IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem beszélve arról,hogy most csak ref kártyák lesznek minimum egy két hónapig. Azt meg vegyen akinek 2 mamája vagyon😊
Bálna nélkül nem élet az élet😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Én max de nagyon a max 200 nál többet nem adok érte.
Szerintem az alatt meg fogom tudni szerezni de biztos nem az elsõ héten.
180 az mán elfogadható a szememben.
Nem kell rohanni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Abban az esetben lehetséges hogy ha hajlandó vagy a megjelenésekor kiköhögni érte több mint negyed millát😊

Nohab
Valamivel lassabb.
Nehogy én vigyem át a 780-t!!! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Egyik srác most tesztelgeti.

Simán 1000 ponttal többet csinál mint pl egy 680 vagy egy 7970 .

<#nevetes1>

Her Laca
Nem nem😊)
Kipróbáltam ezt is.
Na meg várok a 780 ra ,de szerintem azért az majd kb 2 hónap múlva lesz esedékes,én meg addig nem akarok radeon tulaj lenni😊Most elég jól tudtam bótólni így inkább rádobok egy pár ezrest oszt megint lesz béke és bodottág😊 Unom már a csíkos tengert.

Solt mesternek meg elviszem ,hogy tegye be a gépébe ,oszt lásson már egy igazi VGA-t is az életben:XD

Ez már perverzió Laca.<#vigyor>

Her Laca
No testvérek ,hétfõn menek egy 680 ért😊)De micsoda 680!!!!! Eddig bírtam.😊)

Her Laca
nem baj😊 Én 3/4 re nyitom úgy repkedek ,és csak akkor nyitom fullra amikor kell.

Nekem mindig úgy van..az baj?

Her Laca
Nincs. Az alapból állat. De ha spirálozol nagy magasságba akkor nyisd a hûtõt csutkára mert megdeglik a technika😊

Mert valamelyiknél mûködik de az "n"-nél nem.

E4-nél már nincsen harci fokozat?

Her Laca
Jól.Elvileg.
De ha rászúrja a boostot akkor baxhatod,mert utánad megy és szarrá lõ😊

Jól érzem , hogy ha szintben találkozok egy spittel, spirális emelkedésben le tudom emelkedni? Mert többször mûködött. Vagy õk voltak csak bénák<#fejvakaras>?

Aranyos ez a kis habcsókfóka csak reptetni nem lehet rendesen és az elektronikája is hagy kívánnivalót maga után. Szép szép de csak olcsó tömegcikk amit arra terveztek hogy mihamarabb összetört gyakorlat hiányába és vegyél másikat.
VO101Tom
Nem Safi kell neked, bannolásokat visszavonni Sanyónak és nekem lenne jogom (engem is megkerestek ezügyben e-mailen), de ez nem fog megtörténni. A TS az nem a nicket bannolja hanem a felhasználót, hogy ezt nem tudtad, és másik nick-el jöttél elváltoztatott hanggal baromkodni a TS-re, az már legyen a te bajod. Két hónapja pont ezek miatt kellett új szerverre vinni a TS-t, ezek miatt állt több napig, és az ilyen faszságok miatt lett teljesen zárt, meghívásos az egész. A tiltás marad.

www.pumaszallas.hu

Szép estét mindenkinek !
Safi kollega úrat keresem,mert beszélnék vele ! Esetleg privátban írhatna !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
Második világháborús német lõszerek, és mûködésük.
Jó anyag!:

http://www.slideboom.com/presentations/292375/German-ammunition,N%C3%A9met-l%C5%91szerek-13mm-50mm

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

VO101Tom
Ja, lehet gyújtólövedék is, nem tudom mikhez volt sorolva, én azt olvastam róla, hogy becsapódáskor egy kis fémgolyó megütötte a gyúelegyet és az "robbant" fel. Az éles villanást külön említik, hogy szerették a pilóták, mert messzirõl, és látványosan jelezte is a becsapódást.

www.pumaszallas.hu

A deWilde az gyújtólövedék - a korábbiakhoz képest annyi volt tudtommal a különbség hogy a régi gyújtólövedékeknél a lövéskor egyszerûen meggyulladt a foszfor és az egész repülés közben égett (így kisebb gyújtóhatása volt becsapódáskor) a deWilde pedig csak becsapódáskor aktiválódott.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Uraim, ha valaki megdobna privátban egy ts3 címmel ahol cseveghetnék önökkel azt megköszönném <#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Reptéren állok bekapcsolom a motort, gondoltam kimegyek csinálok egy fehérjét..1 perc múlva hallom nagy robbanás! Rám rakott valakit? Vagy valami állat belém jött?<#zavart2> Ok alap, hogy nem kell kimenni shaket csinálni..<#nevetes1> Viszont nagyon szép rácsapás hullámot csináltam egy messerrel, 2 spit ellen...csak amikor láttam , hogy kiengedett futóval leszállni akar nem volt szívem lelõni...azt amíg ezen gondolkodtam el is vesztettem..de jó volt.

Her Laca
Savikám😊<#worship>
Megtisztelsz 😊 De te is tudod :XD

VO101Tom
Nincs gond azzal a robbanással. A "De Vilde" lõszernek nincs nyomjelzõje, és az volt az angolok válasza a német M-Geschoss-ra - csak persze .303 kaliberrel - de ugyanúgy robbanó lövedék.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szerencsém volt, az MM-ben a PC-s részen nem volt normális 3D filmjük hozzá (utólag azt mondom, talán nem is véletlen), azonban a TV-s részlegen is ki volt téve pont ugyanez a cucc, és ott már volt normális film is. Avatar 3D, Prometheus 3D, meg pár 3D techdemo. Hát, mit ne mondjak elég rossz volt, nem csak a 3d nem tetszett, de egy tableten nagyobb képet kapok, mint egy 27 colos monitorról 2 méterrõl. Közelebbrõl meg egyszerûen nem volt 3D hatás, csak az az elmosódott kép. De nincs nagy dráma, már keresem mi lesz helyette 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Küldtem privit.

www.pumaszallas.hu

Hát nem tudom. Az angol borsszórókban is robbanólõszer volt? Mert a képek alapján lassan olyan effektet kap, mint a német 20 mm-es. Mintha valami csillagszóró kopogna a Messzeren, sõt a vonat-alacsonytámadó részen a földön(!!!) is. Szerintem azért ez túlzás.
Sajnálom. Egyébként az a biztos, ha leteszteled élõben.
acidrain
Sajnálattal hallom.
Ne búsulj, ha gondolod ünnepélyesen áthelyezkedhetsz a 101/7-be. Még valami trombitás, esetleg "umpappás-brumtattás" zenét is keresek neked a neten. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca
Ennyi😊
Nem baj de ez az enyím!😊

Nyomtatom is kifele aztán bekeretezem😊)))

És így múlik el a világ dicsõsége 😊
Her Laca
Na urak. A 102.VO megszünt ,vagyis meg fog szûnni teljesen.Most hívott Negh ,hogy lejár a domain név meg minden egyéb ,de lévén rajtam kivûl senki sem aktív így megkérdezte akarom e így egymagam üzemeltetni vagy mit ,de megállapodtunk,hogy teljesen fölösleges már .
Szóval nemsokára a honlap is megszûnik, és azt beszéltük,hogy bátran használhatja bárki ha netán ez jutna eszébe amikor virtuális egységet csinál. Csak gondoltam szólok.
Azért bõszen mentegetem a fényképeket ,meg a kitüntetéseimet 😊) Bekeretezem😊)

<#worship>
Her Laca
Ja . Idõ kérdése. Keress leszálló helyt oszt tedd le,vagy ugorj ki ,vagy ilyesmik.😊

Ez nem semmi! Meg a srácok is nagy királyok egyre jobban úgy néz ki.
Azt had kérdezzem meg(hátha valaki tudja) mi történik pontosan akkor, ha (valószínûleg) a túl magas állandó fordulat miatt hirtelen elkezd remegni a gép, de ha leveszem a fordulatot úgy megszûnik a remegés. Besül' a motor?!

VO101Tom
Sajna a #65248 Tárgytalan. Voltam MM-ben, megnéztem élõben, és ez a "1-1.5 méter kell neki", ez kamu. A képernyõ szélességének legalább a háromszorosáról kell nézni ezeket a passzív 3D monitorokat, ami ennél több mint 2m... az a PC-hez qrvasok...

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Sziasztok! Valaki játszik még az IL-2 Sturmovik 1946 játékkal? Találtam egy Air Race szervert, éppen volt is fent egy játékos rajtam kívül.

További szép napot.

VO101Tom
Kicsit off.
Tazar. Ez a 3D monitor hogy vállt be a clodnál? Te már használsz ilyet egy ideje, én ezzel szemezek most (ha végre megcsinálom a joy konzolt a székhez úgyis hátrébb ülök az asztaltól, az ideális 3D távolság nem lesz gond), de az sokat jelentene, hogy clod alatt végülis milyen ez a passzív 3D? (Anno 1C-n amikor a 3d szóba jött, kb körbepisilték magukat, hogy annyira jó, de konkrétumok nem voltak). Annak már utánanéztem, nvidia kártyák is kezelik ezt a passzív 3D-t, csak kell hozzá venni egy külön programot (nVidia 3DTV Play vagy a TriDef 3D -t - minketõ olyan 8e HUF környékén van).

www.pumaszallas.hu

Újabb lelet.
Köszi srácok!

Tegnap mentem is egy menetet egy Hurricane géppel, tényleg sokat segít a célzásban, 5 bombázót lelõttem és még maradt is lõszer.
Fókán az állásszögjelzõ mûszer a bal oldali panelon mutatja az aktuális állásszöget, ill. az állítás esetén a kormányfelületek is mozognak külsõ nézetben.

Trimm motor :

Múlt hét csütörtökön megjelent :

Érdekes történet, nem tudom volt-e már. Egy B-24-es lezuhan az ausztrál vadonban és túlélõk megpróbálnak életben maradni.
http://vadonszava.blog.hu/2012/12/01/a_little_eva_katasztrofaja#c19296322

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Kávé mellé.