91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    (Természetesen itt már csak a márványlapokról beszélnek, a konkrét lepelről nem!)
  • Her Laca
    Melyik bibliát?:) Mikori bibliát? Vannak itt azért kérdések számosak,de nem vitatom amiket írsz.
    Szvsz én nem hiszek bennük,már az isteni lényekben, vagy a földre jött ,fiukban ,lányukban,istentudja kijükben sem.
    Ha volt is ez a krapek akkor ő egy korai forradalmár volt (szerintem) a hülyébb fajtából ,mert nem tanulta meg,hogy széllel szemben nem jó hugyozni.És lám nem is volt hosszú a "politikai" pályafutása.
    Gyanítom ,ha nem a művelt Római fennhatóság alatt kezdett volna agitálni,hanem mondjuk valahol Kínában ,vagy ázsiában a mongolok földjén,akkor még széljegyzet gyanánt se maradt volna meg. Ott nem voltak annyira türelmesek ,mint a rómaiak:)
  • Solt
    Én akkor döbbentem meg, amikor egy baráti beszélgetésen egy magából kikelt zsidó ismerősöm nemes egyszerűséggel odabökte, hogy úgysem tudtok annyira utálni minket, mint mi titeket... az volt a kemény, hogy semmi utálat nem volt kifejezve az irányába, csupán szóba jött a zsidókérdés...

A problémájuk nem hiszem, hogy ránk van kihegyezve... ahogy én tapasztalom, a világon mindenhol ezt csinálják ahol nagyobb létszámban jelen vannak.
  • Solt
    Székesfehérváron kettő is van belőle... pont olyan lenyomat, mint a Jézusi... természetesen nem mutogatják, mert, hát ugye fény ellen védeni kell, stb! :) ÍME

Anno egy Pap Gábor előadáson hallottam róla először, ő mutatott képet is róla... lefizettek valakit, hogy lefényképezhessék. :) Dettó olyan mint a Jézusi... világszenzáció lehetne, csak ugye milyen dolog már, hogy magyar király olyan lenyomatot hagy maga után mint Jézus... :)
  • Solt
    Elég csak elolvasni a bibliát! :) Jézus gyakorlatilag szöges ellentéte az ószövetségi atyának! :) Ráadásul amiket mond, amiket tanít, az kicsit keletebre évezredes hagyomány! :)

A muzulmán vallás egyébként ugyanúgy az ószövetségre alapoz, pont úgy mint a zsidó, és a judeo-keresztény. (katolikus) Nem véletlen, hogy ez a trió nem jön ki egymással... :)
  • L Viper #71205
    Azért az is több, mint érdekes, hogy a hivatalos kormeghatározás a halotti leplet az 1200-as évek végére teszi, de a mi Pray kódexünkben a jellegzetes égésmintákkal együtt már korábban ábrázolták (1190-es évek végén). Egész jó összefoglaló a témában.
  • Her Laca
    És tudjátok mi a szörnyű. Hogy egész életemben ,de az ismerőseim se ,sőt a családom,a gyerekeim ,szóval soha nem volt téma az,hogy milyen a vallása ,nemzetisége valakinek.(Na jó a rétibrazilok kivételek voltak) A "zsidózást" én mindig csak zsidó emberektől hallottam a médiában. Sem építkezésen ,sem utcán ,soha nem találkoztam immár 48 évem alatt ezzel a dologgal. Az embereket nem érdekli,nem érdekelte ,miért is lenne számukra érdekes,hogy ki mi féle. Valami féle önsanyargatást vagy annak hajlamát vélek én a Magyar zsidóságban fölfedezni . Persze nem általánosítanék ,de azért lássuk be ez nem normális ahogy és amiket összehordanak.
  • Her Laca
    Na most ne kezdjünk el kóóóóperálni mi is:)Így pár ezer év távlatából. Én meghagyom a vallást a vallásosaknak,ki vagyok én ,hogy beleokoskodjak ebbe.
    Ha zsidó volt Jézus ha nem tök mindegy a lényeg ,hogy felszegelték szegényt már ha létezett. Osztán legenda lett. Mondjuk nem kicsi. Érdekes is ,mert az emberiség mindig a zsarnokokra ,a mészárosokra, a nagy hadvezérekre emlékezik inkább ,ez a faszi meg a megtestesült jóság ,és mégis talán a legismertebb név a világon. Na jó ott van pariban vele Mohamed ,Allah,meg Buddha stb . Azt tudod ,hogy a muzulmán vallás a legelterjedtebb a világon? amúgy.
  • Solt
    Nagyon halkan, és kizárólag kis betűvel jegyzem meg, de egyáltalán nem biztos, hogy Jézus zsidó volt. Sőt, sokkal valószínűbb, hogy nem volt az. :)
  • L Viper #71201
    Kóser Kuruc info.
    Gondolom ennek a letiltása ellen nem fog Dajcstomink fellépni.
  • Her Laca
    Nem érdemes foglalkozni vele. Sajnos amit múltkor én is linkeltem ,ha nem is ennyire de finomabb hangvétellel kb ugyan ez. Sajnálatos,hogy (a szerző ott is Jézus népéből való) írástudó ,amúgy művelt emberek valamilyen oknál fogva így ágáljanak a hazájuk ellen. Mert ,hogy nem mellette az ziher.Már ha annak tekintik. De én azt látom,hogy hála istennek ezen emberek nagyon nagyon kisebbségben vannak és nem hallatszik a hangjuk ,nincs aki meghallgassa őket max egymás között osztják az észt. Tudjátok mi a bajuk?
    De lehet tévedek.Mintha mostanában a holobiznisz most nem menne olyan jól! És ez azért érzékeny pont nekik.
  • Solt
    Eddig is tudtam, hogy főleg kiknek nem tetszik a jelenlegi "rendszer", de ez csak megerősített benne... Egyébként most akkor ki utál kit? :D

Egy kis történelem óra, meg egy kis Buddhizmus azért rájuk férne... (két korbácsolás közt)
  • Willenbrock
    Egy kis off: Találtam egy magyarellenes,cinikusan gyűlölködő oldalt,elég "érdekes": LINK
  • Lacusch69
    Én ezt a képet "Chuck Norris lánya" felirattal láttam...
  • LeonSilver
    :D
  • Her Laca
  • N3suten

<span class="bb-style-large"><span style="filter:shadow(color=ORANGE)"><span style="filter:glow(color=YELLOW)"><span class="bb-style-bold"> <span style="color:red">Mindenkinek csak a maga saját gondolatai és szabad akarata a fontos </span><span style="color:blue">,így csak az igaz és valós dolgok kerülnek háttérbe </span></span></span></span></span>

• LeonSilver
    Lacám, némi finom zene Neked :)

• Her Laca
    Helyre kis lik lett ,azt meg kell hagyni:)
  • Nohab
    Kicsit erősebben raktam a földre a Meszát. A szárnyak nem szakadtak le, tudtam mozgatni az ívelőt.

• LeonSilver
    A legdurvább gyorséttermi dumák

... A halas b..zásban van szálka?
    ... Nincs.
    ... Ha találok benne akkor beperelhetem a céget?
    ... Igen.
    ... Uh, király akkó aggyá hármat menübe!
    ...
    ... Csá, egy megdonálc menü lesz.

...

... Hallod? A mekcsikken az milyen húsból van?
    ... Csirke.
    ... Azt tudom b.zmeg, de sertés?

...

... Itt fogyasztásra kell egy bigmek menü, de elvinném.
    ...

... Szia, elhatároztam, hogy ma azt fogom enni, ami a kedvenced. Szia "segíthetek Viki", mi a TE kedvenced?
    ... Hát a vörösboros szarvaspörkölt fokhagymás burgonyalángossal az eléggé be tud indítani...
    ... És az van menüben?

...

... Hallod, ez a k.csög bohóc kajak ijesztgeti a kölkeimet b.zmeg! Mingyárt leverem egy pörgőrúgással a p... ába hallod! Ki ez amúgy, a tulaj?
    ... Nem, a bohóc az nem a tulaj, az a Roni bohóc, a Meki hivatalos bohóca, amúgy meg egy diák aki be van öltözve 450 forintos órabérért.
    ... Jaaaaaa hát akkor lerúgom!!!!

...

... Szia, van még ez a kettőt fizetsz egyet kapsz akció?

...

... A kóla miből van?
    ... Ez egy nagyon jó kérdés, én is szeretném tudni, ugyanúgy, mint a téliszalámi receptjét...

...

... Vécé merre van?
    ... Ott jobb oldalon hátul, könnyen meg fogja találni.
    ... És ingyenes?
    ... Igen.
    ... Na akkor mindjárt jövök, csak hozom a családot is!

...

... A Mekfarm szendvicsben milyen hús van?
    ... Sertés.
    ... Na akkor jó, már azt hittem, hogy disznó, mert olyat nem eszem.

...

... Egy megdonálc és egy ezerliget öntetet kérek.

...

... Egy kapucsínót kérek, de nem kell rá hab, jó a sima eszpresszó.

...

... A közepes menü az a nagy menü?

...

... A mentes víz az mitől mentes?

...

... Egy kokakóla menüt kérek, elviszem.

...

... Hallod, nincs nálam pénz, de aggyál már egy sajtburger menüt ezért a Szvaccs karóráért.

...

... Fagyi milyen van?
    ... Csoki, eper és karamell.
    ... Citromos van?

...

... Hány deci a fél literes üdítő?

...

... A vápper menüben mi van?
    ... Huh, fogalmam nincs, gondolom a szendvics, a krumpli meg az üdítő.
    ... Akkor egy olyat kérek.
    ... Olyat sajnos nem tudok adni.
    ... Mé, elfogyott? HALLOD TIHAMÉR, BESZ.RSZ B.ZMEG, ELFOGYOTT A KAJA G.CCCCCIIIIII!!!!!!!

...

... A sajtburgerben mi van?
    ... Kecsap, mustár, hagyma, uborka, sajt, marhahús.
    ... Egy kis szalonnát meg paprikát vágsz nekem bele, ha adok a zacsiból?

...

... A bigmekben mi van?
    ... Hagyma, uborka, marhahús, bigmek szósz, sajt.
    ... És bigmek nincs benne?

...

... A csiken megnágecc milyen húsból van?

...

... Csá, van nálam 300 forint, pult alól adsz egy bigmek menüt?

...

... Egy menüt kérek.
    ... Igen, milyen menüt?
    ... Nagyot.
    ... Értem és mi legyen benne?
    ... Hát mi? Szendvics, üdítő meg sültkrumpli! Hihetetlen milyen tanulatlan tirpákok dolgoznak itt. Ide tényleg minden hülyét felvesznek, na küldjél valaki mást, aki majd intézi a rendelésemet és értelmesebb nálad!

...

... Szia, forró csoki van?
    ... Igen van.
    ... És forró?

...

... Szia, a jég mennyibe kerül?
    ... A jég ingyen van.
    ... Józsi, gyere hozzad má ide az üres diszperzites vödröt, adnak jeget, hívjad a Ferit, hogy visszük!

...

... A milksékben van tej?

...

... Mennyibe kerül a szalvéta?
    ... Nem kerül semmibe.
    ... Jaj aranyos az Isten áldja meg, holnap jönne ide a sógornőm, a Marika, adna majd neki egy olyan 5... 600 darabot? Tudja kapott most egy ilyen takarítási munkát...

...

... Milyen ízű a csokis shake?

...

... Melyik az olcsóbb, ha itt eszem meg vagy ha elviszem?
    ... Teljesen mindegy, ugyanannyiba kerül.
    ... Akkor miért kérdezik ezt meg állandóan????

...

... Egy hamburgert szeretnék kérni burger nélkül.

...

... Jaj aranyom, itt van ez a szelet karaj, b... zad má be az olajba mert nekem pont elfogyott otthon, csak az íze miatt, kicsit ha megsütnéd ropogósra, csak egy perc az egész na...
  • LeonSilver
    Mert szar ez a fos :D
  • Her Laca
    No? Vagy 3 x akartam megnézni az új bejegyzést oszt semmi:)
  • LeonSilver
    A tököm már ebbe a retkes sg-be.
  • Her Laca
    A SPIT MINDENT VISZ!!!! Ezt illő lenne megtanulni már mindenkinek ennyi év után. Ha meg nem akkor ami késik nem múlik,majd javítják! Ugyan ez a La5 ,Jak 3,La 7 ről nem is beszélek. De a spit az mindenek felett:)
  • feca1229
    Természetesen iróniával írtam, az idézőjelet valóban tehettem volna oda, úgy gondoltam, hogy maga a blődsége miatt kijön belőle az irónia. :)))
  • Zpogi
    "Ezt nem a történelem ferdítő németbarát iróktól, hanem a tökéletesen objektív Angolszász írók könyvében olvastam, és nem is csak egyben..."

Kicsit hiányolom az idézőjeleket, remélem ezt nem gondoltad komolyan...:)
  • artivizsla #71183
  • VDomino
    Az még csak hagyján,az szerintem alap lesz.Viszont,hogy nem fogja rázni a gépet,és oda fogod rakni a célkeresztet,ahova akarod,azt fixre fogadom.
  • Her Laca
    Kivi leszek a hispanókra:) Gondolom azok széttépik a messzákat ,és nem fognak lepattogni róluk:)
  • VDomino
    Jó lesz ez.
    Azon kívül,hogy a valóságban E-7 vs Hurri volt a felállás,mert ágyús Spit csak 41. májusában tűnt fel a máltai légtérben,minden stimmel.
    De nem baj,lesz itt E-4,meg G-50 is ihaj,csuhaj a mindent vivő shit ellenében,szóval harcra és káromkodásra fel.
  • Her Laca
    Ne mondj ilyet:) Még a végén rám süti valaki ,hogy rémhíreket terjesztek oszt más meg komolyan veszi:) Én csak mondtam valamit ,aztán lehet ,hogy tök jó lesz az. Mit tudom én:)))
  • Lacusch69
    Na ezért teszek én is az egészre. Nincs is a gépemen Il-2, semmilyen változatban sem.
    Pedig régebben ez volt az első játék, amit egy Winfos újrahúzáskor feltettem.
  • feca1229
    Én szinte mindenhol azt olvastam, hogy a Tommyk nagyon örültek az ágyús spiteknek, aztán a légiharc közepette nagyon sok elakadt, és akkor feleannyi géppu.val viszont a használhatalan ágyuk többlet súlyával úgy érezték , hogy szopórolleren vannak! Ezután amíg megnem oldották a problémát inkább a 8 géppu.val repkedtek. Remélem ezt is lemodellezik. de nem hiszem :)Na persze ez a probléma csak a háború elején állt fent. Ezt nem a történelem ferdítő németbarát iróktól, hanem a tökéletesen objektív Angolszász írók könyvében olvastam, és nem is csak egyben... :)
  • Her Laca
    Gyün majd a történelmileg hitelesen elkészített tesztekkel alátámasztott teljesítményű Spit a sok ágyújával oszt lesz nemulass:)Természetesen minden magasságon,jobb paraméterekkel mint a messza .
    Besenyő Pista.
  • feca1229
    Na végre valami változatosság. :)
  • artivizsla #71174
    "...Az Orbánék fordítottak a dolgon. Ők a saját berkeiken belülieknek kedveznek..."

A csúti polgármester - Lőrinc - most sokat szerepel a médiában, a nagy vagyona miatt. Tudnék erről is mesélni, de azt nem teszik hozzá, hogy a meggazdagodása nem sokban tér el a balos milliárdosokétól, ill. annyiban, hogy legalább rengeteg pénzt pumpál vissza a civileknek, ill. a környékbelieknek. Lehet, hogy ugyan kialakul egy új magyar gazdag réteg, aki a jobboldalhoz köthető, de talán azt is megérjük, hogy a vagyonukból kezdenek visszajuttatni a nép felé, mint ahogy ezt Csányi, Demján... már megteszi.
  • Feró Flex
    Málta kampány közeleg
  • Her Laca
    ezt lessétek
  • Her Laca
    Valószínű nem írok le újdonságot ,de én így látom a Magyar politikai helyzetet.
    Kicsit visszatekintenék a múltba ,remélem nem bánjátok.
    Ugye az köztudott már,hogy annó a szocializmusunk vége felé az elvtársak már tapogatóztak a nyugat felé (és nem egy két évvel előtte) ,hogy is lehetne az elkerülhetetlent a javukra fordítani.Szépen kitörpölték hát a rendszerváltás nevű okosságok,melyet megspékeltek a privatizáció nevű zseniális a NAGY országrablással is. Mert azért lássuk be ,nem hülyegyerekek játéka volt ez.
    Cégek tömegei lettek direkt veszteségesek hirtelen ,aztán megindult a nagy kiárusítás,amiből aztán így -úgy profitáltak az elvtik,természetesen a nemzetközi nagytőke hathatós segítségével. Ez az összefonódás ,azóta is megmaradt közöttük mint tudjuk.Ezért evidens is ,hogy a baloldal az ő érdekeiket veszi figyelembe helyezi előtérbe,szemben az ország a lakosság érdekeivel .
    Az Orbánék fordítottak a dolgon. Ők a saját berkeiken belülieknek kedveznek ,borsot törve a külföldi nagytőke orra alá.
    És ez mennyiben is érdekelhet bennünket?
    Semmi másban ,csak annyiban,hogy a pénz itt marad az országban.És talán itt kerül befektetésre,ezzel munkahelyeket teremtve ,és talán jobb életet biztosítva az embereknek.Persze ezt most nagyon leegyszerűsítettem,de nem akarnék oldalakat teleírni:)
    Vagy ott van a sokat vitatott rezsi csökkentés.
    Sok barátom él ,dolgozik külhonban és mind azt mondja,hogy ott összehasonlítva olcsóbbak a rezsik mint itt.
    És nem igaz,hogy nem számottevő az embereknek.
    Nemrég egy idős nyugdíjas bácsival beszélgettem ,aki aztán egész nap hőbörgött mindenért ,na szóval azt mondta,hogy most 18 ezerrel több maradt nekik a kasszában,miután befizették a számlákat.
    Az nekik nagyon sok pénz! Főleg úgy ,hogy az ő nyugdíjából él a két már idősebb gyerekével.Mondjuk az is megért egy misét ,hogy az életerős kb 40 es fia baxott dolgozni. Én éppen ott áztam az esőben az udvart köveztem ,ez meg az eresz alól sajnálkozását fejezte ki,hogy milyen rossz nekem ,mert hideg is van meg esik is,és hát ő ezt nem bírná,meg ,hogy én egy milyen türelmes ember vagyok .Mondom neki,hogy ha gondolja hordhatja nekem a követ ,fizetek érte ,erre ,ő ,hogy csak nem gondolom,hogy esőben kint kóvályog. Persze panaszkodni meg sajnáltatni magát azt tudta.