IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vagyok veterán, de én is mostanában kezdtem el fejlesztgetni a játékomat. Én ezeket szedtem le:
Ultrapack3 RC4
Dark Blue World 1.71
Ezek mûködnek a 4.10.1 patch mellett.

Muki100
Ja igen és még annyi hogy egy 4.10.1 patchet szedtem de még nem raktam fel, mert láttam a figyelmeztetést hogy nem mindegyik modhoz jó. Körülnéztem a szokásos oldalakon mint M4T, és látom van még ultrapack is de nem akarok átsiklani a legfrissebb dolgok felett ezért kérnék egy összegzést a veteránoktól<#smile>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Szeretnék visszatérni kicsit, de nem tudom megállapítani mire is lenne szükségem. Akkor hagytam abba amikor elkezdték az új patcheket csinálni tehát ha jól tudom 4.09.

Most egy sima Il-2 1946 installom van. A célom hogy egy minél jobb single player élményt hozzak ki belõle. Ehhez milyen megamodot és egyebet szedjek most? Régebben úgy emlékszek valamilyen ultrapack és dinamikus campaign generátor volt amit használtam és tetszett is, csak látom azóta volt fejlõdés.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Most repülgetem az N verziót...sokkal erõsebb mint az alap1'..<#nevetes1> tegnap csak néztem , ahogyan elemelkedtek.

VO101Tom
Ja ja, király volt. A végeredményt nem is néztem, de 30 fölött volt összesítve, az biztos (csak mi ketten összesen több mint 25 pontot kaptunk, és akkor a többiekét még nem is számoltam). Talán egyetlen KIA volt amit lelövés miatt szereztünk, és ez kifejezetten jó eredmény 😊
Az viszont feltûnt, hogy több olyan lövésem is volt ezzel a kiskaliberes S.m.K.H. lõszerrel, hogy csak ijesztgetni akartam, és hopp, PK. Qrva messzirõl is. 😊 Na, nem panaszként mondom. 😊

www.pumaszallas.hu

Üdv 😊
Ma ill. tegnap este jó kis csapat verõdött össze ATAGon. Tom, Safi, Sakkay,Savas és jómagam. Ha vkit kifelejtettem akkor bocs. Én fõleg Tommal repültem géppárt, és szerintem elég jól tudtunk összedolgozni. Én kísértem Tom meg jól lelõtt mindenkit<#violent> Azért jutott nekem is munka, összesen 10.55 gépet lõttem, és még egy lett volna, de leállt a szerver, így azt már nem kaptam meg. Az volt a legszebb pedig: teljesen deffenzbõl izzadtam ki magam, és a végén totál füstösre és benyásra lõttem a spitet. Egyetlen killem volt, az is egy zuhanásból szárnytörés miatt, és kétszer ugrottam.
Összesen vagy 35-40 gépet lõtt le kis csapatunk, hozzánk se tudtak szagolni. Jó kis buli volt.

Her Laca
De mondom.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Hozzászólások is érdekesek 😄

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

L Viper
<#eljen>
Köszi szépen, megoldódott.
L Viper
a conf.ini-ben szerkeszteni kell a következõ sorokat:

résznél:

TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1

Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! 😊
Tudnátok segíteni, felraktam a DBW-t és letöltöttem hozzá néhány kampányt, de sajnos gond van. Két kampány is ugyanazt a térképet használja, nevezetesen ez lenne az:http://www.sas1946.com/main/index.php/topic,24674.0.html
De a küldetés betöltésekor 90%-nál ezt a hibát kapom:
Mission loading failed:Mesh3do/humans/Paratroopers/Russa/mono.sim not created
Nagyon megköszönném a segítséget mert már átkozottul idegesít.
Srácok valaki tudna pár szót mondani a me 109-3\b bombázásával kapcsolatban? Beállítások, idõzítés, használat stb..

korábban vki linkelt be leírást a német lõszerekrõl, de nem találom. segítséget kérek :-)

Lásd a Ferrari marketingje

Willenbrock

Willenbrock
Ezek a marketingesek nem ismerik azt a mondást,hogy a kevesebb néha több? Majdnem elaludtam a reklámon,egy reklámnak rövidnek de ütõsnek kell lennie szerintem.Amúgy a griffon motoros spit tetszik,de buboréktetõvel sokkal szebb.

ja, amúgy meg ami a Schaffhausen-t illeti. Mindig is fogalom volt az órák között. Ott a helye méltán a legnagyobb márkák között, tagadhatatlan köze van a repüléshez is, de ezt a márkát ne mossuk már össze a 2. vh-s shitekkel könyörgöm kedves marketinges majmok! Sokkal több köze van a Messerekhez mert a Luftwaffe beszállítója volt. Persze ott sem az "átlagos" pilóta csuklóján volt hanem inkább az ászokén és a magasabb rangú tisztek órája volt.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Nem mondod hogy ez a szar neked tetszik?! <#wilting>

Életemben nem láttam még ennyire nyálas, csöpögõs, vontatott, unalmas reklámot. Pedig imádom a repülõket is meg az órákat is de ezt borzalom volt végig nézni...

Alapból hányni tudok a svájci óra ipar de fõleg a luxus kategória marketingjétõl tisztelet a kivételnek. Hatásvadász parasztvakító maszlag az egész. A múltjukból élnek de igazán nívós mûszaki tartalmat csak nagyon kevesen mutatnak fel.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
megvan.

Her Laca
Skacok. Van az az órareklám amikor két spit kergetõzik a junka pilcsi (nõ) harisnyájáért. Nem találom a tecsöveden.

acidrain
OFF:

"Hol voltál?" 😊

Egybõl eszembe jutott öreg Jock...
"-Nyomok olyan sallert b@z'meg, véged lesz mint a Twin Peaks-nek b@z'meg" :XD

ON:

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Az lehet, de amíg én nagy nehezen lelõttem 1-et, addig te 4-et..<#nevetes1>na legalább van ami + inspirációt ad.

Her Laca
köszke.

Nohab
Privát üzenetet küldtem.
Her Laca
Azt bezzeg nem vettem amikor defenzíven vízre kényszerítetted azt a spitit😊 Pedig az gyönyörû volt . Na majd máskor😊

Még repülés közben is feltûnt, hogy megváltozott a szövegszerkezet<#vigyor>..utána jöttem rá, hogy film lesz belõle!

Her Laca
ÕÕÕÕÕ nem publikus 😊 Tom majd mondja. De fontos😊)))

Jó volt a szöveg is közben. 😊
Ez mi ez?

DB motor alkatrésze.
Her Laca
Hol kell regelni? Bakker ma van 10 .e.

i robot
Nagyon jó kis video! Olyan könnyedén szeditek az ellent, egyszerûen élmény nézni. <#eljen>

Her Laca
Direkt semmi zene.

Her Laca
Tegnap Sakkay al repkedtünk.

Az a baj, hogy nem tudod értékelni a másságot... <#shakehead>
Ennél már csak az a nagyobb baj, hogy én sem tudom értékelni...<#shakehead><#shakehead>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

acidrain
Hatás-ellenhatás 😊

acidrain
Egy percig bírtam...homokvihar. Jó'van na! Buzik.

Nohab
van itt valaki, aki ért valamelyest a kõzetekhez? Feltételezésünk szerint egy vasmeteorit darabkát találtunk a kertünkben, és szeretnénk biztosra menni.
OK meg is van, köszi szépen.

Múzeumi Fókák listája. :

Egy A8-as.

Egy F8-as.

Egy D13-as.
VO101Tom
TS-en vagyok most is, de ha nem találsz fent, a többiek elmondják, hoyg hol kell.
Safi, te regisztráltál 25-ére? 10-e a leadási határidõ!

www.pumaszallas.hu

))))

Olyan Freddy Mercury-sat? Te leszel a Queen! :-)))))
Üdv!
Tom, ha tudsz este gyere már fel TS-re. Szeretnék a 25.-ével kapcsolatban pár szót váltani Veled. Mondtad, hogy küldesz valami kitöltendõ iratot...

én meg lehet, hogy bajuszt növesztek! DDD

Én melegüzemben dolgozom, melegüzemi pótlékot kapok, meleg teát és forró csokit iszunk az automatából, reggelire meleg szendvicset eszünk, egymáshoz meleg barátság fûzi a kollégákat, meg holnap úgy is péntek lesz már, de azért ez a videó sok volt nekem is...😊
Nem tudjátok, a dynamic campaign generator(DCG) kompatibilis a DBW-vel?