IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bálna nélkül nem élet az élet😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szerintem az alatt meg fogom tudni szerezni de biztos nem az elsõ héten.
180 az mán elfogadható a szememben.
Nem kell rohanni😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Kipróbáltam ezt is.
Na meg várok a 780 ra ,de szerintem azért az majd kb 2 hónap múlva lesz esedékes,én meg addig nem akarok radeon tulaj lenni😊Most elég jól tudtam bótólni így inkább rádobok egy pár ezrest oszt megint lesz béke és bodottág😊 Unom már a csíkos tengert.
Solt mesternek meg elviszem ,hogy tegye be a gépébe ,oszt lásson már egy igazi VGA-t is az életben:XD
De ha rászúrja a boostot akkor baxhatod,mert utánad megy és szarrá lõ😊
www.pumaszallas.hu
Safi kollega úrat keresem,mert beszélnék vele ! Esetleg privátban írhatna !
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Jó anyag!:
http://www.slideboom.com/presentations/292375/German-ammunition,N%C3%A9met-l%C5%91szerek-13mm-50mm
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.pumaszallas.hu
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Megtisztelsz 😊 De te is tudod :XD
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ne búsulj, ha gondolod ünnepélyesen áthelyezkedhetsz a 101/7-be. Még valami trombitás, esetleg "umpappás-brumtattás" zenét is keresek neked a neten. 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Nem baj de ez az enyím!😊
Nyomtatom is kifele aztán bekeretezem😊)))
Szóval nemsokára a honlap is megszûnik, és azt beszéltük,hogy bátran használhatja bárki ha netán ez jutna eszébe amikor virtuális egységet csinál. Csak gondoltam szólok.
Azért bõszen mentegetem a fényképeket ,meg a kitüntetéseimet 😊) Bekeretezem😊)
Azt had kérdezzem meg(hátha valaki tudja) mi történik pontosan akkor, ha (valószínûleg) a túl magas állandó fordulat miatt hirtelen elkezd remegni a gép, de ha leveszem a fordulatot úgy megszûnik a remegés. Besül' a motor?!
www.pumaszallas.hu
További szép napot.
Tazar. Ez a 3D monitor hogy vállt be a clodnál? Te már használsz ilyet egy ideje, én ezzel szemezek most (ha végre megcsinálom a joy konzolt a székhez úgyis hátrébb ülök az asztaltól, az ideális 3D távolság nem lesz gond), de az sokat jelentene, hogy clod alatt végülis milyen ez a passzív 3D? (Anno 1C-n amikor a 3d szóba jött, kb körbepisilték magukat, hogy annyira jó, de konkrétumok nem voltak). Annak már utánanéztem, nvidia kártyák is kezelik ezt a passzív 3D-t, csak kell hozzá venni egy külön programot (nVidia 3DTV Play vagy a TriDef 3D -t - minketõ olyan 8e HUF környékén van).
www.pumaszallas.hu
Tegnap mentem is egy menetet egy Hurricane géppel, tényleg sokat segít a célzásban, 5 bombázót lelõttem és még maradt is lõszer.
Trimm motor :

http://vadonszava.blog.hu/2012/12/01/a_little_eva_katasztrofaja#c19296322
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"