6YbY&version=3

A sirályok tudvalev&otilde;leg sohasem hibáznak, sohasem esnek át. Szégyen és gyalázat egy sirályra, ha átesik

Köszi.

Her Laca
Nem tudok nagyon. De itt van pl ez Ez olyan kb nem nagyon szoktam én dogolni. Abban vannak nagyobb mesterek ,mint Pogi, Hetti, Tom, meg még jó sokan.
Én csak amolyan parasztosan lövöldözöm a gépeket mint egy lelkes amatõr:)
Én álltalában így szoktam.
De a HerrLaca videói alatt van pár ,szemezgess.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca be linkelni az egyik konkrét közelharc videódat? Mondjuk olyanra gondoltam leginkább, ami tényleg közelharc, nem pedig a klasszikus bnz. Vagy esetleg olyat, amikor defenzívából kezdesz.

Vaterás haube.
Az a mod-ok részét képezi. Pl. UP3 RC4, HSFX, DBW.

Evvel egyszerû.
Mig 15 fotó-géppuska.

Mig 15 revi.

Mig 15 égõtér.
Srácok, a JSGME-t hol tudom leszedni? a google-n talált oldalak már 1) nem élnek 2) nem azt tölti 3) egyéb...

Egyszerûen sehol se találom...Úgy emlékszem az UP. 2.0-ban talán benne volt, de azt meg nem akarom leszedni, és pumaszálláson sem találom... :(

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Üldöznek azok mindenkit, akibõl egy kis lét ki tunak csikarni. Valahogy nem tudom,hogy miért, de eszkimó bankárt nem igen láttam még :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

[url=1

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

1

2

3

4

Nekem 6950@70 van. ( moddoltam) shader feloldás, stb. Nálam a cata alapbeállításon van. Piszkálgattam, de nem igazán hozott ki többet, mint az eredeti beállítás.
Néhány kép jön. A 4. azt nem tudom,hogy mit takar, de nekem szürke. Nem állítható, de nem is baszakodtam vele.
A fehér csik a játékban, bármit is állítottam a cata-ban nem tünt el. A játék inf. fájlát is átirogattam ( értékeket) akkor is ott va távolba a csatornán a víz felületen a szaggatott csík, amit korábban mutatta.

Willenbrock
Nem védem õket amúgy,szerintem senkinek nincs joga kiírtani senkit,még a gyõzteseknek sem.Csak olyan bizarr,hogy még az ószövetség is jogalapot ad nekik a palesztínok üldözésére,van mire hivatkozniuk.(Ettõl még egyáltalán nincs igazuk.)

Her Laca
Lala. Neked 7970 esed van ugyi.
Kérnék tõled egy cata beállítást ,meg úgy miket állítgatsz te be a VGA -n.

Her Laca
Savi

Már nem azért, de valami oka kell,hogy legyen, hogy a történelem folyamán mindenhol, mindenki, mindig üldözte a zsidó népet. Talán valamivel kivívtát ezt az "elõjogot" maguknak.
Mondom én olyanok, mint a külföldre szakadt "indiaiak". Mert ugye cigányozni nem leht :-)

Csak az a baj, hogy nekik mindenki ellenség!

Willenbrock
De a Biblia értelmében joga van a zsidóknak kiírtani ellenségeiket,mert õk Isten kiválasztott népe,a filmben is látható volt az errõl szóló bibliai idézet.

Hali Fürti. :-)

Te Lajos ez a gyerek nem jófelé lövöldözik ahogy nézem<#nezze>

A Béna.

[url=]normális??

talán így

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />normális? :-) vagy csak megijedt?