IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
D9
A lobbyn be lehet állítani több elérési útvonalat is, vagy egyszerre csak egy játékot helyét látja ?
- Szombat délután, vagy Vasárnap 11- után.
- Van a lobbyn 4.12-es szerver (Nem görcsölök modokkal.) <#nevetes1>#nevetes1>
- Megbeszéljük TS-n, és ugyanarra a szerverre lépünk fel.
- Késõbb megpróbálhatunk összehozni egy privát szervert.
- Ebbõl a fórumból bárki csatlakozhat, nagyon jó kis közösség. <#eljen>#eljen>
D9
- hétvégén mikor ?
- 4.11.1 vagy hsfx serveren menjünk-e ?
- kellene egy TS jelszót kérni majd valakitõl elõtte
- szerintem a 10 Mb/s elég, nekem is annyi van
- miért kell hostolni, nem elég, ha a lobbyn ugyanarra a serverre lépünk fel ?
- ha más is kedvet kapna hozzá, akkor eldönteni, hogy ki legyen a "saját" server, könnyebb, ha egy kézben futnak össze a szálak
Köszi a segítséget!Melyik hadszíntereket kedveled?
Az én netem csak 10mb/sec, nem tudom, hogy menne-e a hostolás.
D9
1/3_vszd_Tazar
(lehet, hogy át kéne írni a nickem itt is?)
"Abszolút támogatom. Van egy olyan kampány, hogy ha nagyon ki akarsz szúrni a melegekkel, támogasd a melegházasságot. Össze fognak házasodni, rohadtul fogják unni egymást. Azt hiszik, olyan jó dolog a házasság? Nem, legyen egyenlõség: szívják meg õk is, ne csak nekünk legyen rossz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Szép napot.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Béna.
(A CLoD- hez kevés a kártyám, meg az 1946 kicsit változatosabb.)
Hol kell átírni, hogy magyar nyelvû legyen? <#zavart1>#zavart1> Már nem emlékszem, de azt tudom, hogy akkor nem mûködnek a kampányok.
D9
www.smart-bus.hu
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
@FeróFlex: Ne is mond... kezd ökölbe szorulni az arcom! 😄
www.smart-bus.hu
@Pogi: Köszi a híreket! <#worship>#worship>
D9
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu