IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volt I-180-as is.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
Lavocskin már a háború elõtt hosszú évekig kísérletezett megfelelõ vegyi anyagokkal kezelt faszerkezetekkel.
Nyilván a famadaraknak megvannak a maguk korlátai, kíváncsi vagyok pl, hogy ezt hogy modellezik le, az orosz gépek mennyi G-terhelést bírnak majd a BoS-ban. Nagyon remélem, hogy nem +10-et...
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Több mint 30 perc egybe vágatlanul,de eseménydús😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Abból sanszosan az elsõ 3 leesett az elején,maradt kettõ amivel tudtak tesztrepüléseket csinálni,gondolom megtolták neki elért szép eredményeket (egyszer ,mert utána tönkre is ment ) és ez alapján annó megalkotva betették az IL2 be. Az tényleg egy vicc volt. Mondjuk a német kísérleti vasak is már már futurisztikusak voltak.
www.pumaszallas.hu
Performance I-185 :
Maximum speed: 630 km/h (391 mph)
Range: 835 km (520 mi)
Service ceiling: 11,000 m (36,080 ft)
Rate of climb: 16.1 m/s (3,150 ft/min)
Wing loading: 225 kg/m² (46 lb/ft²😉
Power/mass: 430 W/kg (0.26 hp/lb)
www.pumaszallas.hu
Na egy bomberbe csúszás végeredménye. Ezt már a felhõkön lóbáló lábakkal néztem :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
vagy így?
Steam képernyõmetést az online könyvtárból, hogy kell ide feltölteni?
Kíváncsi vagyok a videóra.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Ja, egyébként fogalmam sincs mikor jön az új patch, szerintem õk sem tudják. Amikor kész lesz, akkor kiadják - ennyit mondanak õk is.
www.pumaszallas.hu