IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
ja

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ez volt már? 😊

www.smart-bus.hu

Zpogi
Igen, ezt mutatta a telefonján a század Pk.<#zavart1>

VO101Tom
Pogi. Láttátok már az új Dongós jelvényt?

Tomcsi. A fekete képernyõnél csak a clod áll le, tehát vissza tudsz lépni windowsba, vagy megfagy az egész?

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Te Tomcsi,uninstalláltad azt a Win frissítést amit írtam néhány napja?

Részben e miatt a program miatt vágtam bele a számítógép cseréjébe. De ezzel a programmal csak a szívem fájdítom.Gyönyörû fut ezerrel maxra csavart grafikával csak épp már megint elkezdett fekete képernyõvel megálldogálni amitõl a falra tudnék mászni ha még érdekelne.
Alaplap: Asus P8Z77-V LK
CPU : Intel i5 3570K
RAM : 16G 1600mHz
GPU : Asus GeForce GTX 670
Baszhatom a konfigurációt ha egyszerûen nem fut a program rendesen. Bármi más hiba nélkül tudok futtatni csak épp ezzel kínlódom.

Ezért mondom, hogy aki háklis ezekre és fõleg a CloD-l játszik, az váltson NV-re... "gombokért" dobálják a GTX580-t, 660Ti-t, GTX670-t garanciával... 😊 Ezekkel már vígan megy a CloD, és nyûg sincs! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
OK😊
Én nem szólok bele,Hettinek megígértem,hogy nem pofázok errõl a témáról többet😊 Meg amúgy is,nekem megint minden happy😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Neked, mert te ahhoz szoktál hozzá, hogy minden tökéletes... 😄 Én viszont, aki az eleje óta szopóágon van inkább hálás vagyok, hogy a 3 kék csík és a random fps felezõdés nincs... na az zavaró volt! Ezek ahhoz képest jelentéktelenek! 😊)

www.smart-bus.hu

Her Laca
"A móló és a fehér csík szerintem sem zavaró annyira"

De qrvárqa zavaró😊 És még annál is jobban.

A kontaktokkal nekem semmi gondom... Laca sem jelzett ilyet... tuti nálad nem gömbölyû valami! 😊 TV-n játszol? Ha nem, akkor szerintem a monitorod natív felbontását használd... Egyébként neked fent van az atag mod?

Egyébként meg, ha ennyit szívat, miért nem adod el? 😊 Kijöttek a GTX780-k, pár hét múlva lesz egy csomó eladó GTX680... 670-l már most is tele az apró! 😊

@Nohab: A móló és a fehér csík szerintem sem zavaró annyira... nyilván jobb lenne nélküle, de együtt lehet élni vele! 😊

www.smart-bus.hu

Nohab
Ezen nem túl sok dolog segít. Õszintén szólva teszek is rá magasról. Repülni így is tudok, a többi meg mellékes.
No, visszaraktam mindent alapra(CCC) Clod meg max felbontás. És láss csodát, nekem is megjelentek a vízbe benyúló mólók. :-))) Én eddig még nem találkoztam velük... De csak bizonyos szögbõl! Ha repülök tovább, egy másik szögbõl eltûnnek. Látni továbbra se lehet rendesen (minden kontakt belemosódik a háttérbe), legyen az víz, föld, levegõég...

Visszaraktam a felbontást 1152*648-ra, és egybõl megnõtt a látótávolság, sokkal jobban kirajzolódnak a kontaktok. Csak ezzel meg egy gond van: minden utat elöntött a víz. Minden város apró kis Velence, amelyeket csatornák hada köt össze! :-))) És ha belelövök az útba, akkor ugyanolyan szép kis gejzíreket látni, ahogy Nohab kolléga képein. Úgy szar ez, ahogy van...
A fehér csíkok és az "extra móló" az "oké", de a többivel nem találkoztam... Gondolom CCC alapon, és a legújabb driver van fent. Esetleg telepítsd újra, hátha...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Ez qrvajó <#idiota>

www.pumaszallas.hu

Ilyen fészbúkos tabló, a különbözõ országok netes játékosainak fõbb tulajdonságairól.
http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/05/28/Facebook-grafika.jpg

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
Idei Puma Air Rallyról összefoglaló, Sminyuval egy rövid interjút csináltak a HírTV-sek, ez is látható itt.

http://www.jetfly.hu/rovatok/ujsag/hagyomanyorzesbol_otos/

www.pumaszallas.hu

Most járt le a 12..az ilyen Adys-héja nász az avaron-stílust(ami eddig ment) meg nem akartam a végtelenségig erõltetni. Jobb ez így. Mellesleg egy sörözõ(de nagyon pöpec) van alattunk. A ház tulajé, aki egyben a haverom is.<#nevetes1> Szóval elvagyok azért..

Nohab
Highra tettem és megmaradt.

Csináltam további képeket is. S még van egy bug, amit nem sikerült még lefotóznom. Elég nehéz megtalálni, de ha a közelébe érsz simán észreveszed.
Most járt le a 7 év ? Azért ne kapkodjál el semmit, az idõ sok mindent meg tud oldani.
Her Laca
Akkor egy kis jókedvcsináló.
Egyik kedvencem.
Freddie után ezt csak ez a krapek tudta qrva jól elénekelni.

Köszönöm, megnézetem valami helyi szakival hátha..de köszi.

Ja,én döntésem volt. Nem volt semmi megcsalási, vagy ilyesmi, csak már nagyon ki volt a tököm az állandó veszekedéstõl. Aztán a gyerek miatt én mentem, mert ez így korrekt. Amúgy 3 utcát csak, de ez legalább családi ház. Ketten béreljük a kollégámmal-a mi szakmánkban mindenki válik, te sejted miért(a balta arcú barátom, aki elment a kártyáért 3 kapcsolat 4 gyerek a rekorder vesztes közülünk<#nevetes1>)..szóval ez van.

Her Laca
Hozd föl ha pestre jössz ,felugrasz hozzám ,én megtajkolom és ennyi.

Her Laca
Ajaj. Szóval ki vagy zsigerelve😞
Költözz vissza ,jelölj ki egy szobát magadnak ,(pisild körbe,hogy az aszonynak még csak eszébe se jusson bemenni) oszt kevesebb a költség.

<#vigyor>

Utóbbi... ez nem is kérdés! 😄

www.smart-bus.hu

Papa01
Sajna nem nagyon használja, ritkán örömrepked.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nagyon jó...neki.<#vigyor>

Ja, és felerészben törlesztem a közös lakást is. Jól keresek, de ez a pár év spártai hozzáállást igényel részemrõl azt hiszem.
De azért remélem joyt nem kell vennem<#nevetes1>..fõleg ilyen duplán drágássat'.

Papa01
Neki adatam egy cimborának és elõszedtem az X-52-est.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Na igen..jelen állapotba, már az új, nagyon szép,-ám de bérelt lakásban lakok. Vagy kaja, vagy 940.<#nevetes1>

Tõlem megveszi drágán, Te olcsón feljavítod... így jobban hangzik! 😄

www.smart-bus.hu

Na az te vagy. Nekem az ilyenhez nincsen adottságom. A max amit meg tudtam csinálni a free track. Kénysz4er nagy úr mondjuk.<#alien>

Her Laca
Vagy! Solt mester G940 ét megveszed (ocon) XD ,õ áthozza nekem én feljavítom (természetesen qva drágáért) ,és van öröm meg bodottág.

Her Laca
Szétszed ,megnéz ,cserél,vagy megtisztít. Nem bonyolult az.
Én már úgy szedem szét a G940 et mintha kötelezõ lenne. Most cseréltem a gázkaron ki szilikonos vezetékekre az összeset ,az a tuti ,ez sose fog megtörni.

És tudtál valamit elkövetni?

Papa01
Sajnos az enyémnél is tönkrement... 😞

Srácok az evo joyom elsütõ billentyûje, elkezdett szarakodni.A kapáslövésnél ez nagyon gáz, néha nem üzemel 1 másodpercig. Mit lehet vele csinálni?..ja, mûszaki analfabéta vagyok.

Hecker007
teljesen jó monitor, kicsit több mint egy éve használom, semmi baj nincs vele

Kiváló választás! Fõleg, ha a gurunál rendelted...

www.smart-bus.hu

a monitorgurunál ocon van rá pixel gari is s kalibrálják
acidrain
Üdv!

Ma rendeltem egy Dell U2312HM-et. IPS panel, tesztek, és fórumok alapján úgy döntöttem ilyen lesz a új monitorom.
Hátha nem leszek annyira vaksi a Clod-ban.

Eléggé jó ár-érték arányú monitornak tûnik, remélem nem szopom be vele.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Legalábbis a következõ 15 percben... 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
nem nem😊
Avval el lehet hitetni aki nem próbálta ki mindkettõt ,és én általánosságban mondom ezt. Persze nekem tök mind1 😊 ki mivel szopatja magát,Hettinek is igaza vagyon😊 Be is fejezem😊 Többet VGA ról egy szót sem ejtek.

Nekem nem... én imádok Lacával vívni, de, ha a többségnek unalmas, akkor természetesen leállunk. 😊

www.smart-bus.hu

nem unalmas még?....
😄

Az a probléma, hogy te a CloD-ból indulsz ki... Vannak ám normálisan megírt játékok is! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Emmeg drágább! még használtan is üti annak az új árát😊 És megint nem olvasgatok fórumokat 😊 Nem kérek tanácsot. Nem idegeskedek.
Tudod mit csinálok?
Játszom😊) Nem mindegy😊

Her Laca
Drágább drágább😊 Mindig ez a nóta.
Az meg oco de legalább szar is😊 mint szoktam volt mondani. Baxhatom az olcsóságát ,ha egyszer fos.😊 Persze ha oco és jóóóóóó lenne ! Majd ha megtanulnak végre drivert írni akkor lesz mirõl beszélni,de ha megtanulnak ,akkor meg jóóó drága lesz a portékájuk ,lévén már nem kell trükkökhöz folyamodniuk,hogy eladják.
NV -t sem azért veszik mert jujj de jó,hogy drága. Azért mert általánosságban használhatóbb. Ez tény mesterem😊
Lehet itt mindenféle okosságokat mondani,mg összeesküvés elméletekkel jönni de sajna ez van.
Ha jó lett volna a radeon ,máig az van a gépemben.DE! NEM VÓT JÓ!