IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Mekkora zenére leltem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Igen jó film. Fúúú van róla egy nagy sztorim..de sajnos nem írhatom le.<#fejvakaras> Ha valakivel találkozom személyesen esetleg szóljatok rám és elnyomom.

Igen kérlek, egy ötöst beírtam. De egyenlõre csak ceruzával<#ravasz1>.

Nagy meleg ? Hol jártál vele, nemrég még fûteni kellett. <#wink>
Willenbrock
Nagyon szép kabinok.Én bízok benne,hogy nem lesz rossz a fizika sem és talán raknak bele valamilyen szintû motorkezelést is majd.Az,hogy offline scenario is lesz nem rossz dolog-fõleg ha hiteles történelmi ,a clod-ból az egészen hiányzik.A multis térképek száma meg idõvel nõni fog bizonyára.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Aftomobílt szereltem😊
Tajkoltam olyat.
A klímám nagy melegbe pár perc után kikapcsolt ,majd jó pár perc után ismét be ,majd megint ki ,és ez így ment .Kissé zavró ugyi a nagy melegbe. Na felhívom a szervizt ,mondják ,hogy panel csere ,most mindegy mennyi is .
Azért mielõtt vittem volna rátekintettem a neten ,hátha olvasok valami okosat.
És LÕN!
Na szétkaptam,(kormányt azért nem szedtem szét) és a javallott javítást megeszközöltem,kiegészítve egy HDD rack ventilátort Odaépítettem ami ha indítom a klímát mûködésbe lép és egy ablakon amit kivágtam fújja be a friss levegõt. Patent lett😊

Nekem bejövõs! 😊

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

VO101Tom
A kabinnal szerintem nem lesz baj. Az a kabinbelsõ nézet kicsit csal, mert a BoS meszát csak a szerkesztõben mutatják, fények és egyéb szarok nélkül. Hogy objektívek legyünk (Sakkay, ugye jegyzed ezt is <#idiota>), itt van pár kép, amiben vannak dinamikus fények, árnyékok mifene. Ez azért nem rossz.

Mesza kabin a 3DS Maxban, elég részletes a 3d modell is:

Itt meg két kép árnyékokkal (a kép beállítása is hatásvadász kissé, de ezzel együtt sokkal jobb mint a legelsõ mesza fotók)

Ez meg, amit a Lagg-hoz adtak, az éjszakai fények az is kifejezetten jól néz ki (nem rosszabb mint a clod).

De mint mondottuk, ez azért még kevés, a WT is szépen néz ki, azt' szimulátornak mégsem nevezném <#alien>

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Szóval szerinted én ezt félremagyarázom? Nos, akkor szerinted, ez mit jelent? Ha nem azt, hogy elsõdlegesen offline játék lesz? (Dev update 15 by Loft)

2) Could you imagine an online game type like "capture the airfield" or something like that which will make it possible to overtake enemy airfields by destroying a certain percentage of its AA and ground objects to use it afterwards for your own team?

This or any other game mode you will be able to make without assistance. BoS will be created primarily as a game for a single player. We'll closely monitor everything and develop precisely those elements that will be most popular. But we don't plan anything complex for the multiplayer at launch.

www.pumaszallas.hu

Még nincs kész.(amúgy persze a kép nekem sem tetszik) Kicsit sem. Nekem pl a videón tetszik már, pedig az is hol van még a késztõl.

Na igen. Pont errõl beszélek. Ha kiragadtok egy-egy mondatot,(egy-egy témán belül) még a 2 vh. is a németek nyerik! Én is olvastam amit Tom írt. És tom, nem azt írták hanyagolva lesz az online, hanem azt hogy nem lesz úgy elhanyagolva (és félkész) az offline kampány. K*rva nagy különbség.

Her Laca
Én már láttam messzer kabint belülrõl😊Élõben! Közelrõl😊
De ez lényegtelen is. Csak nézd meg a mûszereket.A BOS os nál nincs mélységérzetem. A többirõl nem is beszélek.

Her Laca
Drága barátom😊
Tom az imént írta ,hogy ezek miket nyilatkoznak.
Tom azért elég jól értesült szokott lenni,mondhatnám mérvadó egy fórumtárs😊)

Halkan jegyzem meg ez az összehasonlítás akkor lesz egy kicsit is reális, ha egy messzert látunk repülni belsõnézetbõl...akkor lehet hasonlígatni. Akkor is csak módjával, ki tudja mi lesz a végén.

Egy nagy túrós lófaxt Laca!<#nevetes1> Ez szimulátor lesz. Amúgy kb. annyira vagytok objektívek mint az ATV.<#alien>

Her Laca
A BOS kabin (bár ez még biztos nem végleges) rosszabbul néz ki mint a CLOD kabinja. Aszondom. Vagy elfogult lennék? Vagy vak?

Her Laca
Most már értek mindent.
Valószínû,hogy ez a játék nem nekünk készül. Véééér Estvánék a célközönség amit ha üzletileg nézek még jó döntés is a részükrõl.
De mint Besenyõ Pesta bácsi mondotta " Engem ez nem érdekel"😊
Majd csak lesz egy fejlesztõ csapat akik egy komoly szimet fognak csinálni ,van még 10-20 évem 😊 amíg játszogathatok addig talán lesz valami.😊

Vogel
Bár nem gyõz meg. Il-2-t is full grafon elõször 2008-ban láttam, amikor TFT monitor miatt kénytelen voltam lemondani a 800*600-rõl 😊

Vogel
Bocsánat, hogy nem vagyok naprakész a fórummal kapcsolatban.

Valóban látni némi vizuál élményt.

VO101Tom
A legjobbat a mostani dev update-nál kérdezték, hogy lehetséges-e egy olyan pontozási rendszer, amiben különbséget tesznek aközt, hogy pl a G-2-est egy Jakkal vagy Lavocskinnal lövöd le? Erre válaszolták, hogy "persze, lehetséges" (hogy tényleg beteszik-e az más kérdés). Majd figyeld meg, ha a német gépek 0,25-ös szorzóval kapják a killt, mert milyen csíter az Mk108 😊)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Akkor ennél még a War Thunder is érdekfeszítõbb😊
AI-k ra lövöldözni plecsniért😊) Eszem megáll😊

Korábban már felraktam azt is, de ismétlés a tudás anyja :

VO101Tom
Hát, most tényleg nincs idõm feltúrni a fórumot, de esküszöm ezt írták. A játék szimulációját, gépek kidolgozását ez nem érinti, azt viszont igen, hogy online mennyit fog tudni.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Jelzem ha ez így lesz ,kár az egészrõl beszélgetni,és a szót szaporítani.
2013 ban online másodlagos?
Innen már érdektelen is számomra a dolog.Szóra sem érdemes a továbbiakban.

Her Laca
Na most ezt komolyan mondod? Most szívatsz bakker😊
Ofline kampányok? Ki a retket érdekel az ?😊 Én a CLODban el sem indítottam egyet sem ahogy szerintem te sem.

VO101Tom
Hozzáteszem, ezt vagy Jason vagy Loft a fórumon már mondta, hogy a ww2 gépek összetettsége egy újszerû, érdekes kihívás nekik, fõleg a fizikai modelljüket összekalapálni, hogy a tesztek grafikonját hozzák is (hozzátették ez nem mindenhol sikerült még nekik, de dolgoznak rajta, és természetesen a végleges az istencsászár lesz).

Kicsit olyan, mint amikor il-2 FB-ben Olegék körbepisilték magukat, hogy mekkora istencsászár az FM, aztán mikor megcsinálták a PF-et, a gépek képtelenek voltak felszállni meg leszállni a repgéphordozóról 😊 Aztán hogy - hogy nem, jött a nagy FM váltás a PF-ben 😊)

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Én szoktam,és egyre többet. Online még nem ,de lassan asszem rákapok.Lehet vele meglepetést okozni,és egy kihívás.

Papa01
Ok! 😊)
De ez valójában baj? Hiszen a szimuláció az jó, csak az értékek nem teljesen pontosak... Tudom, h ez ellentmondás, de szerintem feloldható! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Pontosítsunk. Lehet élvezetes.
Éppen ezért kéne törekedni egy "szim" készítõjének ,fõleg ha a II. VH -s gépekrõl van szó és ott azért vannak elérhetõ dokumentumok elég szép számmal,hogy minél valósághûbb legyen. Nekem az nem szimpi,hogy a 777 lerázza ezt a témát avval,hogy az átlag juzernak az nehéz. A faxomat sem érdekli az átlag juzer mondanám.

A szimulálás komolytalan?

www.smart-bus.hu

Nem, nem róható fel. Nem is rótta fel senki.
Te írtad, hogy mi a baj a RoF szimulációjával. Erre reagáltam :-)

Papa01
Ez tényleg érdekes...

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Ok, ezt elfogadom, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy sokat repülnek/repültök? a G50-el? 😊

Nem nézzük más szemszögbõl! Én is azokat szeretem amiket felsorolsz... De ettõl még a RoF egy szimulátor, arról nem tehet, hogy a korszak gépei jóval egyszerûbbek.

www.smart-bus.hu

VO101Tom
"Én meg online szempontból nézem"

Hoppá hoppá, akkor te nem olvastad, hogy a BoS az elsõsorban single player játék lesz? Nagyon kidolgozott, erõs offline kapánnyal, fejlõdik a pilóta, kapja a plecsniket,stb? Mint a ROF pl. Lesz benne multi is, de azt már most úgy pozicionálják, hogy az másodlagos...

www.pumaszallas.hu

Papa01
Urak... 😊
Csupán arra próbálok rávilágítani, hogy attól, h egy szimuláció nem 100%-osan pontos, attól még lehet jó! Illetve, azt hogy nincsenek pontos infók, felróható -e a készítõknek?

Ezek azért eléggé komolytalanok szimuláció szempontjából.
Hasonlítsd a G50 repüléséhez.

VO101Tom
A DCS (Eagle Dinamics-al együtt) az katonai felhasználásra szánt szimulátorokat készít, amiknek a lebutított, PC-re kiadott "mellékterméke" az A-10 (Radar módok, paraméterek, fegyverzet jellemzõi - amik szigorúan titkos dolgok, és az amerikaiak nem engedik beletenni). Kíváncsi lennék neked melyik része nem elég pontos...

www.pumaszallas.hu

Amit írsz, az nyilván egy ügyes kis csúsztatás. Az A-10 esetén, mint üzemben tartott katonai repülõgép, szándékosan használ torzított szimulációt. Másrészt az, hogy a DCS milyen szim, nem teszi sem jobbá, sem rosszabbá a RoF színvonalát.

Her Laca
Az a baj,hogy te is ,és én is más szemszögbõl nézzük.
Te azt nézed,hogy jó ,szép,kb Il2 szint ,elbohóckodsz vele ha éppen kedved szottyan egy kis repkedésre.
Én meg online szempontból nézem,engem csakis a full reál érdekel,és ha lehet minél élethûbb az is,és igenis legyenek meg a gépek közti különbségek (ha a német a rosszabb akkor is) és legyen élethû a kezelése.Legyen a repmodell nagyon jó,legyen az FM is qrva jó,legyen minél élethûbb.
Ha az orosz muzsiknak avval kellett foglalkoznia ,hogy tekergessen ,meg állítgasson akkor foglalkozzon vele,ne pedig automatika végezze helyette.

Papa01
Plusz a keverék kezelése illetve a hûtõ kezelése is ott van... De tény, h egyszerûbb szerkezetek! 😊

Mert nincs klikkelhetõ kabin... ( sajnos ) Egyébként a rendszerek szimulálva vannak. Ha kikapcsolod azt az opciót, hogy felszállásnál üzemi hõmérsékletû motor várjon, akkor bizony melegíteni kell, különben elköpi az olajat ez is...

www.smart-bus.hu

Papa01
Ebben sztem nincs igazad.. Mert pl, a DCS: A-10C-ben a valós jellemzõket modellezték le? Biztos hogy nem.. De az is biztos, hogy az egy igen jó szimulátor! (Akár repmodell, akár a fedélzeti rendszerek terén.. )

A RoF-ban én semmit, de ezek a kávédarálók ugye más kategória... sajnos valós a veszélye, hogy a II.VH-s gépek komplexitása nem lesz normálisan szimulálva... az viszont gáz lenne.

www.smart-bus.hu

Ahányan vagyunk, annyi félék az igények... én nem hiszem, hogy összességében rosszabb lesz. Más lesz, de nem hiszem, hogy rosszabb. Abban biztos vagyok, hogy lesz közönsége, és nem az, akiket a WT-t vagy mi a tökömet játszanak! 😊 Azért ennyire ne degradáld... 😊

www.smart-bus.hu

A RoF gépeinek nincs érdemi dokumentációja. Repülési teljesítmények tekintetében pláne nincs. Így kritizálni sincs mit. Csináltak mendemondák alapján vmit és azt mindannyian el kell fogadjuk.
Egyébként pedig a RoF gépei 1 gomb lenyomására indulnak. Hidegindítás, kenési rendszer nincs szimulálva.

Her Laca

Her Laca
Semmit. Biztos jó. Nem értek hozzá.

Papa01
Miért, szimuláció tekintetében mi kivetnivalót találsz a RoF-ban?