IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@Tom: Köszönöm a kimerítõ választ!<#worship>#worship>
D9
Rob Erdos - Vintage Wings of Canada, esetleg Erdõs Róbert, lehet hogy magyar származású?
Idõnként jelentkezhetnél ezekkel az összefoglaló pletykákkal... 😊)
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
TD - Team Daidalos. Õk csinálják a hivatalos patcheket a régi il-2-höz. Egy külsõs fejlesztõ csapat, orosz programozókkal.
www.pumaszallas.hu
A dolog pikantériája az, hogy addig a 777-esek hazudták, hogy bár dolgoztak rajta, a clodhoz semmi közük, az "teljesen más cég teljesen más játéka", az új fórumon clodos krédésekkel nem is voltak hajlandók foglalkozni. BoS feljesztése kapcsán mondták azt is, hogy csak néhány modellt vehetnek át, a programot nem, ezért sem lehet a BoS-ban jópár clodos feature. Viszont ennél a hsz-nél (meg utána a mi fórumon kezdõdött) árulták el, hogy a 777 nem csak az Il-2 nevet, nem csak a clod összes jogát, de még a régi il-2 összes jogát is megkapta az 1C-tõl... :/
Dologhoz tartozik, hogy már másnap a sukhoi.ru-n, kb 180 fokos fordulatot véve azt írta Loft, hogy ha jó a FT patch, akár hivatalos, speames patch is lehet. Az Atagosok meg késõbb a fórumukban írták, hogy ne bántsa senki a 777-et, mert még segítséget is kaptak pár dolog kijavításához. Egyenlõre Happy End, de mennyivel szimpatikusabb lett volna, ha ezt még a shitstorm elõtt, önszántukból teszik, nem pedig egy ordas nagy öngólos lebukás után 😊
www.pumaszallas.hu
Daidalos Team
D9
Ez csak szimpla irigység..., de nem gond, mi mindenképp profitálni fogunk belõle. <#smile>#smile>
D9
www.pumaszallas.hu
Szerintem.
D9
Nem értem, hogy miért utálják õket.
Sajnálatos..., lehet, hogy nem keveset tudnának hozzá tenni...
D9
www.pumaszallas.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.pumaszallas.hu
Valeccal attakoltam egyet (szerintem ,sõt tuti õ volt) volt jó kis taktikai csata,kerülgettük egymást ,de aztán jó lett a vége na.
Dicsérték az ATAGON a kis filmjeimet😊 Ezért most új kedvvel nekiállok és elárasztalak majd benneteket velük😊)
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
D9
Ott még úriemberek harcoltak helyel ,közzel nem utolsó sorban ott harcoltak a Lengyelek is (õk is kedvenceim) ,no meg a Mester is ugyi. Galland bátyó nekem a topp.
Az én kedvencem (Stuka) csak egy traktor.<#nevetes1>#nevetes1>
@Laca: Egy kis észak-afrikai hadszíntér nekem is bejövõs! <#eljen>#eljen>
D9
D9

Át kellene csábítani a Daidalos Team-et... <#wink>#wink>
D9
ATAG_Buzzsaw (Team Fusion tag) írta 1-2 hónapja chaten, hogy repülhetõnek megcsinálják az összes 1940-es gépet (persze ez hosszú távú terv). Repülhetõ AI-k, plusz E-7, F mesza, Hurribomber, stb. Ezt a G kabint is megszerezték már:

www.pumaszallas.hu
Ha megfelelõen "bõséges" lesz a választás a géppark és a térképek terén, akkor lesz ennek a játéknak is közönsége. Még azt is el tudom képzelni, hogy a Clod-tól csábít át usereket, akik megunják a csatornát és az Emilt, mert bár a grafika terén folyamatosan fejlõdik a Clod, olyan színvonalú gépekkel már aligha fog, mint amik most találhatók benne.