IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nézd meg a Mestert,hol foglalkozott az ilyesmikkel😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
87 ezerért csak most a DC II 7970 top ot adom .
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Megvolt, csak ezen az irodai gépen és már eltünt LOL.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyébként a két irányu pálya, ami keresztezi egymást, azt mindig az uralkodó szélirányok alapján szabták meg. A T betü az valóban a leszálló jel. Az elõtt leszállni, azt jelenti, hogy vízbe estél. ( Anno ekkor koppant az oktató keze a fejünkön :-) ) Mert kezdõ kozomban megesett,hogy rövidre jöttünk be.
Ha jól emlékszem, Calais-tól É.-ra van az egyik, ahol érdemes a kifutóra gurulni, mert keresztben a mezõ szûk. Meg Visant-nál ( ha jól írom) ott is. ( tegnap 1 halálom emiatt volt.)
Ha esetleg(Tom, <#wink>#wink>) tudná valaki a választ megköszönném. A reptér felszállási rendje szerint-ha van széles és keresztbe keskeny pálya melyik a fel és melyik a leszálló? Továbbá vannak a pálya mellett ilyen' egyik oldalon sárga, másik oldalon deszka😊 lapok. Az a felszálló irány, ahol a sárgát látom? Vagy a másik. A "t" jel a leszállási irány azt tudom..remélem.
Egyébként megcincáltuk a vörösök bajszát rendesen 😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
De kettõt így is elkaptam, de vagy késik a stat, vagy nem kaptam el õket eléggé..<#nevetes1>#nevetes1>
És az én 6 killem még hiányzik is róla. Csak nekem hamar (00.45😊 köpött a maci...
[email protected]
sub
Tegnap reppentek a magyarok. Nélam 1 bomber, a többi spit. A bomber humán, a többieket nem követtem le. Szóval retteghetnek a vörösök :-)
Telepítés menete :
1. IL2 4.11.1
2. HSFX 6.0-át telepíteni a fõmappába
3. HSFX 6.01 Patch 1 telepítés a fõmappába
4. HSFX History Mod Patch 6.0.11 - 6.0.17 ( ez helyettesíti az Auto
Updater-t )
vagy :
1. HSFX 6.0
2. HSFX 6.01 patch1
3. HSFX auto updater (Auto Updater 6.017 -ig peccseli a játékot, de
csak akkor mûködik, ha van a gépen Microsoft Visual C++. Ezt ki
is írja az updater, ha nem jó.)
Talán az az egyszerûbb, ha a patch-eket egy külön mappába tömöríted ki és ezután ezt a mappát másolod az IL2 fõmappájába.
Ha kész vagy és mûködik a teljes mod ( IL2 1946 HSFX 6.017 ), akkor a grafikai-, consol beállítások, skin és kampánybõvítések után érdemes egy másolatot készíteni és akkor legközelebb elég egy copy a teljes újratelepítés helyett, ami sokkal egyszerûbb, meg gyorsabb is.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az utolsó hivatalos patch-re kell feltenni ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=3777, utána ezt: http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/showthread.php?t=4347
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Clod esetében mi a legújabb elérhetõ frissítés, a Version Team Fusion V1 ( 3.00)?
Ahogy a hajtómû olaja túlmelegszik, az olajnyomás esni kezd, a határérték alatt egyszer csak oil gasket leak-et kapsz és vége (de ugyanezt jelzi az olajhõfok (max. 105), vízhõfok (max. 100) is). Az olajnyomás felsõ limitnek a játékban nincs értelme, pl hajtómû hidegindításkor kellene nézni, hogy a nyomás nehogy 8 kg/cm2 fölé menjen, akkor azonnal le kellene állítani, de a játékban ilyesmi hiba nincs. Egyébként ezek a mûszerek egész jól mûködnek, pl a benya nyomásmérõ is ingadozni kezd, majd leesik nullára amikor az épp kifogy).
Ami nem mûködik a játékban, hogy az olajhõmérõn van egy gomb, amit megnyomva az olajhûtõ kimenetén (motorba visszatérõ) olajhõfokot jelezné (alapból a motorból kilépõ, hûtõbe belépõ hõfokot jelzi), ezzel látnád, hogy mennyire hatásos az olajhûtés.
Mielõtt túlmelegedés miatt megdöglene a hajtómû, feltûnõ még, hogy jelentõsen veszít az erejébõl, és a fordulatszám full gáznál is esni kezd, nem húz a gép. Ha erre felfigyelsz, és lekapod a gázt, talán van pár másodperced megelõzni, hogy szétmenjen (néha bejön). Meg persze azt se felejtsd el, hogy a hûtõvíz hõfoka, kenõanyag nyomása, hõfoka egy dolog, de a hajtómû üzemeltetéséhez tartoznak idõkorlátok is (ezek a TF wiki oldalon egész jól le vannak írva). Ha ezeket túlléped, minden elõzetes jel nélkül szétmehet a hajtómû. Ha egy mód van rá, közlekedj 80% gázzal (1.3 ata környékén, inkább alatta), és csak akkor nyomj rá full gázt, ha mindenképp muszáj.
Egyébként a Pumaszállásról letölthetõ a DB 605 hajtómû üzemeltetési és szerviz utasítása, teljesen magyar nyelvû, háborúban a 210-esekhez kapott gépkönyv (kvázi ugyanaz mint ami a 109-esekhez kell. DB 601-estõl is csak pár dologban tér el a 605). A hadtörténeti múzeumban volt egy ideig, de onnan sajnos eltûnt, én egy fénymásolt változatát kaptam meg pár éve az egyik roncskutatós sráctól, beszkenneltem, és az tölthetõ le onnan. Emellett a 109 G-2 kezelési is üzemeltetési utasítása is leszedhetõ, a hajtómû üzemeltetési értékei persze mások, de az eljárások itt is kb ugyanazok mint az Emilnél. Német nyelvû, Emilhez kiadott gépkönyvet innen szedhetsz le.
www.pumaszallas.hu
A ref kártyák mind +10-20 fokkal melegebbek.
Az összes bálnám,pl ez a 7970 es is,játék alatt max 65-67 fokos. 70 sose volt egyik se. A gtx ek azok halkabbak ,de azt tudjuk mért.
Na most nézz meg egy ref 7970 est? 80-90. Azért én nyugodtabb vagyok ha hûs a cucc😊Ha a reffel akarom ugyanezt elérni akkor pont olyan mintha reptéren lennék. Visít mint a tengerimalac😊
www.smart-bus.hu
Bálna nélkül nem élet az élet😊
Szerintem az alatt meg fogom tudni szerezni de biztos nem az elsõ héten.
180 az mán elfogadható a szememben.
Nem kell rohanni😊
www.smart-bus.hu
Kipróbáltam ezt is.
Na meg várok a 780 ra ,de szerintem azért az majd kb 2 hónap múlva lesz esedékes,én meg addig nem akarok radeon tulaj lenni😊Most elég jól tudtam bótólni így inkább rádobok egy pár ezrest oszt megint lesz béke és bodottág😊 Unom már a csíkos tengert.
Solt mesternek meg elviszem ,hogy tegye be a gépébe ,oszt lásson már egy igazi VGA-t is az életben:XD