91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #70410 Inkább Hallgassátok meg ezt. 18+ Belga -
sakkay #70409 Na most még rakjátok be 30* ugyanazt és csodáljátok. Ok megvan, gáz, ulra, mega, giga gáz-de30%!!!!!! Reméljük javítják. Béke. -
majonur #70408 tenyleg otvar a repmodel, de ez csak egy pre order beta, csak javitanak rajta, viszont ha team fusion nem all elo ujabb gepekkel pl F messer, meg Spit V.,(bizom benne hogy de) akkor muszaj lesz majd megprobalni a BOS-t, persze tutira nem 99 dollarert
mostmar kicsit unom a E messereket a CLOD ban. -
#70407 Hát ez Ilyet még a ShitThunder se tud... -
majonur #70406 oke,tudom hogy belurol nem laszik, csak a szarny.
csak en szeretek skineket csinalni, meg kivulrol nezegetni, ha mar ilyen szepen sok polygonbol felepitettek a gepeket. :) -
#70405 No hq_Reflected kollega tesztelgeti a BOS-t
Most olvasom pumákoknál (én onnan informálódok )
Ez is remek :) -
majonur #70404 rateszi pl. a kipugo kormot, a pilota, kiszolgalo szemelyzet labnyomait, stb. de a fenyesseg megmarad sajna. -
#70403 Másik irányt ha próbálnál:)) -
majonur #70402 igazad van, van egy ilyen csuszka visual weathering (talan vihatvertseget jelent),
a gond hogy mindkett kepen maxra van teve a csuszka. -
#70401 Ha kopottra állítod akkor kevésbé. -
#70400 Ő a fényességére gondolt a gépnek, a patch óta úgy csillognak mintha valamivel be lenne kenve az egész gép. -
#70399 Nem kell átírni semmit.
Van a gépeknél ahol állítgatod a skint egy csúszka( most meg nem mondom mi a neve) azt tudod mozgatni,oszt vagy szép új ,vagy olyan ütött kopott lesz ,hogy rá sem ismersz:) -
majonur #70398 sziasztok! a TF 4.00 (legutobbi) patch ota olyan erdekes fenyezest kaptak a gepek. Nem tud valaki valami modszert(pl. atirni valamit a config.ini ben), hogy ez az egy dolog visszaterjen a regi kerekvagasba, mert nem igazan tetszik, szerintem a matt festes valahogy jobb volt. foleg utott kopott skineknel nez ki furcsan a csillogas.
nemtom mennyire latszik: a regebbi
az uj
-
#70397 "Te kezdted, a személyeskedést, hogy húzzak vissza a céllövöldébe :)"
Hol küldtelek én el bárhová is?
Egyrészt nem stílusom,másrészt sem!
Én ezt írtam neked,célozva arra ,hogy ha ez neked tetszik akkor abban a remek játékban már most is megtalálod ezeket a jobbnál jobb és valósághű mozgásokat!
Idézném
" Lévén karácsony van ezért kívánok neked boldog békés ünnepet és jó sok lelőtt gépet a War Thunderben. Az is remek játék ,nagyon valósághű ,meg ilyenek. Na."
Erről többet nem szeretnék szólni,nem is akarlak megbántani!
2.
Neked eddig csak két érved volt a felvetett témával kapcsolatban.
1.Hit!
2.Remény!
Bocs de lévén nem vagyok hívő ember így ezekkel nem tudok mit kezdeni.
3.
Az nem is kérdés,és nem is tagadom,hogy fújjolok a 777 re
,mert egy jobb sorsra érdemes játékot elkaszáltak,és helyette a saját (régebbi,fejletlenebb motorral megáldott) fejlesztésüket erőltetik.
De ettől még elismerném,el fogom ismerni ha jót csinálnak.
Eddig nem látom. Ha meg ilyen alapvető hibákra rámutat valaki az miért is baj?
Jelzem az volt annó,hogy a Rof FM je micsoda remek ,kicsit kalapálnak rajta oszt hurrá. Ha ez a hurrá akkor ez valóban azoknak lesz valló mint a fentebb említett játék közönsége.
Na innentől asszem hanyagoljuk a témát ,te várjad én is várom de ha nem baj nem egy (idézném Leont) hello kitty szemüvegen át nézve.
-
sakkay #70396 Unatkoztok mi, túl sok volt a nyál a karácsony alatt.
Az éjjel nekem is le kellett futnom a kocsmában helyreállítani a fegyelmet .. -
Indi69 #70395 na akadjál le rólam gyorsan, jó -
Amaymon #70394 "Elkezdesz itt személyeskedni ,meg arra célozni,hogy nekem micsoda fő elfoglaltságom ezzel a a retekkel foglalkozni.
Te kezdted, a személyeskedést, hogy húzzak vissza a céllövöldébe :)
"De! Nyugodtan pisild le a bokádat ha a BOS ról van szó nincs nekem ezzel semmi problémám. Na béke így reggel."
Le is fogom mind a kettőt, várom minden info morzsáját. És nem akarok eretnek lenni IL2 fórumba, mert várom az IL2-t. :) -
Amaymon #70393 Te örülj. Az a szerencséd, amiért beszóltál pár napja és nem kaptál mosdatást, mert hajnalban dühöngtem és fáradt voltam :) -
Amaymon #70392 Pedig most kéne oda söpörni, mert egy kurta farkú fasságon marakodunk :) -
#70391 -
Indi69 #70390 szeretek itt olvasgatni:D -
#70389 Legyél korrekt!
Lévén nem játszom ,nem tesztelem ,nem ismerem behatóan így saját tapasztalatom nincs,így hagyatkozom azokra akik ezt teszik.
És nem az én sas szememnek köszönhetők ugye ezen hibák kiszúrása.
(ha akarnám ,és érdekelne,akkor perceken belül nekiállnék tesztelni,de azt szerintem senki nem kívánná )
No de!
Amit most ide összehordtál na az a maszlag!Sőt terelsz!
Ezt írtad először.
"Kicsit tuningolnak rajta k*va jó lesz a fizika. Ez nagyon ígéretesnek néz ki. Rángat, na és? Nincs minden mozzanat előre scriptelve. A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyű gép lenne. Én ettől a kis szösszenettől még inkább várom :D"
Jó nincs minden scriptelve.
DE!Ez a mondatod hogyaszongya "A videón olyan, mintha egy szuper ultrakönnyű gép lenne."
Erre írtam ezt!
"Repülő eszköz nem tud így viselkedni a levegőben ,még ha ultrakönnyű lenne is" Ergó. Szar a fizika! Egy csomó dolgot nem vesz figyelembe .
Cáfold meg!
Utána!! beírod ezt az emelkedett mondatot!
"Fura fórum, minden ami IL-2 az sz*r. Illetve ami nem atag az árkád... :)"
Na arra írtam neked a te általad idézettet! verstehen ?
Nos mi a nem korrekt ezen?
Erre te jössz a hitvitákkal ,meg most ezzel a szösszenettel aminek megint semmi köze az egészhez.
Végezetül.
Elhiszem,hogy a szavaiddal élve "nem most jöttél le a falvédőről"
Tegnap?:)
De tudod mit ? Ezzel most mit kezdjek?
Szvsz qrvára nem érdekel.
Elkezdesz itt személyeskedni ,meg arra célozni,hogy nekem micsoda fő elfoglaltságom ezzel a a retekkel foglalkozni.
De! Nyugodtan pisild le a bokádat ha a BOS ról van szó nincs nekem ezzel semmi problémám. Na béke így reggel. -
Amaymon #70388 "De ha fingod sincs miről beszélünk ,vagy beszélek én ,akkor minek folysz bele?
Senki ,én sem szarozok,csak észrevételeztem olyan dolgot ami lehetetlen,rossz "
Populáris maszlag. Hol írtam én oly' dolgot kedves Laca, hogy ez biza így rendjén van. Én annyit írta ígéretes, mert végre nem egy többségében fossá szkriptelt fizikát kapunk. Kérlek idézd tőlem pontosan-e szavakat, amikor az mondom írom, hogy ez REÁLIS.
Arra azért kíváncsi lennék hogy akadtál bele a a játék _legsúlyosabb_ problémájába, aminek topikokat szenteltek, netán a BoS fórumot is olvasod? Vagy valaki a szádba gyömöszölte az infót, hogy na kérem szépen itt van szopasd meg ezzel. Még ha úgy tűnik is, én nem most jöttem le a falvédőről, hogy ilyen kicsinyes tréfának, csőbe húzásoknak bedőljek, amellett lehet a felületesen BoS-al foglalkozó lappangó topiktársakat kárörvendően félre vezeted, "nézd a hülyét hahaha' . De amit ismételgetsz papagáj módon és mutogatsz, az nem csak egy Laca féle trükkösen sasszemmel kiszúrt, csak úgy a semmiből felbukkant hibácska, hanem az alfa, vagyis a jelen verzió komoly problémája, amit voltak olyan kedvesek teszterek és fel is vetettek a fórumon elég velősen, annak témákat szentelve. Ha korrekt lennék, akkor most forrásmegjelöléssel igazolnám. -
sakkay #70387 Gyakorlatilag most vettem észre, de az igaz, hogy a freeracket már nem használtam egy jó hónapja. Köszi a segítséget, most rakosgatom fel a drivereket hátha. Valami tényleg összeakad, de nem is értem hogyan..ha eddig nem volt gond. -
lala42 #70386 Keress a ruotereden valami más csatornát. Lentebb írtam. Hátha nem akad össze -
lala42 #70385 Hát az alaplapi driverre gondoltam. Ami a lapod honlapján a legfrisebb
bekapcsolom a toshiba bt(hogy tudjam rákapcsolni a wii kamerát a fretrachez)
Ez a gond mióta van? -
sakkay #70384 Na tovább szűkítettem. Igazából akkor áll le net ha a wii kapcsolat után bekapcsolom a fretrecket. Amint kilépek jön a net. Átdugom mindkettőt a usb3-ba. -
sakkay #70383 de melyiket, melyikre.
-
sakkay #70382 Na szóval akkor a pontos problémám. Ha szimulátorozni akarok, és bekapcsolom a toshiba bt(hogy tudjam rákapcsolni a wii kamerát a fretrachez) akkor szinte azonnal lelövi a netet. Azonban ha kikapcsolom a toshibát máris visszajön a netem. Mind a két eszköz usb-ről üzemel, tehát valahogy ezért akadnak össze. Soha nem volt előtte ilyen. -
lala42 #70381 Ha intel-es vagy az alaplapit+usb3-at, ha amd-s akkor csak az alaplapit
-
lala42 #70380 Próbáld meg frissiteni az usb drivert. -
sakkay #70379 Na most megvan. Valahogy a free track usb ésvagy a kamera usb csatlakoztatása miatt lövi el a netet. Eddig nem volt ilyen. Na akkor most mi ez szerintetek? -
sakkay #70378 Mégsem óhogyaza... -
sakkay #70377 Megvan..egy kémprogi és reklám gyilkos progi volt a tettes ..Malb... valami. Köszi a segítséget amúgy. -
sakkay #70376 Nézd,egy kocsma fölött lakok..itt mindig lopják a netet, mert nyilvános. Ez a probléma viszont tényleg csak akkor lép fel ha multis játékot indítok. Akkor utána így is marad újraindításig. A netet amúgy csak a vendéglőben lévők használják, csak mobilon szóval semmi vizet nem zavarnak. -
lala42 #70375 Akkor szívják a net-et. Meg tudod nézni, ha belépsza routwer menüjébe és listázod a csatlakoztatott ip-ket. -
sakkay #70374 Tuti nem mert amint újraindítom 11 lesz. -
lala42 #70373 Ha modem+router, akkor a modem (d-link esetén) 2+-os legyen. Próbáld zsinóron is. -
sakkay #70372 Mármint a router a másik lakásból jön(egy családi házban és tényleg jó erős) én pedig egy tp-link wn721n-el fogom a jelet. Eddig nem is volt ilyen gondom. -
lala42 #70371 1./ próbáld megnézni, hogy nem szívja-e valaki a net-et.
2./ A 11 bgn-t állítsd n-re, majd a csatornát ( ami 6-9) között van, vedd 11-re. vagy többre. Vírusírtót kapcsold ki a játék idejére.