IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ultrapack3 RC4
Dark Blue World 1.71
Ezek mûködnek a 4.10.1 patch mellett.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Most egy sima Il-2 1946 installom van. A célom hogy egy minél jobb single player élményt hozzak ki belõle. Ehhez milyen megamodot és egyebet szedjek most? Régebben úgy emlékszek valamilyen ultrapack és dinamikus campaign generátor volt amit használtam és tetszett is, csak látom azóta volt fejlõdés.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az viszont feltûnt, hogy több olyan lövésem is volt ezzel a kiskaliberes S.m.K.H. lõszerrel, hogy csak ijesztgetni akartam, és hopp, PK. Qrva messzirõl is. 😊 Na, nem panaszként mondom. 😊
www.pumaszallas.hu
Ma ill. tegnap este jó kis csapat verõdött össze ATAGon. Tom, Safi, Sakkay,Savas és jómagam. Ha vkit kifelejtettem akkor bocs. Én fõleg Tommal repültem géppárt, és szerintem elég jól tudtunk összedolgozni. Én kísértem Tom meg jól lelõtt mindenkit<#violent>#violent> Azért jutott nekem is munka, összesen 10.55 gépet lõttem, és még egy lett volna, de leállt a szerver, így azt már nem kaptam meg. Az volt a legszebb pedig: teljesen deffenzbõl izzadtam ki magam, és a végén totál füstösre és benyásra lõttem a spitet. Egyetlen killem volt, az is egy zuhanásból szárnytörés miatt, és kétszer ugrottam.
Összesen vagy 35-40 gépet lõtt le kis csapatunk, hozzánk se tudtak szagolni. Jó kis buli volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
http://allateledel.vatera.hu/haszonallatok/elettelen_legy_test_1748616365.html
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
TexCompress=2
TexFlags.TexCompressARBExt=1
Ez a két beállítás így nézzen ki!
A TexCompress=2 beállítás ráadásul növeli az FPS értékét is! 😊
De a küldetés betöltésekor 90%-nál ezt a hibát kapom:
Mission loading failed:Mesh3do/humans/Paratroopers/Russa/mono.sim not created
Nagyon megköszönném a segítséget mert már átkozottul idegesít.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Életemben nem láttam még ennyire nyálas, csöpögõs, vontatott, unalmas reklámot. Pedig imádom a repülõket is meg az órákat is de ezt borzalom volt végig nézni...
Alapból hányni tudok a svájci óra ipar de fõleg a luxus kategória marketingjétõl tisztelet a kivételnek. Hatásvadász parasztvakító maszlag az egész. A múltjukból élnek de igazán nívós mûszaki tartalmat csak nagyon kevesen mutatnak fel.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Hol voltál?" 😊
Egybõl eszembe jutott öreg Jock...
"-Nyomok olyan sallert b@z'meg, véged lesz mint a Twin Peaks-nek b@z'meg" :XD
ON:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Ennél már csak az a nagyobb baj, hogy én sem tudom értékelni...<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Safi, te regisztráltál 25-ére? 10-e a leadási határidõ!
www.pumaszallas.hu
))))
Tom, ha tudsz este gyere már fel TS-re. Szeretnék a 25.-ével kapcsolatban pár szót váltani Veled. Mondtad, hogy küldesz valami kitöltendõ iratot...