91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #70730 Lehet, hogy neki hosszabb a karja, mit az átlag?! -
#70729 46:45-nél tekeri a madár az ívelő kerekét alaphelyzetbe, 47:00 -nál már a gázkart fogja. Mit nem ér el? Agyam eldobom.
Emil, vagy Friedrich tökmindegy, a gázkar ugyanott van. -
#70728 Remélem csak rossz vicc amiről olvastál.
-
#70727 Hihetetlen,hogy ilyesmiken nyűglődnek,mikor sokkal alapvetőbb problémák nincsenek megoldva. -
Szepy2884 #70726 Ez süketduma habbal! Nem rád értem.
Az il2 spit vs 109 szerverén is a Messerek és Fókák teljesítményét 110%-ról max 95%-ra herélték le. De ott nem ideologizálták meg ilyen baromságokkal, hanem csak önkényesen lenyomták a torkodon.
Amikor ezzel először szembesültem azt hittem hogy csak egy rossz álom, de hiába csipkedtem magam... -
feca1229 #70725 mi a picsa?
mi van akkor, ha az én pilótám úgy néz ki mint egy gibbon? -
Solt #70724 Na neeeeeeeeeeeee... :D -
Lysandus #70723 +1. Bár az utóbbi két hétben nem ezért nem voltam fenn. Csak igyekeztem teljesen kikapcsolni. És sajnos a CloD már nem a kikapcsolódás kategóriába tartozik.
Egyébként néhány hír a 4.01-ről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megint kavarják. Állítólag megmérték, hogy a 109-esben - az Emilben - teljesen beszíjazva az ülésbe a egy átlagos méretű pilóta karja nem érte el a gázkart a végállásban. Ezért a magassági kormány mozgása után most a gázkar állását is korlátozni fogják a Messzerben, max. 85 százalékig lehet majd kitolni. Állítólag most azon megy a vita, hogy lemodellezzék-e, hogy mi van akkor, ha a pilóta lábbal kirúgja a kart 100 százalékra. Lehet, hogy ez a lehetőség végül benne lesz, de akkor viszont majd nem lehet visszahúzni. -
Lysandus #70722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próba. -
Lysandus #70721 +1.
Ha erősebb lenne a a Full Real a WT lehet, hogy átszoknék. Meg ahogy olvasom az legalább pörög. Mint a régi szép időkben a Lobbyn. Amikor fél óránál többet nem kellett várni egy waron.... -
#70720 Jaja, király nagyon, csak meg kell tanulnom újra repülni, pedál szokatlan nagyon, eddig a botot tekergettem, most meg kézzel lábbal kell ugye tolni :D -
#70719 Komolyan mondom,hogy ha valaki azt mondja megunom azt körberöhögöm.:)
És csak sikerült.:)
De nem is hiányzik hál istennek.
Na jó a joy? -
#70718 Nekem is akkor ment el tőle a kedvem mikor elkezdődött ez a modolgatás.
Az a baj hogy minden repszimnél ez megy szinte, DCS-nél a patcheket kell állandóan várni ami megold pár bugot meg generál újabbakat
BMS szimpatikus lenne ha nem csak F16 lenne benne normálisan... -
#70717 Rátapintottál!
Ahogy az Il-t is ez a sok mod ölte meg véleményem szerint,úgy a Clod nak is ez a "fejlesztgetés" lesz a halála.Valaki a fejéhez kap oszt egyszer így repül a messza,vagy a spit,utána Józsinak is beüt az isteni szikra ,és megint máshogy fognak viselkedni a gépek.Ki a retek akar állandóan újra tanulni harcolni? Jó biztos van olyan is ,nekik ez remek elfoglaltság:)
Ahelyett ,hogy az időjárást csinálnák,lenne szél,eső mitököm.
Igaz lehet menni esti küldit (hogy változatos legyen) de este sötétben csak a bagoly meg a denevér repked ugye :)
Persze tudom ,hogy nem tudnak érdemben belenyúlni ,de ez így borzasztó:)
Legalábbis nekem az.
És ahogy Savi is mondta,van aktív magyar játékos talán 10, de szerintem annyi se. -
Solt #70716 Nincs is ezzel gond, csak szerintem ezek már a 2. körbe tartoznak... :) -
#70715 Én még a baltát javasolom! -
lala42 #70714 Én csak a lehetséges okokat tártam fel. -
Solt #70713 Szerintem először egyszerűbb lenne, ha megnézné mi a kékhalál oka. (amit linkeltem program) Simán benne van a pakliban, hogy szoftveres nyűg! :) -
lala42 #70712 Ha újonan szerezted a cuccot, akkor még fentáll a memória kompatibilitási hiba is. Ez esetben BIOS frissités megoldja jobb esetben.
A memória listalista
A te lapodnak ehhez a memóriákhoz a 0506-os BIOS kell. Ezt ellenőrizd, hogy ez van-e fent. -
lala42 #70711 1./Próbáld meg áttenni a memóriákat a fekete slot-ba. Az ASUS-ok nál van ilyen anomália, hogy az első slotokban rakoncátlankodik a mem.modul.
2./ HD sentinel futtatás. (nincs-e hibás szektorod?)
3./ Ha több particiód van, akkor (kicsit szopás,) de legyalúlni az összeset, majd újra kiosztani. Ez is egy jelenség, hogy egy idő után bekavar a több particióra osztott lemez és fagyásokat produkál.
4./ esetleg periféria hiba. ( egér, bill. rácsatlakoztatott egyéb hardver.)
Lépés. Ha ezek nem hozzák ki a hibát, akkor Csak az alapvető cuccokat rekd be. 1 vinyó, 1 memória VGA. Ha nincs fagyás, akkor egyenként vissza a többit. -
Szepy2884 #70710 Nekem mondod?
A Clodhoz se időm se kedvem mióta kijött. A zilkettőnél pont a napokban unalomból kívánta meg a testem egy kis online repülést. A lobby kihalva de volt még egy régi szerver ami normális volt és voltak rajta páran. Csatlakoztam és pár perc múlva eszembe jutott miért is lett elegem az egészből annó.
Megint valami szifiszar modot kéne ráerőltetni az online baszkódáshoz.
Öreg vagyok én már ahhoz hogy szopassam magam a semmiért...
-
#70709 Sokat foglalkozok földön repülővel napközben, estére kéne néha repülni is :) -
#70708 Alaplap: Asus P5Q
Proci: Q6600
VGA: 460GTX
Memo: 2x2Gb Geil ultra 1066MHz
Táp: Enermax 535W -
#70707 Én most próbáltam volna felmenni atag-ra, láttam vannak fent sokan, erre nem tudok hozzá kapcsolódni, már mindent megnéztem, tűzfal, vírusölő, játék, steam és semmi, spit vs 109 szerverre be tudtam lépni, de már gépet választani nem sikerült... Nem tudom mi a szar van vele. -
#70706 Elkopott a nép Savikám. Mondjuk valahol érthető is aszondom. -
Ha jól számoltam 24-en voltatok? Szép teljesítmény.
Mi, ha jól "összetrombitáljuk" egymást, akkor kb 10-en vagyunk.
Esténként ha összejön egy raj, az már "soknak" számít.
-
#70704 Szegény:) Itt nem kap mást csak kritikát:) -
GálTomi #70703 Akkor már miért nem boszorkányok? Egy kis korhűség nem ártott volna ha már videót készít az emberfia ilyen témában. -
#70702 Hirtelen azt hittem A Pumákok megkergültek:) De aztán leesett,megzavart ,hogy squad nak híják magukat a lelkes kollegák:)
Meg mitől Pumák? Lehet én vagyok maradi:) de nekem Puma az a VO 101.
Én már csak így maradok.:)
-
Solt #70701 No meg ez a terror bombázás... -
#70700 Ez mi ez ?:)
Ha már magyar trikolort raktok egy bombázó függőlegesére akkor ha történelem hűen csinálnátok.Szvsz az nem lenne egy nagy baj. -
Dragunow #70699 Sziasztok!
Itt egy kis War Thunderes újévi kötelékrepülés Ju-88 bombázóval Magyar közösség rendezésében.
-
#70698 Ja meg meginni egy pár pohár jóféle párlatot!
Ezt előtte is javallott ,mielőtt nekikezdesz a szervizelésnek:) -
#70697 Balta ,nagykalapács ,véső,esetleg valami nagyobb pneomatikus bontóeszköz.
Utána kimenni a szabadba,és szarni az egészre. Egy gonddal kevesebb:) -
Solt #70696 Ennél hozzáértőbb fórum nem létezik! :D
Tedd fel EZT a programot, elvileg ez közelebb vihet a megoldáshoz.
-
lala42 #70695 Konfigod? Főleg lap, memória tipus -
#70694 BUÉK utólag, csak sok volt a teendőm meg beugrott egy ünnepi szolgálat is :)
Azt nem tudjátok, hogy mi okozza a windows kifagyást normál használat mellett (kb magától is)? Memória teszteket már futtattam, de semmit nem találnak. Ha az egyik modult kiveszem valamelyest stabilabb, de így is előfordul. Szarakodó táp? Alaplap (kondik nem púposak, P5Q deluxe with japanese made condensators dumával)? Friss windows install után, tisztán is ezt csinálja. Lehet, hogy hozzáértőbb fórumban kéne feltennem :)
Így nem tudok játszani -
sakkay #70693 -
#70692 Nem tudod mit hagytál ki:) Főleg ahogy a szomszédasszony készíti.
Székelyföldi juhtúróból,meg ottani szalonnából a tepertő vagy mi amit rátesz. Testvírem ha erre jársz szólj ,intézek neked . Majdnem olyan jó mint a töltött káposztánk:))) És az nagy szó ha én ilyet mondok:) -
sakkay #70691 Na látod a leírtak közül, egyikkel sincsen gondom..mondjuk puliszkát még nem ettem.