IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
River Flows In You- Lindsey Stirling az elõadó.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Valamint még ennél a videódnál elmondanád mi a szám neve:
http://www.youtube.com/watch?v=AA4i3tPE_ho
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
www.pumaszallas.hu
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Ha elfogadtok.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
[/url][/img]
6./JG26_Werra szervezésében az AWC szerveren csütörtök esténként az elmúlt pár héten már futott egy online war féle küldetéssorozat, talán páran már bele is akadtatok. A missionok lényege, hogy egyik héten a németek támadnak, másik héten csak az angoloknak vannak megsemmisítendõ céljaik. Ilyenkor a másik oldal értelemszerûen védekezik. A feladatok elvégzésére megszabott idõkorlát, ált. 2 óra van. Az eddigi küldetéseknél nem volt szabályozva a belépés, és bárki játszhatott. Ez változni fog jövõ héttõl, a szerver erre az idõre jelszavas lesz.
Ennek az az oka, hogy szeretnék a készítõk jobban kontrollálni az oldalak létszámát és ösztönözni a csapatmunkát. Ezért közös TS-en, összehangolt repülésekkel, lehetõleg raj vagy századszinten szervezett bevetéseket kellene repülni.
Ahogy az elõzõ waroknál is, a magyar századok nem külön, hanem az MKHL neve alatt egy "századként" regisztrálnak, és ebbe lehet jelentkezni bárkinek, aki repülne a bevetéseken. A szabályokban, kötöttségekben semmi extra nincs, regisztrációt követõen minden héten elõre meg kell majd mondani ki tud jönni és ki nem (a hadmûveletek tervezésekor és a feladatok kiosztásakor már napokkal elõtte tudni kell a létszámot, ha valaki csütörtök este találja ki hogy repülne, annak sanszos, hogy már nem jut gép). A küldetések alatt minimum rajszinten repüljük a feladatokat, amit közvetetten az OKL, közvetlenül a szd pk vagy a raj pk-k adnak ki.
Kérdés, hogy innen kiket érdekelne? Egy elõzetes létszámot kellene mondanom Werra-nak, hogy mennyi magyarra számíthatnak. Jelentkezéshez nem feltétel virtuális századtagság, nem feltétel a korábbi warokban való részvétel, ahogy nem feltétel angol nyelvtudás sem. Aki még nem repült ilyesmit, de kipróbálná, arra ez lenne a legjobb alkalom, mivel nincs korlátozva a refly (persze törekszünk a 0-ra), és a heti elosztott feladatoknak köszönhetõen nincs annyira kicentizve az egy-egy feladatra jutó létszám sem - nincs akkora felelõsség az egyes pilótákon mint a SOWC-on volt pl.
www.pumaszallas.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.smart-bus.hu
Fókát és Jak 3-ast utángyártanak, csak hát ki tudná vezetni és megfizetni itthon ?
De ezek már nem Jak 52 esek.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Gondolom nem csõgázzal közlekedtek annó 500 al ,fõleg nem harc közben😊
Nem tudok élvezhetõ élménybeszámolót írni, ezért nem is erõltetem.
Utazósebesség: 190 km/h
Leszálló sebesség: 110 km/h
Ezért mondom, most meg is néztem wikin.
Bár sose vezettem VH-s vadászgépet tegyük hozzá. Nem VH-sat sem😊)))
Mert az eredeti vasak gondolom kicsit drágák lennének ,no meg már vigyázni kell rájuk,de valami után gyártott gépekkel tényleg jó kis dolog lenne.
Der Adler, benne a magyarokkal.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Fõleg a végén, amikor leveszi a tollat.
Napnyugta felhõvel:
Napfelkelte:
Pogival:

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Úgyhogy innentõl tök fölösleges szétszedni egész egyszerûen csak ki kell találni,hogy töltsük bele vissza a füstöt <#nezze>#nezze>
A Béna.