91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #70970 Hajvágó gép... nullásra állítod, és egy lendülettel letolod az egészet... :) -
sakkay #70969 Na ja..csak én utálok borotválkozni..úgyhogy a fejemet 2 hetente, meg az arcomat is. Csak így még azt sem kell. -
sakkay #70968 Hát a napszemcsi az nem stimmel..nincs nap. -
Romeo One #70967 Manuális Gilette Mach3.
Áramos csak a hajamra.
Rend a lelke mindennek. -
#70966 14 éve Gilette Excel 2 v. 3 pengéssel tolom naponta a szőrzetet (naponta, mert nem engedélyezett a borosta melóhelyen :)). Próbáltam elektroval, de az nem viszi a nyaki részt. Nem akarok váltani, de a klasszikus pamacs +borotvakés tetszik. -
#70965 Most olvastam innen. Az idő javít. De a többi is javallott:)És elfüstöltem egy jó kis Virginiat,kis aszu társaságában:) -
#70964 Dehogy.
Utána kell olvasni,az se mindegy milyen pengét vesz az ember,kicsit olyan ez mint a pipálás:) Komoly és lelkes tábora van ,meg lehet tudni tőlük mindent ami kapcsolatos hozzá.
Az se mindegy ki élezi!!! :)
Egy biztos! Nem a kapkodó ,gyors borotválásra találták ki,bár gyakorlattal azért szerintem van aki hamarabb tökéletesre borotválja magát vele,mint egy 5-6 élű rezgő ,cserélhető fejű tömegtermékkel:)
Én most a "reneszánsz" ember koromba léptem ha mondhatok ilyet,élvezem ezeket a dolgokat.
-
#70963 Én simán lemészárolnám magam... :D -
bucsher #70962 Én vagy öt éve kétélű "gilette" pengével dolgozom, késem is van vagy 3 éve de azt használni tényleg életveszély. -
#70961 Csak ne Ámerikai kommanódivatot vettél a fejedbe:) Oszama szakállal,napszemcsi:)Rayban ,vagy oakley:) -
sakkay #70960 A fejemet kb. 15 éve borotválom, néha elég gagyi pengével is, de azért a szakáll nem olyan dolog mint a fej,hogy elbaszod, aztán max letolod az egészet..ha nagyon elbaszod nyaktól.. -
#70959 Philips!!!!! -
#70958 Eddig nekem is az volt ,vagyis van még. Aztán karácsony táján míg a lányok vásárolgattak addig én nézelődtem valahol és találtam egy késes boltot ahol szép borotvák is voltak. Bevillant,hogy nagyfater is ilyet használt.
Utánanéztem,hogy mit érdemes venni és azóta ezt használom.
Na nem olyan gyors mint az 5 élűvel:) de most már szépen tudok vele dolgozni:) -
sakkay #70957 Naaa most aztán mát tényleg nem tudom... -
#70956 Nekem ilyen 5 pengéjű szar van... olyan baszki, mintha a reluxát rángatnám az arcomon. -
#70955 Mindegy mit veszel de csak Philips legyen én aszondom. -
sakkay #70954 Pedig az egyik esélyes az volt. -
sakkay #70953 Köszi. -
#70952 Gyerekek vagytok:) Nemrég vettem egy borotva kést! Imádom:)
Van jó kis bőr is amin meg kell húzni ,meg pamacs meg ilyesmik.
Elektromos,meg 100 élű ,meg lófaxt:) -
LV 426 #70951 Egy töltéssel kibír 6-7 vágást, de a legnagyobb előnye, hogy összegyűjti a szőrt, így az asszony nem zavar ki az erkélyre "szőrözni" és a fürdőszoba sem néz ki úgy mint egy fodrászüzlet padlója műszak végén. -
bucsher #70950 Nekem van egy szar, úgyhogy a remingtont nem ajánlom. -
Solt #70949 Én hajvágóval intézem! :D -
LV 426 #70948 http://www.philips.co.uk/c-p/QT4075_32/pro-with-multifunctional-display
Nekem eddig ez a best buy, pedig 19 éve nem ért az arcomhoz borotva, csak gép. -
sakkay #70947 Van itt valakinek tapasztalata szakállnyírókkal kapcsolatban?
-
artivizsla #70946 La 5 lelet.
-
artivizsla #70945 Kalasnyikovnak akkor mégis csak volt egy kis lelkiismeret furdalása.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halála előtt levelet írt az orosz ortodox egyház vezetőjének Mihail Kalasnyikov, a Kalasnyikov (más néven AK-47) gépkarabély feltalálója, aki attól tartott, személyesen ő felelős az AK-47-esekkel lelőtt emberek haláláért, írja a BBC.
Kalasnyikov, aki decemberben, 94 évesen halt meg, egy hosszú és érzelmes levélben magyarázta Kirill patriarchának, mennyire fáj a lelke a kalasnyikovval agyonlőttekért. Korábban egyébként többször is azt nyilatkozta, nem terheli felelősség ezekért a halálokért.
„Elviselhetetlen a lelki szenvedésem. Folyamatosan ugyanaz a megválaszolatlan kérdés jár a fejemben: ha a fegyverem vette el emberek életét, akkor lehetséges, hogy én, egy keresztény és ortodox hívő, vagyok felelős a halálukért?” – írta májusi levelében, amelyet most jelentetett meg egy kormányközeli orosz napilap. „Minél tovább élek, annál inkább beleeszi magát az agyamba ez a kérdés, és azon gondolkozom, miért hagyta az Úr, hogy az embernek gonosz vágyai legyenek, vagy azt, hogy kapzsi, irigy és agresszív legyen” – folytatta.
A feltaláló 91 éves korában volt életében először templomban, és nem sokkal az első látogatás után meg is keresztelték.
Kalasnyikov levele állítólag eljutott a pátriárkához, aki válaszolt is rá. „Az egyháznak nagyon határozott álláspontja van a fegyverhasználattal kapcsolatban: ha egy fegyverrel a hazát védik, akkor a fegyver készítőjét és az azt használó katonát is támogatja az egyház. Kalasnyikov ezt a fegyvert a haza védelmére készítette, és nem azért, hogy szaúd-arábiai terroristák használják" – mondta a pátriárka szóvivője, Alexander Volkov.
Az AK-47 az egyik legismertebb és legtöbbet használt fegyver a világon. Mivel ez egy viszonylag egyszerű fegyver, olcsón gyártható és könnyen javítható. Becslések szerint már több mint 100 millió Kalasnyikovot adtak el világszerte. A fegyvert bűnöző csoportok és gyermekkatonák is használják.
-
#70944 Nagyon jó vers :) Annak idején elküldtem a kedvesemnek ;) -
#70943 -
#70942 A vers és a zene miatt ugye:) -
#70941 Ezt most találtam Leon.
ezt -
lala42 #70940 Ezek, ha egynyáriak-egyszámuak voltak is, maradandót alkottak. -
lala42 #70939
Vannak gyenge utánzatok, de ezt nem tudják űberelni -
lala42 #70938
Mindenki szerelmes volt bele, látatlanul. -
#70937 Gyerek voltam, odáig voltam érte. Meg vissza :) -
#70936 Azé' mondjuk Ray Dorset abban a lukas pólóban mindent visz :D -
lala42 #70935
B.sznak a a verebek a jegenye fán :-)
Ezeket úgy hallgattuk, hogy nem volt hozzá társitva kép. Nem tudtuk,hogy kik éneklik. A TV nem adta, a rádió meg ugyi :-) -
Ha mán retrauuuu :D
-
lala42 #70933 -
lala42 #70932 Nos akkor is voltak egynyáriak
-
lala42 #70931
Na nem az előbbi :-)
Ő.