91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #70370 De tényleg..most már biztos..5* ellenőriztem ,amint belépek gyakorlatilag alig köszörül a net. -
lala42 #70369 Tehát wifin játszol? -
sakkay #70368 Wifi.
-
lala42 #70367 Routeren vagy?
-
lala42 #70366 És? A kettő nem zárja ki egymást:-) -
sakkay #70365 Ez mi lehet srácok? Ha fellépek akár a rof multiba vagy a clod multiba, a netem ami 11 Mb azonnal leesik 0.2-re és meg is szakad egy idő után..mi ez? Ha kilépek még mindig szar marad, újraindítás után azonban megint teljesen jó! Mi ez? -
#70364 Én iszom. -
lala42 #70363 Gyertek reppenni!
-
#70362 A füvet óvatosan keverd az itallal, még a végén megárt -
sakkay #70361 Nem fogják..egészségedre! -
#70360 Tudod mikor van gáz? Ha kitalálják,hogy ez így jó!Vannak rá jelek! Na akkor van a nagy gáz!
megyek vedelni egy kis Ír égetett szeszt ,némi füvet hozzá szippantok,az legalább meglátszik rajtam, meg még értelme is van.
-
sakkay #70359 -
#70358 Lófaxt. Ez vicc nem indok. Az FM már kb kész kéne legyen hiszen már reptetik a népet vele ,max finomítani kéne.
De ezt újra kell csinálni ,de ez csak az én véleményem :))) Lehet nincs igazam,bár az ritka:)
Mint tudjuk:) -
sakkay #70357 Nem nagyon. De gondolom ez esetben érthető mire gondoltam. -
sakkay #70356 Ja hát tényleg az..de tényleg csak 30%. Ez azért komoly indok. -
#70355 Amúgy meg nem ,mert pár perce kapcsoltam be a gépet oszt már megyek is :) -
Lacusch69 #70354 Látszik, hogy nem horgászol... -
#70353 Besírtam:) Ez nagyoooooon komoly. Persze tudom tudom csak 30% :) -
#70352 Eztet lesd meg:))) -
#70351 :D :D Ez mekkora szöveg! -
sakkay #70350 Laca ha nagy hal lennél simán kifognálak ahányszor csak akarnám...csak tudni kell mi a jó csali.. már jössz is.
-
#70349 Úgy lehet, hogy a nem Steam-eshez is meg tudja venni külön! :) -
#70348 Azt a qrva:) Nem kompatibilis? Hát hogy lehet az ?:)
Pedig olyan szorgalmasak ,még mai is küldtek nekem emilt valami város romokban képekkel,ami nagyon nem érdekelt. -
sakkay #70347 Tárgytalan..nem kompatibilis... -
Solt #70346 Megjegyzés: Rise of Flight: Channel Battles Edition DLCs are NOT compatible with the non-Steam version of Rise of Flight.
:)) -
sakkay #70345 Itt többen megfordulnak!
Srácok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyors segítség kellene! Ha megveszem a steamon acsatornát a ROF-hoz-de nem steamos a rof-om az probléma???????????? -
bucsher #70344 Ebből egész jó hazamenés-segítőt lehetne építeni a fáradt hajnalokra :) -
bucsher #70343 Az igen, szép munka. -
Watch This Freaky Gyro Cube Balance Perfectly, Defying Gravity -
artivizsla #70341 Nem jött ki a futó.
-
artivizsla #70340 Kávé mellé.
Magyar fegyverek.
Fóka múzeum. -
artivizsla #70339 A haver pár évvel idősebb, mint Laca, ergo előbb jutott arra a következtetésre, hogy nem nagyon hiányzik már neki az urbanizáció és annak ártalmai. Az erdőben meglenne mindene, meg ha be tudna fogni egy mosómedvét, egyszerre két problémája is megoldódna. :)
Egyébként annyira komolyan nyomja, hogy amikor este 10 után hazamegy, még egy órát szokott lövöldözni az udvaron levezetésképpen.
Egy versenyen - erdei 3D vadász - egy csapatban voltunk egy fazonnal, aki egy 60#-os íjjal nyomta és halál komolyan mesélte, hogy ez neki felkészülés a "jövőre", mind biztonsági, mind megélhetési szempontból. A szeme nem rebbent, mikor ezt előadta. Mondjuk oda se mennék be éjjel, az biztos. -
Szepy2884 #70338 Nem mondtad neki, hogy arról a vonatról már lekésett cirka 70 évet Kedves veres testvéreink akciósan szerveztek annó társas utazásokat, wellness hétvégeket, pár évre. Sokaknak haláli jó buli volt. Vissza se jöttek... -
#70337 Kellemes ünnepeket mindenkinek !!!! -
77pxdumbo #70336 Régi rendszerben ezt sokkal könnyebben és olcsóbban el lehetett intézni... -
artivizsla #70335 Nekem van egy kollégám, együtt íjászkodunk. Ő is ugyan ezt vallja, neki Szibéria a szíve -csücske, úgy van vele, hogy legszívesebben felkerekedne, oszt vissza se jönne onnan. -
77pxdumbo #70334 Aranyosak, bár ahogy elnézem a kutyus egyszer fél szemmel fogja végezni, ha nem figyel. -
#70333 -
#70332 Ezeket az embereket nem győzöm csodálni.
És tudod mit? Ők csinálják jól.
Egyre többször gondolok arra,,hogy nem kell nekem az urbanizáció.
Van itt egy barátom,ő forgalom irányító volt a reptéren,most lett nyugdíjas,és pont ezt mondja ő is. Nem bírja már a városi létet.
-
77pxdumbo #70331 ez is szuper
Azért kemény, ahogy ezeket a nagy madarakat tartják kézen órákon keresztül, még ha van is támasztékuk. Ha nem lenne a sas csüdje gondosan bepólyázva, igencsak bajban lett volna a rókával szemben. Határeset...