91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sulouos #71330 Sziasztok!
A War Thunder topikban felvetődott, hogy a következő képen (Yak-3) középen belógó "golyó" mit csinál, mire való?
Tippként felvetődött már műhorizont, kabintető vésznyitó, ultramodern szovjet helymeghatározó rendszer (amerre lóg a gömb, arra van a "lefelé"), a célkereszt vetítője (ezt kilőttük), de igazán senki se tudja hogy mi lenne. Hátha itt valaki tudja.
-
#71329 Max a Condorhoz. Polgárihoz vesznek szarvkormányt. -
sakkay #71328 De szerintem a polgári szimeket jóval többen repülik mint a harci'akat.
FSX, condor stb..az utóbbinál gondolom megint csak alap , hogy kellene. De ettől függetlenül vagyon igazság abban amit mondasz..kicsi a piac. -
Lacusch69 #71327 Ennyi erővel egy menetes állítási lehetőséget is tehettek volna rá. -
#71326 No ezt megbeszéltük:) -
#71325 Egy modern gépen ahol a bot az egy digitális joy tulképpen nem hiszem ,hogy visszajelezne. De tök mind 1 ,szvsz ,csináltak egy felmérést ,mennyien is játszanak VH-s szimekkel,és ebből mekkora igény is lenne az FFB re oszt valószínű az oly kevés,hogy nem érdemes vele senkinek foglalkozni.
Van most 2 normális szim ugye a Rof,és a CLOD. Na összesen multiba nincs 1000 ember .Világszinten! De legyen 2000 és akkor már jóindulatú vagyok:)
Erre gyártsanak ? Mert igazán csak őket érdekelné ez ,de elárulom,hogy mindenki le is butítja akinek van ,mert az eredményesség érdekében muszáj. Na szóval szerintem ezek az okok.
Amúgy tetszik ! lehet vételezek majd egyet . -
Lysandus #71324 Jó az a "NO STEP" felirat a joyon. :-))) 199$? Remélem nem kerül a duplájába, mire ideér. Nem tűnik rossznak, és az elődje (X52) megvan vagy kilenc éve... -
#71323 Majd mesélek Lacám, hogy miért is van ez a pia és bagó mentes lét :)
Addig kinézem, hogy hová menjünk burkolni :) És nagyon várom, hogy kezet rázhassak Veled!!!! -
sakkay #71322 Azt értem, de a gép remegését, vagy sérülésből adódó visszacsatolásokat, még azoknál is lehet érzékelni. Arról nem beszélve , hogy vannak nem modern gépes szimek. -
#71321 Mert a modern harci gépeken nem kell. -
sakkay #71320 De miért nem ffb?? Én ezt nem értem. Tök jó élmény de valahogy az új joy-oknál nem tartják fontosnak. -
#71319 úgy látom készül az x52 utódja
nem is rossz ahogy nézem, legalábbis nekem tetszik
-cserélhető rugóerők a joyon (vagy ki is lehet venni)
-dupla gázkar
-külön usb csati
kérdés mennyi lesz az ára, az amcsiknál előrendelésben 200$
x55 rhino -
#71318 Nem egy türelmetlen a ficak azt meg kell hagyni:) -
#71317 Az FSX totyikjába linkelték, húbazmeg: LINK -
#71316 Tavasszal hatolok felétek! Majd összeröffenünk. Bár nem iszol,nem dohányzól:XD (minek él az ember kérdem én) de egy evés csak lehetséges :)
-
#71315 Vazze! Senkit sem ismersz személyesen??? Mondjuk én is csak egy manyust... magamat ;) Asszem.... -
LV 426 #71314 Én még egy jó darabig igyekszem fenntartani a pánikot a veres légtérben magányos farkasként,bár van mikor nem sok vizet zavarok, csak kevés az idő, sok a meló. -
#71313 Régen is voltak egyszerűbb repülős játékok,mégis az Il2 ő vonzotta a repülés és VH iránt érdeklődőket. Most meg senki sehol. Max az utolsó mohikánok még húzzák ,de gyanítom már ők se sokáig. E van:)
-
Kurfürst #71312 WarThundereznek, mármint az ifjú titánok. -
GálTomi #71311 Nézd meg a Messer magasságmérőjét és rögtön rájössz :) -
sakkay #71310 -
#71309 Most olvasom Pumákéknál,hogy előjött Clod ban valami bug ,eltűnnek a gépek és még az egymás mellett repülő gépek akik egy csapatban vannak ,na szóval van aki nem látszik a másiknak. Írtam is ,hogy addig addig herbákolják amíg csak elérik a megjelenési állapotot . -
sakkay #71308 Ha majd valaki végre kiad egy olyan szimet amilyen a kiadáskor az IL-2 volt, megjelennének hidd el Laca. A gond az, hogy eddig még hasonló sem volt. A CLOD olyan amilyen(bele sem megyek), a BOS meg még ki tudja. -
#71307 Bezony)
Elmondom én mi a baj! Megöregedtünk. Még azok is akik húszon évesek voltak akkortájt amikor az Il2 kezdődött. Ez van.
De hol vannak az ifjú titánok? Mert én nem nagyon találkoztam velük mostanság. Van mindig egy egy fellobbanásuk ,oszt hamar oda a lelkesedés.
Beszéljük meg és leszervezzük. Már mint egy találkát . -
#71306 ez nagyon jó ötlet
egyébként hiányzik néha az az időszak, alig vártam hogy repülhessek, az il2 a csúcsot jelentette akkoriban. Vártuk az új peccseket, volt sok külföldi ismerős akikkel órákat cseteltem de az életben nem találkoztunk, stb.
kb. ez az egyetlen fórum ami azokhoz az időkhöz köt most
egyébként jó lenne egy össznépi tali is akár, én pl. senkit sem ismerek személyesen
-
77pxdumbo #71305 Hát arra én is szívesen beneveznék. Sajna az asztmám miatt a füstöt nem bírom, pedig anno imádtam a jó pipafüst illatát. Néha még én is rápöffentettem, de csak amolyan egyszerű módon, nem olyan kifinomultan ahogy Te műveled mostanság. -
#71304 Tegnap eszembe jutott valami! Tazarral ahogy beszélgettünk,felötlött,hogy ha van ingerencia rá akkor páran vagy sokan össze ülhetnénk egy jót dumcsizni egy sör vagy tea mellett.Jó kis Il2 es időkről.
Skanzenclub ot javasoltam,lévén lehet füstölni és jók a házi sörök,meg olcsók is,no és ha nem akar valaki alkoholt akkor teázhat is ,az becsület kasszára megy :) Ha valaki nem ismerné -
#71303 Gondolkodom,hogy írok egy valamit az Il2 es évekről,emberekről akiket megismertem általa,akikkel együtt repkedtünk,magáról az élményről stb. Van bőven név akiket megemlíteni kéne:)
-
#71302 Ez a lényeg :)
Aztán az apróságok is jöhetnek. Pl. minap olvasgattam régi magyar népszokásokról, babonákról. Volt egy olyan, hogy igizés. Ez röviden annyi, hogy a csecsemő szemébe ne nézz túl hosszan, mert megigized,
ártó szellemek zargathatják, ha megigized napokig sírhat, stb. Egyébként nem felejtődött el, még ismert dolog a Székelyföldön ma is. Egy kis folklór összefoglaló erről.
Aztán rákerestem itt is az igi szóra, csak az érdekesség kedvéért:
Még egy véletlen :) -
#71301 köszi a tippet
szeretem az x52-t, volt vagy 5 belőle, most is van egy a polcon, de a joy tányéros kialakítását nem tudom megszokni, a sidewindert azért szeretem mert optikai és ffb-s
sajnos úgy veszem észre én is hogy most már nagyon idős és kopott, emiatt alkalmatlan a precíz repülésre
az x52-t ki fogom próbálni, lehet hogy a helihez jó lesz
@Laca,
-
#71300 Airsheep volt a neve ha jól rémlik. Égi bárány vagy birka:)) Na így már? -
77pxdumbo #71299 Hiszek Neked, de az isten se tudta megjegyezni azt a sok nevet, ami anno IL2-ben megfordult. Most bezzeg... -
#71298 Mert nem állt be sehová,de igen jól repült!!! P51 el pl istencsászár volt,de mással is. -
#71297 Ne mondj rosszat:) Én örülök neki ,ha jó,lehet a jövő év végére veszek majd egyet én is ,ha realizálódnak a szimek. Tazarral épp egy jót dumcsiztunk tegnap ,és nagyjából erre a megállapításra jutottunk.
Mire kijön a Bos ,na meg azt még utána szokás szerint gatyába rázzák lesz karácsony.Talán a Clod is megállapodik valahogy (kicsi a reményem) ,na szóval az pont jó lesz ,lévén jön a nyár ,akkor meg amúgy sem foglalkozom ilyenekkel.
-
77pxdumbo #71296 Hát, ha ilyen kérdést tesz fel?
Most Warthog tulajként, mindenkinek osztom az észt. Vele nem találkoztam még multiban, vagy csak nem emlékszem, hiába öregszem. Még a végén rászokok a pi..-ra, a pi..-ról meg le -
77pxdumbo #71295 Megvan Mesterem.
Mint az álom olyan. Épp az előbb fejtegettem, az előnyeit. Tegnap 17-től ma 2 óráig csapattam vele a Huey-t. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Azt csinálok a helikopterrel, amit én akarok, és nem a gázkar rángatásával küszködök egyfolytában. Hozzáteszem, még tök jó állapotban volt az x52 is, repülni szépen lehetett vele. De a helikopter egy szenvedés volt. Pedig megvan a DCS összes szitakötője, meg a Take on Helikopter is, de nem igen játszottam velük sokat, mert hamar elment tőle a kedvem, ha előszedtem.
A HW-hoz visszatérve, szvsz a gázkaron lévő, 1-2 kapcsoló tűnik kicsit gyengének, hogy valami rosszat is mondjak róla a kedvedért -
#71294 Ezt pont PHANTOMASNAK MAGYARÁZTAD EL?:))))) Dumbó! Ez a krapek ezer éve szimezik:) Il2 vel is! Nem is akárhogy:XD -
#71293 "Ha több területről közelíted meg a témát, mint nyelvészet, régészet, genetika, régi írások vizsgálata, stb, így is szépen fedik egymást a dolgok."
Pont erre a megállapításra jutottam.
Összességében kell nézni szerintem,minden részlet fontos.
Ami nekem lecsurgott ,az az ,hogy a régészet és nyelvészet azok az ágak ahol nincs helye rózsaszín álmoknak ,ott azért tények vannak.
-
77pxdumbo #71292 Hát nehéz ügy. Ha a potméterek ennyire rakoncátlanok, az elrepkedni egy 747-el, vagy éppen egy hőlégbalon szimmel még jó, de helikopterezni alkalmatlan. Sőt komoly harci repüléshez sem jó, mert nem lehet vele határon repülni. A helikopter meg ugye különösen érzékeny erre. KUKA!
Mindenképpen Hall-effekt szenzoros joy-t javasolnék. Legolcsóbb és egyben a legjobb ár/érték arányú pedig a sima x52. Az elsővel 6 évet repkedtem, napi 3-4 órákat, még az IL2 fénykorában. Igaz a gázkar ebben is potis, de a Warthogon kívül, az összeset azzal szerelik. Az olcsó pár ezer Ft-os cuccok eléggé hamar elkezdenek ugrálni. Bár igen régen, (10+ éve) volt joy-om ebben a kategóriában, lehet a maiak már szuperek -
#71291 no megvan az új joy?