IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Savas, ha erre jársz: hagy már a fenébe a Délmagyaron a sok köcsögöt...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Ööööööö....<#nevetes1>#nevetes1>
Nekem csak egy gázkar kellene..., remélem nincs harag!
D9
www.smart-bus.hu
(Mostanában a Henschel HS 129-el repülök a jó öreg 1946-ban.)<#smile>#smile>
D9
www.smart-bus.hu
Mondjuk a microlag általában VSYNC probléma... próbáld meg teljes képernyõre tenni pseudo helyett.
www.smart-bus.hu
Lalának is ilyen van,õ nem panaszkodott jut eszembe. Lehet tud valamit?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ilyenen ne idegesítsd magad... ide NV kell, pont. Tízbõl kilenc júzert úgysem érdekel az ok, csak a végeredmény, az meg nem az igazi... 😊
www.smart-bus.hu
A CLOD még az 580 assal is élvezhetõbb volt.
De akkor amikor repkedtünk még nem volt ez a patch . Az originálllal nincs microlagg aszongyák amúgy . Lehet az ATAGOS srácok kijavítják majd,de GTX en NINCS mégegyszer mondom ,hogy mindenki megértse NINCS micrpolagg,NINCS fehér rácsháló a tengeren,és NINCS semmi probléma😊 Na most felidegeltem magam😊
Bár azt hozzá teszem, hogy amikor mi repkedtünk együtt egy keveset, én semmilyen microlagot nem tapasztaltam. Igaz az a pár óra nem mérvadó...
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem baj hamar eladom valami önkínzójelöltnek😊
Afganisztánban ezt "járulékos veszteségnek" hívják...
Milyen hülye kifejezés..., lehetne ez is: mehet a levesbe.
@sakkay
Mostanában kezdi a mackó(oroszok) is összekapni magát, lesz itt még hidegháború.<#szomoru1>#szomoru1>
D9
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Na most ,hogy minek nevezzük hótmindegy😊
Kibaszott idegesítõ. És úgy néz ki 7970 sajátosság.
Te azért nem mondtad eddig mert nem játszol online, mert ott mutatkozik meg jobban. Atag fórumon is sokan panaszkodtak .
Holnap ,vagy holnap után lesz idõm,cserélem vissza mert ez egyre rosszabb.
Mondhatnám nagyon szar.
Érdemei elismerése mellett úgy kibaszom ezt a retket hogy a holdig nem áll meg😊
www.smart-bus.hu
Evvel csak azt szerettem volna demonstrálni,hogy ez oda vissza alapon megy,ha nem baxtatnának máshol népeket akkor valszeg azok magasról szarnának az usára. Mutogatni felesleges egymásra ,hisz az apa szemében közönséges gyilkosok akik megölték a gyerekét . És így is fog viszonyulni hozzájuk.Pont lexarja,hogy véletlen volt és õk csak jót akartak. Én is lexarnám. Mint ahogy az ami polgár is jogosan sérelmezi ha bombák robbannak közöttük,hisz mit tehet õ arról,hogy máshol mi történik.
Ezért mondom én,hogy aki szelet vet vihart arat. Minden nézõpont kérdése.
Usa világuralmi törekvéseinek voltak ,vannak és lesznek áldozatai itt is ott is,ezt õk is jól tudják . Leírható veszteség kb ennyi a nagypolitika szemszögébõl.
Mindamellett usákok tesznek is eleget érte,hogy nehogy nyugtuk legyen.
Gondolom ezt olvastad.
Én csodálkoztam eddig is , hogy megúszták az elmúlt éveket az amcsik.
De egy jobb lappal ebbõl a prociból elég jó teljesítmény kihozható.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ratyionnál te be sem kapcsolod a anizotropot?
Mert azt írtad,hogy te nem piszkáltad alapon hagytál mindent.
www.smart-bus.hu