IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Tomcsi. A fekete képernyõnél csak a clod áll le, tehát vissza tudsz lépni windowsba, vagy megfagy az egész?
www.pumaszallas.hu
Alaplap: Asus P8Z77-V LK
CPU : Intel i5 3570K
RAM : 16G 1600mHz
GPU : Asus GeForce GTX 670
Baszhatom a konfigurációt ha egyszerûen nem fut a program rendesen. Bármi más hiba nélkül tudok futtatni csak épp ezzel kínlódom.
www.smart-bus.hu
Én nem szólok bele,Hettinek megígértem,hogy nem pofázok errõl a témáról többet😊 Meg amúgy is,nekem megint minden happy😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
De qrvárqa zavaró😊 És még annál is jobban.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként meg, ha ennyit szívat, miért nem adod el? 😊 Kijöttek a GTX780-k, pár hét múlva lesz egy csomó eladó GTX680... 670-l már most is tele az apró! 😊
@Nohab: A móló és a fehér csík szerintem sem zavaró annyira... nyilván jobb lenne nélküle, de együtt lehet élni vele! 😊
www.smart-bus.hu
Visszaraktam a felbontást 1152*648-ra, és egybõl megnõtt a látótávolság, sokkal jobban kirajzolódnak a kontaktok. Csak ezzel meg egy gond van: minden utat elöntött a víz. Minden város apró kis Velence, amelyeket csatornák hada köt össze! :-))) És ha belelövök az útba, akkor ugyanolyan szép kis gejzíreket látni, ahogy Nohab kolléga képein. Úgy szar ez, ahogy van...
www.smart-bus.hu
http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/05/28/Facebook-grafika.jpg
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
http://www.jetfly.hu/rovatok/ujsag/hagyomanyorzesbol_otos/
www.pumaszallas.hu
Csináltam további képeket is. S még van egy bug, amit nem sikerült még lefotóznom. Elég nehéz megtalálni, de ha a közelébe érsz simán észreveszed.
Egyik kedvencem.
Freddie után ezt csak ez a krapek tudta qrva jól elénekelni.
Költözz vissza ,jelölj ki egy szobát magadnak ,(pisild körbe,hogy az aszonynak még csak eszébe se jusson bemenni) oszt kevesebb a költség.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De azért remélem joyt nem kell vennem<#nevetes1>#nevetes1>..fõleg ilyen duplán drágássat'.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Én már úgy szedem szét a G940 et mintha kötelezõ lenne. Most cseréltem a gázkaron ki szilikonos vezetékekre az összeset ,az a tuti ,ez sose fog megtörni.
www.smart-bus.hu
Ma rendeltem egy Dell U2312HM-et. IPS panel, tesztek, és fórumok alapján úgy döntöttem ilyen lesz a új monitorom.
Hátha nem leszek annyira vaksi a Clod-ban.
Eléggé jó ár-érték arányú monitornak tûnik, remélem nem szopom be vele.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
www.smart-bus.hu
Avval el lehet hitetni aki nem próbálta ki mindkettõt ,és én általánosságban mondom ezt. Persze nekem tök mind1 😊 ki mivel szopatja magát,Hettinek is igaza vagyon😊 Be is fejezem😊 Többet VGA ról egy szót sem ejtek.
www.smart-bus.hu
Az a probléma, hogy te a CloD-ból indulsz ki... Vannak ám normálisan megírt játékok is! 😄
www.smart-bus.hu
Tudod mit csinálok?
Játszom😊) Nem mindegy😊
Az meg oco de legalább szar is😊 mint szoktam volt mondani. Baxhatom az olcsóságát ,ha egyszer fos.😊 Persze ha oco és jóóóóóó lenne ! Majd ha megtanulnak végre drivert írni akkor lesz mirõl beszélni,de ha megtanulnak ,akkor meg jóóó drága lesz a portékájuk ,lévén már nem kell trükkökhöz folyamodniuk,hogy eladják.
NV -t sem azért veszik mert jujj de jó,hogy drága. Azért mert általánosságban használhatóbb. Ez tény mesterem😊
Lehet itt mindenféle okosságokat mondani,mg összeesküvés elméletekkel jönni de sajna ez van.
Ha jó lett volna a radeon ,máig az van a gépemben.DE! NEM VÓT JÓ!