IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tajkoltam olyat.
A klímám nagy melegbe pár perc után kikapcsolt ,majd jó pár perc után ismét be ,majd megint ki ,és ez így ment .Kissé zavró ugyi a nagy melegbe. Na felhívom a szervizt ,mondják ,hogy panel csere ,most mindegy mennyi is .
Azért mielõtt vittem volna rátekintettem a neten ,hátha olvasok valami okosat.
És LÕN!
Na szétkaptam,(kormányt azért nem szedtem szét) és a javallott javítást megeszközöltem,kiegészítve egy HDD rack ventilátort Odaépítettem ami ha indítom a klímát mûködésbe lép és egy ablakon amit kivágtam fújja be a friss levegõt. Patent lett😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Mesza kabin a 3DS Maxban, elég részletes a 3d modell is:
Itt meg két kép árnyékokkal (a kép beállítása is hatásvadász kissé, de ezzel együtt sokkal jobb mint a legelsõ mesza fotók)
Ez meg, amit a Lagg-hoz adtak, az éjszakai fények az is kifejezetten jól néz ki (nem rosszabb mint a clod).
De mint mondottuk, ez azért még kevés, a WT is szépen néz ki, azt' szimulátornak mégsem nevezném <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
2) Could you imagine an online game type like "capture the airfield" or something like that which will make it possible to overtake enemy airfields by destroying a certain percentage of its AA and ground objects to use it afterwards for your own team?
This or any other game mode you will be able to make without assistance. BoS will be created primarily as a game for a single player. We'll closely monitor everything and develop precisely those elements that will be most popular. But we don't plan anything complex for the multiplayer at launch.
www.pumaszallas.hu
De ez lényegtelen is. Csak nézd meg a mûszereket.A BOS os nál nincs mélységérzetem. A többirõl nem is beszélek.
Tom az imént írta ,hogy ezek miket nyilatkoznak.
Tom azért elég jól értesült szokott lenni,mondhatnám mérvadó egy fórumtárs😊)
Valószínû,hogy ez a játék nem nekünk készül. Véééér Estvánék a célközönség amit ha üzletileg nézek még jó döntés is a részükrõl.
De mint Besenyõ Pesta bácsi mondotta " Engem ez nem érdekel"😊
Majd csak lesz egy fejlesztõ csapat akik egy komoly szimet fognak csinálni ,van még 10-20 évem 😊 amíg játszogathatok addig talán lesz valami.😊
Valóban látni némi vizuál élményt.
www.pumaszallas.hu
AI-k ra lövöldözni plecsniért😊) Eszem megáll😊
www.pumaszallas.hu
2013 ban online másodlagos?
Innen már érdektelen is számomra a dolog.Szóra sem érdemes a továbbiakban.
Ofline kampányok? Ki a retket érdekel az ?😊 Én a CLODban el sem indítottam egyet sem ahogy szerintem te sem.
Kicsit olyan, mint amikor il-2 FB-ben Olegék körbepisilték magukat, hogy mekkora istencsászár az FM, aztán mikor megcsinálták a PF-et, a gépek képtelenek voltak felszállni meg leszállni a repgéphordozóról 😊 Aztán hogy - hogy nem, jött a nagy FM váltás a PF-ben 😊)
www.pumaszallas.hu
De ez valójában baj? Hiszen a szimuláció az jó, csak az értékek nem teljesen pontosak... Tudom, h ez ellentmondás, de szerintem feloldható! 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Éppen ezért kéne törekedni egy "szim" készítõjének ,fõleg ha a II. VH -s gépekrõl van szó és ott azért vannak elérhetõ dokumentumok elég szép számmal,hogy minél valósághûbb legyen. Nekem az nem szimpi,hogy a 777 lerázza ezt a témát avval,hogy az átlag juzernak az nehéz. A faxomat sem érdekli az átlag juzer mondanám.
www.smart-bus.hu
Te írtad, hogy mi a baj a RoF szimulációjával. Erre reagáltam :-)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Hoppá hoppá, akkor te nem olvastad, hogy a BoS az elsõsorban single player játék lesz? Nagyon kidolgozott, erõs offline kapánnyal, fejlõdik a pilóta, kapja a plecsniket,stb? Mint a ROF pl. Lesz benne multi is, de azt már most úgy pozicionálják, hogy az másodlagos...
www.pumaszallas.hu
Csupán arra próbálok rávilágítani, hogy attól, h egy szimuláció nem 100%-osan pontos, attól még lehet jó! Illetve, azt hogy nincsenek pontos infók, felróható -e a készítõknek?
Hasonlítsd a G50 repüléséhez.
www.pumaszallas.hu
Te azt nézed,hogy jó ,szép,kb Il2 szint ,elbohóckodsz vele ha éppen kedved szottyan egy kis repkedésre.
Én meg online szempontból nézem,engem csakis a full reál érdekel,és ha lehet minél élethûbb az is,és igenis legyenek meg a gépek közti különbségek (ha a német a rosszabb akkor is) és legyen élethû a kezelése.Legyen a repmodell nagyon jó,legyen az FM is qrva jó,legyen minél élethûbb.
Ha az orosz muzsiknak avval kellett foglalkoznia ,hogy tekergessen ,meg állítgasson akkor foglalkozzon vele,ne pedig automatika végezze helyette.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként pedig a RoF gépei 1 gomb lenyomására indulnak. Hidegindítás, kenési rendszer nincs szimulálva.