IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... hagyd...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

OFF:

Savas, ha erre jársz: hagy már a fenébe a Délmagyaron a sok köcsögöt...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Az X52 másnak is csinál olyat, hogy Mode3-ban némelyik gomb lefagyasztja a joyt? A tengelyek mûködnek, de semmilyen gombra nem reagál, és a kijelzõn folyamatosan az utoljára lenyomott gomb infója látható. Valamit annyira összeakaszt, hogy nem elég kihúzni-visszadugni, hanem az egész gépet újra kell indítani.

Si vis pacem, para bellum.

VO101Tom
Ezt ismered? Nagy klasszikus mondjuk... 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Sírok!!

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én se tapasztaltam mikrolagot 7970-en...
Ma sikerült megszerezni ezt a könyvet :

Ha már így néz ki, akkor a "csúcsra" jutottál.

A Highres texturest is bemasoltam az il-2 -ben,ez mit javit a jatekon? Nallam a jatek 1280 felbontason fut a 22'monitorom max. felbontasa 1680x1050 , tudok valamit allitani meg a jatekban a conf-ini-ben a water-en kivul meg? vagy maradjon igy ? Ilyen balfasz az ember,most jol megy minden de mindig jobbat akar,,,,,Kosz oregem,sokat segitettel,es mindenki itt a forumon a szegeny jo oreg il-2-ot meg mindig max. nyujtom
😉

www.smart-bus.hu

<#eljen>
Ööööööö....<#nevetes1>

Nekem csak egy gázkar kellene..., remélem nincs harag!

D9

www.smart-bus.hu

Van olyan osztott gázkar, amit két motoros gépekhez lehet használni?
(Mostanában a Henschel HS 129-el repülök a jó öreg 1946-ban.)<#smile>

D9

Jut eszemben... elkezdtek olyan pletykák terjengeni, hogy 1-2 hónapon belül jöhet az új GTX széria. Na most, ha ezt meglépik, akkor igencsak tökön szúrják a Titan tulajokat! 😄

www.smart-bus.hu

Lehet... 😄

Mondjuk a microlag általában VSYNC probléma... próbáld meg teljes képernyõre tenni pseudo helyett.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ide fel kell írni a fórumba nagybetûkkel! Óvakodj a Ratyiontól,ha játszani akarsz ezzel! Ez fontos!
Lalának is ilyen van,õ nem panaszkodott jut eszembe. Lehet tud valamit?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az, hogy az 580-n jól megy, az nem érv Lacám... az is NV! 😄 Ha az alapnál nem laggol, (ezt tapasztaltam én is) akkor megint elég egyértelmû, hogy hol a gond. Egy csomó grafikai dologba belenyúltak... valamihez nem kellett volna úgy látszik. 😊

Ilyenen ne idegesítsd magad... ide NV kell, pont. Tízbõl kilenc júzert úgysem érdekel az ok, csak a végeredmény, az meg nem az igazi... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ha igazi VGA-t akarsz látni egyszer akkor vegyél egy 680 at😊 oszt meglátod a különbséget😊 Ez csak olyan VGAcska.
A CLOD még az 580 assal is élvezhetõbb volt.
De akkor amikor repkedtünk még nem volt ez a patch . Az originálllal nincs microlagg aszongyák amúgy . Lehet az ATAGOS srácok kijavítják majd,de GTX en NINCS mégegyszer mondom ,hogy mindenki megértse NINCS micrpolagg,NINCS fehér rácsháló a tengeren,és NINCS semmi probléma😊 Na most felidegeltem magam😊

Ha a hardver lenne szar Lacám, akkor minden más programban gond lenne vele... 😊 De egyelõre az a helyzet, hogy komoly gond csak itt van vele! 😄

Bár azt hozzá teszem, hogy amikor mi repkedtünk együtt egy keveset, én semmilyen microlagot nem tapasztaltam. Igaz az a pár óra nem mérvadó...

www.smart-bus.hu

V43 1105
<#schmoll2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

macleody
7850-em van, mikrolagol mint a szar. Ezért nem játszok vele.
Her Laca
Ne hidd😊 Én látom:XD Ez egy qrva szar hardver maradjunk ennyiben😊
Nem baj hamar eladom valami önkínzójelöltnek😊

Így van!
Afganisztánban ezt "járulékos veszteségnek" hívják...
Milyen hülye kifejezés..., lehetne ez is: mehet a levesbe.

@sakkay
Mostanában kezdi a mackó(oroszok) is összekapni magát, lesz itt még hidegháború.<#szomoru1>

D9

Egy hatalmas koszonom,megoldottam , a JSGME package pont alol nem volt letoltve a mappa azert nem kaptam meg,meg egyszer koszonom,valoban megvaltozik minden,meg a fegyverek hangja is
V43 1105
Én ugyan CloD-ot még a 6970-en próbáltam, de ott nem tapasztaltam mikrolaggot, de azt se hiszem el, hogy minden 7970-en elõjön.. <#gonosz1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

macleody
Ami szar az szar 😊
Her Laca
"Ja persze..de amúgy nincsen világuralmi törekvés...csak gazdasági."
Na most ,hogy minek nevezzük hótmindegy😊

Her Laca
Na elõjött a microakadás 😊)
Kibaszott idegesítõ. És úgy néz ki 7970 sajátosság.
Te azért nem mondtad eddig mert nem játszol online, mert ott mutatkozik meg jobban. Atag fórumon is sokan panaszkodtak .
Holnap ,vagy holnap után lesz idõm,cserélem vissza mert ez egyre rosszabb.
Mondhatnám nagyon szar.
Érdemei elismerése mellett úgy kibaszom ezt a retket hogy a holdig nem áll meg😊

Ja persze..de amúgy nincsen világuralmi törekvés...csak gazdasági. Az meg már nem megy. Amit most látsz az egy szuperhatalom lassan egyre gyorsuló<#papakacsint> hanyatlása. Halkan jegyzem meg ez nem biztos , hogy olyan jó lesz. Rövid távon biztos nem, de hosszútávon talán..Mindenesetre bugyogni fog itt a fos vagy 20-30 évig. Nemtudom', de az biztos.<#alien>

Nem... 😊 Kapcsold ki-be, és nézd meg látsz-e különbséget. Én nem láttam, de nagyon nem is néztem... 😊 Szerintem itt nincs rá szükség... ha lenne, akkor biztos állítható lenne a játékon belül is.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Félre vagyok érteve.
Evvel csak azt szerettem volna demonstrálni,hogy ez oda vissza alapon megy,ha nem baxtatnának máshol népeket akkor valszeg azok magasról szarnának az usára. Mutogatni felesleges egymásra ,hisz az apa szemében közönséges gyilkosok akik megölték a gyerekét . És így is fog viszonyulni hozzájuk.Pont lexarja,hogy véletlen volt és õk csak jót akartak. Én is lexarnám. Mint ahogy az ami polgár is jogosan sérelmezi ha bombák robbannak közöttük,hisz mit tehet õ arról,hogy máshol mi történik.
Ezért mondom én,hogy aki szelet vet vihart arat. Minden nézõpont kérdése.
Usa világuralmi törekvéseinek voltak ,vannak és lesznek áldozatai itt is ott is,ezt õk is jól tudják . Leírható veszteség kb ennyi a nagypolitika szemszögébõl.

Persze..iskolát telibe nyomni hatalmas baki...azok biztos valós civil áldozatok voltak...na de a többi nem gyerek 500 civil , hogyan is lett megállapítva. Arról nem beszélve , hogy a régi szép idõkben egy szõnyegbombázás milyen jó' volt nem?!. És ezzel nem elbagatellizálva a sok fájdalmat amit ez okoz. Tényleg nem.

Mielõtt esetleg esetleg valaki túlzott elfogultsággal vádolna meg, belinkelek egy oldalt-ahol egészen kivételesen-kiváló tanulmányt közölt egy személy.Itt. Érdemes elolvasni az elõzõ részeit is.

A baj ezzel az ,hogy nettó baromság. Egy ilyen aszimmetrikus' harcban, iszonyat nehéz megállapítani, honnan kezdõdik az a fogalom, hogy ellenséges harcos(nagy vonalakban, nõk és gyerekek ritkán, de ez sem alaptétel), egy biztos. Tudatosan nem ölnek civileket, (és a cikk írója szerinti százalék arány olyan szemenszedett ne háborúz szeretkezz hitet tükröz , hogy az hihetetlen. Nézd meg az Orosz alatt mi volt..na azok szisztematikusan csinálták az igazi!! megtorló csapásokat civilek ellen-direkt! Nem tudja ép ésszel felfogni egy európai, hogy ott minden felnõtt férfinak van fegyvere-de csak nagyon kevés bújik egyen ruhába. Ha nézel egy képet , ahonnan elviszik a fegyvereket, csak civileket fogsz látni. Nagyon nem védem, amerikát ezek tények. Amúgy---

Her Laca
Jaja. De sajna mi emberek az emberiség már csak ilyenek vagyunk.
Mindamellett usákok tesznek is eleget érte,hogy nehogy nyugtuk legyen.
Gondolom ezt olvastad.

Kurva nagy aljasság minden ilyen, de ez még az átlagoshoz' képest is az.
Én csodálkoztam eddig is , hogy megúszták az elmúlt éveket az amcsik.

33-4 fokos terhelve meg 40.

2800-as- és 3500-ra húzva megy..tökéletesen és hidegen.

Her Laca
Mit szóltok a Bostoni robbantáshoz?

32-35 ha valaki nagyon rá van kattanva a cuccra.
De egy jobb lappal ebbõl a prociból elég jó teljesítmény kihozható.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Te Solt.
Ratyionnál te be sem kapcsolod a anizotropot?
Mert azt írtad,hogy te nem piszkáltad alapon hagytál mindent.

Ja, nehezen,<#vigyor> de a májust mindenképpen megvárom.

Her Laca
Nem bírsz magaddal?😊

Ott is van vállalkozó, talán innen is, ezért kérdezem. Ott is kérdeztem.<#nevetes1>

Nehéz erre konkrétan válaszolni, függ a kereslettõl is. Nézd meg PH-n mit kérnek érte...

www.smart-bus.hu

Semmi extra csak összelopdostam ezt-azt😮)
<#alien>

V43 1105
45k.

Mondjuk legyen együtt a jobb hûtõ miatt, újonnan 38. Mennyi lenne ez garisan de használtan?

<#nevetes1>Nekem jó lenne, de tök újba nem ér annyit4 Igaz a proci hûtõ nem rossz ami rajta van, na de az új box-os proci ár 21, az alaplapé meg 16..