IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok köszi.

VO101Tom
Igen, minden csütörtökön van. Holnap nap közben majd kirakom puma fórumra, hogy mi lesz a feladat.

www.pumaszallas.hu

Holnap lesz repülés Tom?

VO101Tom
küldtem privátban

www.pumaszallas.hu

Ja csak simán az a biztos,szerver passz...Ez ilyen optikaí cucc,fx,hd,stb.
A sima, mod nélküli 4.12-re menjen ? A serveren nem lesz gond ?
Tom. Tõled, vagy Sanyótól lehet jelszót kérni a TS-re?
4.12-re biztosan a többin kérdéses!
Tegnapelõtt jelent meg a patch, és már most van 4-5 server. Pár nap, és mindenki átáll.

D9

Lehet, hogy egy darabig még maradni kellene a 4.11.1-es servereken, mert azon még egyenlõre jóval többen vannak, mint a 4.12-esen.

A lobbyn be lehet állítani több elérési útvonalat is, vagy egyszerre csak egy játékot helyét látja ?
Részemrõl:
- Szombat délután, vagy Vasárnap 11- után.
- Van a lobbyn 4.12-es szerver (Nem görcsölök modokkal.) <#nevetes1>
- Megbeszéljük TS-n, és ugyanarra a szerverre lépünk fel.
- Késõbb megpróbálhatunk összehozni egy privát szervert.
- Ebbõl a fórumból bárki csatlakozhat, nagyon jó kis közösség. <#eljen>

D9

Repülõs llet.
Mindhárom mod-ra felmegy, vagy csak az UP3RC4-re ?
A 4.11.1-es serveren lehet menni a 4.12-es patch-el is ?
Zmok + Frenky :

- hétvégén mikor ?
- 4.11.1 vagy hsfx serveren menjünk-e ?
- kellene egy TS jelszót kérni majd valakitõl elõtte
- szerintem a 10 Mb/s elég, nekem is annyi van
- miért kell hostolni, nem elég, ha a lobbyn ugyanarra a serverre lépünk fel ?
- ha más is kedvet kapna hozzá, akkor eldönteni, hogy ki legyen a "saját" server, könnyebb, ha egy kézben futnak össze a szálak
Augusztus után a következõ utad haza az karácsony lesz megint ?
Willenbrock
A hsfx mod elég jól néz ki ezen a videón:

Nohab
Elég ha csak az aláírásodba beírod: "IL-2: Cliffs of Dover: 1/3_vszd_Tazar"
Hi! Ma csináltam az új javítással, repkedtem...

Na EZjó!
Szia!
Köszi a segítséget!Melyik hadszíntereket kedveled?
Az én netem csak 10mb/sec, nem tudom, hogy menne-e a hostolás.

D9

Egyébként vasárnap este én kerülgettelek egy 109-sel, amikor G50-ben voltál. :-)

1/3_vszd_Tazar
(lehet, hogy át kéne írni a nickem itt is?)
Na ezen behaltam... Csányi Sándor színész a melegházasságról:

"Abszolút támogatom. Van egy olyan kampány, hogy ha nagyon ki akarsz szúrni a melegekkel, támogasd a melegházasságot. Össze fognak házasodni, rohadtul fogják unni egymást. Azt hiszik, olyan jó dolog a házasság? Nem, legyen egyenlõség: szívják meg õk is, ne csak nekünk legyen rossz."

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

conf.ini ben a locale=hu

Hi! A CLoD- hez sajnos nekem is kevés a VGA kártyám :-( Az 1946_ot én is nagyon szeretem, csak kevés a játékos. Én benne lennék a közös repülésekben, valaki hostolhatna a Hyperlobby_n, (bár sok dedikált szerver is van)hogy jó legyen a ping is. Feltettem az új javítást is.
Szép napot.

Honnan rendelted?
Hát még kapni...<#idiota>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem jövõ héten érkezik a trackIR :-)

Az ajánlat még áll,de legközelebb csak augusztus közepén esek haza.

A Béna.

Én nem bánnám, ha hétvégenként összeállnánk páran... <#eljen>
(A CLoD- hez kevés a kártyám, meg az 1946 kicsit változatosabb.)

Hol kell átírni, hogy magyar nyelvû legyen? <#zavart1> Már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkor nem mûködnek a kampányok.

D9

Úgysem rossz! 😄

www.smart-bus.hu

Most méé bántod? Urbánus legenda szerint mindig is ez ment az edzõtáborokba,céges kirándulásokon, az osztálykirándulásokon, meg a KISZ táborokban..., csak mondjuk nem szokta leírni a többség utána.
Még a végén a ZIL-esek között is össze lehet állni pár embernek. 😊
igen... a tûzrókával már látom. Mit állítsak a gugli krómon?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Linkelgettek itt én meg nem látok semmit csak a fehér üres semmit. Miért van ez? Böngészõ issue?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

acidrain
Kifestetném vele a fészert. Azután felrotálhatná a kertet, mert jön föl a folyondár, utána kapna két kockacukrot ha még mindig vigyorog, és battyohatna hazafelé. 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Köszönöm az infót.😊

"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"

Én INNEN vettem áfa nélkül. Írsz nekik, hogy áfa nélkül akarod, küldesz egy EU-s áfa számot ( korrektet ), utalod a pénzt, küldik a cuccost számlával, 1 év garanciával, áfa nélkül. A szállítás ha jól emlékszem olyan 12-15 ajró körül van.

@FeróFlex: Ne is mond... kezd ökölbe szorulni az arcom! 😄

www.smart-bus.hu

Vogel
Nagyon köszönöm a virtuális Dongó század nevében is!

acidrain
Kösz cimbora! 😊

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Pont most töltöttem le, nekem tetszik. <#eljen>

@Pogi: Köszi a híreket! <#worship>

D9

Karácsony elõtt ajánlotta fel valaki, hogy jön haza Angliából és tud onnan hozni vám nélkül TrackIR-t.
A 4.12 patch kinézete :

Her Laca
Nincs.😊 Vagy veszel használtat ha árul éppen valaki.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Kezdek brenkó lenni mert azt a kevés idõmet ami van játszani gépészkedéssel baszom el,most fagyok egyfolytában!Ennyi volt megyek vissza szépen az "Õreghez" és reppenek a döccenés nékül...
Hecker007
TrackIR-t honnan érdemes venni? Van olyan hely ahonnan eljön vám meg minden plusz magyar lehúzás nélkül?

Ez tényleg nehéz szülés volt. 😊
Ok. Lehet a meleg..<#nevetes1>

Friss winfos van... 😊

www.smart-bus.hu

Gondolom minden atis cuccot leszedtél az utolsó szarig..vagy?