IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Tom, hova tudnám ezt a "hibát" linkelni? Szûz telepítés után készültek a képek...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Petivel mentünk kötelékben Anglia felé, hol motorproblémáim végett haza kellett evickélnem, a kísérõmet meg ott kellett hagynom. Már lassan Anglia fölött jártam, mikor megszólalt Mester hogy 6 kontankt tart felé. Peti alatt 4-500 méterrel 6 Hurricane húzott el, mely nyomába eredt kísérõm. Két hurkány mellett is elhúzott mire biztos lett benne, hogy ezek inglis kutyák. A vezérgépet tele pumpálta, majd felhúzta mögötte. A többi hurkány szétreppent mint felriasztott madár csapat. Még meg lõtt egy hurrit, mire kiürült a tár, így haza felé indult.😊

Zpogi
OFF

A világ legnagyobb hazugsága.

Ez a legutóbbi külsõs pecs tényleg sokat dobott, végre elfut 😊 Néha akad egy egy hosszút, meg néha launcher exével leáll, de megy, és az effekteket meg a textúrát médiumra tudtam húzni 😄 Végre összevakartam multiban is emberi killt 😊 Azt hiszem a war thunder egyelõre pihenni fog😊

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

VO101Tom
Annyit hozzátennék, hogy nem mindegyik meszába építették be, a Finnek is vakarták a fejüket, mikor megkapták a G-6-osaikhoz a kézikönyv németbõl fordítását, és ez a kar meg sehol 😊

Az Emilben egyébként a zöld kis kar lenne ez (Zundkerzenreiniger):

www.pumaszallas.hu

acidrain
Üdv!

A gyertyatisztító gomb meghúzásakor a motor elõgyújtásából vettek visszább mondhatni utógyújtásba vitték a gyújtórendszert. A kormos gyertyák könnyebben kiégtek a megnövekedett hõhatás miatt.

A rajzon a karja a 44-es számú.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

i robot
Sziasztok!
Pumaszálláson ráleltem a DB 605-ös motor kézikönyvére, és gyorsan elkezdtem átrágni magam rajta.
Rögtön a motor bemelegítése résznél fennakadtam, azt írja GYERTYATISZTÍTÓT meghúzni. Gondolom a CLOD-ben ez nincs szimulálva, de nagyon érdekelne melyik kar az a fülkében, és hogyan mûködik. Elõre is köszönöm a segítséget!

acidrain
Köszi, megdolgoztunk érte 😊
Egyik-másik killért komoly fordulóharcba is kezdtünk.

Sweet FX-el játszom, azért sötétebb.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Mi a címe a zenének amit beraktál alá?
Her Laca
Ennek a gyereknek nincs szerencséje a összeakadunk😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Nekem kissé robotos, de hát ízlések és pofonok 😊

www.pumaszallas.hu

Vogel
Nekem spec bejön ez a kialakítás.

VO101Tom
Na, válaszolt Robo. Azt írja, hogy sajnos az ilyen hibák nagyon genyók, sok minden okozhatja, ezért tuti megoldást sajnos nem tud, de amiket õ csinálna hasonló hibánál, azt elmondja. Elsõ hallásra az elsötétedés miatt neki hardware gondnak tûnik vagy ahhoz kapcsolódó driver gondnak, de lenne néhány kérdés.
- Melyik nvidia driver van fent? A legutolsót, ami 1-2 hete jött ki, arra tvr panaszkodott, hogy neki akadásokat és egyéb hibákat okoz. Nekem pl. a 314.22 teljesen jó.
- SSD-t winyót használsz-e? Azokkal néha gond van.
- Újrainstall után a Steam clod -os redist mappából mindent újrainstalláltál-e? Fõleg a .net és a directx lenne a lényeg. És lehetõleg mindegyiket uninstalláld is az install elõtt, ne csak rátelepítsd. Ezeknél fontos, hogy ne a letölthetõ legutolsó változatot tedd fel, hanem konkrétan azokat, amik a clodos mappában vannak.
- A játék is megáll mint a szeg, vagy amikor elsötétedik a kép, akkor hallható-e még a háttérben?
- A monitorra az elsötétedéskor feljön-e bármilyen felirat, ami arról ír, hogy elment a videojel?
- Milyen más jétékkal játszol? Van olyan, ami ugyanígy leterheli a gépet? írtad, hogy csak a clod alatt csinálja, de ezt a leterhelés okozza, vagy más?
- Teszteket futtattál-e, amik terhelés alatt vizsgálják a gépet, illetve amit javasol, a dxdiag, memtest86, egyéb 3d benchmark progival vizsgálni, hogy memória vagy HW gond ne legyen (megjegyzem, memória HW hiba vagy túlmelegedés szerintem itt nem lehet, akkor az egész gép kikapcsol vagy lefagy, nem csak egy-egy program).

Nos, hát ennyire jutottunk. Alapvetõen windows rendszerszinten kell keresni a hibát, mert ha a clod új telepítés, akkor azzal valszeg nincs gond. De ezek csak ötletek, reméljük valamelyik segít. Ha sikerül megtalálni a hibát, akkor a megoldás mindenképp érdekli, lehet majd csinálnak egy TF wiki oldalt az ismert hibákról és a megoldásaikról.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Egy kis spitezés😊

VO101Tom
Tomcsi. Ezek a random fagyások amikor fórumtéma volt 1C-n, ott mindig valami rendszerszintû dolog volt a ludas. .net vagy a directX (a redist mappából mindent felraktál?). De sajnos tuti megoldás nem volt.

Amit Pogi írt, win frissítés, azt én pl tuti nem töröltem le, de a gépemen én sem találom (állítólag az IE 10 telepítésekor kerül a gépre). Az nekem nem volt egyértelmû, hogy ez csak a Sweet Fx-et felinstalláló usereknél jelentkezik-e (annak a fórumában tárgyalták). Apropo Sweet Fx. Az elvileg nem kompatibilis a TF patch-el, ilyen grafikai kiegészítõ programok ugye nincsenek fent?

Az egyik TF-es srácot mindenesetre megkérdeztem, hogy mi legyen a standard eljárás, ha ilyen random elsötétedés van, hátha hozzájuk több hiba és megoldás fut be. Ha válaszol majd írok ide.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Ne hidd.
Nem véletlen ,hogy ez ügyben kutakodtam.
A radeonnak ez az egy jó tulajdonsága volt számomra a Clodban,hogy nagyon jól lehetett így észrevenni a kontaktokat.
Pont a fakóbb kép zavart engem ahogy visszakerült a GTX.
Ez kb ojan mint amit csinálta hozzá ez az FX tökömtudja mi ,na az is kontrasztosabbá teszi ahogy néztem.

VO101Tom
Aha, értem, köszi. Nekem kissé sötétnek tûnik a kép, szerintem a láthatóságot ez már rontja, fõleg földháttérben. Az enemy lehet akármilyen sötétszürke vagy fekete pötty, a különbség nem lesz túl nagy a kép többi részétõl - ergo sokkal nehezebb észrevenni...

www.pumaszallas.hu

Ott van a közlekedési utak mellett.
Az egyik szomszédom is a paradicsommal kezdte, aztán úgy megörült a reggeli friss paradicsomevéseknek, hogy utána évente egyre több részt ás fel a füvesített kertbõl.

A szembe szomszédnak szintén füves a 200 nszögöle plusz 100 m sövény veszi körbe, de olyan 1*2,5 m-es. 2 napja megy el a sövény-, meg egy délelõtt a telek és a melletti rész nyírásával. Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy megéri-e neki, mert ugye megenni aztán egyiket sem tudja.
Her Laca

Her Laca
hogyrohadjon meg
[/url][/img]

Her Laca
Gyanítom,hogy a különbség csak annyi a GTX és a radeon színvilága között,hogy míg az NV a saját profilját teszi alapértelmezettnek a színbeállításoknál,addig a radeon a monitorét veszi alapul.
Most ,hogy a monitor beállításait tettem alapértelmezettre
[/url][/img]
így ugyan olyan a színvilága mindkettõnek.
Emitt egy videó most gyorsan csináltam.

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Passz😊
Mindamellett a paradicsomjaim úgy nõnek mint a gomba.
Ez a cserepes megoldás bejött😊 Kétszer akkorák és 4x annyi termés van rajtuk mint a szomszédé ,nõnek mint a gomba ,pedig egyszerre ültettük😊

<#worship><#worship><#worship>
Jelenleg így néz ki a kert, a vetés óta vasárnap szöszmötöltünk elõször igazán benne, tegnap meg már a saját termésû borsóból készült a leves.

Laca ! Eddig több dolgot észrevettél, ami nem szokványos tartozéka a portának, egyet még nem említettél, megtalálod esetleg azokat is ?

Volt róla szó, hogy a kert mennyi idõt visz el. Jelenleg a fû-, szegély- és sövényírásra több idõ ment el, mint a kertben töltött idõ.

Her Laca
radeonon ilyen.

<#eljen>

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Grat, ez szép eredmény <#eljen>

(nem sötét ez a kép kicsit?)

www.pumaszallas.hu

acidrain

VO101Tom
Mi teljesen másképp állunk ehhez, de a történelem és a hagyományõrzés az nem felvételi követelmény még a légierõnél sem. Meglepõdnél, hogy a Kecskeméten dolgozók közül mennyien nincsenek tisztában a nekünk legalapvetõbbnek tûnõ dolgokkal sem. Hogy például ki az a Tobak Tibor. Vagy hogy volt Dongó század a 29-esek elõtt. Vagy hogy amiket Tobak leírt, az tényleg meg is történt. És ezt most szó szerint vedd :/. Szerencsére azért van sok ellenpélda is -mint pl Popeye vagy Tibi- akik ismerik is a történelmet, és repkednek is velünk, vagy Kokóék, akik szervezik az Air Rallyt (2005-ben a Puma század akkori parancsnoka, Gege tett ezért nagyon sokat, õ hozta össze a veteránokat és a VO101-et is az akkori Kecsói pilótákkal). Szal elég vegyes a kép. Ami a Dongót illeti, sokáig úgy tûnt, hogy a Dongo század a 29-es kivonásával meg is fog szûnni. Aztán most hétvégén hallottuk, hogy a század még él, az utánpótlást képzik át Gripenre. Dongó pilóták is aktívan repülik a típust (bár jóval kevesebben vannak már), csak gép nincs a század nevén. Szal ez szerintem jó hír, és az, hogy mellékesen átalakították a 29-es jelvényt, azt nem érezem annyira tragikusnak - talán mert már ezelõtt sem az eredetit használták...

www.pumaszallas.hu

újkorit akartam írni, nem ókorit.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Akkor rosszul fejeztem ki magam, az ókori ami a 29-eseken volt, legalább alakjában próbál hasonlítani az eredetire. Én inkább az eredeti háborús jelvényt jelvényt hoznám vissza mint felvarró és mint századjelvény.😞

Két spit-na jó 1.75 meg egy halál, felszálláskor hátulról elkapott a bátor ellen.<#action>

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
[/url][/img]

VO101Tom
Khmm... A 29-esen sosem volt a háborús jelvény... Ez az eredeti háborús jelvény, ami a századirodában függött anno (az eredeti színekkel!!) az ez:

Ez pedig az újkori Dongó századjelvény (29-esen ez volt):

Ez utóbbi helyett van ez a kidolgozottabb, de ezeknek köze sincs a hetven éveshez.

A Pumás Gripenes felvarrót sem láttátok ezek szerint még...

www.pumaszallas.hu

Her Laca
<#eljen>

Her Laca
<#eljen>

Szar.
Olyan ez, mintha a Disney figurákat akarnák modernizálni. Vagy a BMW emblémát.
Kár hozzányúlni.

Hát ez rohadtul undorító...... Meg akarják változtatni az eredeti jelvényt, ami már több mint 70 évvel ezelõtt is a Dongó század gépeit díszítette? A vicsorgó pumafejbõl mikor lesz ásító farkas vagy ilyesmi?

acidrain
<#eljen>

Zpogi
HÁ NANÁ,SÕT MI AZ HOGY!

Akkor bocsánat... <#rinya>

www.smart-bus.hu

acidrain
Pogi, ATAG ma este <#violent>?

Zpogi
Kár,mert nekem ugyan ez a problémám volt és utána nézve ezt találtam:Link

Miután letöröltem ezt a frissítést megszûntek a fagyások.

Itt is nézted?

Tom csak a Clod áll meg. Simán be tudom zárni a feladat kezelõn keresztül. Pogi én nem találtam meg azt a win frissítést.