IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként azért gondolom, hogy szoftveres nyûg, mert pseudo-n elég sokáig jó... full-n meg azonnal szar.
www.smart-bus.hu
Lehet a te géped meg az Nv-t nem komázza.ahogy az enyém meg a radeont. Lassan biztos kezdek lenni ebben:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Azért érdekes,mert ha szar a driver miatt akkor az szar folyamatosan. Hardveres dolognál én ezt jobban el tudom képzelni,hogy egyszer jó egyszer nem.Nekem a radeonnal amikor szar volt az szar volt folyamatosan. Csak a AB segített neki ugye az FPS fixálással valamelyest . Most az nincs is bekapcsolva nekem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Utóbbi idõben hallasz tõlem bármi vakarózást?:) És remélem ez így is maradd ,hál istennek fórumok böngészése helyett repkedhetek,meg kisfilmeket készíthetek:)))
Nem lehet ,hogy megkotlott a TR ed? Nagy a meleg.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egyébként szerintem jobban jársz, ha a CloD-nak külön profilt csinálsz, mert, ha az általános beállításokat állítod el, akkor az minden más játékra érvényes lesz, az meg nem biztos, hogy jó! :) Már, ha játszol mással... :)
www.smart-bus.hu
Bevonzottam... nesze neked gond mentes élet NV-n! :D Ettõl eltekintve húzva bitang egy szerkezet! :))
www.smart-bus.hu
Szepesi Niki dala:
www.smart-bus.hu
Nem, minden beállítás alapon van, nehogy bekavarjon valami. :S Más játékoknál is ez van, úgy szerintem is tuti szoftveres nyûg. Vagy a TIR, vagy a 780 drivere... utóbbihoz össze-vissza két driver van, ráadásul állítólag valami gáz van 320.XX-s szériával...
www.smart-bus.hu
AA-t nem erõltetsz a játékra? Az nagyon lefogja még...
www.pumaszallas.hu
Az a fura, hogy ha pseudo-ra teszem a CloD-t, akkor jó (legalábbis most), ha meg vissza teszem full-ra akkor dadog...
www.smart-bus.hu
Egy ideig gyönyörûen mûködik, aztán gondol egyet és elkezd szaggatni ahogy forgolódok... ezt csinálja W7-n és W8-n is, a track clip-l és a pro-val is.
Attól tartok ez valami driver nyûg... :(
www.smart-bus.hu
Ugyanide a Dongo szd. neve alá átmásoltam a V.4 történetét és az egykori 1/1 vadásszázad történetét. Ha már a dongo.hu nem él, legalább ezek az infók ne vesszenek el.
www.pumaszallas.hu
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Ha csak a TrackIR (és tuti nem valami HW gond, becsillanó napfény vagy ilyenek) azt kipróbálhatod, hogy a processz affinitást beállítod úgy, hogy a TrackIR csak az utolsó procimagot használja (pontosabban ne az 1. és 2.-at, mert fõleg azokon fut a clod). Ezt ott éred el, hogy a feladatkezelõben jobb klikk a trackir folyamaton, utána affinitás beállítása, és kiveszed a pipát azok elõl, amiket ne használjon. Ugyanitt a TrackIR CPU priority-t felveheted "átlag fölé" (lehet, hogy ezzel kellene kezdened). Én pl ezzel utóbbival tudom megoldani (átlag alá véve a maxot), hogy akkor is használható a gép, ha egyébként a 3ds max renderel. Egyébként az egér is szaggatna :)
Ezeket (affinitás és priority) elvileg nem jegyzi meg a windows, minden újraindításkor be kellene állítani, de szerencsére erre is van segédprogram, ez a Process Prio véglegessé teszi a beállításokat (install után win restart kell)
www.pumaszallas.hu
Életrajz, video-interjúk és írások.
www.pumaszallas.hu
Tom! Te sokat olvasod a hivatalos fórumokat, ha esetleg találsz hasonló panasszal topikot, akkor szólj légy szíves.
www.smart-bus.hu
Köszi amúgy.
Hiába ,metált a Finnek nagyon tudják.
Töltöm is lefele:)
Tomcsi beállította úgy a control panellben a dolgokat ahogy én és aszongya most már lát rendesen.

2. Csempevágó. Utóbbiban utolérhetetlenek.:)