IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem az volt az az eset, amikor a gép egy gyárépületbe csapódott?
Volt I-180-as is.

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

<#rolleyes>Laca fáradt vagyok kérlek ne..rendes címet nem tudsz? Úgymint város utca tudod?!<#buck>

Her Laca
Az ATAG fejlesztõközpontban. De asszem titkos,vagy csak dupla nullás nézheti meg😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Hol is lehet megnézni az atag fejlesztéseket?

Korban ott van.
Ismeretlen pilóta = Iljusin?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hidegháború áldozata lenne ?
Tegnap mentem egy kört a Reggia Aeronautica másik gyöngyszemével a Br 20 -al.... Az egy dolog hogy a célterületre érve nem tudtam kinyitni a bombatér ajtaját. (Mint utólag kiderült kézikerékkel kell kitekerni)A bombacélzó csak 2700 méterig van skálázva..de amikor már minden rendben bombák élesítve,bombatér nyitva,kioldási profil beállítva gép kitrimmelve kukucs bele a célzóba a célterület felett! És ekkor jön a program nem válaszol megállás......................
VO101Tom
Br.20 kb ugyanez, csak bombázóban. Nem csodálom, hogy az olaszoknak olyan hamar elegük lett a háborúból 😊

www.pumaszallas.hu

Jó ez a G.50! Lassan gyorsul de cserébe lassú! Szarul emelkedik de legalább hamar meg lehet fõzni a hajtómûvet!Fegyverzete megfelelõ lenne de mivel figyelni kell a súlyra legalább kevés a lõszer! Nagy elõnye a szûk látótér így nem kell sokat figyelni más irányba és akkor a légellenállása nyitott hûtõkkel hogy még egyszer sem bírtam,bírtuk túlgyorsítani zuhanásban! De pont ezt szeretem benne hogy más mint a messer! Megállapítottuk hogy partvédelmi és reptér védelmi feladatokra tökéletesen alkalmas 1500 méterig! De akkor sem ülök be szívesen másba ha ez van 😊
Meg teljesen fémépítésû volt. A fém pedig másra kellett akkoriban, nem vadászgépekhez. Valószínûleg ez is hozzájárult ahhoz, hogy ejtették a programot.

Lavocskin már a háború elõtt hosszú évekig kísérletezett megfelelõ vegyi anyagokkal kezelt faszerkezetekkel.

Nyilván a famadaraknak megvannak a maguk korlátai, kíváncsi vagyok pl, hogy ezt hogy modellezik le, az orosz gépek mennyi G-terhelést bírnak majd a BoS-ban. Nagyon remélem, hogy nem +10-et...
VO101Tom
A Breda 12,7-eshez is van High Explosive lõszer, szerintem próbáld ki. Elég jól szakít az is 😊

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Igen.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

i robot
A lõszer alapbeállítás?

VO101Tom
Kb tényleg így történt, a hajtómûve volt alkalmatlan a sorozatgyártásra, orosz viszonylatban is szar volt (fõleg nagy teljesítményen). Ráadásul a csapatpróbán egy motorhiba miatti kényszerleszállásnál odaverte magát az egyik tesztpilóta is, ezután elkaszálták az egész programot.

www.pumaszallas.hu

Her Laca

Több mint 30 perc egybe vágatlanul,de eseménydús😊

Her Laca

Her Laca

Her Laca
No de készült belõle 5 azaz öt darab.
Abból sanszosan az elsõ 3 leesett az elején,maradt kettõ amivel tudtak tesztrepüléseket csinálni,gondolom megtolták neki elért szép eredményeket (egyszer ,mert utána tönkre is ment ) és ez alapján annó megalkotva betették az IL2 be. Az tényleg egy vicc volt. Mondjuk a német kísérleti vasak is már már futurisztikusak voltak.

VO101Tom
A wikipediában szereplõ adatoknak sajnos nem ismerni a forrását, az I-185-rõl én semmilyen elsõdleges forrást nem láttam (egykori gépkönyv, teszteredmények, jelentések), ráadásul arról sem lehet fogalmunk, hogy anno Oleg milyen adatokból dolgozott. Sajnos az ilyen ritka gépeknél nagyon nehéz tényleg megbízható, minden repülési paramétert lefedõ adatokat találni. Elég megnézni milyen kavarások mennek az Emillel és a Spittel itt a clodnál, pedig ezek aztán tényleg nagy számban használt, ismert gépek voltak.

www.pumaszallas.hu

A két adatsor nem nagyon egyezik, de mindegy, csak feltûnt nekem.

Performance I-185 :

Maximum speed: 630 km/h (391 mph)
Range: 835 km (520 mi)
Service ceiling: 11,000 m (36,080 ft)
Rate of climb: 16.1 m/s (3,150 ft/min)
Wing loading: 225 kg/m² (46 lb/ft²😉
Power/mass: 430 W/kg (0.26 hp/lb)

VO101Tom
Az I-185 az amióta a játékban van, nagyon jó gép, de ez a valóságban is így volt. 2000 LE-s hajtómûve messze erõsebb volt mint akár a 109-esek, akár a 190-eseké '42-ben. Amiért viszont én sosem tettem volna a játékba, hogy csak 5 db készült belõle, sorozatgyártásba sosem került, a La5-öt gyártották helyette. Nyilvánvalóan csak azért került a játékba, hogy a ruszkiknak legyen egy jó gépük a G-2 mesza ellen.

www.pumaszallas.hu

Feltûnt, hogy a jónép mindkét oldalon elég nagy számban az I-185-el repül, ráadásul kiemelkedõ kill stat-al. Megnéztem a gépet a compare-ben és a neten is és hát azt látom, hogy elég megtáltosodott az IL2-ben.

Jéé megy.
Na egy bomberbe csúszás végeredménye. Ezt már a felhõkön lóbáló lábakkal néztem :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

jobb klikk-> hivatkozás címének másolása. Aztán belépsz ide -> kép beszúrása->Beillesztés és elküldés.
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=153334070
vagy így?
Steam képernyõmetést az online könyvtárból, hogy kell ide feltölteni?

szééééééép

Sikerült<#nevetes1>..

acidrain
Én voltam. Riogattam a népet 😊 😄

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Nekem meg olyan szar a netem, hogy nem tudok repülni. Vagy levág, vagy meg sem találja. Néha meg fél napig jó. Holnap intézem(tetem).
Kíváncsi vagyok a videóra.

Her Laca
Na urak,Tomcsival az évtized G50es repülését hajtottuk végre. Van vagy 30 percnyi folyamatos felvétel.

Most kezdtem el nyüstölni... 😊 Jelentek késõbb... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Maga ne poénkodjon. Na milyen a cucc?

Ja-ja... különben felfújódik a ház mint a lufi! 😄DD

www.smart-bus.hu

Her Laca

Ok köszi.

Her Laca
Ne foglalkozz a hõfokkal. Azt az 580 at sosem húztam cibáltam,az úgy jó ahogy van. Még évekig hibátlan lesz az ebben biztos vagyok. Nyári melegben elõfordul,hogy kicsit melegebb,de nem kell vele foglalkozni. Most nekem is ilde 32 fokos a VGA,pedig 28 szokott lenni. Meleg van és ennyi.

kb 2-3 hete takarítottam. Nem gáz, csak azért kímélem..egy ideig ez a kártya marad azt hiszem..<#vigyor3>

VO101Tom
Ó, levett oldalú gépben nem kell annak sok idõ, hogy a ventik televerjék porral. Fõleg akkor gyanús, ha úgy kezd melegedni, hogy az addig nem volt jellemzõ.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Nemrég vette tõlem😊 Az patika tisztaságú volt😊))

Her Laca
90 fokig semmibajuk nem lesz,a ref cuccok ilyenkor 80+ körül mozognak,no meg asszem a venti is max 30% a DCII eseknek. Vagy 40? Ha zavar a hõfok akkor AB vel fel tudod tekerni a ventit 50-60 ra de szerintem hót fölösleges.

VO101Tom
Hûtõbordák nem porosak nagyon? Sûrített levegõvel érdemes pár havonta kifújni az egész gépet (winyók közelébe ne menj azzal), az sokat segít a hûtésen.

www.pumaszallas.hu

Le van, mondjuk a 70 fok extrém, csak tegnap volt. eddig a max 65 volt, az átlag meg terhelés alatt 60. Pl most 38.

VO101Tom
Ha teljesen eltûnik a gép, de úgy, hogy totál semmit nem látsz belõle, az nem normális. Létezik ilyen bug, nálam is volt, de elvileg erre van megoldás. Az egyik -ami nálam mûködött- hogy a modell részletességet a legmagasabbra állítottam. Medium beállításon 2 és 1 km között az ellenséges gép szó szerint eltûnt. Dogfight szerveren annyit láttam, hogy a lövés füstje és a nyomjelzõk jönnek elõ a semmibõl :/ A másik megoldás, hogy a Meshshowlod értéket a conf iniben átírod 1-re. Ilyenkor ezt az egész lod váltásos dolgot egyszerûen kiveszi a játékból, és minden gépet, ami a közeledbe jön, azonnal a legrészletesebb lod-al rajzol ki. A gépet ez persze eléggé leterheli, fõleg ha nagy tömegbe repülsz be.

Ja, egyébként fogalmam sincs mikor jön az új patch, szerintem õk sem tudják. Amikor kész lesz, akkor kiadják - ennyit mondanak õk is.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Vedd le az oldallapját addig. Komolyan mondom. Nálam az 65 foknál sose volt melegebb ,mondjuk nekem egy irdatlan toronyban van a gép,plusz egy raklap venti fújja szívja mitököm😊

Azza vigyázzatok, hogy a ház szellõzésénél, több levegõ áramoljon ki, mint ami be megy. ( na ez jókimagyarfejezés :-) ) Nem tudom érthetõ -e Nálam a kifeléáramlást segítõ venti több mint a beáramlást segítõ. Ha fordítva van, akkor csak a melkeg levedõ kering a házban.

Hát nem nagy a ház, de legalább teli van. Öcsém nemsokára hazajön Angliából, majd valami buherunk.

Her Laca
Mért lenne? De milyen házba van neked? Adjál neki valami szellõzést is ,elõl fújja be hátul húzza ki.