91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    De tényleg..most már biztos..5* ellenőriztem ,amint belépek gyakorlatilag alig köszörül a net.
  • lala42
    Tehát wifin játszol?
  • sakkay
    Wifi.
  • lala42
    Routeren vagy?
  • lala42
    És? A kettő nem zárja ki egymást:-)
  • sakkay
    Ez mi lehet srácok? Ha fellépek akár a rof multiba vagy a clod multiba, a netem ami 11 Mb azonnal leesik 0.2-re és meg is szakad egy idő után..mi ez? Ha kilépek még mindig szar marad, újraindítás után azonban megint teljesen jó! Mi ez?
  • Her Laca
    Én iszom.
  • lala42
    Gyertek reppenni!
  • Hecker007
    A füvet óvatosan keverd az itallal, még a végén megárt
  • sakkay
    Nem fogják..egészségedre!
  • Her Laca
    Tudod mikor van gáz? Ha kitalálják,hogy ez így jó!Vannak rá jelek! Na akkor van a nagy gáz!
    megyek vedelni egy kis Ír égetett szeszt ,némi füvet hozzá szippantok,az legalább meglátszik rajtam, meg még értelme is van.
  • sakkay
  • Her Laca
    Lófaxt. Ez vicc nem indok. Az FM már kb kész kéne legyen hiszen már reptetik a népet vele ,max finomítani kéne.
    De ezt újra kell csinálni ,de ez csak az én véleményem :))) Lehet nincs igazam,bár az ritka:)
    Mint tudjuk:)
  • sakkay
    Nem nagyon. De gondolom ez esetben érthető mire gondoltam.
  • sakkay
    Ja hát tényleg az..de tényleg csak 30%. Ez azért komoly indok.
  • Her Laca
    Amúgy meg nem ,mert pár perce kapcsoltam be a gépet oszt már megyek is :)
  • Lacusch69
    Látszik, hogy nem horgászol...
  • Her Laca
    Besírtam:) Ez nagyoooooon komoly. Persze tudom tudom csak 30% :)
  • Her Laca
    Eztet lesd meg:)))
  • Papa01 #70351
    :D :D Ez mekkora szöveg!
  • sakkay
    Laca ha nagy hal lennél simán kifognálak ahányszor csak akarnám...csak tudni kell mi a jó csali.. már jössz is.
  • Papa01 #70349
    Úgy lehet, hogy a nem Steam-eshez is meg tudja venni külön! :)
  • Her Laca
    Azt a qrva:) Nem kompatibilis? Hát hogy lehet az ?:)
    Pedig olyan szorgalmasak ,még mai is küldtek nekem emilt valami város romokban képekkel,ami nagyon nem érdekelt.
  • sakkay
    Tárgytalan..nem kompatibilis...
  • Solt
    Megjegyzés: Rise of Flight: Channel Battles Edition DLCs are NOT compatible with the non-Steam version of Rise of Flight.

:))
  • sakkay
    Itt többen megfordulnak!
    Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyors segítség kellene! Ha megveszem a steamon acsatornát a ROF-hoz-de nem steamos a rof-om az probléma????????????
  • bucsher
    Ebből egész jó hazamenés-segítőt lehetne építeni a fáradt hajnalokra :)
  • bucsher
    Az igen, szép munka.
  • Zpogi

Watch This Freaky Gyro Cube Balance Perfectly, Defying Gravity
  • artivizsla #70341
    Nem jött ki a futó.

• artivizsla #70340
    Kávé mellé.

Magyar fegyverek.

Fóka múzeum.
  • artivizsla #70339
    A haver pár évvel idősebb, mint Laca, ergo előbb jutott arra a következtetésre, hogy nem nagyon hiányzik már neki az urbanizáció és annak ártalmai. Az erdőben meglenne mindene, meg ha be tudna fogni egy mosómedvét, egyszerre két problémája is megoldódna. :)

Egyébként annyira komolyan nyomja, hogy amikor este 10 után hazamegy, még egy órát szokott lövöldözni az udvaron levezetésképpen.

Egy versenyen - erdei 3D vadász - egy csapatban voltunk egy fazonnal, aki egy 60#-os íjjal nyomta és halál komolyan mesélte, hogy ez neki felkészülés a "jövőre", mind biztonsági, mind megélhetési szempontból. A szeme nem rebbent, mikor ezt előadta. Mondjuk oda se mennék be éjjel, az biztos.
  • Szepy2884
    Nem mondtad neki, hogy arról a vonatról már lekésett cirka 70 évet Kedves veres testvéreink akciósan szerveztek annó társas utazásokat, wellness hétvégeket, pár évre. Sokaknak haláli jó buli volt. Vissza se jöttek...
  • Nesut3n
    Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!!
  • 77pxdumbo
    Régi rendszerben ezt sokkal könnyebben és olcsóbban el lehetett intézni...
  • artivizsla #70335
    Nekem van egy kollégám, együtt íjászkodunk. Ő is ugyan ezt vallja, neki Szibéria a szíve -csücske, úgy van vele, hogy legszívesebben felkerekedne, oszt vissza se jönne onnan.
  • 77pxdumbo
    Aranyosak, bár ahogy elnézem a kutyus egyszer fél szemmel fogja végezni, ha nem figyel.
  • Her Laca
  • Her Laca
    Ezeket az embereket nem győzöm csodálni.
    És tudod mit? Ők csinálják jól.
    Egyre többször gondolok arra,,hogy nem kell nekem az urbanizáció.
    Van itt egy barátom,ő forgalom irányító volt a reptéren,most lett nyugdíjas,és pont ezt mondja ő is. Nem bírja már a városi létet.
  • 77pxdumbo
    ez is szuper
    Azért kemény, ahogy ezeket a nagy madarakat tartják kézen órákon keresztül, még ha van is támasztékuk. Ha nem lenne a sas csüdje gondosan bepólyázva, igencsak bajban lett volna a rókával szemben. Határeset...