IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Háááát... kezdem én is azt hinni, hogy ezeknek tényleg lelkük van! :D Bár én nem utálom az NV-t úgy mint te az Radeon-t! De lehet a Radeon állt bosszút... megsértõdött! :D

Egyébként azért gondolom, hogy szoftveres nyûg, mert pseudo-n elég sokáig jó... full-n meg azonnal szar.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Kérlek szépen téged ismerve bármi elõfordulhat:)
Lehet a te géped meg az Nv-t nem komázza.ahogy az enyém meg a radeont. Lassan biztos kezdek lenni ebben:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És tönkre ment 15 perc alatt amíg használaton kívül volt? Nem hiszem, de azt sem bánnám, ha igazad lenne... csak legyen meg a nyûg forrása.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Az még attól lehet.
Azért érdekes,mert ha szar a driver miatt akkor az szar folyamatosan. Hardveres dolognál én ezt jobban el tudom képzelni,hogy egyszer jó egyszer nem.Nekem a radeonnal amikor szar volt az szar volt folyamatosan. Csak a AB segített neki ugye az FPS fixálással valamelyest . Most az nincs is bekapcsolva nekem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én is gondoltam erre, csak akkor folyamatosan szar lenne úgy mint a másik volt... ez meg egyszer jó, egyszer nem. Arról nem beszélve, hogy 7870 ki, akkor még mûködött, 780 be, és már nem mûködik... ez így eléggé szoftvergyanús...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Gondolom adott neki túúúúúúúúúúúúúningot az isten barma :) Engem ez a veszély nem fenyeget:)

Her Laca
Nekem eddig minden NV kártyám így volt beállítva és semmi nyûgöm nem volt velük,más programokban sem. Ez mán csak így marad:)
Utóbbi idõben hallasz tõlem bármi vakarózást?:) És remélem ez így is maradd ,hál istennek fórumok böngészése helyett repkedhetek,meg kisfilmeket készíthetek:)))

Nem lehet ,hogy megkotlott a TR ed? Nagy a meleg.

Szúrnám... biztos lehetne tanulni tõle valamit! :D

www.smart-bus.hu

Hecker007
320-as driverrel csak óvatosan, volt akinek kinyírta a 680-as kariját, hogy miként azt ne kérdezd, egyszer fagyott a gép újra meg már nem indult.

Elhiszem Lacám, de ezzel én nem vagyok elõrébb... :) Szívesen látlak valamelyik nap a 680-l, azt rálesünk... :)

www.smart-bus.hu

Nem CloD specifikus a hiba, minden más játékban csinálja... :S

Egyébként szerintem jobban jársz, ha a CloD-nak külön profilt csinálsz, mert, ha az általános beállításokat állítod el, akkor az minden más játékra érvényes lesz, az meg nem biztos, hogy jó! :) Már, ha játszol mással... :)

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jelzem nekem is az a driver van fent és nincs baja.

Her Laca
Állítsd be úgy ahogy lentebb képen közzétettem a control panelt..

Marad a várakozás... még ránézek valami régebbi TIR driverre, hátha...

Bevonzottam... nesze neked gond mentes élet NV-n! :D Ettõl eltekintve húzva bitang egy szerkezet! :))

www.smart-bus.hu

Egy kis off...

Szepesi Niki dala:

http://www.youtube.com/v/PalA7jUDh04&version=3
Hecker007
Nem lehet rá felvarázsolni a régebbit valahogy? Mert akkor így csak az marad hogy várnod kell egy új driverre vagy esetleg a TIR-hez kell másik, ahhoz annyira nem értek mert nekem sajnos nincs, de ez szoftverhiba lesz az biztos.

A 780-hoz csak a 320.18-s, vagy a 320.11-s driver jó! :( A TIR szoftvere elvileg opengl alapú, de ki tudja... :S

www.smart-bus.hu

Hecker007
314.22-est rakd fel hozzá az tuti biztos hogy jó, egyébként eddig a legtöbb hibát a BF3-al hozta elõ a 320.xx driver. A directX és a driver kommunikációjában van valami elcseszve mert arra dob hibát mikor szétbugol. Gondolom a TIR is használja directX bizonyos részeit és ezért akadhat össze a kettõ.

2600K 4.4GHz-n...

Nem, minden beállítás alapon van, nehogy bekavarjon valami. :S Más játékoknál is ez van, úgy szerintem is tuti szoftveres nyûg. Vagy a TIR, vagy a 780 drivere... utóbbihoz össze-vissza két driver van, ráadásul állítólag valami gáz van 320.XX-s szériával...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Beleolvastam a naturalpoint fórumba, ami fórumokba beleakadtam, ott az ilyen szaggatást a rendszer túlterhelése okozta (jellemzõen FSX-nél). Nemtom milyen konfigod van, de ami kihajt egy 780-ast, ott ilyesminek nem szabad, hogy gond legyen. Biztos valami szoftveres nyûg :/

AA-t nem erõltetsz a játékra? Az nagyon lefogja még...

www.pumaszallas.hu

Igen, de a 780-l még nincs tapasztalat... legalábbis még senki nem panaszkodik.

Az a fura, hogy ha pseudo-ra teszem a CloD-t, akkor jó (legalábbis most), ha meg vissza teszem full-ra akkor dadog...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Akkor passz. TrackIR weblapot már nézted?

www.pumaszallas.hu

A TIR. :( Amiket írtál, sajnos már végigpróbáltam... kikapcsoltam a HT-t, az összes energia gazdálkodás funkciót, de semmi! :(

Egy ideig gyönyörûen mûködik, aztán gondol egyet és elkezd szaggatni ahogy forgolódok... ezt csinálja W7-n és W8-n is, a track clip-l és a pro-val is.

Attól tartok ez valami driver nyûg... :(

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Tegnap kaptam egy jó hírt, a 77.PX újra négy aktív pilótával repked (egyenlõre csak il-2-ben), és újraindult az oldaluk is. Frissítettem a linket a pumaszálláson is.

Ugyanide a Dongo szd. neve alá átmásoltam a V.4 történetét és az egykori 1/1 vadásszázad történetét. Ha már a dongo.hu nem él, legalább ezek az infók ne vesszenek el.

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Igen, az oldal ingyenes, de a letöltés regisztrációhoz kötött.

www.pumaszallas.hu

Erre a Mission4today. com oldalra regisztrálni kell? Ingyenes az oldal ill. minden letöltés ingyenes? Éppen most nézegettem a kitüntetés letöltéseket, azért kérdezném ezeket.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

VO101Tom
A TrackIR dadog, vagy a clod?

Ha csak a TrackIR (és tuti nem valami HW gond, becsillanó napfény vagy ilyenek) azt kipróbálhatod, hogy a processz affinitást beállítod úgy, hogy a TrackIR csak az utolsó procimagot használja (pontosabban ne az 1. és 2.-at, mert fõleg azokon fut a clod). Ezt ott éred el, hogy a feladatkezelõben jobb klikk a trackir folyamaton, utána affinitás beállítása, és kiveszed a pipát azok elõl, amiket ne használjon. Ugyanitt a TrackIR CPU priority-t felveheted "átlag fölé" (lehet, hogy ezzel kellene kezdened). Én pl ezzel utóbbival tudom megoldani (átlag alá véve a maxot), hogy akkor is használható a gép, ha egyébként a 3ds max renderel. Egyébként az egér is szaggatna :)

Ezeket (affinitás és priority) elvileg nem jegyzi meg a windows, minden újraindításkor be kellene állítani, de szerencsére erre is van segédprogram, ez a Process Prio véglegessé teszi a beállításokat (install után win restart kell)

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
A pumaszállásra felkerült egy elég hosszú anyag, Vitéz Szentiványi János nyá. alezredes életrajza és történetei. Az életútját és háborús történeteit elmesélõ írásokat saját maga vetette papírra, és publikálta az interneten is. Ez utóbbiakat - természetesen Szentiványi úr beleegyezésével - átmásoltam a pumaszállásra is, amiket ide kattintva elolvashattok:

Életrajz, video-interjúk és írások.

www.pumaszallas.hu

Higgyél Lacának! Nekem szépen kézen fogva lépésrõl lépésre be lett állítva drasztikusan nõt a légi célok láthatósága és nem kelett se felbontást se élsimítást kikapcsolnom. a fehéres/párás kinézetre meg az lett a megoldás, hogy 40mm-el megemeltem a monitorom. Csodák csodájára a zöld zöld a kék kék nem pedig fehér fátyolos.
Nincs szerencsém ezzel az NV-re váltással! :( Bármit csinálok, hiába a fix 60fps, egyszer vaj simán megy a TrackIr, egyszer dadog... elnézek valamelyik irányba jó, visszafordulok 2 másodperc múlva ugyan oda, akkor meg "dadog"...

Tom! Te sokat olvasod a hivatalos fórumokat, ha esetleg találsz hasonló panasszal topikot, akkor szólj légy szíves.

www.smart-bus.hu

Zpogi
Hoppá! Az elõbbi csak a Read me itt a 4.12 letöltõ linkje

Zpogi
Megjelent a 4.12-es Patch

Ja, akadémián tanár..de nagyon jó fej.

Szintén zenész? :)

Itthon divat cikizni õket, de az a Dieter gyerek ritka nagy sikereket ért el.

Aha.Van a családban is.

Csak hobbiból otthon

Dobolsz?

Õk a kedvencem :) A gyerek nyomatja dobon, nagyon állat. Pár számot már én is tudok, jól bele lehet izzadni...

Her Laca

Her Laca
Azé a Metallica a kedvenc:) ezt szeretném jelezni.

Tényleg jobb lett..na majd holnap kiderül mennyire.
Köszi amúgy.

Her Laca
http://www.youtube.com/v/kE5f9Kdg2Ms&version=3

Her Laca
http://www.youtube.com/v/kJnATJDSDSc&version=3

Her Laca
Bakker fiam mire hívta fel a figyelmem.
Hiába ,metált a Finnek nagyon tudják.
http://www.youtube.com/v/_bYEALUJelY&version=3
Töltöm is lefele:)

Her Laca
Ja ! És mereszd a szemed:) No meg érezd az erõt! Ez nagyon fontos:)

Her Laca
Ne mond már ,hogy nem látsz rendesen.
Tomcsi beállította úgy a control panellben a dolgokat ahogy én és aszongya most már lát rendesen.

Annyira várom már a frissítést, (fõleg a láthatóságit) mintha valami dlc lenne.

Her Laca
Fogalmam sincs. Atag fórumon nézelõdj, ott vannak beszélgetések.

Her Laca
Olaszok két dolgot tudnak csinálni ami a legjobb a világon. 1Ferrari
2. Csempevágó. Utóbbiban utolérhetetlenek.:)