91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Én is így látom.

A közmédia pedig szerintem is sokkal jobb mint volt... Elég csak a gyerekműsor csatornára, vagy a "Fölszállott a pávára" gondolni, de lehetne még sorolni.

• artivizsla #71169
    Ha lehet választani, akkor még ez a kisebbik rossz, azt hiszem.

A közmédia meg szerintem nem annyira gáz, végre megjelent a pozitív gondolkodás és a pozitív hírek, amit lehet persze kormánypárti propagandának is titulálni, de azért hosszútávon mégis csak jobb ezt hallgatni, mint azt, hogy merjünk már kicsik lenni...
  • Solt

Azt tegyük hozzá, hogy a fidesz meg a hazai tőke, érdekcsoportok bábja...
  • Willenbrock
    Gyurcsány a liberálkapitalizmus és a nemzetközi tőke bábja szvsz.Az érdekli leginkább,hogy adhat több jogot a multiknak és munkaadóknak,hogy építheti le a gondoskodó és önálló nemzetállamnak még a gondolatát is.A nyugdíjreform tervezete legutóbb az volt,hogy a gazdagok hamarabb nyugdíjba mehetnek,míg a szegények dolgozhatnak életfogytig.Hát nagyon köszönjük a lehetőséget!Szögesdrótos lágert is kérnénk hozzá ha lehet,csak a feeling miatt :/
  • Solt
    No Sport2, NFL... :)
  • Solt
    Erről nekem más a véleményem! :)

@Leon: Akkor mindegy, őt nem akarom ezzel piszkálni... a végeredmény szempontjából úgy sem érdekes, csak kíváncsi lettem volna.
  • LeonSilver
    Tuti, hogy nem. Akivel régebb óta dolgozott Laci, az az emberke is asszem Bolgár. De igazából erre Bezcl tudna válaszolni.
  • macleody
    Pedig első blikkre arra tippelnék. Külföldiában is a magyar baszik ki a magyarral. Általában.
  • Solt
    Hülyén tettem fel a kérdést... arra lennék kíváncsi miféle náció? Remélem nem hazánk fiai...
  • LeonSilver
    Nem tudom. A DCS totyikban írta Laci. Gondolom azok, akikkel együtt dolgozik a projecten. Grafikus, programozó, mit tudom én... Remélem mindnek köröm fog nőni a farkára.
  • LeonSilver
    Van ám Laca! Vigyáznak a jó hírnevükre. Ez tőlik kicsit nyugatabbra nem ritka ám! Mindenesetre respect a cégnek!
    És látod Laca?! Máris "ingyen"reklámoztad a Peterson-t :)
  • Her Laca
    De ,hogy mondja valami üdítőt is Leonom.
    Képzeld azaz ne képzeld :) szóval ugye pipázgatok. Na annó még az elején vettem egy pipát egy Peterson-t ami egy ,ha nem a legnagyobb pipamárka,nem is olcsó. Használom nagy nagy megelégedéssel ,és nemrég meglátogatott egy pipatárs ő elég nagy hírnévnek örvend kis hazánkban ebben a műfajban.
    No aszongya ,hogy ez hamis. Elmondta ,hogy miért is és miből látszik,kicsit felpaprikázódtam ,mert nem volt olcsó ,meg nem is valami trafikban vettem hanem az egyik legnevesebb boltban. De számla nem volt ,hiába reklamáltam volna .
    Na erre minap felhívnak telefonon. A Peterson Magyarországi képviselője (a fent említett úr beszélt neki rólam) oszt felajánlotta,mi több ellentmondást nem tűrően közölte,hogy postázzam el nekik,és ők (bár semmi közük nincs ehhez a dologhoz jelezném) küldenek egy eredetit,természetesen a saját költségükön.
    Pislogtam nagyokat! Ilyen is van bakker!
  • Solt
    Nem akartam Beczl-t megkérdezni, van elég nyűgje... Kik csinálták ezt vele?
  • LeonSilver
    Hát Lacám, van benne valami. Közös lónak ugye túros a háta. IS.
  • Her Laca
    No ezért nem közösködök soha senkivel Leonom. Max alkalmazok embereket.
    Egyszer volt egy társam ,de nagyon gyorsan elváltak útjaink.
    Amúgy nagyon sajnálatos, amit láttam az félelmetes volt.
  • LeonSilver
    ˆ beczl

Üdv,

A történet röviden csak annyi, hogy a "team"-en belül többen sokkal több pénzt szeretnének, mint amiben előzőleg, írásban megegyeztünk. Illetve szeretnék "átvenni" a beczl studiost...ezzel együtt a TFC/ED-s linecszet, jogokat, kiadási jogot stb.. Magyarul a nagyobb bevétel reményében ki akarnak túrni a cégből, amit én alapítottam... no comment..
  • Her Laca
    Sanyó linkelte a pumákokhoz.
    No meg olvasgattam mik a hírek a BOS al,többen tesztelgetik,azt kell mondjam nem kell rohannom új cuccokért:(
  • LeonSilver
    Ez még a politikánál is offabb, de nézzétek végig! Kurvajó! Persze sejteni lehet, de akkor is.. :)

• Solt
    Napkelte, sajtóklub és társai... ezek lettek száműzve az ATV-re! :D

• Her Laca
    Holott vitathatatlanul elismerem mások véleményének a szabadságát ,de fenntartva a jogot az egyet nem értés privilégiumával,elolvasván ezt a blog bejegyzést azt kell mondjam ,hogy jobb ha a liberálisok nem jutnak szóhoz ebben az országban.
  • LeonSilver
    Mondjuk félreértés ne essék! Az "előző" gárdát sem komáltam! Szovjet Józsi, Gyárfás.. Nap kelte vagy mi volt? AZ még annyival volt rosszabb, hogy tök igénytelen volt az egész.
  • Solt
    Na, ha lesz rá ingerenciám megnéznem... :)

Egyébként a média lényeg a befolyásolás, pont emiatt nem nézek, hallgatok politikai műsorokat már... amikor elhangzik, hogy a "szakértők", meg a "kutatások", "felmérések" abban a pillanatban tudom, hogy hazudnak! :D Pontosabban olyan oldalról világítanak rá a dolgokra, ami nekik kedvező! :)

Ezért igyekszem ezeket a dolgokat a saját bőrömön tapasztaltak szerint megítélni amennyire csak lehet. Például tetszik a kötelező tesi az iskolában, illetve tetszik amit turisztikai szempontból nap mint nap tapasztalok...
  • LeonSilver
    Nincs a tecsöveden ilyesmi. Nézz bele egyik reggel. Persze lehet Téged nem irritálna :D
  • Solt
    Nem... de linkelj be tecsövedről egy adást amit kifogásolsz. ( már, ha fent van)
  • LeonSilver
    Te nézed, vagy szoktad nézni a Ma reggelt?
  • LeonSilver
    Fábián Barna. Javaslom nézd meg egyszer a Ma reggelben... Lavór legyen nálad. Affektáló majom.
  • Sidewinder
    Ki az a "pávián barna"? Nagyobb seggnyaló,mint Obersovszky? Az igen. Nem gondoltam volna,hogy nála nagyobb is létezik ebben a "szakmában".
  • Hecker007
    De a csekket nem mi írjuk alá, engem senki nem kérdez meg hogy mennyi legyen az MTV-nél Józsi, Pista, Gizi fizetése. Ha rajtam múlna nem is igen kapnák meg a felét se a mostani fizetésüknek.
  • Solt
    Az MTV esetében a médiahatóság folyamatosan monitorozza, hogy melyik párt képviseletében mennyi megjelenési lehetőség adatik meg, ergo a kiegyensúlyozottság adott, innentől minden azon múlik, hogy miképpen élnek a pártok képviselő ezekkel a lehetőségekkel.

Magát az információt megkapod, az pedig már részletkérdés, hogy 1-1 riporteren esetleg érezni, hogy hova húz. Ez még mindig jobb, mint az ATV meg a Hír TV, ahol lényegében csak szűrt infót kapsz... ezeket úgyis csak a "rajongók" nézik, hogy még jobban meggyőzzék önmagukat. Az MTV esetében legalább esélyed van arra, hogy levond a saját konzekvenciáid.

A fő probléma pedig az, hogy a baloldal nagyon hozzászokott a média fölényhez, és nehezen viselik, hogy kiegyenlítődtek a viszonyok. Gondolom emlékszel még rá, amikor egy sajtó klub az állami emlőből fröcsögött... ahhoz képest a mostani viszonyok mennyeiek. :D
  • Her Laca
    Leonom!
    Elmondom én mik vagyunk mi úgy kb összességében.
    Azok a lények akik szorgos kis kezükkel eltartják a heréket.
    Demokrácia az meg nincs,sose volt. Nagy hablaty ez az egész ,de tudjátok ezt ti is ,csak qrva szar bevallani magunknak ,hogy a 0 nál is kevesebbet számítunk.
  • LeonSilver
    Ebben sem értünk egyet. Illetve de. :D A kenyéradó gazda az MTV esetében Te vagy, meg én meg a többi. És nem fletó. nem winnetou és nem a gordon. Csináljanak magunak TV-t, fizessenek adót a sugárzásért és ott nyalogathatják egymás seggét, de ne egy köztv-ben tegyék ezt.
  • Solt
    Ne már... ugyanazt csinálják mint a magántévék! A kenyéradó gazdát szolgálják! Semmi meglepő nincs ebben...

Azon természetesen lehet vitázni, hogy most ez így jó, avagy sem. Nyilván nem az, de ilyen érdekvilágot élünk.
  • LeonSilver
    1. A közszolgálati műsorszolgáltatás feladatai

b) A nemzeti közszolgálati televízió eközben sokoldalú, kiegyensúlyozott, hiteles tájékoztatásra törekszik, melynek során egyetlen részérdek és szemléletmód sem kerülhet túlsúlyra. Ebben az összefüggésben különösen fontos a televízió függetlenségének védelme a mindenkori kormány, az egyes politikai pártok és mozgalmak, az egyes érdekcsoportok, eszmék és ideológiák túlnyomó vagy kizárólagos befolyásával szemben, érkezzék bár az intézményen kívülről vagy belülről.

A dokumentum egyébként INNEN letölthető és tanulmányozható.
  • LeonSilver
    A fizetésüket TE és a többi adófizető állja nem a kormány. Nagy különbség!

"PREAMBULUM

A Magyar Televízió Részvénytársaság (a továbbiakban: MTV Rt.) az 1996. évi I. törvényből (a továbbiakban: Médiatörvény) következően nemzeti közszolgálati műsorszolgáltató. E törvény elfogadásával Magyarországon is létrejöttek a szabad, független és duális televíziózás jogi feltételei. A televíziózás területén – az MTV Rt. és a többi televíziós műsorszolgáltató működésén keresztül – megvalósulhat a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadsága.

(...)

A társadalom minden tagját egyenlően szolgálja. A kisebbségi csoportok érzékenységét figyelembe veszi, a kisebbségek hátrányos megkülönböztetését minden esetben elkerüli. Műsoraiban a mások iránti türelmet és a kölcsönös megértést hangsúlyozza."
  • Hecker007
    Pont ezért nyalja azt a segget amelyik a fizetésüket utalja, ha nem így tennének a kormány akár meg is szüntethetné őket valamilyen mondvacsinált indokkal.
  • LeonSilver
    A magántulajdonban lévő tévék nem érdekelnek. Azok ha tetszik, ha nem, azt csinálnak, amit akarnak.
    Az MTV1 viszont közpénzből finanszírozott, köztv. Elfogadhatatlan számomra, hogy mint közintézmény mindig az aktuális kormány seggét nyalja legyen az bal vagy jobb oldali.
  • Lysandus
    Neten van angol nyelvű manual is a 262-eshez, ami a zsákmányolt gépek amerikai pilótái számára készült.
  • Solt
    Az a baj Leon, hogy ez mindenhol így van... ha megnézed az ATV-t, meghallgatod a klubrádiót, ugyanez van pepitában... sőt, a világ minden részén ez megy. Újságban megjelenik valami kamu, vagy elferdített cikk, azt kibeszélik a reggeli "független" műsorban, majd este még megrágják a "független szakértők" TV-s adásban is, és már úgy köpik elénk, hogy "fogyasztható" legyen. A jó szolga meg kapja a jutalmát...

Az egész parlamentáriás demokrácia gyakorlatilag a megosztásra épül, és direkt úgy van felépítve, hogy "alulról" még csak véletlenül sem juthat közéjük olyan ember, aki kilógna a sorból... Kiválóan kivan ez találva, nem véletlenül terjesztik ezt szerte a világban....

Amíg ez nem változik meg, addig csak a fosból válogathatunk azon az alapon, hogy melyik okoz kevesebb kárt nekünk, vagy éppenséggel melyik asztaláról hullik le több morzsa.
  • Sidewinder
    Oktatófilm a Me-262-esről a szovjet légierő pilótái számára,angol felirattal.

• LeonSilver
    1) hol mondtam ezt?
    2) MOST ki van ott?

Majd ha megint az általad említettek rontják a levegőt az MTV-ben, akkor beszélhetünk róluk is. De jelenleg nem ők vannak ott, így róluk teljesen felesleges megemlékezni.
    Szerintem.