91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #71130 De azért évekig rendjén volt a Bánó/Havas/Betlen/Gyárfás/Lakat T./Orosz/Aczél/Juszt/Forró... Na neeee... -
#71129 Tényleg! Mekkora show lenne, ha kisorsolnák :)
Egyik nap mondjuk Szanyi kapitányt rugdosnák meg a parlamentben, másik nap azt a nyomorék kurva Kiflicsücsöt. Egyből nézné a nép az egyébként tök felesleges parlament tv-t -
#71128 De drága bajtársam! Hol érdekel az engem, hogy arrogánsak egymással??!! Felőlem felváltva le is bökködhetnének egy-egy politikust egymás közül, az sem érdekelne. :)
Engem az zavar, hogy a pógárokkal arrogánsak, pökhendiek bakker! És scak azért, mert megtehetik baszki. Undorító férgek vannak mind a két oldalon.
A talpnyalóik emg... hát érdemes megnézni mondjuk a pávián barnát reggel, az MTV-n. Jóérzésű ember, függetlenül attól, hogy jobbos vagy balos úgy baszná ki onnan, mint a macskát szarni. Nagyobb seggnyaló, mint az obersobszki, pedig aztán az sem kispályás.... meg is lett az eredménye. Kapott pozíciót. :)
-
artivizsla #71127 Andorkát kihagyták a buliból, de azért meg kell hagyni, ügyesen manipulálja a szépkorúakat és a baloldal törzsszavazóinak életkorát elnézve ez lehet, hogy kockázatos dolog volt az mszp részéről, de ők tudják.
A jobbik elég népszerű a fiatalok körében, a baloldal részéről hosszútávon ez is elég aggasztó probléma lesz.
Az LMP pont az a felelőtlen társaság, mint amiből sarjadt. ( SZDSZ ).
Ötletelni agyba-főbe a következmények vállalása nélkül. A párt pénzügyi elszámolása egy nagy katasztrófa évekre visszamenőleg, a most kilépett szóvivőjük elfelejtette leadni indulási szándékát az országos listára,mert elnézte a dátumot. Inkább ne. Egyébként pont most lenne esélyük a kiábrándult balos szavazatok begyűjtéséből, de nem tudnának mit kezdeni vele szerintem. -
artivizsla #71126 "...Amúgy nem tudom,hogy jó e amint itt a politikáról csevegünk,de én most meghatódtam,hogy igen kulturáltan sikerül eszmét cserélnünk itt ebbe a kis zárt világban. A netet olvasva sajnos nem ezt látja az ember,és ez az ami a legjobban elszomorít..."
Ennyi idő elteltével én inkább az ellenkezőjén lepődnék meg. Jól is van ez így. -
artivizsla #71125 OFF :
kinézve az udvarra, az alábbi madarak vannak a kertben :
veréb
galamb
szajkó
szarka
zöldküllő
A vércse most ment el reggel a rag alja alól. -
artivizsla #71124 Azt hittem éjjel,hogy mindenki elment már aludni, de most nézem, hogy nyomtátok még a diskurzust. Legközelebb majd "whiski mellé"-t írok, gondolom éjjel már nem kávézik senki.:)
A Fidesz arroganciájában benne van, hogy a baloldallal nem is lehet kesztyűs kézzel bánni, amíg végre nem a magyar emberek érdekeit tartják szem előtt.
Egy doktorandusz hallgató a válságkezelésből írja a doktoriját amiben elemezte a görög és magyar válságkezelést. Kb. ugyan onnan indultunk, ami a számokat illeti. A görögök kaptak a németektől 20 milliárd euró hitelt és kb. ott tartanak, ahol 4-5 éve, míg Magyarország közben egyre függetlenebb pénzügyi téren és mindezt saját erőből, jó kis EU-s ellenszélben és folyamatos baloldali ellenkampánnyal megspékelve. Ez a "magyar gazdasági szabadságharc" tüske sokak szemében, de a jelen állás szerint Viktornak lett megint igaza és ma már lassan a "Matolcsi csomagot" kezdik koppintani mások is. Nem rég volt itt a Szlovén miniszterelnök asszony látogatóban, majd utána otthon kijelentette pl. hogy nem tartanak igényt az IMF hitelre, mert szerinte is a szlovén problémát a szlovén emberek ismerik a legjobban, önerőből kívánják megoldani a problémájukat. Gondolom ellátták tanáccsal bőven a magyar partnerek. -
#71123 Egyébként -szerintem- a fideszt már réges rég nem kalányos "uralja". Ahogy feltó is úgy ugrál, ahogy mások fütyülnek neki. -
#71122 Szerintem orsós winnetou is csak egy kis faszfej. Lehetne Ő nagy politikus, megváltó vagy bármi, ha az oylan szar alakokat, mint például a lézer (és nem csak ő) kibaszná a fideszből. Sokakat nem is maga a fidesz vagy a dakota törzs főnöke irritál, hanem a slepp. Rogánostól, lézerestől, koöcsis mátéstól.
A magyar emberek ilyenek sajnos Lacám! Ha Te nem X párttal, Y focicsapattal, Z mit tudom én mivel vagy, akkor meg akarnak téríteni, inni akarnak a véredből... Ahogy sokan képtelenek kulturáltan viselkedni, úgy képtelenek kulturáltan beszélgetni, vitatkozni. Pedig a vita, a normális emberi vita, eszmecsere az egyik legfaszább dolog, amit az emberiség "feltalált". -
#71121 A politikában nem a "nagy " emberekkel van a baj különben.
Ez minden pártra igaz. Hanem a sleppel aki körülveszi őket.
Na mert hiába a nagy gondolat,az elhivatottság ,a világmegváltás terve,ha ami körülveszi őket az csak a haszonszerzésről a harácsolásról szól a legtöbb esetben. Ha nem egy erős ember a vezető akkor baxhatja.
Jelenleg a baloldalon egy ilyen ember sincs. Gyurcsi talán ,de őt is láncon fogják és vezetik.
Tetszik nem tetszik ,jelenleg az Orbán az egyetlen olyan valaki aki egy fajsúlyos arc ,aki valamelyest szuverén ,lehet egyet vagy nem érteni avval amit és ahogyan csinálja de most ez a helyzet.
Én sok mindennel hadilábon állok velük ,de azt is el kell ismernem ami eredményt elértek.
Amúgy nem tudom,hogy jó e amint itt a politikáról csevegünk,de én most meghatódtam,hogy igen kulturáltan sikerül eszmét cserélnünk itt ebbe a kis zárt világban. A netet olvasva sajnos nem ezt látja az ember,és ez az ami a legjobban elszomorít. -
sakkay #71120 -
#71119 Milyen ideges lesz aki kibontja és elkezdi mutogatni a többi idiótának... mind elolvassa :D :D -
sakkay #71118 Na ezen felröhögtem így az éjjel elején.. -
#71117 Lehet ráírom a választócetlire, hogy "Aki ezt elolvassa az egy fasztarisznya" :D :D -
sakkay #71116 Na ..mondjuk gondoltam, hogy nem vagy ész nélküli szavazó, de hát látom a realitás eléggé gusba köt,már ami a baloldaliságot illeti. Habár a jobb oldal sem egy leányálom ugye. Sajnos Sciffer nem fog bekerülni valószínű, ez azért fura , hogy ezt mondom, mert magát az eszmét amit képvisel kurvára utálom, de az embert nem. És ő tök komolyan veszi a demokráciát, miközben -ma már-a pártja kb.csak ő maga. Már ami a húzó embereket illeti. -
#71115 A jelenlegi felhozatalban NEKEM egyedül a Sciffer szipatikus, illetve nem is igazán Ő maga, hanem egy-két dolog amit próbál(t) kivitelezni. Például az ügynöklista, és hasonlók.
Fleto, a Bájgúnár meg a Miszterházi szóba sem jöhet. Winnetou amíg meg nem szabadul a szar alakoktól és amíg kicsit nem lesz alázatosabb a válaszópógárral szemben, szintén nem. Smuk? Hát... mondjuk kíváncsi lennék mit kezdene a nagyfotelben, de hogy rá szavazni? ugyan már.. -
sakkay #71114 Tudod sokat gondolkodtam azon ha balos lennék, vagy libsi', kire szavaznék..a koalíció-ha lehat így nevezni-kizárt, ha az emberben egy minimális erkölcsi érzék van. Így marad Andorka aki aztán a nyugdíjasok szuper manja és igazi szoci,vagy az általam igazán gyűlölt(liberális), de legalább elvhű-és ezért igazán tisztelt(komolyan)Sciffer András. Ez van nektek szerintem. Vagy szerinted ki lehet még? Komolyan. -
artivizsla #71113 Kávé mellé.
Képek -
#71112 Hohó urak!
Holnap este NFL főcsoportdöntők! -
#71111 Tudom ez utópia ,de én úgy ellenék mindenféle önjelölt vezéregyéniség nélkül mint a pinty.
Bár azt meg kell valljam,hogy 100x a mostaniak ,mint még 1x abaloldali bohócok.
De ez a klasszikus tökéletesen elmondja a véleményem amúgy:)
-
#71110 Hát Laca, látod ez tök igaz. Ők is szarnak a véleményünkre, hát akkor mi is szarjunk az övékre :) -
artivizsla #71109 Torgyánt valamikor kérdezték, mikor már nyilvánvaló volt, hogy Szabadiék is raktak félre egy kis lét a párt számára, hogy hogy is van ez. Mire azt válaszolta - legalább őszintén- , hogy az mszp-nek volt 40 éve, hogy összelopja a vagyonát, de a 90-ben alakult új pártoknak ez nem adatott meg, viszont a demokrácia igen sok pénzbe kerül, hát honnan vegyenek pénzt ? -
#71108 Leonom! Én tudod hogy vagyok ezzel? Nekem nem kell vezető! Nem vagyok én birka,meg semmiféle nyáj egyede,én magasról leszarom őket.Megoldom a saját életemet én Viktor avagy Fletó tanácsai nélkül is ,max néha nehezítik a férgek ,no de aki Magyar ésszel él!
Véleményem az ugyan van ,de minek is?:) Kb annyira érdekli őket ,mint engem az övék:) Így 1:1 -
#71107 Szavazz rám! :) -
#71106 Ez is igaz :)
Le fogok menni szavazni, mert ez elvi kérdés nálam. Én úgy gondolom, hogy aki nem veszi a fáradtságot és nem megy el szavazni, annak nincs erkölcsi alapja utána kritizálni vagy dicsérni a mindenkori kormányt. De azt még ma sem tudom, hogy kire voksoljak.
Orsós Winnetoura nem fogok. Vona Ödönre még úgy se. Fletóék retardáltak.
Jó lenne a Torgyi.. azon legalább röhögni lehetne :D -
#71105 Baloldal Magyarországon vagyis pontosítok! Baloldali vezetők! (mert a kisembert soha nem sorolnám ide ) a legalja az emberiségnek. Ezek mióta létezik ez a baloldali megnevezés nem hogy az ellenségeiket ,de egymást sem kímélték sosem,szó nélkül küldték a bitóra a sajátjaikat a "barátaikat" is .
Hogy fogalmazzak finoman. Ezeknek semmi sem volt soha szent. Anyjukat is elárulták ha az érdekük úgy kívánta.
Szerintem senki nem tud cáfolatot hozni eme summás megállapításomra.
A másik oldalon is voltak szar emberek,De! azért voltak bőven példaképek is. -
Solt #71104 Ebben egyetértünk! :D Anno azok kerülhettek a Parlamentbe, akik a vagyonukkal hozzájárultak az ország viselt dolgaihoz... ma kifelé lapátolják a lóvét, és ha nem értünk egyet velük, még jelzőket is kapunk a nyakunkba! :)
-
Solt #71103 Én sem, de pont az a cikk lényege, hogy egy balos médiában állnak ki a jobbos "stadionépítések" mellett! :)
Igen épül, de nem dupla áron, mint akkor. Horvátországban viaduktokkal, alagutakkal együtt fele annyiba került egy kilométer, mint nálunk a pusztába... :)
Az a mi legnagyobb problémánk, hogy eleve fos amiből választhatunk... viszont a fos keretein belül, még mindig jobb azt választani amelyik kisebb kupac, és, ha a szánk közelébe kerül, legalább nem hullámzik! :)
A mi történelmünkben baloldali politikai erő után csak a káosz, hazaárulás, és a csőd maradt... Elég volt belőlük, meg a romboló politikájukból egy életre!! :)
-
artivizsla #71102 Mellékesen a felcsúti sportakadémián jó pár hátrányos helyzetű gyerek nevelkedik oly módon, hogy havi apanázst - 120.000 Ft/hó - kap az akadémiától, amit utal haza Borsodba, hogy ne halljon éhen a család. -
#71101 Amúgy én nagyon szeretem szapulni a politikusokat :) Mindegy melyik párt :D -
#71100 Már megbocsáss, de én nem hiszek sem a bal sem a jobb oldali médiának. :p
Autópálya most is épül nem kevésért. Tarlós ugyan akkora faszparaszt, mint a Demszki volt.
Orsóst utálom, mint a szart, de ettől még lehetne felőlem főnök. De a sleppje baszki... lézer jani és társai. Flegma, nagypofájú szardarab, semmi más. Mondjuk volt kitől tanulnia ugye... Sok kis maradvány komenista. Undorító féreg az összes, szanyi kapitánytól kezdve a rogán ödipuszik bezárólag az összes. -
Lacusch69 #71099 na bammeg...
LINK -
Lacusch69 #71098 Lemaradt...
-
Lacusch69 #71097 Leginkább a South Park PETA-s részére hasonlít az egész magyar belpolitika.
Gennyes Tus vs. Redvás Szendvics... -
Solt #71096 Stadion kérdés balos médiából...
Leonom, ez a stadion kérdés elég durván fel van fújva... ezeknek a pénzeknek a jó része az utánpótlásra megy, ergo arra, hogy a büdös kölyke normális körülmények közt tudjon készülni, no meg egyáltalán kedvet kapjon ahhoz, hogy sportoljon, és ne a képernyő előtt rohadjon... (A foci a legnépszerűbb, de ugye vannak más kiemelt sportágak is. Épül uszoda, sportcsarnok, stb)
Nyilván lopnak belőle... nincs olyan politikus, amelyik nem lop, főleg, hogy az úgynevezett demokrácia eleve így van kódolva. Érdekcsoportok juttatják őket hatalomra, utána ezeknek kedvezni kell... megbízásokkal, törvényekkel, stb.
Viszont nem mindegy, hogy miképpen lopnak... lehet úgy is, hogy közben nekünk is kedveznek, és lehet úgy is, hogy csak a haveroknak, támogatóknak, stb. Na most tedd mérlegre ilyen szempontból az előző 8 évet, és ezt a négyet... 4-5 milliárdért 1km autópálya, alagút az "alföldön", viadukt két homokdomb közé, kormányzati negyed tervek 10+ milliárdért, 4-s metró pénztemetője, stb... Csak a 4-s metró több mint 400 milliárdba van!! Hol jönnek ehhez a kifejezetten stadionokra elköltött pénzek?
És ehhez még hozzájön, hogy végre fellélegzett a város, mintha mázsás súlytól szabadult volna meg! Olyan elhanyagolt trágyadomb volt turisztikai szempontból, hogy az tragédia... most legalább épül, szépül. (Várkert bazár, Parlament és környéke, Bazilika, stb)
Ha valaki azt mondja nekem, hogy rühelli a zorbánt, és elvből nem szavaz rá, arra azt mondom, hogy legalább őszinte. Viszont, hogy ész érvek ezzel a baloldallal szemben nem szólnak ellene, na az 1000%!!
(És akkor még a lelki tényezőket, mint például az állampolgársági kérdés, még szóba sem hoztam!)
Aki nem meggyőződésből, imádatból, családi örökségből adja a szavazatát bármelyik baloldali pártra, az nagyon nincs képben azzal, hogy mi történt itt az elmúlt 20-25 évben, de főleg az elmúlt 12-ben... :) -
artivizsla #71095 Kölcsönbe adott IL 18-as. -
artivizsla #71094 Na, egyetértünk. Igazság szerint a végéről lemaradt az a rész, hogy örülök annak, hogy a véleménynyilvánítás nem csap át erőszakos hittérítésbe, hanem megmarad kulturált keretek között és ez nagyon rendjén van ebben a formában :)) -
#71093 Spit vagy a BF a jobb gép?
Arra gondoltam ezt kéne most megvitatnunk:))) -
#71092 Egyrészt NEM azt mondtam, hogy ne épüljön semmi. De nem a stadion a legfontosabb jelenleg. Szerintem.
Nem értünk egyet, de ez nem baj. Megint csak szerintem. :) Tok uncsi lenne az élet, ha mindenki egyetértene mindenben, mindenkivel. -
artivizsla #71091 Van a videóban egy kis öreg, na az megmondja a frankót :