91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #70930
A nagy öreg -
zmok #70929 A kalotaszegi legényes a Világ leg "virtuózabb" férfi tánca! -
#70928 Az ekranoplán nem biztos,hogy zsákutca volt.A cikkben is írják,hogy vannak olyan előnyei,ami miatt manapság is terveznek hasonlókat gyártani. -
#70927 -
Feró Flex #70926 Kösz Leon! -
#70925 -
Feró Flex #70924 Nem tudtam a Pávát nézni mert Népzenészek Báljában voltam hajnal háromig,fáj is a talpam meg a lábam rendesen.
Azért érdekes hogy valamikor a Ki Mit Tudban Ilyetlehetett látni nem is olyan rég most meg mik vannak..
Szerintem ezt még szeretni fogjátok:http:Fölszállott a páva Wasingtonban. -
sakkay #70923 Lehet beköszön még ez a technika-fejlesztve-a közel jövőben. -
Sidewinder #70922 Alekszejev bácsi az Ekranoplanok tervezője kiváló civil szárnyashajó fejlesztő mérnök volt. A Duna leggyorsabb személyszállító hajója,a Quicksilver is az ő fejlesztése: Quicksilver teszt
-
Sidewinder #70921 Sikerült megtalálnom az orosz tv egy dokumentumfilmjét az Ekranoplanokról:
-
Sidewinder #70920 Igazából katonai céljai voltak a fejlesztésnek. Zichermann István is írt az egyik könyvében, ezekről a különleges járművekről. Több típus létezett,ezekből egy 200 gépes flottát akartak csinálni. Nagyon gyorsan és baromi alacsonyan rengeteg katonát,felszerelést tudtak volna velük szállítani. Egy partraszállásnál nagyon komoly előnybe tudtak volna kerülni,mert csak az utolsó pillanatban lehetett volna észrevenni őket,hiszen nem volt annyi felderítő műhold mint ma. Akkor pedig már mindegy,a rendkívül nagy sebességük miatt. Amin bukott a project,az leginkább az időjárásra,a túl nagy hullámokra való érzékenység volt. -
#70919 71. évforduló.
-
sakkay #70918 Gondolom kis millió mérnöki bravúr van a gépbe és ez adott esetben más oldalon lehet felhasználni. Azért nem biztos , hogy teljesen haszontalan az ilyen dolog. De mindegy is. Nekem nagyon tetszik a kinézete. Olyan a hangulata mint Mijazaki Hajao meséiben a gépeknek. -
#70917 Jól látod! És ha öreganyámnak áramszedője lett volna ,ő lenne a villamos:) -
sakkay #70916 Amúgy egy pillanatig elgondolkodtam, hogyha nem lenne nagyon környezetszennyező,nem lenne nagyon időjárás érzékeny, és nem lenne-gondolom-üzemanyag zabáló-szóval akkor egész jól lehet ne mondjuk az atlanti óceánon szállítani azokat az árukat amik romlandóak, de nagy mennyiségben már megéri. Ez a gép, pont a hajó meg a repülő között lenne valahol. De hát a fenti, meg gondolom még ezer más ok miatt nem jöhet komolyan szóba. De akkor is nagyon érdekes. -
sakkay #70915 -
#70914 Nem nem. Ez haszontalan,semmire kellő ,idióta ötlettől vezérelt:) ! Nem állat. XD
-
sakkay #70913 Politikai célzatból, értelmetlen-kinek nagyobb a faxa-motivációból volt építve ez igaz. De...
ÁLLAT EZ A GÉP! -
#70912 Nekem a drága jó nagyapám citerázott és énekelt, csak úgy a maga és a mi szórakoztatásunkra. -
#70911 Asszony nagyfaterja kőműves mester volt az alföldön,több templom és nagy szép épület falán ott a neve,na ő is amatőrként zenélgetett a cimborákkal.
Saját maguk készítette hangszerekkel! Igazi NÉP zenészek voltak!
Hú de berúgtam vele a borospincében az első találkozásunkkor! Csíptem a kisöreget. -
#70910 Minden zene jó amit akár nagy művészek ,akár jókedvből- szórakozásból zenélő a közönség arcára mosolyt csaló (ám a hangszerükkel , a hangjukkal jól bánó) emberek mívelnek.
Csak ne izzadságszagú,sztárleszek ha beledöglötök is típusú legyen mert azt ki nem állhatom. -
#70909 Ez is fasza!! De! Itt már utolérhető a "szezont a valami mással" szindróma.
Moldovában nincsenek csángót... Moldvában vannak. Ez olyan, mint a retardált, aki a Nagy-Magyarország matricát fejjel lefelé ragasztja az ótóra...
-
#70908 Nem lenézvén Orosz testvéreinket ,de ez a tipikus haszontalan ,monumentális,semmirekellő ,pénzkidobós kategória volt. -
#70907 Igen-Igen-Igen!!!!!!!
Én Őket is naggggyyon csípem!!!!!
-
-
sakkay #70905 Állat ez a gép! -
artivizsla #70904 Kávé mellé.
1.
-
#70903 Nálam már a Duna TV megy... 21:15 - Fölszállott a páva -
Feró Flex #70902 -
#70901 -
Feró Flex #70900 -
#70899 -
#70898 Szerintem tök jó sport :) és az első benyomásokkal ellentétben tök egyszerű, abszolút nem bonyolult. -
#70897 Ó:) Annó hugiék kint voltak pár évig ,oszt kaptam kesztyűt ,ütőt,meg labdákat.
Fiammal le lejártunk a rétre:) Jó az is.
Erre az ami focira a fiam szoktatott rá. -
#70896 Én hasonlóan voltam jó régen, amikor még volt valami amcsi sportadó a kábelen. Csak én a baseballt néztem :)
Kicsinyt játszottam is a Szombathelyi Anyaszomorítokban :D A mezem, kesztyűm még meg is van valahol... -
#70895 Na bakker ma sem alszom.
NFL főcsoport elődöntő 2 meccs. Este 10 től hajnalig. -
#70894 -
#70893 No! Rátapintottál a lényegre!
Mostanában pont ilyen elfoglaltságokat mívelek esténként:)
+ még egy egy jó könyvet is beiktatok hébe-hóba.
-
#70892 Én nem dohányzom, nem pipázok és nem iszom alkoholt (ez van :) ). De!
Este a kedvenc fotelben, egy pipával és valami jóféle szesszel.... és ezt, ilyent hallgatni! Hát nem Laca???
Diumdisura nem lehet relaxálni :)
-
#70891 Valóban, innen már nincs tovább. Ez a csúcs. Egészen elképesztő, ahogy játszanak és az, hogy ÉLVEZIK amit csinálnak. Nem csak felmennek, lenyomják pléjbekkről a cuccot, felmarkolják a gázsit, sercintenek egyet és továbbállnak.
Tényleg nem akarok senkit megsérteni, mert mindenkinek szuverén joga ***rt hallgatni ( ). De ha ZENE , akkor ez AZ! :)
A pipa meg alap! Még csak nem is azonos a dohányzással!