91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #70450 Nálunk sem azokkal van a baj, akinek sikerült beilleszkedni és gondolom evvel így vannak a felsorolt országokban is. A multikulti egy zsákutca és a világhíradókat elnézve a felsorolt országokban mindennaposak az említett etnikumok összetűzései az őslakosokkal és a részarányuk emelkedésével ez a probléma csak nőni fog. Amerikában a 60-as években rájöttek, hogy fel kell zárkóztatni a négereket, hogy kevesebb legyen a probléma velük. Franciaországban egységesen francia mindenki, nem veszik figyelembe a származását az embernek, ők így oldják ezt meg. Németországban pár éve volt egy felmérés a török származású emberek arányának a megállapításáról. Az eredmény láttán nem kis döbbenet ült ki az arcokra, mivel nagyságrendekkel haladta meg a köztudatban levő számokat. A Kádár-rendszerben volt eszköz és lehetőség felzárkóztatni ill. felzárkózni annak,aki ténylegesen akart, de a mai liberális Európában én erre már nem sok esélyt látok, mivel szerintem is épp az ellenkező irányból lehetne a rendet valamilyen formában fenntartani. -
#70449 Azért ezek a "hasonlatok" kicsit sántítanak.
A germánok qrva sokat köszönhetnek a törököknek., ámedikában pedig a feketék egész jól beilleszkedtek. Sok-sok afroamcsi komoly sikereket ért / ér el a sportban, politikában és mindenhol máshol. Persze ott is vannak szar alakok ahogy mindenhol. A különbség az, hogy a mi négereink ZÖME meg sem próbál beilleszkedni. És ez zömmel a mindenkori politika hibája! -
artivizsla #70448 Lassan minden nemzetnek kialakul a maga "roma" társadalmi rétege, akivel nem egyszerűen jön ki. USA-ban a négerek, Franciáknál és az Angoloknál az arabok és az afrikaiak, a Németeknél meg a törökök. Nem tudom, hogy melyiknek könnyebb, de egyiknek sem egyszerű, azt hiszem. -
#70447 Nekem semmi bajom velük.
Pár alapszabályt betartok. Nem beszélek velük. Nem vásárolok tőlük. Nem adok el nekik semmit. Nem dolgozom nekik.Nem dolgoztatok velük többnyire. Bár volt rá példa és kellemesen csalódtam azt meg kell mondjam.
Mindaddig ez így is lesz amíg a kölcsönös tisztelet és megértés nem alakul ki a roma társadalomban és nem fogadják el azon elveket ahogy a többség él.
Jelezném ők még egymást sem fogadják el teljes mértékben.
Jól mondod. Ha van egy erős és kemény ,ámde igazságos hozzáállás velük szemben is,és nem lehet takarózniuk a származásukkal akkor előbb utóbb helyreáll a rend .Ez jószerivel politikai kérdés .
Persze szerteágazó a dolog nem is kicsit .
-
sakkay #70446 Múltkor beszélgettünk a-többek között-cigánykérdésről és a szélsőségességről. Mondtam, hogy mennyire figyelek arra, hogy a gyerek normálisan álljon a kérdéshez. Erre 2 napja lenyom nekem egy olyan white power dumát, majd' le estem a székről. Olyan 10 percig magyarázok neki okosan, erre ő:Apa te most akkor szereted a cigányokat? Na még egy fél óra(rézben ordibálva mert igen felhúztam magamat) aztán nagyjából helyretettem. De hihetetlen hatása van a suliban, a sok kis gyökér, ahogyan behozza sok nagy gyökér szülőnek a világ felfogását. Persze én is utálom a viselkedésüket, még a hanghordozásukat is-nem egy esetben volt már afférom velük-de ismerek-és tényleg-nagyon normálisat közöttük. Ebben a kérdésben meg csak a szívós kitartás, és a megértő de kemény (szerintem még jóval keményebb mint most)hozzáállás a egyetlen út.Sem nem lehet őket lelőni,sem nem lehet elzavarni őket. Na így kora reggel ennyi. Bármit Laca, csak nehogy előugorjon a tegnapi.. -
#70445 Várjál te csak azzal:))) Majd figyelek oszt feldobom a témát ha leesik valami hírmorzsa:)
Mindamellett Amaymon nem tett szerintem semmi olyat amiért meg kéne köveznie magát ,elmondta a véleményét , max egy kicsit szerintem félreértelmezte pl az én mondandómat.Olyan dolgokat látott bele amikről szó sem volt .
Előfordul az ilyesmi. -
#70444 Ja. A DCS totyikban is valami arc lazán "leszarozta" Beczl munkáját... -
artivizsla #70443 Respekt. -
Solt #70442 Korrekt! ;) -
sakkay #70441 Na akkor most mindenki örül, béke van ismét. Remélem egy ideig nem lesz téma. -
Amaymon #70440 Mea Culpa! Front van vagy nem tudom micsoda, de ma mindenki meg van borulva az sg fórumon :) -
#70439 A vége vicces:)
-
sakkay #70438 Az eszközkezelő usb vezérlőkgeneric usb hub könyvtárában szerepel a Bluetooth és a tp link. -
sakkay #70437 A gond az, hogy nem nagyon vágom az ilyesmit, a másik meg az, hogy a haverom lakásában van. Közösen füzetjük ugyan, inkább a gond az, ha én elkezdem basztatni és valamit elcseszek az egész vendéglátó ipari egység szabad netjének vége...amíg nálamnál okosabb nem rakja rendbe. Most meg ugye hétvége van. Na azért próbálok előbb minden mást. -
#70436 Én avval kezdeném! -
sakkay #70435 Melyik progira gondolsz? -
sakkay #70434 Az a baj régóta nem használtam..viszont a router cserélve lett...de lehet , hogy semmi köze hozzá, ezért előtte minden mást kipróbálok..a végére marad a router. -
sakkay #70433 Hát az eszközkezelő valamely részén egy lapon van de nem tudom szétszedni. -
#70432 Nem frissítetted a winfost mostanában?
Mert az is lehet,hogy valamelyik frissítés cseszte szét ,sőt nagyjából tuti ,hisz eddig jó volt .Nézd meg miket csinált és onnantól amikor még jó volt töröld le az új frissítéseket.
Besenyő Pista bá :) -
#70431 Mé nem vezetékes megoldással csinálod?
Ezeket próbáltad?
Utána nézek. -
#70430 Véletlen nem a wifi cuccra van ráállítva a freetrack?
Úgy értem a progiban ki lehet választani elvileg a forrás eszközt és lehet hogy itt állítódott el valami. -
sakkay #70429 Inkább segítsetek nekem, mert vagy egy hónap után tegnap megjött a kedvem repülni, erre itt van ez a szar. Még a ROF-hoz is megvettem a csatorna térképet. -
sakkay #70428 Srácok esetleg valakinek nincsen ötlete, azon kívül hogy ugyanaz a frekvencia a router meg a bt között. Ha szimulátorozni akarok, és bekapcsolom a toshiba bt(hogy tudjam rákapcsolni a wii kamerát a freetrackhez) akkor szinte azonnal lelövi a netet. (Illetve folyamatosan gyengül és kb 10 sec után pedig elveszti.) Azonban ha kikapcsolom a toshibát máris visszajön a netem. Mind a két eszköz usb-ről üzemel, tehát valahogy ezért akadnak össze. Soha nem volt előtte ilyen. Illetve pontosabban akkor áll le a net, ha elindítom a fretack programot. Mindkettő usb-a net is a tp link miatt meg a free tarck is a bt stack miatt)Érdekes mert ha bekapcsolom a net sebesség mérőt, és aztán a freetrack progit, azonnal látszik, hogy megy össze sávszélesség, és ha nem nyomom ki időben el is veszti a jelet. Próbáltam azt is , hogy csak 2 dolog van (usb)bedugva, de úgy is ugyanaz. -
VO101 tvr #70427 #70413 -
Solt #70426 Most komolyan el kell magyarázni, hogy mi a probléma a fórumbéli magatartásoddal? Bevágódsz egy "belterjes" fórumba minden előélet nélkül, majd magas paciról elkezded osztani az észt, és amikor behúzzák nálad a kéziféket, akkor még neked áll feljebb!?
Ha úgy érzed, hogy a jövőben tagja szeretnél lenni ezzel a reggel a kis csipet csapatnak, akkor szerintem kezd egy globális mea culpával, és sürgősen vegyél vissza. Ez az "ajtóstól jövünk a házba mentalitás" itt nem divat, és mivel már vén faszok vagyunk, a tolerancia küszöbünk is alacsony az idegenekkel szemben.
Nyilvános fórum, bárkinek az építőjellegű véleményét szívesen olvassuk szinte bármilyen témában, de ehhez szükségeltetik az alap fokú íratlan szabályok betartása. Köszönjük! -
#70425 Én soha nem sértegettelek!!!!!!!! De ha gondolod!
-
#70424 Végezetül!
Csak ,hogy lezárjam ezt az értelmetlennek tűnő diskurzust és te is megértsd az ok okozati összefüggést,mielőtt még valóban egymás torkának esnénk itt mindannyian.
Mi felhasználók vagyunk ugye. Mind a szimek főleg a repszimek szerelmesei.
Nos ha valaki csinál egy játékot ,vagy készülő félben van ,persze ,hogy rá ránézünk ,megvitatjuk egymás közt a dolgokat.
DE! Lévén sokan belefáradtunk már a csodavárásba,és itt nagyon sokan nem egy két szimmel kerültek közelebbi ismeretségbe a (mondhatom nyugodtan) , bő egy évtized alatt ,így véleményünk is van ,persze néha mi is mondunk marhaságokat ez nem vitás.
De.
Itten van ez a készülő játék.
Ahhoz,hogy a fórumlyukon elmondhassuk a véleményünket ,meg kéne venni a félig sem kész tákolmányt sok sok korpáért,jó sokat kéne repkedni vele (persze amikor engedik) ,és akkor lenne alapja annak ,hogy véleményezzünk.
Viszont. Mi nem akarunk pénzt adni egy ,lehet sose el nem készülő valamiért ,nem akarunk pénzt adni ,hogy tesztelhessünk. Érthető!
Így balgaság azt várni tőlünk,hogy a fórumlyukra irkáljunk.
Csinálják meg jól és ha kész lesz majd eldöntjük ,hogy megvesszük e vagy sem.Ez ilyen egyszerű. Amit meg közbe látunk ,hallunk arról elmondjuk ,hogy szerintünk jó e vagy egy rakás szar.
Te védheted itt a dolgot ,de a te véleményed is csak egy a sok közül ,és kb annyit is ér mint mondjuk az enyém.
Max annyi a különbség,hogy nekem igazam van.(mint mindig)
Jut eszembe? Miért nem veszed meg és tégy érte ,hogy jobb legyen. Te is megtehetnéd.Mondhatnál okosokat ott. Vagy biztathatnád őket,hogy hiszel bennük,meg reméled qrva jó lesz:)
Különben elárulom,hogy a sok fórumbeírás ott a "mérvadóktól"kb annyit sem ér mintha itt irkálnánk.
Na akkor legyen ez a végszó. -
Amaymon #70423 Én mondtam hogy hajlandó vagyok a sértegetéseket szőnyeg alá söpörni és semmisnek venni, amit Laca és Indy69 kezdett. Nem rajtam áll. Erre te is bekapcsolódsz a szurkálódásba, mert hozzászólás kényszered van. Ennél azért intelligensebbnek gondoltalak a kommentjeid alapján. -
Solt #70422 Na most már egy picit fékezzél légyszíves, mert kifogsz sodródni. -
#70421 Nem ismerek klánokat. Említett "ismertebb" arcokat pláne nem.
Akik mérvadóak számunkra vélemény ügyileg azok biztos nem onnan kerülnek ki:) Sorry ha ez nem esik jól,de sajna ez van.
-
Rue East #70420 az FSX-et inkább nem kéne erőltetni, már több mint 8 éve írták azt a programot, csak azért van létjogosultsága, mert a közelébe nem ér a többi szimulátor
viszont a Lockheed Martin megvette és kipofozta, Prepar3d néven fut most, na az még érdekes lehet... -
#70419 Anno Olegék is nagyot kockáztattak az Il-2-vel,saját kockázatra egy csomó ideig fejlesztgették,nem is mutogatták,csak előálltak vele mikor kész lett.Akkoriban is ment már a fanyalgás,hogy csendes őrültek játéka meg,hogy kihalt műfaj a szimulátor,aztán lassan de biztosan siker lett,üzletileg is.Mostanában túl gyorsan akarnak azonnali bevételeket,újabban már a tesztelés kapcsán is.Egyrészt érthető,mert kell a fejlesztéshez lóvé,de Olegék anno saját kockázatukra belefeccöltek,és kiadtak egy csúcs szimulátort ami készen volt.Ma miért nem tudja ezt egy csapat sem megcsinálni? Az,hogy nehezebb már a modellezés,több vele a meló nem lehet indok szerintem,mert a gépek teljesítménye is sokat nőtt azóta. -
artivizsla #70418 Nem tudom, de szerintem nem műszaki akadálya van a dolognak, a technológia már adott hozzá. -
Amaymon #70417 Egy pár szerverből álló felhő talán le is tudna modellezni egyet :) -
artivizsla #70416 "...Olyan szimulátort várnék ami komplex mint az Il-2,grafikában,virtuális kabinban DCS és fizikában Clod..."
Evvel vagyunk így egy páran. Nem is tudom, hogy ha a feladat adott, akkor miért nem ezt csinálják a programkészítők ? Na jó, tudom, many, many, many... -
#70415 Mint egy őrült bakkecske :D De engem nem is érdekel túlságosan.Olyan szimulátort várnék ami komplex mint az Il-2,grafikában,virtuális kabinban DCS és fizikában Clod.Na ha ilyen készülne valahol,azt nagyon tudnám várni,talán majd egyszer.Esetleg az FSX-re írhatnának egy kiegészítőt,vannak hozzá szép gépek,térképek,meg minden.Csak a fizikát és a sérülésmodellt kéne megvariálni.A CFS3-ra is megcsinálták az Over Flanders Fieldet,rá sem ismerni az alap CFS-re. -
Lacusch69 #70414 Az Il-2-ben nem klánok, hanem századok vannak. (Nem CS ez...)
Az említett századok tagjai... hát nem mostanában, de repkedtem velük, és nem estem hanyatt a produkciójuktól... -
majonur #70413 figyi mar te egyebkent ki vagy? nehany napja megjelentel itt a a forumon, es olyan magas lorol beszelsz mindenkivel, hogy orom nezni.
legalabb tudnank rolad valamit, lasd Lacat, ot ismerjuk, sokan repultek is vele, raadasul feltolt a repuleseirol videokat, tehat nem csak ugy a levegobe osztja a velemenyet,
de te csak ugy a semmibol nyomod a suket dumat, ez igy elegge nyomi trollkodasnak tunik. -
Amaymon #70412 Ismertebb JG, RAF stb. klántag és néhány értelmesebb HUN a hivatalos fórumon érdemben vitázik és bírálja ezt. Itt a dunába is lehetne üvölteni annyi keltje van, még ha 60* is van kitéve ugyanaz :) -
#70411 Én áttértem a modernebb gépekre, néha IL2:1946-al coopozunk haverokkal, de ennyi, CloD-ot el se indítottam mióta Atagon szétbutították a német oldalt. Egyébként se vagyok egy mesterlövész, de ezzel a sebzéssel hiába találom el megy tovább, engem meg 2 golyó kigyújt vagy leállítja a motort, ez is gáz.
Én várom a BoS-t, de ez a FM vicc kategória ebben az állapotban.
Reménykedni persze lehet, hogy kijavítják, de ilyen téren én már nagyon pesszimista vagyok :(